• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

מצאנו כמה עותקים של מתוך האפלה ועדכנו את הספר הדיגיטלי :)

שבת בבוקר, יום יפה - ובמקום לשתות קפה (או לעדכן את האתר של הפונדק הוצאה לאור, אל תספרו ל ננסק ננסק ול the Nerubian the Nerubian) עדכנתי את הספר הדיגיטלי של מתוך האפלה, שלדעתי הוא הספר המקורי הכי המושקע שיצא לאור בעברית, עם כריכה מתוקנת ועם סימניות :)
בנוסף, קיבלנו כמה עותקים בודדים חזרה מחנות, ואנחנו מוכרים אותם במחיר מוזל - למי שמחפש עותק של הספר לאוסף האישי שלו, הם במצב טוב, אם כי לא חדשים (בעיקר קיפולים בפינות של הכריכה)
אז מי שרוצה לקרוא יצירה ישראלית מקורית, או Blast from the Past, מוזמן בקישור:
נ.ב. ומי שרכש בעבר עותק דיגיטלי, מוזמן להוריד את הספר המעודכן.
נ.ב.2. הספר עצמו אזל מהמלאי שלנו לפני שנים, אז אין יותר עותקים חדשים.

עריכה אחרונה:
מתוך האפלה ספר נהדר. אני לא יודע אם הוא הספר המקורי הכי מושקע שיצא בעברית כי אין לי את כולם אבל הוא בפני עצמו הוא מאוד מושקע. זה לחלוטין מוצר שהייתי ממליץ באמת לכל חובב של מו"ד 4. יש לי רק את העותק הפיזי שלו כי קניתי דרך הממלכה לפני כמה זמן, אז אפשר לדעת איזה שינויים יש בעותק הדיגיטלי?

אני חושב שאני מעוניין בספר הפיזי, מה מחירו? והתהליך הוא באתר גיבורים? הודעה פרטית?
תסתכל באתר – יש שם אפשרות של עותק קשיח + דיגיטלי במחיר מוזל, עם ההערה שהעותק הפיזי הוחזר מחנות.

חזרה