• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

[עץ משחק] קש"ק- החלילן מהחלל האינסופי (2/5)

OUT:
גלגלתי 40 בעוצמה (הצלחה רגילה)

IN:
האב ג'ון, ללא קול, מניד את ראשו בהבנה אל חנה.
הוא מחפש בפראות את הארנב ברגע שנעלם, מכסה את פיו ואפו בשל ריח הטחב המצחין, מחניק שיעול ומצמצם מעט את עיניו בגלל ההבהובים.
ג'ון מנסה להבין מה הפסים על הרצפה ולאחר מכן ינסה לגשת לדלת הפלדה ולבדוק האם היא נעולה.

)מטא: טוב. אגלגל את הק100 בשבילך..
78.

אין:
ג'ון מזהה שזה סימנים של גלגלים- של רכב או עגלה מסוג כלשהו.

יש מעין.. הבהוב על הכול לרגע. האם זה החשמל החלש כאן?
יש כאן גם.. מעין עיוות באוויר. כמו מחום.
חנה מרגישה שהתיק שלה נהיה פתאום כבד יותר. כשהיא מכניסה את העט והמחברת הם נתקלים במשהו קשיח.
אם היא תחקור את התיק, היא תרגיש ותמצא תכשיטי זהב עם יהלומים.

ג'ון לעומת זאת מרגיש.. תחושת שובע מוחלטת. (ל72 שעות... אין לו צורך לאכול)

OUT:
מצטער, פספסתי את האקטרה d100 שהיה צריך לגלגל...
כל מה שתארת קורה לפני שבכלל נגענו בדלת?
והאם סימני הגלגלים מובילים אל תוך הדלת?

IN:
האב ג'ון מבולבל מתחושת השובע הפתאומית וטופח מעט על כרסו ומעביר את ידו בעיוות באוויר.

חנה ממששת את התכשיט, מה זה? היא חושבת לעצמה ומוציאה להתבונן.
אימהלה! מאיפה זה הגיע, זה לא שלי!
חנה נבהלת ומפילה את התכשיט על הרצפה ... ומסתכלת מיד לצדדים, לראות אם מישהו הניח את זה אצלה.
היא רוכנת, מרימה ידיים במגננה, מבט מבוהל ותמים מכסה את פניה לרגע זה לא שלי, אולי ילד הארנב מצא ושם ?
היא מתכופפת, מוציאה את העיפרון מהתיק ומרימה את התכשיט עם העיפרון באוויר.
מאיפה זה הגיע? ג'ון? רוב? דבון?

אאוט: בדבאג, זה בסדר. גם פספסתי שאלה אחת או שתיים שלך..

אין:
סימני הגלגלים מובילים אל דלת הפלדה שנעולה בבריח.

רוב ודבון נראים מבולבלים כמעט כמו חנה.
"זה לא שלך?"

אבל זה עוד יותר מוזר- זה סט של שרשרת זהב עם יהלומים שחנה מזהה-
היתה תקופה שסקוט פיצ'רגלד חיזר אחרי הכוכבנית הידועה סקארלט קרימזון...

בוא בעניק לב את סט התכשיטים המפואר הזה, וחנה זוכרת שלרגע אחד קינאה וחמדה את העגילים והשרשרת..
וחנה יכולה להיות בטוחה שזה אותם תכשיטים בדיוק, כי שודד ניסה לחטוף אותם מסקארלט, והשרשרת נשברה ורותכה באופן מגושם על ידי פיצ'רגלד, ולשרשרת יש אותו סימן ריתוך בדיוק באותב נקודה.

מטה: גלגול שפיות לחנה.

0 נזק שפיות בהצלחה, 1ק4 בכשלון.

OUT: גלגול Sanity 89, כישלון. 4 נקודות !!

חנה מתבוננת היטב בשרשרת "זה נראה מוכר, מה זה? לא יכול להיות?! אה! היא נבהלת ומחווירה, הדם מתנקז מפניה והיא משליכה את השרשרת שנופלת ליד דלת הברזל, היא נסוגה אחורה תוך כדי שהיא רכונה ומתגלגלת על הגב. היא מסתכלת בבהתה על השרשרת שנחה על הרצפה ליד דלת הברזל
זה לא יכול להיות, לא יכול להיות, בשם מריה, זה פשוט לא ייתכן ... יש לזה הסבר. נכון האב ג'ון ?? לא יכול להיות שזאת השרשרת ההיא ...
חנה מרימה את עצמה לישיבה ונשענת על הקיר ... מנסה לסדר את המחשבות

"מה בשם ישו הצלוב קורה כאן?! חנה, בבקשה הרגעי, את בין חברים! הארנב הזה משחק לנו במוח"
ג'ון מוטרד מהפחד של חנה ומוסיף:
"מה העניין עם השרשרת? חנה, אני לא יודע מה הבהיל אותך, אבל דעי שלעיתים הדברים שמפחידים אותנו ביותר הם מבחן לאמונתנו!"

חנה מנסה להירגע עם מילותיו המרגיעות של האב ג'ון
השרשרת לא לא לא שלי, היא דומה לשרשרת מהעבר .. הבובובוס שלי קנה אותה, המממ..
היא ממשיכה בגמגום ומסיטה מבטה הצידה
כנראה ממש דומה ... לא יכול להיות שזאת היא ... לא משנה. היא מתרוממת, ומיישרת את החצאית והחולצה, מנקה לכלוך מבגדיה.
אתה צודק, הארנב כנראה שם אותה בתיק שלי כשלא ראיתי ואולי זה חלק מהאוצר ... והארנב, הוא כנראה לא תמים כמו שהוא נראה.
חנה עוצרת, ולוקחת אוויר ומהנהנת לכיוון הדלת כדי שהפוקוס יחזור למה שחשוב ולא יהיה עליה.

דבון:"אנסה בינתיים להביא מפתחות ואולי את המנהל.."

הוא פונה משם.

הדלת נעולה... ג'ון מנסה פשוט לפתוח אותה בכח ולשבור את המנעול?
בהנחה שרוב וחנה עוזרים...
אתן לגלגל כח בחיסרון (כלומר לגלגל את קובית העשרות פעמיים ולקחת את הגרוע) והצלחה קיצונית

IN:
ג'ון מפסיק לרגע את הניסיון לפתיחת הדלת בכוח.
"רק רגע, דבון, יש מפתחות לדלת הזו?" (מקווה שהוא מספיק לשמוע את ג'ון אומר את זה).

OUT:
לא מגלגל כרגע, הסיכוי זעום וג'ון מנסה להבין אם אכן יש מפתח לדלת.

חזרה