• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

משחקי האלים(5\5)- משחק המשך

• מחבר/ת הנושא מחבר/ת הנושא muzar
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
in
הוולקנים מסכימים לעזור לאודהנים אבל הם רוצים שיהיה להם ברור שהם לוקחים סיכון אדיר והם מצפים לתמורה בעתיד,
in 2
לעזאזל הוא חזק מידי, אני חייב לחסל אותו עכשיו אני חושב לעצמי ואז עולה במוחי רעיון מסוכן מטרוף נואש אפילו, אבל אני חושב שיש לי ברירה, ואז אני מתרכז מתחיל לטוות את הלהבות, אני מוקף בכדור להבות אדום ואז הוא מתפזר ואש נמצאת בכול מקום מתחילה להתעצב לפי רצוני, לאט לאט המקום משתנה הוא נראה כמו הטירה של אדוני רק אפל יותר, מהכס הלהבות יוצאים אלפי שרשראות אש נשלחות לכול רחבי טירתי, ועל שני העמודים במקום קשת ונבל מונחים אלה אדומה וגולגולת בוערת, והאש מתפשטת ניזונה מכוחו של יריבי, כול המסדרונות והחדרים מלאים כלובים, לפעמים הכלובים מונחים על הרצפה ולפעמים תלויים באוויר, אבל בכל מקום יש כלובים הם עשויים מאש ומלאים בפחד וכאב, כול כלוב איחודי, נוצר במיוחד עבור האסיר שלו, נועד לגרום לו לסבול לנצח, לכול כול מחוברת אחת השרשראות שיוצאות מהכס שלי, שואבת את אנרגיית האסיר ומחזקת אותי, ושם בחדר יריבי ממשיך להתחלש מעבד את עוצמתו רק מלהיות במקום הזה, טירתי, וככול שהוא מתחשל כך אני והשאול שלי מתחזקים, ליד כול אחד מהעמודים נוצר פסל של שועל עשוי אש, האחד כדול וקוצני והשני מלא גולגלות, האחד תליין השני מענה, למרות שאש שמימנה הם עשויים לא זזה ענייהם האדומות נראות כה חיות, עוקבות אחרי כול מי שנמצא בממלכתי, המסדרונות מתמלאים פסלים שעשויים מעצמות קוצים עשויים אש יוצאים מהרצפה וסמלים של רונות ממלאים את הקירות, השאול שלי מוכן, ושם בחדר אני מזק לעבר יריבי החלש האלה והגולגולת מזנקים לשתי ידי, אני מכה בו אם באלה והוא נעטף באש, אני מניף את הגולגולת והאש מתערבלת סביבו ואז עוצרת, והוא מוצא עצמו בכלוב ואז בחיוך מרושע אני שואג, ושאגתי מכלה אותו שורפת אותו בכלובו חסר, משתמשת בכוחו כדי להאדיר את אדוני ואותי, כדי לצורת ממלכת הארורים השאול של אדוני,
OUT
שמעתי לעצה שלך

כמה מטומטם אל צריך להיות בשביל להשמיד את העולם ? ואני חשבתי לתומי שגם האלים האחרים שונים מבני התמותה , נו שוין בוא ונלך לטפל במטרד העלוב הזה . קאסטון מתגשם לו בדרום מביט ומחפש הפרעה כלשהיא או יצורים שמשתמשים בקסם חדש .

מוזר
IN
הוולקנים מתרוממים מקידתם ומחכים שתובילי אותם

IN2
מילותיך פוגעות בסקארו בעוצמה, אפילו שאת אלה הוא מתפרץ עליך בזעם "האל קסוניט הוא אל גדול ועצום! אין הוא אכזר! אך הוא מאמין לדבריו של אוקיליל הכהן הגדול שהסית אותו נגדי!" הוא נזכר במהירות שאת אלה בפנים עייפות הוא מחכה למותו הבלתי נמנע מאחר והעיז להתפרץ על אלה, הוא כורע ברך בהשלמה הוא ממלמל את ווידויו ותפילה אחרונה לקסוניט שימחל לו במותו וישיב אותו לחיקו.

טסוקימארו
IN
פיילור מתחיל לזהור בלהבה, וכדור של להבות מקיף את גופו ואז הכדור מתפזר ואש נמצאת בכול מקום. פיילור מתחיל לטוות את הלהבות לאט לאט המקום משתנה והלהבות לובשות צורה של טירה מלאה בביצורים בטירה הקודרת והשחורה ישנו כס ומהכס הלהבות יוצאים אלפי שרשראות אש נשלחות לכול רחבי הטירה, ועל שני העמודים במרכז מונחים אלה אדומה וגולגולת בוערת, כול המסדרונות והחדרים מלאים כלובים, לפעמים הכלובים מונחים על הרצפה ולפעמים תלויים באוויר, אבל בכל מקום יש כלובים הם עשויים מאש ומלאים בפחד וכאב. והאש מתפשטת לכיוונך ומאיימת למשוך אותך אל תוך הסיוט הזה.
אך השער ששלחת לכיוונו של פיילור פשוט בולע את הלהבות עד שהוא מגיע אליו כאשר מגיע השער אל פיילור המבועת הוא נעלם! אתה מביט סביבך בבילבול ורואה ששוב אתה עומד בחלל שבין המישורים. מולך עומדת דמות של אור שאתה מצליח לזהות קווי מתאר של דמות נשית
"יפה" אומרת הדמות בקול מוזקלי ונעים. "עברת את המבחן השני."
לאחר רגע של שקט הדמות אומרת "שלישי ליכולת"
אתה מוצא את עצמך בתוך שטח מתערבל חסר צבעים "כך נראה שטח של אסגרד כאשר אין לו פטרון אלוהי שיעצב אותו" אתה שומע שוב את הקול המוזיקלי "הראה לי את יכולתך, עצב אותו."

דינרבלו
OUT
אני מזכיר לך שלפי התיאור של ההודעה אתה מצליח בפעולותיך...
IN
קולך מצליח להגיע רק אל עשרת הנביאים הוותיקים ביותר שלך, שהיה בזה הרגע בטקס תפילה, מחכים להדרכתך. הנביא הבכיר שלך <תן לו שם> גרוניון זקן בעל פרווה לבנה מדבר אליך בשם העשרה
"אדוני לאונוס, שבת אלינו. היכן היית? עברה עלינו שנה קשה מאוד, תחילה היה חודש שלם של סערות וגרוניונים רבים מתו בזוועות מזג-האוויר, רוב עמינו היה עד במהלך החצי השנה הראשונה למראות נבואיים קשים! ממלכות של אלים נופלות, אלים נלחמים באלים, אלים חדשים קמים ואלים שכבר אינם אלים! התפללנו להדרכתך אך לא ענית לנו, הו אדונינו הצודק, מה התרחש?"

טייגר
IN
"אנו חוזרים על שאלתינו, מה תרצו מאיתנו?"

IN2
אתה מתחיל לזהור בלהבה, וכדור של להבות מקיף את גופך ואז הכדור מתפזר ואש נמצאת בכול מקום. אתה מתחיל לטוות את הלהבות לאט לאט המקום משתנה והלהבות לובשות צורה של טירת אדונך בטירה הקודרת והשחורה ישנו כס ומהכס הלהבות יוצאים אלפי שרשראות אש נשלחות לכול רחבי הטירה, ועל שני העמודים במרכז מונחים אלה אדומה וגולגולת בוערת, כול המסדרונות והחדרים מלאים כלובים, לפעמים הכלובים מונחים על הרצפה ולפעמים תלויים באוויר, אבל בכל מקום יש כלובים הם עשויים מאש ומלאים בפחד וכאב. והאש מתפשטת לכיוונו של יריבך ומאיימת למשוך אותו אל תוך הסיוט הזה.
אך יריבך שולח שער לכיוונך והשער פשוט 'בולע' את הלהבות עד שהוא מגיע אליך. ואז הוא נעלם! אתה מביט סביבך בבילבול ורואה ששוב אתה עומד בממלכתו של וונאקס.
"תודה על עזרתך" מהדהד קולו של השוער. אתה מחליט להודיע לוונאקס על ההתפתחות הזו ואתה לא שוכח להזכיר את השימוש המעניין שעשה יריבך בפתיחת שערים למישור האתרי, אחד מהמישורים החופפים למישור הגשמי, והשימוש שלהם כנשק.

ספלי
OUT
"נו שוין" חחח... יופי של שימוש ביידיש!
IN
אתה מתממש במדבר רחב הידיים של הדרום אתה סורק את המדבר ומגלה מוקד עצום של כוח שמשתרע על רדיוס של... לא... רגע... זה לא מוקד אחד זה שני מוקדים! הראשון נמצא בהר כ200 מטר דרומית לך, הוא קטן יותר מהשני ונראה כאילו הוא מכוסה בהסוואה שנובעת מהמוקד השני, ההסוואה נועדה להסתיר את ההר מהכל וכולם. עצם העובדה שהצלחת לחוש שיש שם הר דרשה ממך חתיכת מאמץ ואתה בהחלט חושב שמגיעה לך טפיחה על השכם בעקבות הצלחתך. המוקד השני נמצא כשלושה קילומטר מזרחית לראשון והוא גדול הרבה יותר וגם הוא מוסווה אך נראה שההסוואה נועדה לעיניי בני התמותה ולא לעיניי האלים.

IN1
גראנה מובילה אותם אחרי כמה דקות נראית באופק דמות צנומה שמתקרבת אליהם, בסוף הוא מגיע "הכירו את אנטפון, שליחי ומנהיגכם לחודשים הקרובים."

IN2
"אני מצטערת, אינני מכירה את האל הזה. אבל, הסיפור שלך העלה לי חשד, יכול להיות שאויבך ביים את חזרתו של קסוניט?"

"הפתח לפני-שער החתול!" אני קורא ועץ צץ במרכז הגוש המתערבל. עליו יושב חתול קטן ששר יודל! סתתתתתם :P

"ראשית כל, בכדי ליצור עולם הראוי לשמו עלי ליצור לו שומר ומנהיג."
אני מגבש את חומר האוויר הבלתי מוחשי של המישור, ויוצק אותו לכדי יישות בעלת מודעות לעצמה ולסביבה.
"לך, שומר הארץ, אקרא העין הצופה וכן יהי תפקידך. עליך להביט בכל הארץ בכל עת ולשומרה מפני פולשים."
כעת אני פורם חוט מקצה גלימתי ומשליך אותו לתוך תערובת העולם הלא מוכן.
החוט שוקע אל תוך החומר ופני השטח מתחילים לבעבע, עד שלבסוף יוצא מהם אדם דמוי קסוניט.
הקסוניט יפה תואר וחכם, יודע שפות רבות, וכושרו הפיזי גדול. העולם חסר הממשות שסביבו
מתחיל להפוך לסיבים, שיוצרים לו בגד פשוט סגול.
"קסוניט אקרא לך על שמי, שכשם שאני שולט ביד רמה בממלכתי כן תשלוט אתה על פקודיך."

עכשיו, אני מתחיל ביצירת העולם עצמו:
ראשית, אני בונה ארץ גדולה ורחבה שקצותיה נוגעים בקצווי המישור.
עכשיו, אני מחדיר את אצבעי אל תוך האדמה המתממשת, וכשאני מוציא אותה,
החומר מתקשה באוויר ונהיה לארמון גבוה, מרשים ומדהים ביופיו.
אני גורר את אצבעותי על פני האדמה סביב לארמון, ומהשוחות קמים ועולים עם של אנשים שריריים נמוכים וירוקים,
פניהם חסרות תווים בצבע לבן מתערבל, הם חסרי שיער ושתקנים. אלה הם העבדים.
העבדים מתחילים להרוצץ בכל רחבי העולם, החל מהטירה של השליט,
שם הם מקבלים את מנהיגותו ע"י קבלת מגע ממנו. כל אחד באופן אישי.
אחרי העבדים, באה שעתם של ההוגים.
אני נושף אוויר מפי והאוויר מתמצק לכדי מאה אנשים אשר מורכבים ברובם ע"י לובן מסתחרר,
ורק פניהם בולטות בתוויהן וגוונן הירוק.
כעת, עוברים ההוגים אף הם את תהליך קבלת המנהיג, אלא שהם לא עוזבים את הטירה.
ההוגים, בהתייעצות מהשליט, מתחילים לתאר את הטירה כפי שתראה לאחר טיפולם המסור,
ומחשבותיהם ודיבורם עולים באוויר ומקבלים מראה.
העבדים הסמוכים רואים אז את הרעיונות ובונים את הטירה, ולאחר מכן את העולם כפי התכנונים.

העולם שהם בונים הינו עולם מחולק ומדורג, כראוי.
ראשית, מחולק העולם לשלוה חלקים לפי טוב הקרקע באזורים.
האזור עם הקרקע הטובה ביותר, המישורים המוריקים, שייכים למושל ועוזריו.
האזור השני בטיבו, ההרים הנישאים, שייכים לאלו הרגילים מבני העם,
והקרקע השפלה ביותר ניתנת לזוטרים ביותר, ללא ראויים ולמזוהמים.

במישורים המוריקים ישנם עצים ורבים וחיות רבות ומופלאות שנועדו לשעשע ולאתגר את עוזרי המושל.
בהרים הנישאים ישנם תנאים קשים יותר ודורשים יכולת הישרדות גבוהה יחסית.
בעוד שבשפלה יש רעב, מחלות, מחסור ופשע.

מוזר
IN
הוולקאנים מביטים מעט בחשש באנטפון אך כאשר מנהיגם כורע בפניו הם ממהרים לחקות אותו. ושוב הם נעמדים ומביטים סביבם ואינם יודעים מה לעשות, מאוד מטריד אותם הגופות הזרוקות בצד האוהל.

IN2
"לא, אני מכיר את אלי ואת קולו" אומר סקארו בגאווה "היה זה אלי הגדול קסוניט. אין זה אלא שאוקיליל הארור רימה אותו"

טסוקימארו
OUT
הייתי צריך לנחש שאתה רואה FAIRY TAIL... :roll:

IN
"מממ... אומרת שומרת השער בקולה המוזיקלי "לא רע... אם כי זה בהחלט לקח לך הרבה זמן, הזורח, יבורך, בהחלט צדק בשיפוטו"
היא סוקרת את העולם ומהנהנת בהערכה כאשר היא רואה שלא בראת עול מושלם "...אם כי..." היא מסיימת את דבריה "חתול מזמר היה בהחלט שיפור בעולם הזה"
אתה מביט בה בבילבול כאשר היא מסתובבת אליך, אתה מבין שכעת אתה רואה יותר ברור את דמותה, אינך רואה פרטים עדיין אך מולך עומדת ללא ספק דמות בשנות העשרים לחייה "ובכן, רביעי לעבר"
"שלוש שאלות אשאל אותך. הראשון הוא, אתה קורא לעצמך האל הבוחן, מה המבחן הגדול ביותר שהעמדת לקסוניטים? השאלה השנייה הבדולגרר, מתי נפגשו גזעך עמו לראשונה ומה קרה במפגש הזה? והשאלה השלישית אני קוראת את עברך ורואה דמות אפורת גלימה שיצאה 'קבוק' מדוע?"

דינרבלו
IN
הנביאים בבירור לא מרוצים מהתשובה שלך הם מבועתים ומנסים ליצור קשר וזה התשובה שהם מקבלים הם דנים בניהם ויש בניהם שמעלים את הטענה שאת לא באמת לאונוס שחזר אלא ישות אחרת שמנסה לקחת את הנאמנות שלהם מלאונוס הגדול בעורמה

טייגר
IN
"כרצונכם, כעת אנא שלחו איתנו צבא כדי שנראה לכם את האויב!

OUT
זה הזמן להחליט מה טיב המשלחת שתצא עם בעלי בריתך, מה הם יקחו איתם ובאיזה גודל

לאחר טפיחה הגונה בהחלט על השכם אחרי הכל לא כולם מודעים ליכוליתהם של האלים אבל אחד הסודות הכמוסים ביותר הוא שאפיין עצמית על השכם היא אחת היכולות יוצאות הדופן שעומדות לרשות האלים .
בכל אופן קאסטון מביט על המקורות וחושב לעצמו אילו היה לי סבא הוא בוודאי היה אומר לי משפט כזה ״ אם אתה עומד בפני שתי אפשריויות , אחת נסתרת ומוסתרת בפני אלים ואחת מוסתרת רק בפני בני תמותה , בחר בזו שמוסתרת רק בפני בני התמותה ״ ... טוב ,נו . אולי הוא לא היה אומר לי את זה . בכל אופן אם הוא היה חכם כמוני זה מה שהוא היה אמור להגיד כי זה בדיוק מה שאני אומר .
וכך בהרהורים משונים אלו קאסטון נע לכיוון מקור הכח הגדול

ספלי
IN
אתה מבחין בדמות המכוסה בברדס מדברת אל יצור חזירי דמוי אדם בעל עור בצבע ירוק. אתה מנתח בוודאות שהישות הזאת תהיה מה שתהיה, אלה, רוח,שדה, מלאך או הסבא ההיפותטי שלך, היא האחראית להפרעה שחשת וככל הנראה גם לקסם החדש שנוצר. התקרבת אל הדמות יותר מידי היא יודעת שאתה שם.

מוזר
IN
סקארו עומד לענות כאשר את מבקשת ממנו לשמור לרגע על שקט... את חשה בנוכחות של ישות אחרת בקרבתך, אינך יודעת אם היא אלוהית או סתם שמימית אבל היא בהחלט ראויה להתייחסות, כמו כן היא יודעת שאת כאן ואת מתחילה לחשוד שהיא מחפשת אותך במיוחד.

ספלי ומוזר
מפגש ראשון, ברכותי, כמובן שיש לקרוא את הספויילר הזה לאחר שקראתם כל אחד את הספוילר האישי שלו.
טוב אז תאמת אין לי יותר מידי מה להגיד... כל אחד קיבל בספוילר האישי שלו את הסיטואציה כפי שהיא כרגע... אתם מוזמנים להגיב בהתאם... שימו לב שאם לא כתבתם בפירוש שהספוילר מיועד למישהו סימן שהוא מיועד רק לי!

OUT
1)מאיפה לך שאני חובב פיירי טייל?
2)איך זה שאני חובב פיירי טייל רלוונטי?
3)למה היית צריך להניח שאני אוהב פיירי טייל?
4)האם יש לך את העונה הראשונה של פיירי טייל פרק 50 והלאה מדובב לאנגלית?

5)לא פייר! למה אני לא במפגש הראשון??? :cry:
IN
"אינני קורא לעצמי האל הבוחן, אני הינני האל הבוחן." אני מתקן את השומרת, ואז פונה לשאלותיה.
"עצם העלמותי לשנה הייתה מבחן קשה מאין כמוהו, אך לא אני הוא זה שהעמיד את המבחן.
תהיה תשובתי, אם כן, מבחן המנהיגות.
בפעם הראשונה פגשו יצירי בבולדוגרר כאשר יצרתי אותם. הם גילו כי הוא פגיע לאש.
הדמות היחידה העולה בעיני רוחי בגלימה אפורה הינה דרגון הגמד ממשימת מירוצללים."
OUT
בקשר לשאלה השלישית- אני בטוח שלא הייתה שום דמות בגלימה אפורה. לא בזמנך, ולא בזמנו של מוזר.
הכוונה לאיזושהיא מטאפורה?

OUT
אני שולח את הרוב הצבא הוולקני (בערך 60 %) כאשר 40 % יוצאים אם האדוהנים ו20% יוצאים לבד בחבורות קטנות (תלוי כמה חילים יש לי אבל בערך 20 ), החבורות הקטנות משמשים כסירים ומבצעים התקפות פגע הוא ברח, הצבא חמוש בנשקים הוולקנים המשובחים ביותר, בנוסף אם הצבא יצאו וונרון, וורדון, ושאר חברי המשלחת חוץ מוולדארוס,

מוזר
האם אתה הוא המטומטם המיטמתם ומיתמם ביום טימטום הטמטמים ? אופס בעצם התבלבלתי לגבי מישהוא אחר , בכל אופן אתה הטיפש המוחלט ששינה משהוא בתורת הקסם בלי להתייעץ עם הגדול מכולם ״קאסטון !!! ״ אני מציע שתסביר מי אתה ואת מעשיך או שלצערי שנינו נסבול . אחרי הכל על אף כוחי הרב אני חכם ומודע לכך שיכאב לי להרוג אותך .

אנארוואי
אני יותר חזק ,נכון ? :|
Out
מה זה nry ?

טסוקימארו
OUT
בהודעה שבה אני מתאר את הטקס שלאחר חזרתך... אוקיליל מגרש את סקארו לחיות בשממה שנה ויום, על דעתו כי הוא חשב שככה הוא מקיים את רצונך בצורה הטובה ביותר, אתה לא מחית בעדו ולכן סקארו באמת גורש.
סקארו כאשר מדבר בהודעה שראית אומר את הדברים מנקודת מבטו... נכון או לא נכון... זה מאוד שולי מנקודת מבטו של פאנט...

ובנוגע לשאלותיך... :lol:
1.
"הפתח לפני-שער החתול!" אני קורא ועץ צץ במרכז הגוש המתערבל. עליו יושב חתול קטן ששר יודל! סתתתתתם
, אם זה לא לקוח ישירות מפיירי תייל... אני לא יודע מה כן!
2. לא רלוונטי אבל נחמד :mrgreen:
3. "טסוקימארו" ובכן... אפשר להניח שאתה חובב התרבות היפנית בארץ זה בא לידי ביטוי בעיקר במנגות ואנימות... FAIRY TAIL היא אנימה מוכרת וידועה ולכן...
4. יש לי אתר שבו אני רואה את כל הפרקים אונליין, יפנית עם תרגום לאנגלית...
5. מצטער... אולי במפגש הבאה?

ההודעה השלישית שלך כמשתמש רשום הייתה לאפור גלימה, משתמש שמזמן נעלם מהפורום... בו הכרזת שהוא יצא "קבוק"
כמו שאמרתי מבחן לעבר :twisted:

IN
"2/3 קסוניט" מכריזה השומרת, בניגוד לפעמים הקודמות בהן דמותה השתנתה דמותה נשארה ללא שינוי הפעם... מעניין מה זה אומר אתה חושב לעצמך אבל השומרת כבר ממשיכה בדבריה "חמישי להווה"

"זהו זמן של שינויים הרי גורל וגם עליך להשתנות. שתי שאלות. הראשונה היא האם כבר הבנת מדוע איבדת את מעמד האלוהות? והשני האם בהווה יש לך משהו בכל המישורים לבד מעמך?"

דינרבלו
OUT
אין לי בעיה שאין לך זמן או שלוקח לך זמן להגיב, אני מעדיף שיקח קצת יותר זמן ושהתגובות יהיו איכותיות, אם התגובות שלך ימשיכו להיות ככה אתה פשוט לא תצליח לעשות שום דבר... כמו שאני מדגים כאן שבגלל שכל התגובה זה בסה"כ שורה אחת בלי שום תיאור מסביב אתה לא מצליח לשכנע אותם.

IN
"אה!" מכריזים הנביאים בשמחה "חשפת את עצמך רוח שטנים! לאונוס הגדול מעולם לא נלחם בבת בריתו במהלך מלחמת הירושה! את זה החזיונות ששלח לנו אלינו הראו בבירור

טייגר
IN
האדהנים מובילים את הגששים שלך לעומק מחוזות הארקפים, פעמים רבות אתם עומדים בסכנת גילוי אך בסוף אתם צולחים את המסע. אתם מקימים מחנה בעובי היער והאדנים אומרים כי אם תמתינו בסבלנות הגזע המדובר יופיע, ובאמת כעבור זמן מה של מארב מצביעים האהדנים בהתרגשות לעבר מה שנראה כבן אדם נמוך בעל גוף צנום שנראה כחוקר את הסביבה. "אלו" לוחשים הם בהתלהבות "זהו גזע של קוסמים רבי עוצמה ומדענים מחוכמים, אותם שכנעו הארקפים שיצרו להם מכשירים ונשקים איומים כדי להשמיד אותנו, לא נוכל להביס את הארקפים אם לא נמנע מהגזע הזה לפתח את הנשקים והמכשירים ולתת אותם לארקפים"

ספלי
OUT
אני אצטרך תיאור של השטח בו חיים הקאסטוניינים ותיאור של המקום בו הם חיים... ומוזר כבר הגיב... הסתכל בהודעה לפני...

ערכתי
IN
אנחנו קובעים פגישה סודית אם הגזע, "שמענו שאתם יוצרים נשקים קסומים, גם אנחנו תצטרפו אלינו ואף אחד לא יוכל לעצור אותנו, הרי אתם יודעים שהארקפים הם גזע לוחמני, ברגע שהמלחמה תיגמר הם יחפשו יריב נוסף והיתקפו אותו, היריב הזה יכול להיות אתם, האדוהנים לעומת זאת הם גזע שוחר שלום וכיבן שהסכמו לעזור להם הם חייבים לנו הרבה, הם לעולם לא יבגדו בנו, או בכם אם תצטרפו אלינו"

OUT
אהה כן, זה... חחחחח צודק.
גם אני יכול להשיג תרגום לאנגלית, אבל אני שונא את זה. אני מחפש דיבוב לאנגלית.
אפור הגלימה-וואו! WTF?! מאיפה לעזעזאל הבאת את זה?! חחח אני אשמח לקישור לרגע ההיסטורי הזה.

IN
"מעניין למה היא לא השתנתה"? ברור שזה בגלל שלא הצלחתי לגמרי במבחן ההזוי הזה.
"הרי לך תשובתי, שומרת הסף: מעמד האלוהות נלקח ממני עקב עלייתו של הזורח.
הזורח חש שעלי להוכיח את זכותי וכו אעשה!
מספר דברים יש לי אשר אינם עמי, אך כולם חלוקים במידת היפרדותם מעמי:
סקארו-בוגד אשר נודה.
נזם הברית-חפץ מאלוהי הקסוניט.
<אם המישור אסגרד שיצרתי עדיין קיים:>
אסגרד-ארץ מבחן לבוחן.
ומעל הכל-עצמי וכבודי!
על כן תהה תשובתי-כן. יש לי דברים שאינם עמי."

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

בבקשה בבקשה לא שוב.
בדיוק כשאנחנו חושבים שראינו הכל באימה, מגיע סשן קת'ולהו מס' 70 - אימה באוריינט אקספרס.
מתחיל בפעם הראשונה את המסע המופלא של עולם הדיסק!
הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיים הצטרפתי לפורום!
לאחר דחיות רבות, הצלחנו תחת מטר הטילים, לקיים עוד סשן מטלטל של קת'ולהו: אימה על האוריינט אקספרס.
חזרה