• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

שנה טובה לכל השחקנים והשחקניות, הקוראים והקוראות של עולם המערכה מלסטרה!

ראש השנה מגיע, אחרי שנה לא פשוטה בכלל לאף אחד מאיתנו – מי יותר ומי פחות.

במחוזות האסקפיזם, לעומת זאת, זו היתה השנה הפוריה ביותר שהיתה למלסטרה מאז תחילת כתיבת העולם. יותר מכל, זו השנה שבה, אחרי שנתיים של דשדוש, החוברות של מלסטרה הושלמו ויצאו לאור בזו אחר זו: חוברת החוקים לשחקן המתחיל, חוברת החוקים לשחקן המתקדם, ושתי חוברות הרפתקה מוכנות.

זו השנה שבה הושלמה עונה שניה של הפודקסט, הושלמה כמעט לגמרי כתיבת החוקים לדרגות המתקדמות של מלסטרה; והמוצרים של העולם עלו ל-DrivethroughRPG.

השנה העברית החדשה נפתחת עם עונה שלישית של הפודקסט 'אחרי ההתנפצות', פאנל של מלסטרה באייקון, ולראשונה גם דוכן של מלסטרה, ביום הראשון של כנס אייקון. בתקווה, אחרי אייקון יגיע תורם של ספר מחודש של בקעת קיירן, שיחליף את הגרסה הישנה משנת 2020; הרפתקה מוכנה חדשה, וכמובן קמפיינים חדשים לקבוצות השונות של מלסטרה, שימשיכו את 'ליגת ההרפתקנים' של מלסטרה לסיפורים חדשים ולדרגות גבוהות יותר.

אז, אני מאחל לכל השחקניות והשחקנים של מלסטרה, לקוראים ולקוראות, למאזינים ולמאזינות של הפודקסט, ולכל מי שעוקב/ת אחרי עולם המערכה שנה טובה ומוצלחת. שנה של נצחון, שיקום ושגשוג מחדש.
ולמלסטרה אני מאחל להמשיך להתקדם לעבר המטרה הראשית – הפיכה שלה לשיטה שמנחים יוכלו להריץ בה ולגייס לשם כך שחקנים, גם בלי מעורבות או השתתפות שלי.

שנה טובה!

1727760994569.png

עריכה אחרונה:
חזרה