תוכן ענייינים:
גזעים:
באמצע רשימת הגזעים יש מעבר ל"גזעים מורחבים" ולאחר מכן רשימת גזעים שמתחילה מחדש את הסדר לפי הא'-ב'.
זה ממש מבלבל.
אולי אפשר לשים את רשימת הגזעים המורחבים כתת נושא של "גזעים מורחבים" כך שיהיה ברור שזו רשימה חדשה. או לסמן את זה בכל דרך אחרת.
בחוויה האישית שלי: חפשתי את הגובלינים כי ידעתי שיהיו, ראיתי בני מחצית, בני אדם, גמדים... רגע מה? ואז הבנתי שזו רשימה חדשה.
בקיצור מקווה שמובן.
.
עמ' 5
נחישות נבלים
בקריאה ראשונה לא ברור שהפסקה הראשונה מתייחסת למצב הקודם. אולי שייך להוסיף משהו כמו "על פי חוקי הבסיס זה כך כך" ואז מובן שהפסקה השנייה היא זו שמתחילה לתאר את השינוי
.
עמ' 6
"הפרק הזה מציג כמה גזעים חדשים שכאלו"
ריבוי מיליות יחס. לדעתי, לכל הפחות צריך להפוך את "שכאלו" ל"כאלו".
אני אישית הייתי משנה את הניסוח ל"פרק זה מציג כמה גזעים חדשים מעין אלה,"
.
"...אלף ואחת סיבות לצאת להרפתקאות, בין אם אתה אלף..." - חיחיחי, אלו דברים שאותי משמחים
.
עמ' 7
"הגמדים יושבים בהיכלים רחבים..."
זה נכון שגם הצורה היכלים נכונה, אבל אני חושב שיותר מקובל "היכלות" ולי אישית זה נותן יותר תחושה של הדר.
.
יאאא! יכולות גזעיות וקוליות! (סליחה)
.
טוב, זה לעת עתה.
המשך יבוא בכפוף לזמן שאצליח למצוא לזה.
גזעים:
באמצע רשימת הגזעים יש מעבר ל"גזעים מורחבים" ולאחר מכן רשימת גזעים שמתחילה מחדש את הסדר לפי הא'-ב'.
זה ממש מבלבל.
אולי אפשר לשים את רשימת הגזעים המורחבים כתת נושא של "גזעים מורחבים" כך שיהיה ברור שזו רשימה חדשה. או לסמן את זה בכל דרך אחרת.
בחוויה האישית שלי: חפשתי את הגובלינים כי ידעתי שיהיו, ראיתי בני מחצית, בני אדם, גמדים... רגע מה? ואז הבנתי שזו רשימה חדשה.
בקיצור מקווה שמובן.
.
עמ' 5
נחישות נבלים
בקריאה ראשונה לא ברור שהפסקה הראשונה מתייחסת למצב הקודם. אולי שייך להוסיף משהו כמו "על פי חוקי הבסיס זה כך כך" ואז מובן שהפסקה השנייה היא זו שמתחילה לתאר את השינוי
.
עמ' 6
"הפרק הזה מציג כמה גזעים חדשים שכאלו"
ריבוי מיליות יחס. לדעתי, לכל הפחות צריך להפוך את "שכאלו" ל"כאלו".
אני אישית הייתי משנה את הניסוח ל"פרק זה מציג כמה גזעים חדשים מעין אלה,"
.
"...אלף ואחת סיבות לצאת להרפתקאות, בין אם אתה אלף..." - חיחיחי, אלו דברים שאותי משמחים
.
עמ' 7
"הגמדים יושבים בהיכלים רחבים..."
זה נכון שגם הצורה היכלים נכונה, אבל אני חושב שיותר מקובל "היכלות" ולי אישית זה נותן יותר תחושה של הדר.
.
יאאא! יכולות גזעיות וקוליות! (סליחה)
.
טוב, זה לעת עתה.
המשך יבוא בכפוף לזמן שאצליח למצוא לזה.