• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

    הרשמה /

משחקי האלים(5\5)- משחק המשך

  • מחבר/ת הנושא מחבר/ת הנושא muzar
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
גן העדן-וילך לאונוס ויבנה את העצים הלבנים ואת פרותיהם בצבע הזהב הטעימים לחכך ויקח אחד ויאכל וימשיך בדרכו ויראה אדמה ויבנה מגדל ובמגדל ספרייה גדולה עד מאוד ומעברים סודיים ונשקייה וחדרים ובחדרים גרויניונים יושבים משוחחים אוכלים וישנים ובנוסף לכל על חזית המגדל סמלו של הזורח התמדי והנערץ לאונוס יוצא וממשיך בדרכו ויראה אדמה ויבן שם מקדש לזורח ולו מקדש קטון ממנו לצידו והם ניצבים אחד ליד השני ויל ויצור לו את מלור הוא שומר גן העדן ותפקידו לגן על גן העדן ויבן ארמון שם מקום מושב מלור ושם ארוחות הצדיקים וילך משם.
הגהנום-וילך לואונוס ויבנה את הקתדרלה ויבן מתחת לקתדרלה חדרים חדרים קומות קומות בקומות הראשנות הנמצאים על החטאים הקטנים בקומות הנוניות החטאים הבנונים ובקומת התחתונות אלה שאין להם חפרה וישחרר לאונוס את הקומות הבנוניות והראשונות ויגד:זכיתם בחופש לכו לגן העדן שלו אתם שייכים.ויצא ויבן מחוץ לקתדרלה את אנדרטת הנופל ויקום ויצור אגם מים ושדה חיטה ופלי חומוס וזעתר ויצור את המבצע הוא שומר אסרי הגהנום וילך משם
העיר הגדולה-ויבן בין הגהנום לגן העדן עיר ושמה עיר לאונוס וילך ויבן את הבתים בגגות האדומים ואת שדות החיטה והשעורה שיבולת והדגן וכל פרות האדמה ומטעי הזתים והגפנים והתפוחים ופרות האדר וכל פרות העצים והשיחים שם ויבן באמצע ארמון ובארמון חיילים הנצבים עליו שם וכל טוב ומטעמים בארמון ומעברים סודיים ופתחי ירי ותעלה מסביב וגשר ויזמן את כל הרחות שעדיין לא קיבלו גוף ויזמן את הזורח שיבוא ויסלח לו
 
IN1
הדמות בגלימת הנזירים החומה הסתכלה על מאות הגופות, פתאום היא רואה אחת שנראת מתאים, הבעת הפנים שלה לאחר המוות חזקה, מתמודדת "כן, זו הגופה" היא חושבת לעצמה. היא מרימה את ידיה, מרכזת את כוחה, שולפת סכין מגלימתה, וחותכת את ידה. היא נותנת לדם לזלוג על הגופה, שמתחילה לזהור בכחול. לבסוף הגרוניון חוזר לחיים וקם "מ... מ... מי את?" הוא מגמגם בפחד "אני הגואלת, נותנת העוצמה" אומרת הדמות בגלימה שמרימה את הברדס וחושפת פנים יפהיפיות "באתי להחיות אותך, ולתת לך כוח, בתמורה לנאמנות" אומרת האישה. "בסדר, האם הכוהנים מסכימים?" שואל הגרוניון "בוודאי" אומרת האישה בקול כל כך כנה, שאפילו חיות היו מאמינות. "טוב, האם אני צריך להישבע אמונים בדרך כלשהי?" שואל הגרוניון "כן, שבועת דמים" עונה האישה, שולפת את סכינה ועושה חתך ביד לשניהם, הם לוחצים ידיים, דמה הזהוב מתערבב בדמו האדום "את... אלה!" מזהה הגרוניון בהפתעה לפי הדם. "אכן" אומרת האלה "וכעת, בוא ואלמד אותך מעט עוצמה!" היא מביאה גופה, ואומרת כבדרך אגב "שמי ווי-ג'אס, אם לא ידעת, ועכשיו הבא לי את האבן הזו שמה" היא מצביעה על אבן שוהם שחורה "עכשיו תן לי את ידך" היא אומרת, היא פוערת את החתך הקודם מחדש ומצמידה את אבן השוהם למצחו של הגרוניון "התרכז בדמך, ואמור לי את המילה הראשונה שעולה בדעתך "חיים" אומר הגרוניון "מצויין" אומרת ווי-ג'אס בשביעות רצון "הוא עולה על הציפיות שלי" היא חושבת. "עכשיו התרכז באבן, מה היא אומרת לך?" "לא" עונה הגרוניון "תנסה קצת יותר" "שלילי, היא שואבת את החיים, מחלישה" עונה הגרוניון "מעולה" אם ווי-ג'אס לא הייתה קודרת כל כך היא הייתה קופצת באוויר משימחה, אבל זו ווי-ג'אס, היא אפילו לא מחייכת. "עכשיו התרכז בגופה" היא אומרת "מוות" אומר הגרוניון "מצויין" עונה האלה "עכשיו התרכז בזה!" ווי-ג'אס נוגעת בגרוניון הפצע בידו נסגר ונרפא "האנרגיה הזאת! כל כך חיובית נותנת חיים ומחזקת!" ווי-ג'אס מחייכת, משמחה, לא מאכזריות או שמחה לאיד, וזה נדיר. "למאגיה השחורה יש שני צדדים, חיים ומוות, לכל אחד מן הצדדים יש אנרגיה שמחזקת אותו ואנרגיה שמחלישה אותו, האנרגיה החיובית פוגעת במתים ומחזקת את החיים, והאנרגיה השלילית פוגעת בחיים ומחזקת את המתים. כשממזגים מת עם אנרגיית חיים בעזרת אנרגיה שלילית נוצר אל-מת, תכף תראה מה זה, זהו רק העיקרון של הדבר, בפועל זה יותר מסובך. תיעול ושימוש באנרגיות החיים הוא הוא העיסוק הנעלה במאגיה השחורה" אלו הם היסודות, ככל שתפנים אותם בפועל יהיה לך יותר קל" היא אומרת לאחר כמה ימים "בעוד יומיים נתחיל את העיסוק בפועל במאגיה השחורה." לאחר כמה חודשים הגרוניון סוף סוף מקים זומבי לתחייה "מעולה, הפוך 40 מהגופות שלנו לכאלה" אומרת ווי-ג'אס

IN2
ווי-ג'אס מבחינה איזה יום בשיטוטיה בקבוצת הוולקאנים "איזו מציאה" היא חושבת, היא מתגלה אליהם בדמותה המבורדסת, גראנה השקרית(ווי-ג'אס היא גם אלת השקרים, ויש לה צורה בשם גראנה שמגלמת את השקרים, השקרנית הטובה ביקום, הדמות המבורדסת). "שלום לכם, אנשי שועל קורנים" היא אומרת בנועם "שמעתי שאלכם נטש אתכם, בטוח קרה לו משהו, הוא לא היה עושה את זה מרצונו. נודע לי שהוא לא יחזור, אז אני לקחתי חסות עליכם, אני אהיה אמכם מעכשיו, אגן עליכם ואוהב אותכם, ואתם תקשיבו לי, מה דעתכם?"

IN3
וי-ג'אס מחייכת בסיפוק, הוולקאנים האלו הם בדיוק מה שהיא צריכה, היא חשבה כל היום על תוכנית יותר יעילה מרציחת לאונוס, עמה ייסחור עם עמו במוצרים חסרי תועלת כמו חיטה, ולאט לאט תיהיה להם ברית חזקה. אבל זה לא הכל, היא תתן לעמה את הידע האנטומי הדגול ביותר, הידע להחליף חלקי גוף בדברים אחרים(שתלים). רק היא יודעת איך לעשות זאת, ושתלים יהיו מוצרי יוקרה, שהיא תחליט את מחירם הבלעדי. השתלים הראשונים יינתנו כמתנות לגרוניונים הבכירים ממשרתיה היותר אנושיים, הוולקאנים המסנוורים, כך סוד האל-מתים ישאר סודי. ועכשיו לחלק הגאוני: בכל שתל תוסתר מערכת השמדה, שברגע שווי-ג'אס תרצה תשמיד את הגרוניות העלוב שמחזיק בשתל, כך, תוך כמה עשרות\מאות שנים, היא תשלוט בעם הגרוניוני העלוב! אבל קודם היא צריכה להורות לאנטומים היותר מבריקים שלה לעשות ניסויים בוולקאנים, כדי לבדוק כמה קשה יהיה להחדיר שתל לייצור חי באמת. אחר כך היא צריכה לרכז את כוחה כדי להפוך את הוולקאנים בעלי המראה והחשיבה המעצבנת למשהו שיותר מתאים לה. זה הרבה, אבל נראה שזהו... אה! היא גם צריכה ליצור ממלכה במישור כלשהו, כנראה שכבה נחמדה בשאול, משהו שחור, אפל ומדברי שיתאים להסתרת האל-מתים שלה עד לשעת הכושר, בינתיים שליחיה בעולם הגשמי יהיו זן הוולקאנים המיוחד שלה. עכשיו הגיע הזמן לבצע....

ווי-ג'אס שולחת שלושה מסרים לכוהן(האנשים הפשוטים הם אל מתים לא תבוניים, שמשרתים את בעלי התפקידים הבכירים יותר, שהם אל מתים בכירים ותבוניים) שלה, הליץ', הוא נכתב על ידי העצמות הקדושות(שזזות מעצמן כדי לכתוב דברים) ב"מקדש הבצורת", אוהל מאולתר. זהו המסר הראשון: " התחילו לסחור עם העם הגרוניוני דרך הוולקאנים בסחורה שלא יעילה לנו כגון סוגי אוכל בתמורה למה שאנחנו כן צריכים, בנוסף למתנה שתסמל "התחלה של ברית כלכלית בין שתי האומות" שימו לב שאסור שאל מת יראה לעיני הגרוניונים, עליכם להשתמש אך ורק בוולקאנים למטרה הזו. התחילו לנסות להחליף חלקי גוף של אל מת אחד בחלקיו של אחר בעזרת מתת המאגיה השחורה שנתתי לכם, ואנטומיה שלימדתי אותכם. זה לא יהיה קשה, אבל אחר כך נסו להחליף חלקים של וולקאן בחלקים של אל-מת, זה יהיה קשה, אבל אם תצליחו זה יסמל תור זהב בשבילנו."

זה המסר השני: "כנס את כל הוולקאנים, וערוך את "טקס הצמא", נכון הוא ייגזול מכם הרבה כוח, ואת אחד הוולקאנים היקרים שלנו (יועלה לקורבן), אבל הוא חשוב מאוד לשתי הפעולות הבאות שאעשה, שבשבילן אני צריכה הרבה מאוד כוח. אני רוצה שתיהיה מוכן, במהלך הטקס כל הוולקאנים מלבד הוולקאן שיועלה לקורבן יהפכו מיצורים שועליים וזהובים בעלי מחשבות כופרות (היסוס לגבי פעולות אכזריות) ליצורי זאב ערבות חומים, קנאים ונאמנים, קרא להם ח'ומארים, ליחיד ח'ומארי, ולנקבה ח'מארה(הם יהיו לוחמים אדירים, הכישרונות של הוולקאנים בלי החשש מפני אכזריות. הם יאבדו את היכולת ליצור אש ואור, אבל יהיו יותר חזקים והנשיכה שלהם תיהיה קטלנית עד כדי כך שבעתיד הם יתפרסמו בזה שאם הם הצליחו לנשוך אותך ולהוריד ממך בשר, הם יאכלו אותו הם יאבדו את האהבה לשמש, אבל מאוד יואהבו את הירח, הם יצטרכו מעט מאוד אוכל אחרי הטקס, רק פעם בשלושה ימים ארוחה אחת כדי לחיות היטב)"

מסר שלישי: "בעוד כמה שבועות, כשאמצא מקום מתאים, כל האל-מתים בעמנו יצטרכו לעבור להתגורר במקום אחר, כנראה בשכבה צעירה בשאול, כדי שתוכלו להתפתח בצורה הטובה ביותר ואף גזע לא יצא למסעות טבח דתיים מטופשים נגדכם, העבירה למישור השני תתבצע באמצעות שער שאני אפתח, עליכם להתכונן לעזיבה, גם האל מתים הלא תבוניים יעברו איתכם, אבל במישור השני הם יעסקו בייצור כל מה שהח'מארים צריכים, וכל מה שאני אבקש"


OUT
תודה :)
1.(לא קשור ל-1 שלך) את הטקס היא תערוך בהקדם, פתיחת השער תתרחש אחרי שהיא תמצא מקום מתאים, כולל יצירת כמה שטחים חקלאיים בשביל המסחר ובשביל האוכל של הוולקאנים, אם היא מוצאת שם שדים היא מפתה אותם להצטרף אליה, כל השדים החלשים יסכימו בטוח,[רמז בעובי של פיל] בטח יש שם שד אחד או שניים שיהיה קשה קצת יותר לפתות [רמז בעובי של פיל]
2. בסדר, התכנון הוא 40 לא תבוניים, חמישה כוהנים, עשרה נקרומנסרים(מאגיה שחורה :twisted: ) וחמישה אנטומים. כמה וולקאנים יש? בכל מקרה הם ציידים, בשביל האוכל שלהם ובשביל הבגדים של כולם.
3.(המשך של התכנון) שלושה כוהנים הם רוחות רפאים, ועוד שניים מומיות. הנקרומנסר הבכיר הוא ליץ (גרוניון שווי-ג'אס החיתה רק כדי להפוך אותו לליץ') שניים נוספים מהנקרומנסרים הם רוחות רפאים, עוד שניים ביעותים(הכי חלשים) והשאר הם חמישה ערפדים. האנטומים כולם ערפדים.
4. (המשך של התכנון) הערפדים ניזונים מהדם של החיות שמביאים הוולקאנים (שיהפכו עוד מעט לח'ומארים), כשהערפדים יעברו מישור הח'ומארים פשוט יקריבו מספר חיות לאלה והיא תעביר אותם לערפדים.
5. מספיק חופר? :P
 
the tiger
OUT
1. הבהרה: ווי-ג'אס לא "עשתה" את זה היא אלה שחלק מהוולקאנים שלך החליטו לסגוד לה כי אתה לא היית והיא כן... כמובן שאתה יכול לדרוש ממנה להחזיר לך את המאמינים... אבל רק שידע שזה לא שהיא עשתה את זה... זה פשוט קרה.

IN
אתה עובר בחרון את המרחק אל אסגרד ונכנס אל הממלכה, אתה עובר אותה לרחובה אבל כשהזמן חולף ואינך מוצא אותה אתה מבין שזה לא כל כך פשוט לחפש מחט בערמת שחת אין סופית כשאין לך שום ידע על המחט.

IN2
OUT
אני אשלח לך תגובה מפורטת יותר קצת יותר מאוחר... אעזר בסבלנות... :)

טסוקימארו
OUT
סליחה על הטעויות אחי... אני אשים לב יותר טוב פעם הבאה.

IN
אתה נרתע מעט כשאתה רואה את פיילור, ואז קד קידה מנומסת. "בהצלחה וקרב טוב, הזורח." ואתה רוצה להמשיך ולהגיד את מה שבראשך אבל אינך מספיק. כוח עצום מצמיד אותך לרצפה, זה השוער, הוא זועם ומפוחד: "הזהרי בדבריך רוח פזיזה, אם תמשיכי להעיז ולקרוא לפיילור, הרוח החלושה בתוארו של השליט החדש כולנו נענש בחומרה."
השוער עוזב את זירת הקרב ואתה מבחין שפיילור כבר תוקף אותך הוא נע במהירות, מיילל יללת זעם ויוצר כדור של אור סביבו ומכה ברצפה עם האלה שלו, יוצר כדור נוסף של אש, מעגל של אש, שני המעגלים רוטטים רגע ואז נדחסים לכדור קטן אותו הוא מחזיק בידו, הוא בוהק בחום אדיר. פיילור מחייך בקדרות בעודו משליך אותו לעברך, ואז הכדור משתחרר ושני המעגלים חוזרים לגודלם המקורי, מתכננים לעטוף אותך בלהבות. פיילור נע לתנוחת הגנה ממתין לראות את תוצאות התקפתו. בעודך מחליט במהירות על תגובתך אתה מגיע למסקנה שזלזול בישות כה וותיקה, אף אם הורדה בדרגה, עלול להיות... קטלני.

דינרבלו
OUT
יסלח לך על מה?

IN
לאחר שהקמת לך את ממלכתך אתה מחליט לחפש את משכנו של השליט העליון על מנת לשאול אותו על ידידיך האבודים, לאחר שאתה מחפש זמן רב וחוזר לאותה נקודת התחלה שלוש פעמים אתה מבין שהאל אינו מעוניין לדבר איתך אולי תוכל למצוא יישות אחרת שמשרתת אותו באופן ישיר ותוכל לעזור לך...

מוזר
OUT
1. חחח... בטח אתה חושב שזה יהיה כל כך בקלות... כרגע יש לך 60 גופות של גרונונים ו100 וולקאנים שהחליטו שהם חסידים שלך, אבל הם מעולם לא פגשו אותך ולא דיברת איתם. תתאר בבקשה איך אתה מתגלה אליהם לאחר שנה של היעדרות מהמישור הגשמי, תתאר את הגופה הראשונה שאתה מקים לתחייה וצא מנקודת הנחה שהוא יהיה הכהן הראשון שלך, אותו תצטרך לדבר איתו וללמד אותו את תהליך העלאה באוב- שזה לא קסם שקיים ולכן התיאור שלך יצטרך להיות טוב כדי שזה יצליח!
לאחר שתעשה את זה רק אז יהיה לך כוהן ראשי שיהיה למעשה הליץ' היחיד שלך לבנתיים הוא זה שיעשה ניסויים וינסה להקים לך צבא של אל-מתים.
2. שים לב שאתה לא מכיר שום מימד, תוכל לתאר לי תגובה שתגיד שאתה מחפש ולפי התגובה אני אספר לך איזה מישורים מצאת ומה גילית עליהם.
3. אל תדאג גם אם אני נראה כרגע קצת מעצבן... יש לי תכנונים גבוהים לך.
4. בקיצור תערוך את התגובה שלך ואז אני אוסיף לך בהודעה הזאת IN
5. בגלל שההודעה כן מושקעת אני הולך לתת לך כשאני אערוך את ה-IN הפתעה קטנה ומשגעת חברי לאפלה :twisted:
 
אני מעביר מהר את זרועותי החסונות לעמדת הגנה מוצלבת אל מול חזי.
"תמיד חשבתי עליך טובות יותר, אור עמום, אך כעת אני יודע את תכונותיך ואת התנהגותך הלא ראויה.
אתה לא ראוי למילה נוספת ממני-אדון הקסוניט"
אני מחכה שגל האש יגמר ואז מושיט את ידי לצדדים ומעט למטה.
לפני כל כף יד שלי מופיע שער למטה-ספייס בגודל החזה שלי, עם רונות יפניות לבנות מתערבלות סביבו.
השערים מסתובבים במהירות במקומם ואז אני רץ קדימה, תוך הדיפה הצידה של מתקפות, אם ישנם,
ומשסף את גופו של בעל ההבהוב הקלוש באלפי חתכים, כל אחת מפיסות עורו שנגע בה שער,
נעלמת ללא שוב אל המטה-ספייס.
בעוד הוא זועק בכאבו אני מזנק מעלה, מאחד את ידיי ואיתם את שערי המטה-ספייס לשער אחד ענק,
ואז אני עוצם את עיניי, מכוון אליו את השער הענק, ושואב את עצם יישותו אל תוך המטה ספייס!

נ.ב-תגיד לי מה דעתך על סגנון המשחק שלי:
האם אני מפרט יותר\פחות מדי?
משתמש בשפה גבוהה\נמוכה מדי?
מעריך את האל שלי יותר\פחות מדי?
ועוד הערות שעולות לך.
 
לפי מה שאני זוכר רק דינרבלו לא שומר שבת ולכן באופן עקרוני אני לא אפרסם פוסטים במשחק בשבת... שיהיה לנו שבת שלום וצפו לתגובות או במוצ״ש או בראשון...

דינרבלו
OUT
1. אין עלי את המחשב האישי שלי כרגע אבל ממה שאני שוכר אתה היחיד שלא שומר שבת... אז אני אתקדם איתך בשבתות כשאני אחשוב שזה נצרך כדי לצמצם פערים אם יהיו... אבל באופן עקרוני המשחק לא יתקדם כל כך בשבת...
בכל מקרה, כרגע יש עניין להתקדם איתך קצת...
2. איפה רשמתי שגורשת? יכול להיות שבטעות קראת ספוילר של מישהו אחר?

IN
אתה משוטט לך באסגרד ומנסה להחליט איזה מכל האלים הרבים שאתה רואה שייך בצורה ישירה לחצרו של הזורח... אתה רואה אלים מאלים שונים יצורים על טבעיים ונשמות של גזעים המשוטטים בממלכות אליהם, אתה חולף מבעד לממלכות מדהימות ומראים נדירים, ושוב אתה מכלה שאין לך מושג איך אתה אמור לזהות משרת של הזורח. בסופו של דבר אתה מחליט שאחד משלושת האלים הבאים הוא הסביר ביותר ששייך לזורח.
1. פיילור, אל השמש.
2. יול, אל כל הימים (מלשון מים).
3. ווי-ג׳אס אלת היובש והמוות.
 
אני חוזר לבני עמי, משגיח אליהם, לא רק למנהיגים אלה גם לאנשים הפשוטים אני מקשיב לבעיותיהם מנסה לעזור להם, וכול הזמן הזה אני עומד על המשמר מחפש את ווי גאס, עתה כשזעמי שכח אני כבר לא רוצה לחסל אותה, אבל אני בהחלט צריך לפגוש אותה,
 
מוזר
OUT
אוקי ידידי הנלהב, הנה ההודעה שלך!

IN1
הלימודים היו קשים אך הליץ' למד אותם היטב, כמיהתו לשוב ולחוש ברגשות אנושיים, בחום אנושי... בחיים, הניעה אותו הלאה והלאה, שלושה חודשים עברו עליו בלימודיו, חוסר הצורך שלו בשינה עוזר לו. ולבסוף הוא הצליח להקים לחיים גופה, אומנם הגופה הראשונה היא חלשה מאוד וזקוקה לתחזוק קבוע, אך זו הצלחה! מלא מרץ מן ההצלחה הליץ' כורע על ברכיו מול המזבח המאולתר, חתיכת אבן שקידש במעט מן האיכור, דם האלים הזהוב, ושלו הדם שהיה בעבר של אך לא עוד, שכן לפני שמקימים גופה לחיים חובה לרוקן את הדם של הגופה ולשרוף כל פיסה קטנה ממנו או שהגופה, כאשר תקום לחיים, תרגיש אותו גם מהצד השני של העולם ותשתגע בניסיון להשיג אותו, וגופה שנוגעת בדם שלה... זה לא מחזה שרצוי לראות. הליץ' עצמו היה שונה, מכיוון שקם מכוחה של אלה הדם שלו עוד זרם בעורקיו אך כבר כעבור שבוע חש הליץ' בשינוי, בסופו של דבר כאשר חתך את עצמו כדי לבחון זאת גילה שהדם שלו הפך לחומר לא מוכר בצבע שחור, אולי כדאי לבדוק זאת יום אחד
כורע על ברכיו מול המזבח המאולתר נותן לך הליץ' שבח והודיה ומאמץ לעצמו את השם "אנטפון צורוק"
לאחר שקיבל את פקודותיך מבצע אנטפון את טקס ההשבה על 40 מ-61 גופות הגרוניונים (גרוניון שמת בתאונת עבודה... מצער, לגרוניונים!) 30 מהגופות קמות לחיים (זומבים פשוטים, טיפשים ומקיימי הוראות). השאר אינם מתעוררים והגופות, שכבר רוקנו מהדם שלהם, הופכות ללא ניתנות להחייאה, מעניין למה...

IN2
מנהיג הגרוניונים ממהר לכרוע ברך בנוכחות האלוהית שלך, מה שמוצא חן בעינייך מאוד זה מסמל את הפוטנציאל שיש לו, שאר הקבוצה ממהרים לחקות אותו.
"סלחי לי שאני מעיז לדבר בנוכחותך אך אבינו כבר נטש אותנו, מי הוא שיערוב שלא תנטוש אותנו גם זו המעוניינת להיות אימנו?"

IN3
אנטפון מקבל את המסרים שלך בבילבול מסויים, הוא אינו יודע דבר על וולקנים או מה הם וולקנים אם בכלל... ובנוגע לתחילת המסחר הוא מוצא את זה קצת מבלבל שכן כרגע הוא היצור התבוני היחיד בעמך והוא על מת כמו כל שאר עמך... מה שמקשה על יצירת קשר עם הגרוניונים תוך כדי הסתרת האל-מתים מהגרוניונים או מהאל שלהם.

אנטפון יוצא מהמקדש מהרהר בהוראותיך המבלבלות ובעודו מנסה להבין מה עליו לעשות הוא מבחין במרחק ביצור דמוי אנוש עם עור בגווני ירוק, גוף רחב הנמוך ממנו בכראש. הוא מחליט להתקרב אל הדמות בחשאי ולחקור ומבחין שלדמות ראש חזירי רחב ושיער שצומח בגושים במקום בשערות. אנטפון ממהר לשוב אל המקדש ומחכה להוראות.

דינרבלו
IN
אתה מתקרב אל פיילור ורואה שהוא עטוי בהתגלמות של שועל שעומד על שנים ושני זנבות, פרוותו בצבעי השמש ומחזיק בידו אלה, כאשר אתה חש את האל אתה נדהם לגלות שהוא חלש ביותר, כאילו איבד את רוב כוחו האלוהי, כרגע אינו חזק יותר מרוח עוצמתית, חזק אך בהחלט לא בעוצמה של אל. והוא נמצא ברגע זה בקרב מול מה שנראה כאל חדש שכוחו וכוחך פחות או יותר שווים.

טסוקימארו
OUT
אני אערוך לך בהקדם את המשך הקרב, תמתין מעט בבקשה... סליחה!

טייגר
IN
שליח מעם האהדונים מגיעים אליך הם מתחננים בפני עמך לעזרה, הם קיבלו מידע מודיעיני שהארקפים שכנעו את בעלי בריתם, עם לא ידוע כלשהו, לעזור להם במלחמה, הם מתחננים בפניכם שתעזרו להם או שללא ספק הם אבודים.

IN2
האל הזר משלב את זרועותיו בתנוחת הגנה. הוא נראה זועם כי התקפתך המהירה מנעה ממנו את האפשרות לנאום או לאיים
"תמיד חשבתי עליך טובות יותר, אור עמום, אך כעת אני יודע את תכונותיך ואת התנהגותך הלא ראויה. אתה לא ראוי למילה נוספת ממני"
הוא מגן על עצמו עד שגל האש נגמר ואז מושיט את ידיו לצדדים ומעט למטה. לפני כל כף יד שלו מופיע שער, שבתוכו חומר לבן מתערבל הדומה לחומר שמגן על חלק גופו התחתון, כל אחד מהשערים בגודל החזה של האל, עם רונות יפניות לבנות שמתערבלות סביב הפתח. השערים מסתובבים במהירות במקומם ואז הוא רץ קדימה.
ומתכונן לשסף את גופך באלפי חתכים.
 
IN
המקום נראה כמפעל ענקי, מאות אל מתים עובדים על סגסוגות של אבני חן שחורות-כחולות-סגולות בעזרת מתקנים טכנומאגים אדירים שנוצרים בחלק אחר של המפעל, בחלקים אחרים מלטשים פיסות מפלדות קסומות לשלמות אלוהית, ובמרכז המפעל מלאך אל-מת עם כנפיים שחורות מרכז את כל החלקים ומחברם למשהו שכנראה יהיה כתר שחור ובוהק מעוצמה, שמפיץ אנרגייה שלילית כל כך חזקה עד שהיא יכולה להרוג פצועים מעצם נוכחותה. "נזר צבאות המוות" העתק עליו שקדה ווי-ג'אס בכל שנותיה במישור האלוהי. המלאך מניף את פטישו לליטוש אחרון... הכל מתעופף באוויר! האל מתים נופלים מכסאותיהם ומתעופפים בסערה, כבר לא פועלים. המלאך מנסה להתעופף, אך הסערה סוחפת אותו איתה. רק אישה אחת בברדס שהסתכלה על עבודתו של המאך נשארת עומדת, ווי-ג'אס, למרות שאפילו היא מפחדת, לבסוף נשמע קול מהסערה: "את החלטת לנטוש את המישור לא תשובי אליו בטרם תוכיחי את ערכך במישור הגשמי. כבשי לך עם ואזור ותחום ושובי כמנצחת או אז אקבלך ואתן לך אף הזדמנות לרשת את משרתו של האל האחרון שכל האלים וכל הדברים כולם, מלבדי, עומדים כפופים לו ומרכינים את ראשם ומקבלים את משפטו"
ווי-ג'אס נפלה, הכל שחור... היא הרגישה חבטה, היא קמה וראתה שהיא בשדה הגופות שלה במישור הגשמי. היא ידעה מה היא צריכה לעשות, לתת את הליטוש האחרון לכתר שהספיקה לחטוף בנפילתה, אך אין לה שום ידע בנפחות! איזה כישלון! מה תעשה עכשיו? אין מה לעשות, רק לנסות למצוא נפח מספיק מוכשר, וכאשר תמצא נפח דגול שיסכים לתת את הליטוש האחרון, אז היא תתן את הכתר ליצור הראוי.[/i]
OUT
כל זה קרה לפני שהתחיל המשחק, בין הגירוש של מהמישור הרוחני לתחילת המשחק.

IN1
"מעולה! שליחי הכשרוני! על הצלחתך זו הנני מעניקה לך את הפיקוד על העם העתיד לבוא, ואת נזר צבאות המוות כאשר יהיה מוכן!" אומרת ווי-ג'אס זהו כתר עשוי ממתכת שחורה שהיא סגסוגת של אדמנטיט, ת'יניאון, מתכת פנדמונית, פלדה בא'טטורית, ועוד הרבה סוגים של מתכות מהשאול. הוא מעוצב כמו כתר שלמה מטליסמן, אם אתה מכיר, רק שחור ואבני החן שבו שחורות-סגולות וככל שאבן כלשהי יותר קרובה למצח כך היא גדולה יותר, עד שבסוף יש אבן סגולה בגודל של ביצת ציפור קטנה שצמודה למצח. הכתר מקרין הילת אנרגיה שלילית כל-כך חזקה שאל מת בריא מרגיש חיוניות אדירה רק מקרבת הנזר.

OUT1
את תיאור הכתר והכוחות שלו אמסור לך כשהוא יהיה מוכן.

IN2
"אינני רק אם, אני גם "נותנת העוצמה", ותסמכו עלי, אני צריכה אותכם בדיוק כמו שאתם צריכים אותי. זו לא פקודה להצטרף אלי, זו בקשה, האם תיענו לה?" שואלת גראנה בקול מתוק.

IN3
"הוולקאנים הינם יצורים תבוניים שיצטרפו אליך בעוד כמה ימים, צפה להם, ואני אעזור לך לשכנע אותם להשתתף בטקס."
נכתב בעצמות.
לאחר דקה נכתב בהם משהו שונה:
"אל תתקרב ליצור הזה, הוא יהרוג אותך רק מאיך שאתה נראה, התחבא באוהל, אני יעלים אותו!"
גראנה מופיעה מחוץ לאוהל, ממלמלת כמה מילים, והאוהל נהפך לבלתי נראה. היא מורידה את הברדס, ומתקרבת אל היצור הירוק "שלום, מי אתה? אני גראנה, ופני לשלום." אומרת גראנה בקול נעים ושוחר טוב.
 
״ההיכל״: 
ההיכל הוא מבנה שיש ענק שמרחף באוויר בתוך ההיכל ישנו כיסא ענק שבו יושב קאסטון . על כל הקירות תלויים מגילות וספרים שמכילות את כל הידע הידוע בעולם  

האראלים: 
לקאסטון יש שתי אראלים - ״הסופר״ ״הספרן״ הסופר כותב את ספרי הידע והחוכמה והספרן אחראי לדעת איפה נמצא כל דבר ולהביא אותו לקאסטון בעת הצורך 

המוות:
כמו ביקומים אחרים , אצל אלים אחרים גם עמו של קאסטון , הקאסטונינים . חוזרים לאחר המוות אל המקום שממנו התחילו . הקאסטונינים מקורם בידע טהור שהיה שייך לקאסטון ולאחר המוות הם חוזרים אל ״ההיכל״ מקום מגוריו של קאסטון שם הם הופכים למגילה המכילה את כל הידע שהאדם צבר בחייו . 
הקאסטוניינים מכינים מעור המת מגילה וכותבים את שמו, מקצועו ודרגתו ועל הקלף את הדברים החשובים שעשו בחיים .  
 
IN
בני עמי מסכימים, אבל הם רוצים תשלום גדול על הסיכון הרב שהם לוקחים,
OUT
אני לא בטוח אם הלחימה תתחיל בעודה הבא אז לא צירפתי את הטקטיקה של הוולקנים, אם תרצה אשלח לך את זה בפרטי
OUT 2
הלחשים של האל שלי (וגם של פיילור מן הסתם ) מבוססים על 12 רונות המסומלת על ידי אחד השועלים שבקצה הזנב שלי, לחשים הם למעשה שילוב של כמה רונות, לכול רונה יש פירוש שמש ברוב הלחשים, וכמה סמלים שמסמלים את הרונה (לרוב חיה מסויימת איבר מסויים צמח צמח אבן חן ולפעמיים זה יותר תכונה או למה הרונה משמשת ) ואת צורת השימוש בה , הרונות הן(בסוגריים הפירוש) :
קאנאן (אש) : נזק, טופר, טיגריס
נדואר (כאב) : טירוף, עטלף לשון
אלרדאן(דם) : חיים, מוות, גירית
זוארול (כוח): אומץ , דוב, עץ אלון
פנאתור ( אור) : תקווה, קריסטל,עיט
אנתרול (סוד) : כישוף, נבואה, ינשוף
לראלון (יופי), : מוזיקה, וורד, ברבור,
סתאנור (פחד) : עכביש, ענבר, עץ אורן
דוראלון (שער) : תנועה, רגל, חסידה
סינארול (חלום) : מחשבה, עצלן, עץ ערבה,
תולרון (כתר ) : מלכותיות, יהלום, לב
סיפאלור (שמש) : נצחיות, ראש, אריה,
כשאני אפעיל לחש אני לא אכתוב את שם הרונה (בינתיים אם אתה חושב שזה יהיה יותר מגניב אז אין לי בעיה ) אלה את הפירוש שלה(בIN 2 יש דוגמה ללחש).
אם אתה רוצה אני יכול שלוח לך עוד על הרונות והשועלים שלהם (שהם בעצם סוג של אלים למרות שהם חלק מימני ) כול מיני דברים כמו עוד סמלים (החיה של הכתר למשל ) וגם לתת לשועלים אופי (סיפורים מיתולוגיים, תפקיד ובעצם לצור פנתאון אלים, ) אם אתה רוצה תגיד לי.
המחשבות של הדמות זה בכתב נטוי
IN 2
אני לא עונה לו, מנזק אחורה ויוצר לחש הגנה, כאב כתר שמש, אני מלמל ומאז שואג ומסביבי נוצר כדור להבות, כאשר הוא מנסה לעבור דרכו הכדור הופך לקשיח ומלא אנרגיה אני לא טוב בהגנה אני צריך לתקוף אותו אני חושב ואז מוריד את ההגנות, כוח אש דם, אני ממלמל כישוף נוסף ומיד מרגיש את גופי מתחזק הופך לקליע להבות ואז תוך שנייה אני טס לעברו מנסה להפתיע אותו, כשאני פוגע בו אני חוזר לצורתי הרגילה במהירות ותוקף אותו אם אלתי, לא נותן לו זמן לתקוף בזמן שאני מתחיל לצור את הלחש הבא
 
דינרבלו
IN
אתה מחליט שהגיע הזמן לחזור לעמך ולראות מה השינויים שחלו בהם במשך הזמן שלא היית, כאשר אתה מתממש במישור הגשמי אתה בוחן את תנועות הכוכבים והשינויים הקוסמולוגים ומגלה שעברה שנה שלמה (!) מאז השתתפת במלחמת הירושה, אתה בודק את העולם ומגלה שהשיא של מלחמת הירושה היה כה עז עד שהוא השפיע אפילו על מישור כה מרוחק כמו המישור הגשמי, חודש שלם של מזג אוויר קיצוני ושואה לגזעים אשר חיים במישור, היסטוריונים החליטו לקרוא לזה "חודש הסערות".
אתה ניגש לבחון את עמך ומגלה מספר שינויים שהתחוללו במהלך השנה.
אתה מגלה שהגרוניונים, לאחר שנותקו מהדרכתך האלוהית לשנה, מיתנו מעט את אופיים הקנאי-דתי כעת הדעה הרווחת היא שהם מאמינים שאתה קיים ושיצרת אותם אך הם מאמינים שכשם שעזבת אותם כדי לדאוג לצדק של כל העולם כך גם הם תפקידם יותר כללי, הם חדלו להאמין בהתערבות ישירה שלך והקימו מסדר של נזירי לאונוס שתפקידם להסתובב בעולם ולשפוט צדק בין הגזעים. אך הם עדיין לא הספיקו ליצור קשר עם גזעים אחרים כדי להקים את הסכמי ההגנה שהם רוצים, כדי שהנזירים במסדר יוכלו לשוטט בעולם ללא חשש ממלחמה וכן הם עוד לא הספיקו לשלוח ולו משלחת סיור אחת בעולם. לבד מזאת הכל נשאר ללא שינוי פחות או יותר, למעשה אתה מוטרד מכך שהגרוניונים נראים כאילו הם קפאו על שמריהם ולא התקדמו כמעט בכלל מאז נטשת אותם, בתור אל אתה יודע שזה מסוכן מאוד שכן אלים אחרים ועמים אחרים מתפתחים... במהירות

טסוקימארו
OUT
אתה מגיב בפירוט ובצורה יפה, אתה מקורי בתגובות שזה אומר הרבה, בנתיים אתה שחקן אידאלי.... אל תאיץ בי לתת לך יותר מתגובה ביום או יומיים ותהיה השחקן האידאלי

אז הנה אני מגיב בתור פיילור... או שלא :twisted:

IN
פיילור לא עונה לך, הוא מזנק אחורה ממלמל מילים עתיקות ושואג בזעם, מסביבו נוצר כדור להבות, ואז קצב המילים משתנה והצב נשמע הרבה יותר אינטנסיבי, נראה שפיילור וויתר על ההגנה והחליט לתקוף בכל כוחו, הוא מזנק לעברך בזעם על מנת לפגוש את זינוקך בנקודת האמצע ביניכם גופו זוהר באור השמש ונראה שהוא כה טעון באנרגיה ועוצמתי עד שהשמשות כולם זורמות בדמו, שער ה"מטה-ספייס" שלך פוגש בגופו הזוהר וחלקים שלמים מההילה הזוהרת של פיילור נעלמים לתך המישור החופף. אתה משתמש בתנופתך ההודפת כדי להעיף את פיילור לכל אורך זירת הקרב. אתה מבין שזכית בהזדמנות נדירה, פיילור כנראה אינו תופס שהוא ירד בדרגה ועדיין תוקף כאילו יש בידו עוצמה של אל... אתה מבין כי אם מתקפתך הבאה תהיה טובה יש סיכוי גדול שהקרב יוכרע לטובתך.

IN2
אתה חש שסקארו, שמשוטט כבר בשממה כארבעה חודשים נפגש עם יישות בעלת כוח רב, אולי אפילו אלוהי, אם כי היא מסתירה את עצמה היטב. לצערך אתה קצת עסוק בקרב עם פיילור ככה שלא תוכל לבדוק את זה... כרגע.

מוזר
IN2
הוולקאנים כורעים ברך "היה תהיי לאימנו ונהיה אנו לך לבנים"

IN3
את רואה יצור חזירי ירוק שנראה כאילו עבר עליו זמן רב מאוד בשממה.
"אני הוא סקארו, מנהיג הכת של סקארו הייתי, אני הוא מבניו של קסוניט הגדול, וכאשר נטש אותנו אלינו למשך שנה ראיתי אני בדבקותי להקריב לו קורבנות קסוניטים על מנת שישוב דרך 'צהר-התמיד', והאל שב! אך הוא שב בחרון אף וגינה אותי על כך שהצלחתי להשיבו וקרא למעשי מגונים, והנה קם לו אוקיליל הכהן הגדול של הקסוניטים וגירש אותי למשך שנה ויום והיה אם אשרוד אוכל לשוב כי ריחם עלי האל הגדול, והנה אני כבר שורד בשממה 4 חודשים."

ספלי
IN
לאחר שאתה מרפא את ממלכתך אתה מחליט שראוי לשוב לבני עמך, אך ברגע שאתה מגיע למישור הגשמי בהיותך אל הקסם אתה מרגיש פיתול אדיר במהותך, אל או אלה עשו משהו שלא יעשה, הם יצרו קסם חדש ולא רק שעשו זאת הם עשו זאת בלא להתייעץ איתך אל הקסם, החוצפה מרתיחה אותך, הרי החובבנים הארורים לא יודעים מה הם עושים! הם יכולים לערער את כל האיזון הקסום ולקרוע את הרעלה שמגינה על המישור הזה מכל המישורים שמסביבו ומונעת מכל היצורים מלאכים ושדיים לפרוץ לעולם ולהשמיד אותו בכוחם, אחרי הכל המישור הגשמי הוא כה שבריר. ושינויי שלטון באסגרד או בכל מישור אחר זורח או שוקע או טובע או מיובש או כל כוח שלטוני ארור אחר שמחליט שתורו לשלוט על העולם לא משנה את העובדה שאתה שומר הרעלה והאיזון!
עמך, הקאסטוניינים, חיים בצפון. ההפרעה התרחשה בדרום.

טייגר
IN
"מה תרצו בתמורה לעזרתכם?!" קוראם בעלי בריתכם בתרעומת מעולה בזעם "אנו בני ברית לא כך?! מדוע שלא תעזרו לנו בשם הברית?!"

IN2
התקפתך החזיתית פוגשת בהתקפתו החזיתית של האל הזר, בהיותך, פיילור, רוח, כוחך חלש בהשוואה לכוחו , והקסם החדש הזה, כל כך מבלבל אותך ולא מובן. השערים המוזרים שהוא פתח חותכים בך בכאב והוא משתמש בכוחו הרב ותנופתו העדיפה להעיף אותך לכל אורך הזירה. אתה מבין שאף שאתה יישות וותיקה והוא אל חדש, כוחו עדיף! ואם הגנתך/התקפתך הבאה לא יהיו מיוחדות במינן אתה תפסיד.
 
IN
"אנטפון, בעוד דקות ספורות אגיע עם הוולקאנים עליהם סיפרתי לך, הם ישבעו לך אמונים, תהיה עדין מאוד ונחמד מאוד איתם" כותבות העצמות.

IN2
"כה נחתם" אומר גראנה וחושבת "תכף הם לא יצטרכו אם, אחרי "טקס התמורה" שיהפוך אותם לח'ומארים הם יהיו שונים" "כעת בני, לכו אחרי, נלך אל אנטפון, שליחי הדגול עלי אדמות שיהיה מנהיגכם. אמנם הוא נראה כגוויה מהלכת, אך אל תרתעו ממראהו החיצוני, מבחוץ הוא נראה נורא, אך מבפנים הוא עדין ונחמד"

IN3
"כמה נורא סיפורך, איזה אל נוראי הוא בוודאי! אך אם תרצה, תוכל לעבור לשורותי, מה דעתך להראות את צדקתך לאותם אנשים אשר גירשוך? מה דעתך על עוצמה העוברת כל דמיון?" שואלת גראנה בקול מפתה.
 
אני מביט בפיילור בשעשוע מהול בשמחה לאיד "אמנם טוען השומר כי ראוי הוא ממני לדרגת אל,
אך ברור לכולם כי לא כך הוא!" אני אומר ומעלי מסתחרר השער למטה-ספייס "יהירותו תוביל עתה לנפילתו,
היו עדי, בני, בהביסי את היישות אשר נמצאת ניגפת לפני!"
"רק מילים אחרונות אומר אל אוזניך הלא ראויות, גיץ אש שכמותך, התבוסס במפלת כוחך!"
אני מכסה את יישותו של פיילור בשער מטה-ספייס מתמשך מכל צדדיו. אני עצמי נשאר מחוצה לו ועומד על המשמר.
עכשיו, כשינסה פיילור להשתמש בכוחו, הכוח יעבור דרך המטה-ספייס וישלח עליו בחזרה וכך יטעם את המפלה מכוחו שלו.
בסופו של דבר אני משלח בו את כוחי ומכווץ עליו את מאסת המטה-ספייס.כשזה קורה, יישותו מדוכאת ועצם רצונו מתחיל להתפורר ולהשאב אל תוך המטה-ספייס - ממלכתי. שם הוא לכוד לעולמים ומומר אט-אט למשרתי.
 
נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

בבקשה בבקשה לא שוב.
בדיוק כשאנחנו חושבים שראינו הכל באימה, מגיע סשן קת'ולהו מס' 70 - אימה באוריינט אקספרס.
מתחיל בפעם הראשונה את המסע המופלא של עולם הדיסק!
הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיים הצטרפתי לפורום!
לאחר דחיות רבות, הצלחנו תחת מטר הטילים, לקיים עוד סשן מטלטל של קת'ולהו: אימה על האוריינט אקספרס.
חזרה
Top