• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

משחקי האלים(5\5)- משחק המשך

• מחבר/ת הנושא מחבר/ת הנושא muzar
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סליחה למלסמלס ולדינרבלו, שלא הגבתי להם בטעות, זה לא יקרה שוב.

מלסמלס
OUT
המלין חיים מתחת למים כן? במים מתוקים או מלוחים?

IN
אתה רואה כיצד המלין מתחילים להתפתח, הם צדים ומלקטים אצות, וחיים די טוב. יום אחד אחד המלינים שיצא לסיור חוזר מבועת "ראיתי יצור עצום דג ענק שאת ראשו מסתירים מחושים, הוא דיבר אלי, אבל לא הצלחתי להבין מה הוא אמר, אז ברחתי" מה תעשה?

דינרבלו
OUT
בסיטואציה קצרה אני לא מתכוון לזה, אני מתכוון למין שיחה קצרה בין חברי המשלחת.

IN
"לא רוח מלחמה, שרידיך הרוחניים יהיו משרתי!" צועקת הרוח, כלוב המים מתאדה, הגרוניונים הרוחניים אשר מקיפים אותך מתעוותים, בשרם נמס, והם הופכים לשלדים, הם פונים לתקוף אותך...

טסוקימארו
OUT
כל הכבוד :clap: :clap: :clap: :clap: באמת תיאור מצויין. אני רוצה ציור :wink: אתה תתוגמל מאוד על זה.
אתה משחק במשחק הצד של המשלחות?

IN
קסטוניין מסתכל על התחרויות, הוא רואה את המנצח(הוא מרוצה?) מה הוא ייעץ לו?

יוטקו
IN
אתה מכנס את נביאיך והנביא הראשי שלך מוסר את הבקשה להתנדבות, לא נראה שמישהו מספיק אמיץ, אבל אז צועד קדימה נביא צעיר שלא מזמן סיים את לימודיו. "הוא רק סיים את לימודיו, אינני יודע עד כמה הוא טוב בדיפלומטיה. אני יכול להתנדב בעצמי אבל הנני הנביא הראשי, מה לעשות?"

IN2
עיט הסערה מסתובב בפתאומיות דרומה, וחוזר למסלולו הרגיל (אם אתה מבין מה זה אומר, גם סאנדור מבין) פתאום, סאנדור שומע את נולורה צועקת "סאנדור! משהו פורץ מן החול!"

IN3
שמועה פשטה כאש בשדה קוצים, שמילדאר, חוואי אחד, הצליח להתחבר עם עיט סערה כל כך, עד שהעיט הסכים לשאת את בנו על גבו.

ספלי
OUT
תיתן סיטואציה קצרה של חברי המשלחת רגע לפני היציאה למסע, משהו שיכניס אותי לאווירה ויראה לי מה טיב היחסים וסוג הדיאלוג ביניהם.

IN
"בסדר, רק שתדעו, שאנחנו כרגע במלחמה נגד גזע אנשי יער בשם האנדונים, אנחנו צריכים עזרה וסיוע, אם במשאבים ואם באופן קרבי."

"באמת תיאור מצויין." באמת? :shock: תודה! :P
"אני רוצה ציור." קיבלת. סלח לי על הסורק הגרוע.
פיאלגרה ואוקיליל:
scaled.php

קאסקואו וד(רילבי, אבל לא הספקתי לצייר :o ):
scaled.php

קוהוטאס:
scaled.php

פלקריוון:
scaled.php

אגב אלה כמו קופים שנתלים הפוך על ענפים מרגליהם המיוחדות, יש להם שני זוגות עיניים שאחד מהם רואה הפוך.
כך גם כשהם הפוכים הם רואים את העולם בצורה ישרה. חדקיהם משמשים לקטיפת פירות.

"אתה משחק במשחק הצד של המשלחות?"
מה זה?

קסטוניין מסתכל על התחרויות...
1)אם התכוונת לאל שלי זה קסוניט.
ולזכר מהגזע קוראים קסוניט או בן קסוניט ולנקבה קסוניטית או בת קסוניט. אתה נוטה לטעות בזה הרבה.
2)בהנחה שכן התכוונת לקסוניט-קסוניט מסתכל ומרוצה מאוד מהתנהלותו של טוגניף.
אגב עכשיו הפניה הנכונה אליו מצד בני השבט היא טוגניף-הנבחן, או הנבחן, או הוד נבחניותו חחח.
שיא שמחתו של קסוניט באה לו מהעובדה שטוגניף עזר לקסוניטים האחרים ובכל זאת ניצח.
בחלומו רואה טוגניף קסוניט ענק, ירוק כהה, שרירי, עם שני גושי שיער-אחד מופה קדימה ואחד אחורה,
לבוש במכנסי אלדין סגולים ובגלימה סגולה ששוליה פרומים.
"קרב הנה, נבחן."
"הנני קסוניט. דע לך כי הדמו אשר אתה רואה לפניך קרובה היא ביותר להתגשמותי. אפילו הכוהן הראאשי לא מכיר אותה."
"אין בי צורך לאחל לך בהצלחה כי הוא אשר יעבור את מבחני ראוי הוא למשול על העדה.
בצע תפקידך היטב, כבד את סגניך ודאג שהנחותים ממך יכבדו אותך!"
מילים אחרונות אלה מהדהדות בעוד שחלומו מתפוגג.

מוזר
out
כיון חדש זרום איתי.בסדר?
in
לאונוס מתפצל ל3 ישויות אחת בחור צעיר כמו בחזיונו אשר מחזיק חץ וקשת ומאחריו כל הגרוניונים אשר עתידי לחיות הוא ישות החיים הוא לבייוס.
השני אדם זקן בעל ברדס וחרמש כפול עשוי מתכת שחורה אדמדמה ומאחוריו כל הגרוניונים אשר מתו הוא הישות השניה ושמה מתאדור.
וביניהם השולטת לאונוס אדון הצדק והמלחמה ומאחריו כל הגרוניונים אשר מאמין בו.
מתאדור,לאונוס ולבייוס מוזזים את ידם ואנשיהם כאיש אחד הורגים את השלדים. הישויות עצמם תוקפות את הרוח המקוללת.
in2
כרון צועק על ראוקן::"מטומטם. תראה מה עשיתה אני אהרוג אותך"
זואי:"כרון ראוקן תפסיקו להתנהג כמו שני ילדים קטנים יוצאים לדרך"
כרון+ראקון:"כן.זואי"

Out
כן מתחת למים ומים מלוחים.

In
שולח משלחת שתבדוק מה היצור
הנביא מבקש ממריאן שיתן לו עצה וזה מה שמקבל
״אשרי האיש אשר לא הלך בעצת רשעים ובדרך רשעים לא חפץ
כי אם בתורתי חפצו ובתורתו ילך״

(ראשון)in
''אתה, הנביא הראשי תעביר לו השתלמות קצרה ותלמד אותו מעט על דיפלומטיה, לאחר מכן הוא ישלח אל הענקים, ואני אשגיח עליו מעט, ואני בטוח שהחוויה בקרב הענקים תהיה סיום מצוין ללימודיו והיא תיתן לו כוחות נוספים ועוד חוכמה.'' אומר נארמאגארד לנביא הראשי.

in (שני)
''באאר!אורו! תגיעו אל נולורה! נולורה, תתרחקי מהדבר הזה!!'' צועק סאנדור ויורד לכיוון הדבר, הוא ואורו לא נוחתים אלא נשארים באויר בגובה של בערך 4-5 מטר, וחגים מעל למקום שבו הדבר פורץ מן החול, בארר נעמד גם במרחק של 4-5 מטרים מהדבר ושולף את החניתות הקצרות שלו, נולורה עומדת מאחוריו ומחזיקה גם כן חנית קצרה ביד אחת וביד השניה אבן חדה לפשיטת עורות.
out
מסלולו הרגיל? איזה מסלול?

in (שלישי)
''בעינין החוואי שהצליח להתחבר כל כך עם עיט הסערה, קראו לו ובקשו ממנו ללמד אתכם איך הוא עשה את זה, אחר כך נסו בעצמכם את השיטה.'' אומר נארמאגאד לנבאים לאחר דבריו הקודמים.

הנה אני כאן !!! :D
in 1
״עם שלום אתם בני קאסטוניין לעד לא תילחמו , ובספרי בחוכמה תעמיקו. סרבו לעם המוות הפושע , הקוטל . ובספר תשבו . כה אמר אלוקיכם...
In 2
כולם שותקים נוסעים למזרח .כל אחד בספר שלו . לפתע הנביא קורא : ״ עם שלום אתם בני קאסטוניין לעד לא תילחמו , ובספרי בחוכמה תעמיקו. סרבו לעם המוות הפושע , הקוטל . ובספר תשבו . כה אמר אלוקיכם...״

OUT
הנה מה שאני מניח שהעם שלי יעשה (אם הם שואלים אותי אם לעשות את זה אני אומר כן כמובן ).
להכין מלכודות שקיבלנו מהאדוהנים ולשפר אותם אם אש קסומה, לצור סחר מלכודות אם האדוהנים (אנחנו משפירים את המלכודות שלהם אם אש והם מראים לנו מלכודות חדשות), הציידים הופכים ללוחמים שמשתמשים עכשיו בגידים שקיבלנו מהארקפים שמחודדים ומוקסמים באש ( הם מתאמנים הרבה בליצור כלי נשק טובים יותר) כתוצאה מכך יש פחות ציידים כדי לחפות על זה מגדילים את תפוקת החקלאות, מתחילים לשים מדורות גדולות של אש תופת סביב הכפר (אם אשפר לקרוא לזה כפר) במקרה הצורך הקוסמים יוכלו להגדיל אותם לטבעת אש שתגן על הכפר (בקרוב הם כבר יצרו משהו שדומה לחומות הראשונות ), הטרובדורים מתחילים ליצור שירי מלחמה ולהבות שהיו חזקות נגד האדוהנים או ארקפים (בעיקר הארקפים), בנוסף הם לומדים את שפת הארקפים ואת מנהגיהם.
וגם הוולקנים מכינים מהגידים החדשים כלים נשקים ומלכודות, עכשיו שיש להם את הגידים הם יכולים לצור כלים שבעזרתם יהיה אפשר ליצור בתים עמידים מעץ, ולחרוש את השדה ביותר קלות (מה שמאפשר שדות יותר גדולים יותר). אם מה שהוא מזה לא קורה או קורה בצורה קצת שונה (למשל הם לא יוצרים חומת אש סביב הכפר אלה חומת עץ ) תגיד לי.

דרך אגב הלפידים לא פוגעים בוולקנים כן.0
IN
1) אני אומר לוולקנים שסוחרים אם הארקפים (כשאני מתרגם את הארקפים) "ילדי הקטנים הארקפים יץנו לנו גיד תמורת לפיד, עסקה טובה אבל הארקפים מסוכנים ואוהבי מלחמה לכן על תיתנו להם את לפידים מפותחים ביותר שלנו, אלה לפידים יותר חלשים, תמיד תדעגו לשמור על פער בין הלפידים שלנו לשלהם, כששלנו משתפרים על תשמרו את זה בסוד, להפך גלו להם ובקשו מחיר יותר יקר תמורת הלפידים החדשים, זה אומר שיש לכם אחריות גדולה אני רוצה שתשפרו את הלפידים כמה שיותר מהר".

2) אני אומר לנביאים שלי " אנחנו נמצאים בזמן קשה, אני לא רוצה להתרחק מילדי ולכן עלכם להגדיל את המקדש שלי ולהכריז על חג חדש, בכול שנה (יש להם לוח שנה בכלל ?) בשבוע הזה אני רוצה שכול הוולקנים שרוצים זאת יגיעו למקדש שלי, שם הם יכנסו לאש הראשונה וידברו איתי, יספרו על בעיותיהם על רעיונות שיש להם ועל כול דבר אחר שהם רוצים, זהו חג שמסמל חדות וחוסר סודות ובו הוולקנים יספרו אחד לשני את סודותיהם (כמו שביום כיפור מבקשים סליחה ), האם אתם תוכלו לבצע זאת ילדי ?"

3) אני אומר לנביאים שלי " זה זמן קשה, הוולקנים צרכים משהו שידריך אותם, עליכם לבחור משהוא שיהיה מנהיג השבט וגנרל המלחמה הקרבה, אני לא רוצה להגיד לכם מה לעשות ילדי, רק אתם יכולים לבחור את המנהיג שלכם".

OUT
הנה שלושה מועמדים טובים למנהיגות (אתה כמובן רשי להחליט שהם בחרו במשהו אחר שאתה תצור ).

1) וורדון : וורדון הוא לוחם גדול וחזק, הוא מבעיר את עצמו באש ופשוט מזנק על יריבו (עד כו רק צבעים) ומחוץ אתם, חוץ מזה יש לו גם אלה, הרבה וולקנים יבחרו בו בגלל כוחו הרב, אך חסרונותיו הם שהוא אינו מנומס וזהיר, בסופו של דבר יש שיכנו אותו בריון (למרות שזה לא מדויק), גיל : 33, תפקיד : לוחם ציד.

2) וונרון : וורון ציד חכם וזריז, הוא ממש נענה מהציד, מלנסות להיכנס לראש של חיה ולתפוס אותה, הוא נלחם אם שני סכינים וטכניקה שמאפשרת לו לירוק אש בזן שראשו בוער, למרות שכוחו האמתי נמצא בתכנון, יש לו קבוצה קטנה ונאמנה של 6 צידים צעירים שעזר להם בתחילת דרכם, מאז שהמלחמה מתקרבת הוא עסוק רוב הזמן בלאמן אותם או לחשוב על אסטרטגיות קרב, רבים יבחרו בו גלל שכלו החד והמהיר, אבל חסרונותיו הם שהוא עינו חזק ומרשים במיוחד, גיל : 24, תפקיד : ציד אסטרטג

3) וולנה : וולנה היא וולקנית בעלת קול יפיפה, היא טרובדורית, היא לא אוהבת לילחם ודווקא מעדיפה דיפלומטיה ושלום, רבים יבחרו בה בגלל כושר המנהיגות שלה, אבל האם דיפלומטית כמוה מתאימה לזמן כזה ? , גיל : 27, תפקיד : דיפלומטית וטרובדורית

נמצא!

טסוקימארו
IN
"הנני שווה לכל קסוניט אחר, אין קסוניטים "נחותים", כל הקסוניטים שווים, וכולם נחותים לפניך" אומר בעזות מצח, הוא העז לסתור את מילותיך! אבל אולי זה לטובה?

OUT
משחק הצד של המשלחות הוא כזה: אתה בוחר כמה קסוניטים מבני עמך שיוצאים לחקור את העולם בפקודת האומה הקסוניטית וקסוניט בעצמו. אתה משחק אותם, וזה בעצם סוג של הרפתקה(גם זה חופשיטה)

דינרבלו
IN
"אבל שלוש נגד אחת זה לא קרב הוגן" אומרת הרוח בנימה צינית ותינוקית, מחכה את כל לוחמי הצדק המכובדים למיניהם. "ולכן, כדי לעשות את זה הוגן יותר, אקח לעצמי אחת" אומרת הרוח ומצחקקת "שליש רוח הקשורה למוות לא קרובה לעוצמה של רוח שלמה הקשורה למוות" מתאדור מסתובב, מניף את החרמש האכזרי וקוצר באיבחה אחת את כל הגרוניונים שהיו מאחורי הישויות, זז ועומד לצד הרוח, כשומר ראש קטלני. הרוח מרימה את ידיה, ויוצרת מהגרוניונים המתים נחש עצמות אדיר, שלושת היצורים תוקפים את שתי ההתגלמויות הנותרות של לאונוס!

IN2
אחרי כמה ימים עם כמה ריבים לא מעניינים, החבורה מגיעה לצוק, שבפסגתו יושב יצור כלשהו, האם יטפסו? האם ינסו למצוא דרך עקיפה? האם יתעלמו? האם יעשו משהו שונה לגמרי מכל אלה? הבחירה בידך.

מלסמלס
OUT
במשחקי האלים כל פעולה שאתה עושה אתה צריך לתאר, אתה לא יכול להגיד: מריאן פוקד לשוח משלחת שתגלה מה היצור. אתה יכול(למשל) להגיד: בחלומו של אחד הנביאים מופיע איש עשוי מים, הוא אומר: "אני הוא מריאן, אדון כל הים המשתרע מפה ועד קו צוק העורבים במערב, קו החוף השקט במזרח, קו סלע הצדף בדרום וקו אבני המלח בצפון (בערך קמ"ר ים ורצועת חוף שאורכה קילומטר ורוחבה 50 מטר.) הנני פוקד עליך לארגן משלחת של (מספר כלשהו) מלינים שיצאו לבדוק מה טבעו של היצור המוזר אשר נראה לא מזמן ליד בתיכם."

IN
כמה נימפות מים(רוחות של זרמים, הם ממש חלשות יחסית לרוחות ושולטות על דברים קטנים בהתאם) מספחות את עצמן אליך מרצונם, היתרון ברוחות כאלו, הוא שהן כל כך קטנות, שהן יכולות להתגשם ולהשפיע על העולם הגשמי בקלות [לך ממש קשה לעשות מערבולת בים בעולם הגשמי, ולחדור לעולם הגשמי זו משימה בלתי אפשרית בשבילך. נימפות, לעומת זאת, יכולות להשפיע ולחדור לעולם הגשמי בקלות. כל נימפה שולטת על זרם של מים, ככה שעשר נימפות יכולות לאחד זרמים כדי ליצור מערבולת בקלות(למשל)] מה תעשה איתן?

יוטקו
IN
"בקשר לדיפלומט, אתחיל בהוראה מייד. בקשר לעיט הסערה, אבחר כמה מאנשינו החכמים ביותר שינסו להתקרב גם הם לעיט הסערה" אומר הנביא.

OUT
קרב! :P
אני מתכוון שהוא חוזר לכיוון שבו הוא היה קודם.

IN2
מן האדמה, פורץ מרבה רגליים ענקי, שריונו החום מקרקש, עיניו האדומות מבוהלות ומלאות עוינות, צבתות פיו חדות ואכזריות. הצעקות הבהילו אותו, הוא מסתער במהירות אדירה. מטיל את כל כובד משקלו ביחד עם ניסון לנשיכה המכוון לעבר באאר.

ספלי
OUT
אתה אל הפכפך למדי, אתה יודע? :wink: :P
IN
אתה רואה את הנביא, אשר הבין את כוונותיך, הולך אל הארקפים ומספר להם את זה. מנהיגם אומר "פחדנים! לפחות במשאבים תעזרו לנו?"

טיגר
IN
"נעשה כמצוותך" אומר הנביא "אך בקשר לחג, איך נדע מתי לעשות אותו, ואיך נזכור מתי היה בפעם שעברה וכמה מעברי שמש(ימים) היו מאז?"

OUT
משלחת?

איך המשחק עד עכשיו? יש מה לתקן? לשנות? לשפר?

כרגיל-אני מגיב ראשון 8-)
משלחות-אהה אוקיי. מגניב. מה אני צריך?
לטוגניף:
"הדרך הישרה דרך המלך היא, ומשאתה המלך עשה כרצונך, אלא שלא יבואו מעשיך לרעתך."
בקשר להערות על המשחק-אני לא בטוח אם צריך לזה ספויילר, אבל שיהיה:
בנתיים לא שיחקתי הרבה בכלל, אבל יש שני דברים שהפריעו לי\הטרידו אותי\גרמו לי תמיהה:
1)אמרת לי לכתוב בעצמי מה קרה בתחרויות, שזה מוזר.
2)אני מרגיש ששום דבר לא קורה בעולם ובשבט שלי.
בעניין הזה אתה יכול לכתוב לי דברים שקורים גם אם הם לא חשובים כל כך, למשל מישהו נפצע או בנה משהו,
חיה נלכדה, קסוניט נולד, וכו, או, יותר טוב-פשוט להמציא עלילה... :lol:

out
סבבה,היא תהיה נביאה.

In
״ועתה בני שמעו לי ואשרי דרכי ישמרו שמעו מוסר וכמו אל תפריעו אשרי אדם שומע לי״
צאו לים שם שחו אחור מצאו חופים ושאר עמים תורתי וחוכמתי הפיצו לנצח ברוכים אתם

IN
"בכול 360 מעברי שמש ילדי "
OUT
משלחת ?, מנהיגים ?, אנשים שמתקשרים איתי ?, בעצם בתגובה שלך לא הוספתה כלום, אם אתה מותש ואין לך כוח לכתוב עוד אז תעתיק הכול ותסיים אחר כך, או מצידי תגיב לי באיחור של יום, עדיף קצת תגובות טובות מאשר הרבה שלא משנות כלום, חוץ מזה עד עכשיו המשחק בסדר גמור.

in
''מצויין'' אומר נארמאגארד.
out
הבנתי שהתכוונת לכיוון שבו הוא היה קודם, אבל מה הכיוון הזה?
in
באאר מזנק אחורה וצידה, מנופף בכנפיו ומתרומם מעט, הוא מזנק ררק למרחק חנית מהראש של מרבה הרגליים ומנסה לדקור אותו בעזרת החנית שלו. בינתיים נולורה מזנקת אל הצד הנגדי של מרבה הרגליים, זה שמול באאר( משהוא כזה: / -מרבה הרגליים, o- באאר, q -נולורה.
o/ q ) , ומחכה בכלי נשק שלופים.
סאנדור ואורו צוללים מיד, סאנדור נעמד מאחורי מרבה הרגליים, צועק וזורק עליו אבנים כדי למשוך את צומת ליבו, בנתיים אורו עף הישר אל ראשו של מרבה הרגליים ומנסה לנעוץ בו את החנית שלו.

בעיניין המשוב, לדעתי המשחק מצויין, והרעיון עם המשלחות מצויין, קודם קצת הרגשתי שאנחנו קצת לא מסכימים והולכים ראש בראש (לא באשמתך), אבל זה עבר, אז הכל טוב.

ספלי צריך להגיב ואז הפקק הזה ישתחרר והמשחק ימשיך כבר.
אם יש משהו שממש מחרפן אותי במשחק, זה ההתקעות.
מוזר, אולי תפצל את המשחק? הרי גם ככה כל אחד משחק בנפרד.
אם לא לכל אחד לפחות תפצל לשתי קבוצות.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

בבקשה בבקשה לא שוב.
בדיוק כשאנחנו חושבים שראינו הכל באימה, מגיע סשן קת'ולהו מס' 70 - אימה באוריינט אקספרס.
מתחיל בפעם הראשונה את המסע המופלא של עולם הדיסק!
הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיים הצטרפתי לפורום!
לאחר דחיות רבות, הצלחנו תחת מטר הטילים, לקיים עוד סשן מטלטל של קת'ולהו: אימה על האוריינט אקספרס.
חזרה