אתם מוזמנים להוריד את ההרחבה בקישור הבא:
שדרוגים לכלי הנשק שלכם
אני אשמח אם תכתוב מה לא בסדר לדעתך ואיך אפשר לתקן.dipi אמר/ה:לדעתי הערתי את כל מה שהיה לי עוד כשהפרוייקט הזה פורסם באחד העצים. זה השאיר לי בזיכרון חותם ממש טוב, ואני זוכר שנהניתי לקרוא את זה, אולי מלבד כמה דברים שנראו לי לא מאוזנים. בכל מקרה, שמח שהפרויקט פורסם בפורטל באופן רשמי ומסודר יותר, אני בטוח שיש לו הרבה לתרום להרבה שחקנים ושהמ"ים כאחד =]
- בדקתי, ואין. יש שריון מותאם אישית, שריון מלאכת משחית ושריון מלאכת מחשבת. כל אחד עובד אחרת.2MUCH אמר/ה:מגניב![]()
כמה שאלות:
-נדמה לי שיש שני "שיריון מותאם אישית"
-נשק שהופך לאקזוטי- מה הכוונה? לוקחים שליטה בשידרוג או בנשק המשודרג?
-קינג רבנג'- היית חייב להב נסתר?![]()
-כוונת מגדילה את הטווח שאפשר לעשות התקפת פתע? או ידית ארוכה?
-אפשר לשים "מארג סיבי צמח" על בגדים רגילים?
-איך זה שלא ראיתי/לא זכרתי את העץ?
-לדעתי אפשר להחליף את ה5% לההרס בזה שהנשק נשבר ב1 טבעי. כמו התכונה "שביר" בפת'פינדר.
-אם מדברים על פת'פינדר, לדעתי אפשר להשתמש בזה שם, לא?
תודה
קודם כל אני לא נפגע מביקורת. בטח שלא מביקורת בונה כזו. אם יש עוד דברים שאתה חושב שצריך לשפר, תדבר.גאלאן אמר/ה:אני זכרתי לטובה את העץ, ואני שמח שיצא מזה משהו
שים לב שלהב משונן לא מאוזן בבירור (גרזן אדיר עם מכפיל X4? חרמש עם מכפיל X5?!?)
ובכלל המחירים נשמעים לי זולים מידי. 1000 מ"ז להפחתת נזק זאת בדיחה, ובמחיר 600 מ"ז אני מחקה נשק +1, שלא מושפע משדה נוגד קסם (או הפגת קסם, או מוט ביטול, או הרבה דרכים אחרות לדפוק למישהו את החפצקים). במחיר 15000, נשק 5+ שלא מושפע ממשדה נוגד קסם. למעשה, אני יכול בשיטה הזאת לקבל גם חרב 10+ עם החסרון המינורי של אי התגברות על הפחתת נזק, בשישים אלף מ"ז. הבעיה העיקרית כאן היא האפשרות לשדרג חפץ פעמיים או יותר, כי היא דופקת את השיטה
הנשק בהתאמה אישית מחקה כשרון ויותר מכך במחיר נמוך.
יש עוד כמה דברים שלדעתי אפשר לשפר שם, אבל זה מה ששמתי לב אליו
אל תפגע או משהו, אני חושב שזה יצא מגניב לאללה
צודק לגמרי. הקוקרי עקום מאוד.dipi אמר/ה:בנוגע ללמה אי אפשר אם קוקרי, הסיבה היא די פשוטה. המבנה של קוקרי הוא מעוקל (מזכיר מצ'טה במובן מסוים, אבל יותר קטן ואלגנטי), ומבנה שכזה לא מאפשר שימוש יעיל בעזרת מתקן ההסתרה המדובר. אתה בעצם צריך מתקן מעוקל, עם קפיצים (שאגב, בתקופת ימי הביניים-רנסנס היו הדבר היקר ביותר אחרי אבק שריפה, גם בעץ המקורי הערתי על כך לדעתי) מאוד מסוימים. בקיצור, מבנה לא יעיל, אם בכלל אפשרי. צריך להב ישר (כלומר פגיון שהשחקן מתאר כמעוקל צריך להיפסל על-ידי השה"ם במקרה הזה. פשוט הגיון בריא). מקווה שעזרתי לך להבין, ושבאמת שידרתי על אותו גל עם קינג =]
אני עובד על זה ברגעים אלה.2MUCH אמר/ה:עריכה: השאלה הגדולה היא אם זה מאוזן. אני רוצה להכניס את זה למשחק שלי מאד אבל אני לא רוצה לפגוע באיזון.