• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

משחקי האלים(5\5)- משחק המשך

• מחבר/ת הנושא מחבר/ת הנושא muzar
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
טעות ילדי אני הוא לאונוס הגדול והנורא ואני נלחמתי וניצחת בקרב.ילדי אם אתם לא מקשיבים אז הקשיבו לחזיונותכם-החיזיון-לאונוס בשריון זהב מחזיק חרב דו ידנית ומכה בעוצמתיות בווי-ג'אס ובכל פעם היא מגנה בעזרת המגן והשוט שלה מהצד השני שלה תאודור בשריון מלחמה שחור מזמן מתים כדי שלאונוס יצליח לפגוע ולביוס יורה חציים של תקווה,חיים,פאר והגשמת חלומות. הנביאים עומדים בשוק ולא מאמינים לאחר 10 דקות לאונוס מצליח לחתוך חתך עמוק מהכתף השמלאי לצלעות הימניות אבל במחיר כבד ווי-גאס מטיחה את המגן בפניו לבסוף החיזיון נגמר ולאונוס מופיע בשריון והחרב ואומר:ילדי רוצו ושלחו חיילים גבורים שיתפסו את גוזלי הציפורים. ובנוסף בן כמה ילדי היקר וכמה אתם. הנביאים מצתיעים ומגלים לו

טייגר
OUT
הפתעה! (או שלא?) זה מפגש עם שחקן אחר... ספלי! תפנה את הספויילרים אליו
תזכור שהוא לא יודע כלום... לא איך אתה נראה ולא מה מצבך... פשוט כלום.
תאר לי בבקשה איך נראה השטחים והמקום בו חיים עמך.
IN
הגששים שלך מחליטים לגשת אל בן הגזע שמתהלך לו ביער... מה הם יגידו לו?

מוזר
מחכים לספלי... זה הזמן לתאר לי איך נראה המקום בו חיים עמך

טסוקימארו
OUT
יצרת את המטה-ספייס לא את אסגרד שהוא מישור האלים, רק שינית בו משהו וגם זה היה רק למבחן... את רוב הכוח לשינוי קיבלת מהשומרת שכן בהיותך רוח ולא אל הכוח שהיית צריך להשקיע כדי לשנות לבד היה מפיל אותך... וחוץ מזה גם את המטה-ספייס לא יצרת. פשוט, מבחינתך, האל הראשון שגילה אותו...

IN
השומרת אינה מרוצה מתשובותיך, לפתע אתה רואה ששוב אינך מסוגל לראות קווי מתאר של דמות אלא רק גוש של אור שבוקע ממנו קול מוזיקלי.
"התשובה הראשונה היא טעות" מכריזה השומרת בקולה המוזיקלי "הזורח קבע שאלו שאין להם תחום אלא רק גזע אינם נחשבים אלים אלא רוחות... ולכן הורדת בדרגה, ישנם אלים שלמרות שאינם מתאימים להיות אלים מכיוון שיש להם תחום לבד מגזע נשארו באסגרד". השומרת מהרהרת בתשובתך השנייה "תשובה זו אינה יכולה להיות טעות שכן היא אישית... אך שים לב שלבד מהמטה-ספייס שאין אתה שולט בו אלא רק מצאת אותו ונתת לו שם כל שאר תשובותיך קשורות בצורה כזו או אחרת אל עמך..."

OUT
באמת קיוויתי שהצלחת לעלות על זה לבד... היו מלא רמזים... :|
אה... נזכרתי, תאר לי בבקשה איך נראה השטחים והמקום בו חיים עמך.
IN
"שישי לעתיד. שאלה ומשימה. השאלה היא מה הם תיכנונך לעתיד, מה תרצה לעשות אם תרוויח את מקומך בפנתיאון האלים? והמשימה היא שעליך להסתובב במישור הגשמי ולבחור לך תחום לאחר מכן עליך לכבוש בו שליטה. שוב אלי לאחר שהצלחת בכך ואז יגמר המבחן השישי."

דינרבלו
OUT
תענה על ההודעה הפרטית ונוכל להתקדם.

מלסמלס (ברוך הבא! :clap: )
IN
אתה נולדת למשפחת שדים השייכת לשושלת המלוכה, לא היית במשפחה החשובה ביותר אך זה לא מנע ממך לשאוף גבוה, בזכות ערמומיות ורשע טהורים הצלחת לזכות בעוד ועוד כוח כעת אתה אחד משרי השדים החזקים ביותר שבנמצא. אתה שולט בתחום עצום בשאול ולרשותך עשרות שדים עליונים, מאוד שדים נחותים, אלפי רוחות ומליוני אימפים ונחותים כדוגמתם, אך אתה רוצה עוד! אפילו בשאול הרחוק היית עד למלחמות הירושה, מלחמות איומות שהתחוללו באסגרד, מישור האלים. המלחמה סמלה את סוף תקופת שלטונו של מוזר ותחילת שלטונו של הלורד נומאה ארומו המתקרא גם הסערה-העומדת לבוא. בעיניים חושקות ראית כיצד השליט החדש מפיל ממעמדו את פיילור, אל השמש הגאה והעתיק ונותן אותו כמשרת לאל השמש החדש שרומם. הדבר עורר בך את השאיפות שכבר חשבת שלא תזכה להגשים. אולי תוכל להפוך לאל ואז אולי לשלוט על כל מישור הגיהנום ואולי תוכל אפילו לשלוט על כל המישורים כולם ואולי... ואתה פוחד אפילו לחשוב על זה... תוכל להוריד משלטונו את הכוח החדש ולשלוט בבריאה כולה!
אך אתה יודע שדבר ראשון עליך להגיע למישור הגשמי ולכבוש לך בו תחום וגם לזכות במאמינים... אחרי הכל למרות שאלו החיים במישור הגשמי הם כה שבריריים... אתה יודע שהכוח שהם מעניקים לאחד שהם סוגדים גדול בהרבה מזה שמעניקים השדים... אולי כי הם יודעים שהם לא יכולים להפיל אותו מהשלטון...

OUT
שים לב שעל הכאוס אתה כבר שולט, על המוות לא... כדי לשלוט על המוות תצטרך להגיע למישור הגשמי וליצור דברים הקשורים למוות, לחדור למיתוסים של עמים אחרים כאל מוות וכו' יש עוד הרבה רעיונות אבל תחשוב עליהם לבד! :mrgreen:

ספלי
נפגשת עם שחקן שני כבר... זה טייגר. הוא כבר פרסם את הפוסט שלו בשבילך...
עוד לא הספקת לבדוק מה קרה עם עמך מאז המלחמה... אז אני אתן לך סקירה מפורטת היום בערב

OUT
יערות, נחלים וים סמוך. מעבר לזה- אתה בוחר.

+אני לא אוהב חידות כאלו. מבחינתי, כשנותים לך חידה אמורים לתת לך איתה את הרמזים והנתונים,
וגם הייתי מצפה שתגביל את הידע של השומרת לגבולות המשחק שבו היא נמצאת.
זה נשמע כמו תירוצים, אבל מה לעשות...

+יש לי תחומי שליטה: מטה-ספייס והיררכיה.

IN
"בעתיד אני מתכנן להיטיב את עמי ולכבוש עימם את הארץ על מנת להאיר את העולם באורה הגדול של שיטת הממשל שלי, כי טובה היא."

OUT
חשדתי שזה שחקן (אנחנו עוזרים לאדוהנים ואז בה גזע שעוזר לארקפים ) אבל לא חשבתי שזה ספלי (כי הוא כבר פגש שחקן אחד ),
אנחנו חיים בקצה יער חם יחסית (בסגנון הודו - אפריקה ) כאשר מצד אחד יש ערבה (משם באים הארקפים ) ובצד השני היער מעמיק (משם באים האדוהנים ) אם מסתכלים לאופק (לכיוון העבות) ניתן לראות רכסי הרים. המחנה נימצא קצת בתוך היער אך הרבה ממסעות הציד הם בערבות, סביב המחנה יש חומת להבות (או לפחות עצים שאפשר להדליק ולהפוך לחומה ) במרכז המחנה יש את המקדש ולידו ניצב הפסל שלי, וסביב המקדש והפסל בנויים רוב המבנים המרכזים ( רחבות אימונים ללוחמים, להבות קדושות לכוהנים, מעגל אש בשביל הקוסמים וכו ...) וסביבם בנויים הבקתות (או האוהלים אני לא יודע מה רמת הטכנולוגיה של הגזע שלי בתחום הזה, אבל כיוון של חקרנו אות ממש אני מניח שהוא לא יתקדם הרבה ), שחכתי משהו ?

ספלי (הפתעה נפגשנו )
IN
לאחד מבני עמך באים מספר יצורים הקוראים לעצמם וולקנים ומבקשים פגישה אם אחד מהאדונים שלו, בנושא מלחמת הארקפים והאדוהנים,
OUT
הם נראים כך : כמו אנשי שועל אבל הפרווה שלהם בצבא זהוב עד אדום.

אם הפגישה נקבעת בלי שום בעיות אז זה מה שהם אומרים
"שמענו שאתם יוצרים נשקים קסומים, גם אנחנו, תצטרפו אלינו ואף אחד לא יוכל לעצור אותנו, הרי אתם יודעים שהארקפים הם גזע לוחמני, ברגע שהמלחמה תיגמר הם יחפשו יריב נוסף והיתקפו אותו, היריב הזה יכול להיות אתם, האדוהנים לעומת זאת הם גזע שוחר שלום וכיבן שהסכמו לעזור להם הם חייבים לנו הרבה, הם לעולם לא יבגדו בנו, או בכם אם תצטרפו אלינו"

מוזר
״ אולי לאלים קטנים כמוך זהו בזבוז כח משווע, אך לאלים כמותי זהו סתם בזבוז כח . בלי המשווע . בכל אופן אני הוא קאסטון אל הידע והקסם.״ ואז קאסטון מתקומם ולוחש לך באוזן ״ אני גם אל הטכנולוגיה , אבל כרגע להיות אל הגלגלים לא נשמע משהוא , בעתיד זה יהיה שווה זהב ...ואיזה אל אתה ?, אל רע או משהוא , נכון ? אחרת למה צריך את הברדס הלא אופנתי הזה . ולדבר עם חזיר זה בכלל חילול הקודש ..."

Out
אם שמת לב זוהי הדמות של הזקן המפוזר ולא של האיש הגאון והשחצן

טייגר
קאסטוניין אחד ניגש ואומר: ״וודאי שאתם יכולים להיפגש איתנו אבל יש לנו שאלה . האם אתם אלינו או לצרינו ? מה יחסיכם עם הארקפים ? ״ עיניו של הקאסטוניין נהיות צרות .

Nry
אני אשלח לך עד הערב , אני מת מרעב

out
לאנומות יש משרת, מספרים על המשרת אגדות שהוא שחור כלילה האפל ביותר , אין לו גוף ואין לו צורה הוא התליין של כל מתי העולם הזה הוא גם השופט והמוציא לפועל , הלגן עדן או לגיהנום . שמו הוא דום .
In
אנומות שולח את דום ללהתגלות לאחד מן בני התמותה, ומלמד אותו על גדולות המוות כי אין לפחד מהמוות , המוות הוא החבר . לאחר מכן דום ממנה אותו ככהן אנומות ולהיות המסיונר שיפיץ את הסגידה .
סגדו למוות

Nry
הקאסטוניינים חיים בכפר קטן ללא חומה מסביב לכפר יש שדות ומכלאת חיות לבשר האיזון בכפר עומד על חצי ״חכמים ״ קוסמים , מדענים , מהנדסים , ממציאים וחצי על התומכים : מטפלים בשדות ,צדים ,פוליטיקאים ולוחמים .

מוזר
מה , לא ידעת שחזירים זה חיה מתועבת ?
אופס התבלבלתי זה רק ביקום אחר , תתעלמי לא. כולם אמורים לדעת על הכל .
בכל אופן איזה קסם יצרת ומה ההתמקדות שלך ?

טייגר
אם כך אתם מוזמנים ..

ספלי

"שמענו שאתם יוצרים נשקים קסומים, גם אנחנו, תצטרפו אלינו ואף אחד לא יוכל לעצור אותנו, הרי אתם יודעים שהארקפים הם גזע לוחמני, ברגע שהמלחמה תיגמר הם יחפשו יריב נוסף והיתקפו אותו, היריב הזה יכול להיות אתם, האדוהנים לעומת זאת הם גזע שוחר שלום וכיבן שהסכמו לעזור להם הם חייבים לנו הרבה, הם לעולם לא יבגדו בנו, או בכם אם תצטרפו אלינו"
טעות שלי, סליחה

טסוקימארו
OUT
אתה עוד לא שולט על המטה-ספייס, אתה לא יודע עליו כלום עוד לא בדקת אותו, לא חקרת אותו, את לא יודע מה יש שם ומה אין שם... ולכן זה לא יכול להיות תחום שלך...
ובנוגע להיררכיה- אתה תצטרך להסביר איך זה בדיוק תחום...

IN
שומרת השער מהרהרת בתשובתך ואז אומרת "והמשימה? בחר לך תחום ולך וכבוש אותו ואז חזור אלי"
השומרת עוזבת אותך... לא תוכל עוד לדבר איתה עד שלא תבחרלך תחום שליטה אלוהי ותהפוך אותו לשלך.

מלסמלס
IN
שלחת את דום למצוא לך מאמינים, דום קד בפניך ונעלם... זה כנראה יקח זמן בטרם ישוב עם חדשות, אתה חש ברגע קצר של כאוס מוחלט במישור הגשמי, תוכל לנסות לפתוח שער למישור הגשמי כדי לבדוק את זה. מצד שני בתחום השליטה שלך בשאול יש מעט אי שקט, אחד מהשדים העליונים, אומנם לא מהחזקים ביותר אבל לא דג רקק כלל וכלל, נעלם, ובעקבות כך יש בשטח שהיה פעם בשליטתו אי-סדר ובלגאן כאשר השלטון שלך אינו נאכף שם יותר.

האם כך??
לאן יש לו להעלם?
האם בגד בי?!

אנומות שולח את ידו שם צצים שני עדנים צידיים הכי טובים בשאול לחפש בו ואם הוא בוגד בו מוות ימצא אותו

out
לגבי המישור אני מתעלם כרגע!!כ

ספלי
"יצרתי את קסם האוב, אין הוא קסם מרושע, כמו שעשויים לחשוב, הוא פשוט שונה, בדיוק כמו שהמתים המהלכים מפחידים ודוחים אתכם, כך אתם מפחידים ודוחים אותם, אין שום סיבה ליחס מיוחד לרעה כלפי קסם האוב. אני שולטת בקסם זה"

ג'וקר
מה הולך עם הוולקאנים? הם התחילו כבר בטקס?

מלסמלס
In
אתה יושב במצודתך ומהרהר לך בשאיפותיו לכוח והעונג שזה יגרום לך והסבל שיגרם לאחרים, מה שיגביר את התענוג שלך.
הציידים ששלחת מתממשים באולם הכס שלך וכורעים ברך.
״לא מצאנו אותו בשום מקום, הוד נוראותך.״ מגמגם הראשון בפחד
״כאילו הקיאה אותו האדמה, הו נורא ונשגב״ מיבב השני בתחנונים.
אתה מצמצם את עינייך בזעם, חוכך מה לעשות איתם כאשר הראשון ממהר לדבר ״מצאנו שאריות של שער בין מישורי, אבל אך מכיוון שעבר זמן כה רב מאז שנוצר לא הצלחנו לקבוע אם נארזול הוא זה שפתח אותו. הו הלהבה הבוערת תמיד״

טסוקימארו
In
אתה משוטט במישור הגשמי בחיפוש אחר עמים חדשים, אתה מגלה להפתעתך שלמרות שכוחך הופחת בגלל הורדתך בדרגה הרבה יותר קל לך להסתובב במישור הגשמי ולהשפיע עליו, אתה מרגיש מחובר עליו יותר, שליטתך במטה-ספייס התחזקה אף היא שכן הוא מישור חופף ומחובר למישור הגשמי. אתה חש במספר עמים בעלי הגנה מיוחדת, כמו עמך גם הם מאמינים בכוח אחד בלבד. לבד מהם אתה חש רק בעוד שני עמים מסביב, הראשון חי מתחת לים, כה רחוק מעמך ומקור כוחך עד כי אינך מסוגל לחוש בשום דבר הקשור אליהם. העם השני הוא עם של גובלינים, הם נוודים החיים בלהקות. אין להם שום סדר או צורת שלטון, הם לא הרבה יותר מחיות אלא שהם משתמשים בכלי אבן בסיסים.

מוזר
לא... למה שיתחילו בטקס? אתה אמרת לי מה אתה רוצה לעשות אבל הכהן שלך לא אמר את זה להם... אם אתה רוצה אז במקום שהוא יגיד להם פשוט תתאר את הטקס בזמן התרחשותו...

"הקשיבו לקול אלוהיכם, גובלינים זוטרים!"
קולי העמוק נשמע לפתע לאוזני הגבלינים המפוחדים.
"אתם הינכם פשוטים, אך עם עזרתי תוכלו להגיע לגדולות. הנה לכם הוכחה לעוצמתי כי רבה היא."
עץ גדול קרוב מקבל גוון לבן ובהדרגה הופך לגוש מטה-ספייס שמתפוגג בסופו של דבר.
"האם תקשיבו לקולי, או תעוררו את זעמי?"

לאונוס מופיע בדמות הזאב ואומר: ילדי המלחמה לא מובנת היא הורגים בשביל הצדק והכבוד והצדק והכבוד מכריחים אותנו להלחם ואתם כרגע נלחמים אבל לא באויבכם האמיתי אלא במנהיגכם המוביל אתכם לקרב. מהיום והעלה אתם ביום זה תתחננו לרחמים ולעזרה כי ביום זה לא הרסכם אליכם.

IN
"אל תפחדו, ילדיה של גראנה, אמרתי לכם לא לשתות יום שלם כי אנחנו כאן בשביל משהו חשוב מאוד! אני צריך מתנדב, שיעביר את כוחו ונשמתו לגראנה, אל תדאגו לו! הוא יהיה בעולם שכולו טוב ויזכה בחסדיה של גראנה על הקרבתו זו, מי מסכים?" הוא בוחר וולקאן אחד, שניגש מפוחד לבימה "אני מצטער, ילדה של גראנה! זה יראה קצת מפחיד אך מייד לאחר מכן תעבור לעולם שהבטחתי לך!" הוא שולף סכין שעליו סימנים מאגיים מגלימתו "הו ווי-ג'אס, גואלת המתים, שליטת הירחים, גבירת האמת והשקר, מביאת הבצורת, מלכת הדמים ונותנת העוצמה! אני קורא לך לקבל את כוח נשמתו של היצור הזה, כדי להשפיע על העולם!" הוא משסף את הוולקאן. הוא עובר וולקאן אחר וולקאן, לכל אחד מהם הוא מצייר פנטגרם על המצח בדמו של הוולקאן המת, הוא לבסוף מגיע לווקאן זקן אחד "אני מוחה! לא תיתכן אכזריות כזאת!" אומר הוולקאן "זו אינה אכזריות, אחי, זה פשוט משהו שונה מכל מה שאתה מכיר." "לא! זה לא הגיוני שהורגים כך סתם וולקאן שמעולם לא פשע!" "אבל על הקרבתו הוא הגיע לדראת' אמארה, העולם שכולו טוב!" "מעולם לא שמעתי על המקום הזה! ומה אם אתה משקר? וסתם הרגת אותו!" "תשמע ידידי, אני שליחה של אימכם גראנה! אתה מעיז לא להסכים לבקשתה של האם האלה?" "היא לא בהכרח אימנו! אם בקשותיה גורמות למוות של חפים מפשע, למה לנו להיות ילדיה?" "אתה כופר באם האלה?!" צועק אנטפון ותופס בידו הגרומה, הלבנה, את גרונו של הוולקאן "לנסטרק אומיקאלי, גואלת המתים, קחי את חייו של וולקאן זה בנוסף, כדי שהטקס יתחיל ברגע זה!" הוולקאן מתפורר לאפר. פתאום, עובר בכל הוולקאנים דחף בלתי נשלט ליילל אל הירח, לבסוף, הם אינם עומדים בזה. יללה מצמררת, ארוכה, מטורפת וחזקה עוברת בכל האזור, כשהיא נגמרת, הוולקאנים מתחילים להשתנות... פרוותם הופכת לאפורה, ראשם נהיה צר וארוך יותר. עיניהם, שהיו קורנות פעם, עכשיו יש בהן זיק מרושע, טורף. טפריהם מתארכים, שריריהם גדלים, תגובותיהם נהיות מהירות יותר, הם הרבה פחות רעבים והרבה פחות צמאים. שניהם גדלות ולסתם מתחזקת, והפנטגרם מהדם הופך לחלק מפרוותם. החושים שלהם מתחדדים, חוש הראייה, חוש השמיעה וחוש הריח מתחזקים מאוד. הם מרגישים... שונה, הם יודעים ששמם אחר, הם כבר לא וולקאנים, הם... הח'ומארים, "הציידים". הם כבר לא רוצים להיות ילדיה של גראנה, הרי היא עצומה וחזקה וניתן רק לשרתה, הם ממש רוצים לשרתה. הם מרגישים את הדחף לריגוש שבקרב ובציד, את ההתענגות על בשר נא ודם חם. כבר לא אכפת להם מחמלה, יש בהם חמלה רק אחד כלפי השני, לא כלפי יצורים שאינם ח'ומארים, והאל מתים וגראנה, הם אינם צריכים חמלה. הם מרגישים שאנטפון ומשרתיו חסרי התבונה כבר לא מרתיעים בכלל, אנטפון הוא רק הוכחה לכוחה האדיר של גראנה. הם כבר לא אוהבים את השמש, הם נמשכים לירח, במיוחד כשהוא מלא. הם מרגישים את המקום העוצמתי ביותר בגופם, הפנטגרם על מצחם, הם מרגישים מה הם יכולים לעשות בעזרתו: הם יכולים לייבש יצורים ששותים מים ואינם ח'ומארים ובכך לגרום לנזק גופני, להשתמש במספר כשפי מאגיה שחורה חלשים (לחוש כל יצור בעל דם בטווח 9 מ', לירות קרן שמחלישה את יריבם ולגרום לפצעים קלים במגע) פעם ביום כל אחד (הם צריכים לישון כדי להיות מסוגלים לעשות את זה שוב)
עכשיו הם יודעים את מהות הטקס,
הוא
נועד
לגלות
להם
את
האמת.
עכשיו הם מבינים למה גראנה נקראת "נותנת העוצמה",
היא
נתנה
להם
עוצמה.

OUT
הנה היכולות על פי 3.5 של הח'ומארים.
4+ כוח, 4+ זרז, 2+ חכמ, 2- תבנ.
חושים חדים: ח'ומארים מקבלים תוסף 4+ לבדיקות האזנה וזיהוי.
כוחות הפנטגרם: ייבוש- פעם ביום יכול ח'ומארי לגרום במגע 1ק10+מתאם חוכמה נזק חסר סוג ליצור ששותה מים. יכולות דמויות לחש- 1\יום-חוש דם(שכחתי מה השם המקורי, הלחש הראשון של תחום ההשפעה דם שפורסם באתר התעשיה הגובלינית) קרן חולשה, גרימת פצעים קלים.
צריכת מזון ומים מופחתת: וולקאנים צריכים לאכול ולשתות רק פעם בשבוע.
מקצוע מועדף: סייר
מתאם דרגה: 2+

הערה: די פעם נולד ח'ומארי עם כוחות ריפוי, לח'ומארי כזה יש ריפוי פצעים קלים במקום גרימת פצעים קלים 3 פעמים\יום (הסיכוי שייולד אחד כזה הוא 15%, ושיוולד אחד רגיל הוא 85%).

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

בבקשה בבקשה לא שוב.
בדיוק כשאנחנו חושבים שראינו הכל באימה, מגיע סשן קת'ולהו מס' 70 - אימה באוריינט אקספרס.
מתחיל בפעם הראשונה את המסע המופלא של עולם הדיסק!
הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיים הצטרפתי לפורום!
לאחר דחיות רבות, הצלחנו תחת מטר הטילים, לקיים עוד סשן מטלטל של קת'ולהו: אימה על האוריינט אקספרס.
חזרה