• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

משחקי האלים(5\5)- משחק המשך

• מחבר/ת הנושא מחבר/ת הנושא muzar
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
טסוקימארו
IN1
למשמע קולך כורעים כל הקסוניטים ומצמידים את ראשם לרצפה. לאחר שקולך מפסיק להדהד, מבועתים ממהרים כל הקסוניטים להתאסף ברחבת המקדש. אוקיליל יוצא אל עבר ההמון ומרים את ידיו, שקט משתרר.
"הטו לי אוזן. לא יקרא שמינו יותר בני קסוניט כי אם קסוניטים, כי הרגזנו את אבינו ונאסר עלינו שמו. היום הזה, ה-5 להולדת הלבנה, יום אבל ובכיה לדורות והיה ביום הזה מדי 12 מחזורי חיי הלבנה נתאסף כולנו לתפילה ותחנון וסליחה מאת אבינו כי הרגזנהו, לא נעבוד ולא נעלוז ביום הזה מעתה ועד עולם.
התחלקו בפני כל מעמד ומעמדו ואברכם בשם הוא הבוחן."
כל הקסוניטים מתפצלים לקבוצות לפי המעמדות שלהם ואוקיליל ושאר הכוהנים נושאים את ידיהם ומברכים את המעמד החדש.
ראשון פונה אוקיליל לעבר טוגניף. "אתה הוא המבורך, רם על כולנו, נושא אות הבוחן הגדול, שלוט בנו כרצונך והובל אותנו אל הדרך בה יחפוץ אבינו."
לאחר מכן פונה אוקליל אל השרים "אתם המורמים מעם, עמדו גאון, ונשאו על כתפיכם את המבורך, הבילונו אל הדרך בה יחפוץ אבינו."
שלישית פונה אוקיליל אל הנבחנים "אתם שבניכם נבחנו, ובמגעו של הבוחן סומנתם, מבורכים אתם עד עולם כולם יכבדוכם."
לאחר פונה אוקיליל אל מעמד העזר "אתם הנושאים על כתפיכם את עול עמינו, נשאונו על כפיכם אל הדרך בה יחפוץ אבינו."
ויפנה אוקליל ויעמוד אל מול הנאמנים "אתם שצלחתם את המבחן הגדול, בכם יתגאה עמינו."
ולבסוף מפנה אוקיליל את פניו אל הקבוצה הקטנה שעומדת נפרדת מכל העם "אתם שנכשלתם במבחן ואת קצפו של אדונינו הבאתם, נקלים אתם מכל. ואתה סקארו, הנקלה שבכולם, נביא של שקר, צא מעם עדתינו ולך אל השממה המקיפה אותנו שנה ויום תיבחן והיה ותימצא ראוי ישיבך אדונינו אל קהל עדתינו."
לאחר המאורע הכביר הזה, פונה טוגניף אל העם ומצווה אותם להתאסף אל צוהר התמיד בעוד שלושה ימים שכן כך ציוות.

IN2
אתה משתמש בכוחך ותר ב"מטה-ספייס" אחר נשמות הקסוניטים שנכלאו שם, אינך מוצא אותם.
אתה עוזב את המישורים החופפים וניגש אל המישור החיצוני, אסגרד, בתקווה למצוא שם רמז לאן נדדו נשמות הקסוניטים, כאשר אתה עומד להיכנס למישור אתה מגלה שכוח עוצר ממך להיכנס אל המישור. קול נשמע
"אני הוא שומר השער, מדוע תבקש להיכנס למימדם של האלים לאחר שהוגלית ממנו, קסוניט רוח בני הקסוניט?"

OUT
כן... בדיוק משם לקחתי את השם :mrgreen:

טיגר
IN
ויהי אחר הדברים האלו וירגש וונאקס כוח עצום המתעורר במישור החיצון: והיה אף על פי שגלה מרצונו מהמישורים החיצוניים אל משכן האש הקדושה כדי לחיות בקרב בניו ראה וונאקס כי רב הכוח המתעורר: ויקום וונאקס ממקומו ויעזוב את המישור החופף ויעבור אל המישור החיצון: וירא את הגיבור והחזק והם משתופפים באימה: וירא את אלי הגזעים ואת אלי היסודות ואלי הדברים מסתגרים במקומותיהם בפחד: וירא אף את האל האחרון והוא כורע ברך: ומעל כל אלים ואלוהים מלחמה ניטשת בין הזורח לשוקע: והיא סוחפת אחריה את כל המישורים שהם וכל המישורים שהינם: וירד וונאקס אל אולידמארה המתעתע ואל יונדאלה האלה החצויה והם משלבים כוחם לעצור המלחמה מלהשמידם: וממלכותיהם להפוך לאבק והנה כל מלאכיהם ומשרתיהם מוטלים מתים לפניהם: וירתום וונאקס את כוחו לכוחם וישאל אותם מה זאת ועל כל הקורות אותם: וכה ענה המתעתע ויקום כוח חדש אשר לא ידע את מוזר: ויקם וייכרז כי לו השלטון ויקם הוא השולט בכל ויצא עמו למלחמה: ויהי כאשר כילה לדבר ותפול תחתיו יונדאלה וכוחה תש ויעמוד וונאקס לצד אולידמארה וישבע כי לא יזוע: ויהי כאשר יצאה השבועה המרה מפיו ויוכה מוזר מכה קשה: ויזעק מוזר מילה אחת בקול זעקה ומרה והנה הוא חדל מלהתקיים וכוחו נכבש על-ידי הוא הזורח: ויעלם הזורח מעיניו של וונאקס ויהי המישור החיצון כשהיה. או אז ויקומו האלים ויתכנסו יחדיו אויבים ושותפים כתף אל כתף ויצעקו איש אל רעהו מה היא: וקול נשמע בהתאספות הגדולה והוא הולך בכל המישורים: והנה הקול חוזר ושב וכה אמר אליהם: אנוכי הוא הלורד נומאה ארומו המתקרא גם הסערה-העומדת לבוא: והיה כי עלה הרצון מלפני והורדתי מעל כסאו את השוקע ואקח את כוחו וממלכתו וכל אשר לו. לכו מעל פני אל ממלכותיכם ודעו כי אני הוא השולט עליכם: דעו את כוחי: ובזאת נתן הלורד לכוחו דרור וירעדו שוכני המישורים כולם שכן אין סוף לכוחו:

בעודך מעכל את כל מה שראית מתגלה למולך אור גדול, וקולו של הזורח נשמע: "אמור לי וונאקס, אדון האש והשמש, פטרון המוזיקה ואלם של הוולקאנים, מדוע אינך מקים לך ממלכה במישור החיצון בין ממלכות האלים? מדוע זה תדור במישור הגשמי?"

אני אגיב לכל חלק בנפרד:

"IN1"
OUT
מדהים! טקס מדהים. לא יכולתי לתאר אותו יותר טוב בעצמי. זה בדיוק מה שהתכוונתי.
תעדכן אותי בקביעות לגבי סקארו.
רענן את זכרוני, מתי ציוויתי להאסף אל הצוהר בעוד שלוש ימים, ולמה (אם פירטתי)?

"IN2"
OUT
אם לא הצלחתי למצוא את נשמות הנבחנים איך הצלחתי להחיות אותם וליצור את מעמד הנבחנים?
עכשיו כשאני כותב עולה בדעתי שאולי התכוונת שאיני מוצא את משלחות מחקר המטה ספייס, האם זה כך?

IN
"קסוניט הוא שמי ובו אקרא בפי כל הראויים לכך!"
אני מנפח ומעצים את היישות שלי בזעם.
"מלכתחילה לא הייתה הגלייתי מוצדקת ואני מוחא עליה. בנוסף, אני מחפש פה את בני."

טסוקימארו
OUT
1. תודה 8-)
2. פשוט, רצית להחיות את הכלואים אבל לא הצלחת כי לא מצאת את נשמותיהם, אז שיניתי קצת וקבעתי שאמרת להם להתאסף בעוד 3 ימים כדי שלא תצא מפודח בעיניי העם שלך כי אתה תצטרך זמן כדי למצוא אותם אם תצליח...
3. יש 5 שחוקרים את המטה-ספייס אבל עוד לא יצאו משלחות לשם. שים לב שכתבתי לך גם מקודם שמעמד הנבחנים מורכב כרגע מבני משפחות המוקרבים לא המוקרבים עצמם...

IN
הרוח נשארת שלווה ואינה מתרגשת מהפגנת הזעם שלך.
"אסגרד הוא מישורם של האלים הרוח קסוניט, בזמן שזה הזורח הקים סדר חדש הוא שפט את כל הישויות ששכנו במישור וקבע שכל אלו שאינם אלים אינם רשאים להיכנס אליו, נשפטת ונמצאת חסר, הסיבה אף נאמרה לך. אינך רשאי להגיש ערעור למועצה עד שלא תתקן את הדרוש תיקון קודם לכן. ובנוגע לבקשתך השנייה" הקול משתתק לשנייה כחוכך בדעתו לרגע. "אינני יודע אם נשמות ייצוריך הגיעו לכאן, אחרי הכל ממלכתך חדלה מלהתקיים, אך יש בידי כשומר השער הסמכות לאפשר לך כניסה לזמן מוגבל כדי שתוכל לחפש את ייצוריך, האם תיבחן במבחן, או הבוחן?"

OUT
הבנתי.
IN
הרוח נשארת שלווה ואינה מתרגשת מהפגנת הזעם שלך.
"אסגרד הוא מישורם של האלים הרוח קסוניט, בזמן שזה הזורח הקים סדר חדש הוא שפט את כל הישויות ששכנו במישור וקבע שכל אלו שאינם אלים אינם רשאים להיכנס אליו, נשפטת ונמצאת חסר, הסיבה אף נאמרה לך.
אינך רשאי להגיש ערעור למועצה עד שלא תתקן את הדרוש תיקון קודם לכן.

-קראתי סוף סוף את החלקים הראשונים של ההודעה הראשונה שלך ולא מצאתי איזכור למשהו שביכולתי לתקן. אפילו הסיבה לא בדיוק נאמרה לי. כל מה שראיתי הוא מישהו שאמר שראה את מעשי הקודמים והבאים והחליט שאני לא מספיק טוב.

ובנוגע לבקשתך השנייה" הקול משתתק לשנייה כחוכך בדעתו לרגע. "אינני יודע אם נשמות ייצוריך הגיעו לכאן, אחרי הכל ממלכתך חדלה מלהתקיים, אך יש בידי כשומר השער הסמכות לאפשר לך כניסה לזמן מוגבל כדי שתוכל לחפש את ייצוריך,

עד כאן מובן...

האם תיבחן במבחן, או הבוחן

אמממ.....מה??? :shock:

נ.ב-אתה חייב להפסיק עם שמות מדוקטור הו. :wink:

out
1) למה הכול בתנכית ?, לא ממש הבנתי מה קרה
2) תמיד בהתחלה ההודעות שלי פחות מושקעות וארוכות, אני אנסה להשקיע יותר בהמשך
in
אני מנסה להבין מי מדבר איתי, מגשש קדימה ובאותו הזמן אני עונה לו "מקומי בעולם הגשמי , שם נמצאים ילדי, לשם אלי להביא את האור, מי אתה שרוצה שהעזוב את ילדי ?"

טסוקימארו
OUT
רמז: מי עוד עף חוץ ממך? מה משותף לכם? אם לא תעלה על זה תמיד תוכל לנסות לשאול ולחקור... זה חלק מהמשחק.
מילת אזהרה ידידי, כשחדלה ממלכתך מלהתקיים איבדת את האפשרות ליצור גן-עדן וגיהנום ולכן אתה מאבד את האפשרת להתחזק מנשמות עמך המתים. כמובן שיש אפשרויות אחרות אבל שוב... זה כבר בשבילך לגלות ולחקור...

שגיאת כתיב... תחליף 'או' ב'הו'. בקיצור הוא רוצה שתעמוד למבחן

IN
"אז?" תובע הקול בנימה של קוצר רוח "אם ברצונך להיכנס עליך להסכים לעבור את המבחן שאעמיד בפניך! האם תעמוד במבחן, הו, הבוחן הגדול?"

OUT
NEVER!!!

טייגר
OUT
זה רק להתחלה... בשביל להיכנס לאווירה... כמו שראית החצי השני כבר מדברים כרגיל

תקציר הדברים: אתה מרגיש שיש התעוררות של כוח גדול באסגרד, מישור של האלים ויוצא לחקור אתה רואה מישור שנמצא בכאוס, שמשפיע על כל המישורים האחרים, מלחמה ניתשת בין שני כוחות אתה מדבר עם שניים מהאלים של 3.5 והם מסבירים לך שיש כוח חדש (אני) שנלחם בכוח הישן (מוזר).
מוזר מפסיד וברגע שנגמרת המלחמה והכוח החדש תופס את השלטון כל המישור חוזר למה שהיה, כאילו מעולם לא הייתה מלחמה. כל האלים מתאספים ומנסים למצוא תשובות.
האל החדש (אני) מדבר ואומר לכם אני האל החדש יש בעיות? ומראה לכם שיש לי כוח בלתי מוגבל כולם משקשקים ומקבלים את מרותי... ובכן כולם חוץ מהשחקנים האנושיים במשחק, תרגישו חופשי לנסות ולמרוד... אבל מילת אזהרה, יש לי מלא פילים וורודים מיותרים...

בכל מקרה לאחר מכן האל החדש מדבר איתך ואומר: "אמור לי וונאקס, אדון האש והשמש, פטרון המוזיקה ואלם של הוולקאנים, מדוע אינך מקים לך ממלכה במישור החיצון בין ממלכות האלים? מדוע זה תדור במישור הגשמי?"

IN
"מטרה ראויה, אדון האש והשמש, את פיילור הורדתי ממקומו ואשלחו אל המישוריים התחתונים ואת תחומו, הלא היא השמש, אתן לך ואותו אתן לך וישרת אותך. אך עליך להשבע לי אמונים ולשרתני ללא סייג, רשאי אתה להסתיר את קיומי או לתאר אותי באוזני מאמינך כאשר ליבך יחפוץ אינני זקוק להם לכוחי. אך כאשר אקרא לך תקום ותעמוד בפני או בפני המשרתים אותי. האם תצטרף לחצרי?"
<אני מניח שאתה אומר כן, אחרי הכל הזורח הוא ההתגלמות שלי במשחק, תתאר את התשובה אבל בשביל המשחק...>

OUT
ההודעות הראשונות הם קצרות מאוד כי זו שיחה, בקרוב כבר תקבל מה לעשות... :twisted:

"רמז: מי עף חוץ ממך?" על מה אתה מדבר? יכול להיות שבלבלת בין התגובות שלי ושל טייגר
ולכן אני לא ממש מבין אותך לאחרונה?

"הוא הבוחן העומד בשערי רקיע יעמוד למבחן ויוכל לו."

out
אוקי סבבה
IN
"כן, אני וונאקס אדון השמש והאש פטרון המוזיקה ואביהם של הוולקנים אשרת אותך" אני אומר לו מנסה לשמור על קול גאה אך כנוע, אם יש אל שיתנגד לך אז ... אני יודע להלחם, אני אשמח להיות לך לעזר
OUT
וונאקס הציעה עזרה אבל הוא יודע שכול הנראה אתה לא זקוק לה ולכן הוא מראה לך שהוא נאמן בלי להסתכן באמת (למרות שבתור השמש הוא ראה את עצמו קוטל הצללים וחובתו להרוס את הרוע )

טסוקימארו
OUT
לא לא התבלבלתי
בתגובה הראשונה "ויגורש קסוניט ממלכתו ואיתו כל שרי הגזעים אשר לגמדים ולבני המחצית: אשר לאורקים ולננסים: אשר לאלפים וכן לכל גזע אשר הוא:"
מעבר לכך לנסה לברר בתוך המשחק...

IN
"לו יהי כן." מכריז הקול. "שישה מבחנים תעבור. ראשון לשכל, שני לכוח, שלישי ליכולת, רביעי לעבר, חמישי להווה, שישי לעתיד."
"ראשון לשכל
כיצד תוכל להגיד חמישה ימים בלי להשתמש במספרים, אותיות או שמות הימים?" הקול נודם בשתיקה מלאת שביעות רצון

OUT
בלי אינטרנט :mrgreen:

טייגר
"אם כך, מצוותי הראשונה לך, הקם לך ממלכה כאן במישור האלים" מרעים הזורח בקולו ועוזב אותך לנפשך.
לאחר רגע קט מופיע בשטחך פיילור אל השמש לשעבר הגאה, הוא כורע מולך ברך, בפנים קפואות "אני לשירותך, אלי"
נראה שזה הנופל-ממקומו, ניסה להתנגד למצוותו של הזורח. הוא לא נראה במיטבו...

ברוכים הבאים ספלי ודינרבלו. :clap:

ספלי
IN
ויהי אחר הדברים האלו וירגש קאסטון כוח עצום הזורח באסגרד: והיה אף על פי שהלורד השולט נורא ואיום הרי אין הוא כאין ואפס למול הכוח שהופיע ויראה קאסטון כי קם השולט וזה הרוצה לשלוט וילחמו בזעף: והמלחמה נמשכת והולכת בכל המישורים: ויקום קאסטון ויעמוד בטווח בין השואה המשתוללת ובין ממלכתו: וירא גם את הגיבור והחזק והם משתופפים באימה: וירא גם את אלי הגזעים ואת אלי היסודות ואלי הדברים מסתגרים במקומותיהם בפחד: וירא אף את האל האחרון ואף הוא כורע ברך: ומעל כל אלים ואלוהים מלחמה ניטשת בין הזורח לשוקע: והיא סוחפת אחריה את כל המישורים שהם וכל המישורים שהינם: ויקרא קאסטון אל ארית'נול אשר לו כל הארקפים: וישאל אותו מה זאת ועל כל הקורות אותם: וכה ענה הטובח ויקום כוח חדש אשר לא ידע את מוזר: ויקם וייכרז כי לו השלטון ויקם הוא השולט בכל והנה הם נלחמים מעלינו: ויהי כאשר כילה לדבר ויוכה מוזר מכה קשה: ויזעק מוזר מילה אחת בקול זעקה ומרה והנה הוא חדל מלהתקיים וכוחו נכבש על-ידי הוא הזורח: ויעלם הזורח מעיניו של וונאקס ויהי המישור החיצון כשהיה. או אז ויקומו האלים ויתכנסו יחדיו אויבים ושותפים כתף אל כתף ויצעקו איש אל רעהו מה היא: וקול נשמע בהתאספות הגדולה והוא הולך בכל המישורים: והנה הקול חוזר ושב וכה אמר אליהם: אנוכי הוא הלורד נומאה ארומו המתקרא גם הסערה-העומדת לבוא: והיה כי עלה הרצון מלפני והורדתי מעל כסאו את השוקע ואקח את כוחו וממלכתו וכל אשר לו. לכו מעל פני אל ממלכותיכם ודעו כי אני הוא השולט עליכם: דעו את כוחי: ובזאת נתן הלורד לכוחו דרור וירעדו שוכני המישורים כולם שכן אין סוף לכוחו:

מזועזע מעט מההתפתחויות האחרונות אתה ניגש לממלכתך אשר במישור האלים ומרפא אותה מפצעיה...

OUT
תתאר את ממלכתך באסגרד! מקום מושבך, גן העדן והגיהנום שלך...
שים לב שמכיוון שרק התחלתי אני נותן לך את האפשרות שהגזע שלך כבר מקשר לממלכה שלך למרות שלמעשה לא הייתה לך, אם תיצור עמים אחרים וכו' תצטרך לשלם על-מנת לקשור אותם לממלכה שלך כך שכאשר הם ימותו הם באמת יגיעו אליך ונשמותיהם יגבירו את כוחך.

דינרבלו
IN
ויהי אחר הדברים האלו וירגש לאונוס כוח עצום הזורח באסגרד: והיה אף על פי שהלורד השולט בכל נורא ואיום הרי אין הוא כאין ואפס למול הכוח שהופיע ויראה לאונוס כי קם השולט וזה הרוצה לשלוט וילחמו בזעף: והמלחמה נמשכת והולכת בכל המישורים: ויקום קאסטון ויעמוד בטווח בין השואה המשתוללת ובין ממלכתו: וירא גם את הגיבור והחזק והם משתופפים באימה: וירא גם את אלי הגזעים ואת אלי היסודות ואלי הדברים מסתגרים במקומותיהם בפחד: וירא אף את האל האחרון ואף הוא כורע ברך: ומעל כל אלים ואלוהים מלחמה ניטשת בין הזורח לשוקע: והיא סוחפת אחריה את כל המישורים שהם וכל המישורים שהינם: ויקרא לאונוס אל ווי-ג'אס בת בריתו אליה יבואו כל עמו במותם: וישאל אותה מה זאת ועל כל הקורות אותם: וכה ענתה היא הכומשת ויקום כוח חדש אשר לא ידע את מוזר: ויקם וייכרז כי לו השלטון ויקם הוא השולט בכל והנה הם נלחמים מעלינו: ויהי כאשר כילתה לדבר ויוכה מוזר מכה קשה: ויזעק מוזר מילה אחת בקול זעקה ומרה והנה הוא חדל מלהתקיים וכוחו נכבש על-ידי הוא הזורח: ויעלם הזורח מעיניו של לאונוס ויהי המישור החיצון כשהיה. או אז ויקומו האלים ויתכנסו יחדיו אויבים ושותפים כתף אל כתף ויצעקו איש אל רעהו מה היא: וקול נשמע בהתאספות הגדולה והוא הולך בכל המישורים: והנה הקול חוזר ושב וכה אמר אליהם: אנוכי הוא הלורד נומאה ארומו המתקרא גם הסערה-העומדת לבוא: והיה כי עלה הרצון מלפני והורדתי מעל כסאו את השוקע ואקח את כוחו וממלכתו וכל אשר לו. לכו מעל פני אל ממלכותיכם ודעו כי אני הוא השולט עליכם: דעו את כוחי: ובזאת נתן הלורד לכוחו דרור וירעדו שוכני המישורים כולם שכן אין סוף לכוחו:

מותש מהכוח שהשקעת להגן על עצמך אתה מגלה שנאצלת להקריב את המודעויות של תיאדור ולביוס. מלא תהיה כיצד עוד ישפיע עליך שינויי השלטון אתה ניגש לרפא את ממלכתך, ווי-ג'אס, אתה מבחין, החליטה לנטוש את המישור ולחפש לעצמה מקום שלטון אחר. אתה רושם לעצמך לברר מה הוא המקום החדש אשר אליו יגיעו כל הגרונויונים במותם.

OUT
תתאר לי את ממלכתך! זכור שבממלכתך יש גם את מקום מושבך גם את גן העדן שלך וגם את הגהינום שלך... למרות שכרגע הם יהיו ריקים... כל הנשמות לא מגיעות אליך וזה...
כמו כן נכון לעכשיו את אל הגרוניונים המלחמה והצדק. איבדת את אל החיים והמוות ואת שני הפיצולים שלך ואת ההתגלמויות שלהם בעקבות המלחמה...

"אתה בסדר ?" אני שואל את פיילור "אתה יכול לנוח קצת " אני אומר לו, ואז אני מתחיל לצור לי טירה, היא עשויה אור ואש, אני יוצר לה הגנות ומעברים סודיים (אם הזורח רוצה שאצור טירה בוודאי יהיה לו שימוש בה, וקרבות או ריגול הם שימושים הגיוניים), במרכז הטירה אני יוצר אולם יפיפה, במרכז האולם (הוא נקרא "אולם הכס) יש בו כס גדול, כה בוהק שלא ניתן להביט בו, כה חום עד שלא ניתן להתקרב אליו, כה יפה שממש ניתן לשמוע את שירו, בחדר תמיד ניתן לשמוע מוזיקה שמימיית, אל החדר הזה מגיעים הנביאים שלי כשהם מתקשרים איתי, אני תמיד יושב על הכס ולכן הם לא יכולים לראות אותי, אבל הם כן רואים את עוזרי שועל גדול ואדום בעל שלושה ראשים ושתי זנבות (פיילור ) וליד הכס יש שתי עמודים, על אחד מונח נבל יפיפה עשוי אור, שמנגן מעצמו מנגינה מושלמת ועל השני קשת מסוגננת עשויה אש וחום, חצי הקשת הורגים את הרוע בעוד נגינת הנבל יוצרת את הטוב, כאשר וולקן מת הוא מגיע לכאן (לעיתים רחוקות נביאים מורשים להיות בחדר בזמן הזה ) ואני שופט אותו, אם אני רואה שהוא תמים וטוב לב הנבל מרחף לעברו ונותן לו לנגן אליו, ואז הוא נשלח ל"אולם הנשפים " שם הוא ואלה שנבחרו כמותו יוצרים יופי וטוב, אם אני רואה שהוולקן שעומד מולי הוא נחוש ואמיץ הקשת היא שמרחפת אליו ונותנת לו לירות חצים בבני הרוע ואז הוא נשלח על החומה של הטירה להגן עלייה מפני האופל והרוע, אך אם אני ראה שהוא רשע פיילור מזנק אליו וקורא אותו בשיניו,

אנרי גוק.
in
אני מתחיל לחפש את האל החדש ומהרהר תוך כדי הוא בוודאי ידע איפה תיאודור ולביוס נמצאים ואולי כל הגרוניום המתים
out
גן העדן-עולם שבו כולם העצים לבנים יש המון דשא והוא מקום ענק אין רעב וכאב מה שתרצה מיד יבוא אלך כל הנשמות יכולות להחליט אם הם רוצות לעבור את 3 בחני גלגול הנשמות שהם נמצאים בממלכה
גהינום-הכל נובל יש מחלות רעב וכאב המקום קטן מאוד אבל אחרי 7 שנים כל הנשמות עוברות לגן העדן חוץ מכמה שדינם נחרץ והן אינן יכולות לחזור
הממלכה שלי-עיר ענקית שבחלקים קטנים שלה נמצאים גן העדן וגהנום באמצע העיר יש טירה ענקית שבה משמר החוזרים לחיים בעיר יש אטת הנשמות שעדיין לא נולדו ולא מתו

טייגר
OUT
תיאור לא רע והכוח שלך גדול ולכן קיבלת ממלכה די ענקית... ובונוס קטן ועצה קטן. העצה היא שתשים לב מכיוון שכרגע מכיוון שאין לך גהינום הנשמות של החוטאים לא מזינות את כוחך, לאחר שפיילור קורע אותם הנשמות השסועות יעזבו את ממלכתך ויגיעו למישור אחר... למרות שבד"כ אני לא מסכים שיערכו אחרי שאני מגיב הפעם כי אתה זכאי לבונוס אני אאפשר אבל רק על זה על הדברים האחרים לא...
IN
אתה ניגש למרכז המישור וטווה את כוחו. וממלכתך מעוצבת בדיוק כפי שחלמת עליה, שטח ענק של מישור אסגרד ללא שינוי ובמרכזו הטירה בדיוק כפי שראית אותה בחזיונך.
אתה מחליט שהגיעה העת לעזוב את מקום מושבך החדש ולשוב אל המישור הגשמי ואל עמך, פיילור אלא אם תגיד לו אחרת יישאר בממלכתך וישמור עליה עד שובך.
כאשר אתה יורד אל המישור הגשמי, אתה מבין שעברה שנה מאז עזבת. אתה מוצא את הוולקנים נמצאים במצב של כמעט כאוס והכנות קדחתניות למלחמה האדהונים קיבלו מידע שהארקפים שיכנעו את בעלי בריתם, גזע לא מוכר, לעזור להם להלחם בהם. בעקבות כך הם התחננו לעזרה מעמך וולנה בלא הדרכתך האלוהית נועצה בשני יועציה ששכנעו אותה בפה אחד לצאת למלחמה עם האדהונים.
אתה בוחן את העבר ואת מעשיהם של הוולקנים ומגלה דברים רבים. לאחר שעזבת את המישור הגשמי, בזמן שהשתתפת במלחמת הירושה המלחמה השפיעה גם על המישור הגשמי, סערות וזג אוויר קיצוני הכה בכל מקום, בכל העולם החודש הנוראי הזה כונה "חודש הסערות". הוולקנים מבועתים ניסו ליצור איתך קשר בעזרת האש הקדושה אך ללא אועיל. הכהונה שלך ירדה ממעמדה והנביאים שזכו להצצות חטופות למלחמת בירושה סיפרו על ממלכות שקמות ונופלות ואלים שכבר אינם אלים. כ-100 מהוולקנים הכריזו שנטשת אותם והחלו לסגוד לאלה בשם ווי-ג'אס, אלה שמעריכה תוקפנות כגון התוקפנות הטבעית של הוולקנים הממומרים מאמינים ברעיונות מתועבים הדוגלים במוות והרג. שאר הוולקנים מרבים בתפילה וקורבנות.
מנהג חדש התפתח בקרב עמך יש תורנות בקרב הוולקאן, כל וולקאן בתורו נכנס לאש הקדושה וממתין שם כ12 שעות ואז יוצא בתקווה שהוא יהיה זה שהאל הגדול וונאקס ידבר עמו, מיוון שלא היית כדי להגן על הוולקנים כבר קרו מקרים שוולקאן איבד את חייו לאש אך אז גילו הוולקאנים שכאשר וולקאן מת בתוך האש נשמתו מזינה את האש הקדושה והאש מקבלת לרגע קצר גוון זהוב ואז חוזרת לגוונים הרגילים שלה, בתחילה היה מספיק וולקאן אחד כדי שהאש תשנה את צבעה ל-24 שעות כיום וולקאן אחד מצית את הלהבות הזהובות רק לכ-6 שעות. הנביא הזקן ביותר מעביר את כל זמנו בתחינות אליך מתפלל שתשוב כי למרות שכיום רק אלו שלא מצליחים לעמוד במשמרת שלהם ומתים בתאונה הופכים את הלהבות לזהב הוא חושש מאוד שבקרוב מנהג של קורבנות וולקן יתפתח.
אתה בודק את המשלחת ומגלה שהם שבו ברגע שגילו שנעלמת, החיה עקבה אחריהם והם נתנו את השם פאסודו לחית הכלב הטורפת, אבל עם זאת הם מעולם לא הצליחו לביית אותה, לפני שמתה בתאונה היא הספיקה להטיל ביצה, הביצה נשמרה חמה בעזרת האש וכאשר בקעה גילו שם כלב פאסודו קטן אך הוא אינו גדל בגודל משביע רצון ואוכל רק מעט, הוא אוכל בשר נא אך בבירור שזה איננו מועדף עליו.

OUT
פיילור זומן על ידי הזורח להלחם ברוח אחרת ואתה תשחק אותו! מעכשיו השתמש בIN1 לסמל אותך בIN2 לסמל את פיילור. אני אכתוב לך תגובה ותגיב.

IN2 (פיילור)
פיילור עוזב את טירתך ומופיע בשטח האסטרלי שבין המישורים מולו עומדת רוח אחרת הנראית כך: דמוי אנוש עם עור ירוק כהה , גוף רחב, ראש חזירי רחב, אף חזירי ושיער שצומח בגושים במקום בשערות והוא לבוש בגלימה סגולה שקצוותיה פרומים.
פיילור משנה מעט את התגשמותו, והוא חש הקלה שכן תמיד העדיף התגלמויות דמויות אנוש, כעת הוא יצור שועל העומד על שניים, בל ראש אחד ושני זנבות, פרוותו בצבעי השמש ובידו הנשק האהוב עליו- האלה."
אתם מתכוננים לקרב.

דינרבלו
OUT
אתה צריך ליצור את העולם בהודעה תוך משחקית ותזכור שמידת הצלחתך תלויה בעיקר בתיאורים שתיתן, כרגע הממלכה שלך לא מרשימה (אולי עיגול בקוטר 6 ק"מ)... אם אתה רוצה תערוך ואם לא תגיד ואני אגיב למה שרשמת...

טסוקימארו
IN
"היום היום היום היום היום" אתה עונה בלא מחשבה ושתיקה רועמת היא כל שאתה מקבל בתשובה.
אתה חושב מעט ואז עונה "ימים כמנין אצבעותיי ביד אחת"
"איזו יד?" שואל אותך השומר בקול מופתע ואתה נזכר שאתה רוח שאין לה צורה גשמית אמיתית
"ניסיון אחרון רוח" מזהיר אותך השומר בנימה של אכזבה
"שלשום, אתמול, היום, מחר ומחרתיים" אתה עונה
"אולי בכל זאת יש לך תקווה הרוח קסוניט" מהמהם בתגובה השוער
"שני לכוח" מכריז השוער חסר הדמות "לבד ממך גם אל השמש לשעבר הורד ממקומו וכעת הוא רוח, אך מכיוון שהייתה זו רק גחמה של הזורח ולא בעקבות שיפוט, הוא מעולם לא עזב את אסגרד אלא הוצב כסגנו של אל השמש החדש, הבס את זה הנופל ממקומו, וכך תעבור למבחן השני."
מולך מופיע פיילור והתגלמות חדשה לו, התגלמות של שועל בעל שלושה ראשים ושני זנבות פרוותו בצבע אדום. בעודך מביט בו משנה פיילור את דמותו, ואתה חש תחושה של הקלה, כמעט כאילו ההתגלמות החדשה נכפתה עליו. כעת עומד מולך יצור שועלי עומד על שניים שלו ראש אחד ושני זנבות, פרוותו בצבעי השמש ובידו הוא אוחז את נשקו המועדף- האלה.
אתם מתכוננים לקרב.

ברוך הבא מוזר! :clap:
תהנה ואני סומך עליך להפריד ידע חוץ משחקי!
IN
...ותקום הברית: ותעלוץ ווי-ג'אס במחשכי מקומה אשר בהר על הברית הטמאה אשר כרתה עם האל הצודק תמיד: ס
ויהי אחר הדברים האלו ותרגש ווי-ג'אס כוח עצום הזורח באסגרד: והיה אף על פי שהלורד השולט בכל נורא ואיום הרי אין הוא כאין ואפס למול הכוח שהופיע: ותמהר ווי-ג'אס אל ממלכת האלים ותבט ווי-ג'אס ותראה כי קם השולט וזה הרוצה לשלוט וילחמו בזעף: והמלחמה נמשכת והולכת בכל המישורים: ותנטוש ווי-ג'אס את ממלכתה ותצל את כוחה ותסייר במישור לדעת מה תעשה ומה יהיה: ותרא גם את הגיבור והחזק והם משתופפים באימה: ותרא גם את אלי הגזעים ואת אלי היסודות ואלי הדברים מסתגרים במקומותיהם בפחד: ותרא את האל האחרון ואף הוא כורע ברך: ומעל כל אלים ואלוהים מלחמה ניטשת בין הזורח לשוקע: והיא סוחפת אחריה את כל המישורים שהם וכל המישורים שהינם: והנה בעודה מפנה עורף למישור הגוסס ותשם פניה להימלא על חייה ויקרא לאונוס אל ווי-ג'אס בת בריתו אליה יבואו כל עמו במותם: וישאל אותה מה זאת ועל כל הקורות אותם: וכה ענתה היא הכומשת: ויקום כוח חדש אשר לא ידע את מוזר: ויקם וייכרז כי לו השלטון ויקם הוא השולט בכל והנה הם נלחמים מעלינו: ויהי כאשר כילתה לדבר ותעזוב את אסגרד ותפנה לחפש לה ממלכה והנה היא עברה את הגבול ותבט לאחוריה: והנה היא רואה שהווכה מוזר מכה קשה: ויזעק מוזר מילה אחת בקול זעקה ומרה והנה הוא חדל מלהתקיים וכוחו נכבש על-ידי הוא הזורח: ויעלם הזורח מעיניה של ווי-ג'אס: ויהי המישור החיצון כשהיה: או אז ויקומו האלים ויתכנסו יחדיו אויבים ושותפים כתף אל כתף ויצעקו איש אל רעהו מה היא: ותשוב גם ווי-ג'אס אל המישור ואל האספה: וקול נשמע בהתאספות הגדולה והוא הולך בכל המישורים: והנה הקול חוזר ושב וכה אמר אליהם: אנוכי הוא הלורד נומאה ארומו המתקרא גם הסערה-העומדת לבוא: והיה כי עלה הרצון מלפני והורדתי מעל כסאו את השוקע ואקח את כוחו וממלכתו וכל אשר לו. לכו מעל פני אל ממלכותיכם ודעו כי אני הוא השולט עליכם: דעו את כוחי: ובזאת נתן הלורד לכוחו דרור וירעדו שוכני המישורים כולם שכן אין סוף לכוחו: פ
והנה עוד לא דמם הקול וישמע שוב קולו של הזורח ותדע ווי-ג'אס שרק אליה דובר הוא:

"את החלטת לנטוש את המישור לא תשובי אליו בטרם תוכיחי את ערכך במישור הגשמי. כבשי לך עם ואזור ותחום ושובי כמנצחת או אז אקבלך ואתן לך אף הזדמנות לרשת את משרתו של האל האחרון שכל האלים וכל הדברים כולם, מלבדי, עומדים כפופים לו ומרכינים את ראשם ומקבלים את משפטו"
את נדחפת החוצה מהמישור ומגיעה להר שלך.
את בודקת את עצמך ומגלה שעם התשלום ללאונוס כוחך חלש, אולי אם תכבשי לך ממלכה באחד מהמישורים תוכלי לחזק את עצמך.
את מתפנה לבדוק את מצבם של הגרוניונים. ומחייכת בטומאה לראות שהגרוניונים המבוהלים מהיעלמותו של האל שלהם הקצינו את אופיים, הקנאי לדת כבר, והתחילו להקריב קורבנות אדם, אומנם רק 3 כל יום שוויון המתים (יום החג המסמל את סיום המלחמה בינך ובין לאונוס) אבל זה שלוש גופות נוספות לעמך המרושע.
העולם מלא באפשרויות ואת מתה (את מחייכת כשאת חושבת על המשחק מילים הזה) להשיג את הכוח והמשרה שהבטיח לך הזורח.
מה תעשי?

OUT
רק שתדע אני מת על הרעיון שלך יש לו מלא פוטנציאל והאמת חשבתי לעשות משהו דומה חחח...
1. נתתי לך כבר שם ווי-ג'אס- על שם אלת המוות והקסם ב-3.5- חוץ מהשם אין בניכם קשר! אתה אלת המוות, היובש, הבצורת וכו'...
2. נכון לעכשיו יש לך 60 גופות של גרוניונים ומאה וולקאנים חיים שנטשו את האל שלהם בעקבות העדרותו.
3. צא מנק' הנחה שמיד פעם אני אתן לך עוד יצורים וגזעים (מי יודע למה תצליח להתמיר יצורים חיים :bones: :twisted: :bones: )אבל בעיקר הגידול שלך האוטומטי שלך הוא של הגרוניונים. תרגיש חופשי לחקור ולחפש יצורים אחרים שהצטרפו לעם הטלאים המתים שלך! :twisted:
4. הגידול שלך הוא יהיה בערך 3-4 גרוניונים בשנה למשך 29 שנים נוספות, אני אגיד כשעוברת שנה
6. אתה לא רוח אתה אלה! ראה את עצמך כמי שקודם!

IN
לפתע האש הקדומה זוהרת הזהוב אור כה חזק עד שהוא נראה בכול המחנה, וגם הוולקנים שלא רואים אותו מרגישים אותו,אביהם חזר, אבל אני כועס, יותר מכועס אני זועם, אך בני הגיעו למצב כזה ?!! נשמעת שאגתי בראשו של כול וולקן, ואז אני פונה אל כול וולקן, נוזף בו ומשבח אותו, כאני גומר לדבר אל כול וולקן, האור הזהוב נמוג והוולקנים רואים את דמותי לראשונה, דמותי היא של וולקן ענק בגובה 3 מטר, עורו האדום בוער, מעינו נבט זעם פראי, על ראשו מונח כתר עשוי להבות ובידו הוא מחזיק שרביט מלכות מרהיב עשוי אור ואש זוהר בעצמה אדירה, הוא עוטה שריון להבות אשר מחסה את כול גופו, ויש לו 12 זנבות אדומים, גדולים אפילו בשביל וולקן בגובה 3 מטר, בקצה כול זנב עומד שועל, לא ברור עם השועל הוא חלק מימני או שהוא רק בן לוויה, אני צועד זנבותיי פרוסים סביב בצורת מניפה, אני הולך זקוף וגאה בזמן שהוולקנים מתאספים סביבי, אני מתחיל לדבר, קולי אינו חזק אך בכול זאת הוולקנים רועדים אם כול מילה שלי, " בני " אני פותח "אך הגעתם למצב הזה ?, ראו את עצמכם, תוקפניים הרסניים, חסרי כול סדר, עזבתי לשנה וכשחזרתי אני ראה שאתם בקושי שורדים !!!, ניסיתי לגדל אותכם לעצמאות, אני רוצה שתוכלו להסתדר לבד " אני אומר בעצב מאוכזב, ואז בכעס חדש אני שואג " מדוע בגדתם בי ככה, אך יכולתם לעזוב אותי, לטובת הרג והרס!!!, אתם לוחמים נכון אבל תפקידכם הוא לשמור על החלשים להרוג את הצללים, לא אחד את השני !!!, " ואז אני עוצר צפה בוולקנים המבועתים סביבי "אני אוהב אותכם ילדי, אתם יודעים שאני אוהב, אבל אתם צרכים ללמוד להסתדר לבד, ועתה אני אמצה את מי שעשה לכם את זה והשמיד אותו !!!" אני שואג ואז הבזק של אור ניתן לראות את כול האש שבי נשלחת לשמיים, מאחורי נשאר פסל שלי בגודל טבעי, עשוי מתחת זהובה, ובינתיים אני נשלח רחוק משם אל ממלחת האלים ואני מחפש ווי גאס מוכן לנקום בה.
IN 2
אני מסתובב סביב יריבי בוחן אותו, ואז אני נעה במהירות, מיילל יללת זעם אשר יוצרת כדור של אור סביבי ומכה ברצפה עם האלה שלי, יוצר כדור נוסף של אש מעגל של אש, ואני שני המעגלים נשאבים אלי, נדחסים לכדור קטן אותו אני מחזיק בידי, הוא בוהק בחום אדיר ואני מחייך בעודי משליך אותו לעבר יריבי, ואז הכדור משתחרר ושני המעגלים חוזרים לגודלם המקורי, עוטפים אות בלהבות, ואני נעה אחורה עובר לתונחת הגנה

אי אפשר לומר ברוך הבא, כי מעולם לא עזבת, אבל ברוך הבא, מוזר! :D

לג'וקר:
1) אמרתי "יום יום יום יום יום," ו"בידו של בן קסוניט", אבל סבבה, זה מוסיף לוויכוח.
2)אני נרתע מעט כשאני רואה את פיילור, ואז קד קידה מנומסת. "בהצלחה וקרב טוב, הזורח."
אני מגבש צורה גשמית לצורת הקסוניט הגבוהה שרירי עם עור ירוק כהה,
רק שהפעם הגלימה הסגולה הפרומה בקצוות נראית פראית יותר ושרשרת שיניים מקיפה את צווארי.
איזור חלצי מכוסה בחומר מטה-ספייס בצבע לבן מתערבל, המזכיר בצורתו הכללית שריון תחתון.
שיער ראשי שעור ונאסף במין גליל גדול שנשמט על ראשי, ושריריי גדלים, מבליטים את ורידיי.
"אני מעריך אותך, פיילור, וקוד הכבוד שלי מורה לי לאפשר לך את הפגיעה הראשונה."
אני עומד זקוף, עוצם את עיני, לוקח נשימה עמוקה, פורש את ידיי לצדדים, פוקח את עיניי ומחכה למהלומה.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

בבקשה בבקשה לא שוב.
בדיוק כשאנחנו חושבים שראינו הכל באימה, מגיע סשן קת'ולהו מס' 70 - אימה באוריינט אקספרס.
מתחיל בפעם הראשונה את המסע המופלא של עולם הדיסק!
הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיים הצטרפתי לפורום!
לאחר דחיות רבות, הצלחנו תחת מטר הטילים, לקיים עוד סשן מטלטל של קת'ולהו: אימה על האוריינט אקספרס.
חזרה