• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

רשומות הרפתקה חדשות (וכמעט אחרונות!) בקמפיין 'אחרי עלותו לגרדום'.

הקמפיין מתקרב לגראנד פינאלה שלו.
החבורה ממשיכה לפלס את דרכה התופת הבוערת והקרבות סביב טירת אבאריל, ומגיעה אל הגנים התחתונים של הטירה. נסיון ל'קיצור דרך' שיעקוף את הכוח הראשי של הפושטים, מגלה שכוחות אפלים ושכוחים התחילו להתעורר, אולי בגלל הקרב הגדול סביב הטירה, ואולי מסיבות אחרות.
לחבורה מצפה אתגר, בדמות יצור עתיק ששולט באש תהום שחורה ובכשפים אפלים נוספים.

התמונה נוצרה באמצעות מידג'רני.

* * *

לינק ישיר לרשומות ההרפתקה החדשות

לינק לאינדקס של הקמפיין

עולם המערכה מלסטרה

קבצים מצורפים

• 3.webp
    3.webp
    129.5 KB · צפיות: 0
פרק טוב. אהבתי את הגריפון מטיל האבנים כחלק ממערכת ההגנה של טירת אבאריל.
עליונות אוירית זה חשוב אבל איכשהו יש לי הרגשה שהאויב העיקרי נמצא במנהרות...
אני מבין שאלישע בן אבויה לא היה אחת מהדמויות האהובות עליך ב-"מסכת תהום" לפי המחווה פה.
וואי, לא עשיתי את הקישור (מצד שני אני לא ממש מתקדמת בקריאה בימים אלה) יש לי כל מני תהיות לגביו - איך ר'ולה נהיה כהן או כהן נהיה ר'ולה או איך הוא מראש נהיה כהן כי הוא לא נראה זאגליט ובאופן כללי ר'ולות זה סוג האלמתים שאני פחות בטוחה לגבי הסיפור שלהם.

תודה על התגובה :)
זה אכן היה רפרנס/מחווה ל"מסכת תהום" (הגם שמעבר לרפרנס/מחווה, יש סיבה פנים-סיפורית טובה להמצאות של הג'ולים והכוהן שלהם מתחת לאדמת הגנים של אבאריל, ואולי חלק ממנה יחשף בהרפתקאה הבאה והאחרונה בקמפיין הזה).
ג'ולים במלסטרה הם אל-מתים, שבניגוד לגופות מהלכות "רגילות" לא הומתו ואז הוקמו בקסם פשוט של הקמת מתים, אלא הפכו למה שהפכו במעורבות של קסם או יכולת אפלה שרוקנה אותם, השאירה להם 'קליפה' או חלק קטן מהתודעה שלהם, שכעת היא מעוותת, ובעיקר נגועה ברעבתנות מקוללות. הם מהירים יותר מגופות מהלכות, נגועים במחלה או בקסם אפל שיכול לעבור בנשיכה שלהם, וקצת יותר תבוניים מ'האפס המוחלט' של תודעה אצל גופות מהלכות רגילות.
הכוהן היה, מטיבם של דברים, יותר תבוני מהאחרים - אם היה פעם זאגליט או משהו אחר, זו שאלה טובה שאולי תפתר בהמשך :-)

פרק מעניין. נהנתי מהקריאה.
אני מקווה שהחבורה לא תיהרג בקרב הבא שלהם... הם יורדים למנהרות אפלות שאין להן מושג מה יש בהן, בדרגת התשה שנייה, עם קללת ריקבון על אחת הדמויות, אחרי שהם כמעט הגיעו לTPK... זה לא משהו שאני הייתי עושה, כנראה, אבל מצד שני יש לי הרבה פחות ניסיון.
אלישע בן אבויה - כפי שמציג אותו הספר 'מסכת תהום' - הוא ילד מיילל שחושב שהכל מגיע לו מצד אחד אבל גם כל התפקידים שלו אמורים להיות קלים מהצד השני (קצת דומה להארי פוטר בחלק מהספרים, במיוחד אלו המוקדמים יותר), ומבוסס בבירור על הילדון-הגיבור של שם הרוח שסובל מאותן בעיות ממש. הספר כיף לקריאה בגלל הסגנון שלו וכו' אבל העלילה עצמה במבט אינטלקטואלי אמיתי היא בינונית לכל היותר, וזה מאוד באשמתו של אלישע.

פרק מעניין. נהנתי מהקריאה.
אני מקווה שהחבורה לא תיהרג בקרב הבא שלהם... הם יורדים למנהרות אפלות שאין להן מושג מה יש בהן, בדרגת התשה שנייה, עם קללת ריקבון על אחת הדמויות, אחרי שהם כמעט הגיעו לTPK... זה לא משהו שאני הייתי עושה, כנראה, אבל מצד שני יש לי הרבה פחות ניסיון.
הכמעט TPK פחות משנה במלסטרה כי נק"פ מתחדש אחרי קרבות. הוא היה יכול לשנות אם דמות היתה גוססת כי אז ריפוי לוקח זמן אבל זה לא קרה לאף דמות. דרגת התשה שניה היא כשלעצמה רק קצת יותר גרועה מהראשונה. הצרה העיקרית בה היא שאפשר מהר מאוד להגיע ממנה לדרגה שלישית שהיא כבר מטרד רציני אבל עדיין יש לנו משהו כמו שני קרבות לפני שזו תהיה סכנה (אלא אם דמות מתמוטטת) אם לא נגיע לקרב האחרון מהר נצטרך כנראה לשקול את צעדינו. כרגע השיקול (שלי לפחות, אבל קל'ריס יכולה להחזיק יותר מהדמות שלי) הוא שנראה שאנחנו קרובים למטרה שלנו ושווה לעשות פוש אחרון למרות העייפות. וזה לא שממש יש לדמויות מקום בטוח לנוח בו בלי נסיגה רצינית (ויש אויבים מאחורינו) או זמן אם זה שיקול נכון או לא נדע במפגש הבא...

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

The warrior LegatoMark The warrior כתב/ה על הפרופיל של LegatoMark.
מזל טוב
עוד סיכום סשן קת'ולהו מלא אימה ואווירה עלה לרשומות!
הפיות הטובות חוזרות 🧚‍♂️ 🧚‍♀️
The warrior SavageRolls The warrior כתב/ה על הפרופיל של SavageRolls.
מזל טוב
מישהו רוצה להצטרף להרפתקה שלי??????????????
חזרה