• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

מלחמה כוללת - עולם בשם פרמות' (4) - עץ המשחק

לא. פה זה נגמר. נתתי למשחק הזה מלא הזדמנויות, ואני פשוט לא נהנה יותר. זה מרגיש כמו טרחה. פעם הייתי נהנה לחשוב על לאיפה אני אוביל אתכם, היום זה כמו שיעורי בית. "לכו לישון". כמה קשה זה? ובאמת שדי, אם יש לך עוד שאלות פנה אלי בפרטי אם בא לך.

למרות שזה ממש קשה- אני נאלץ להפסיק להילחם על המשחק- חא שהוא לא היה טוב (חס וחלילה!), אלא מתוך זה שגם אני שליט מבוך ואני מבין מה זה שהרפתקאה נגררת, המשחק מעולה ואני ממש מקווה שהוא ימשיך, אבל אני מבין את רוי וזו החלטה שלו.

סליחה מוזר, די קשה להתעקש על משהו שאתה לא שלם איתו

גם אני חייב להסכים איתכם, לצערי, גם אני משה"ם למשחק שהוא גוויה(משחקי האלים) וממש בא לי להפסיק אותו.

ידעתי! אני ידעתי! ידעתי שבן המחצית בוגד! ידעתי! ידעתי! ידעתי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

היה ממש כיף לשחק עם כולכם, רוי, שהוא השה"ם הכי טוב ששיחקתי איתו מעולם, ושהמשחק המקוון שלו עובר בקלות אפילו כל משחק שולחני ששיחקתי בבו אי פעם. עוג עם האופי המושקע, שפשוט כיף לקרוא הודעות שלו. טיגר עם תיאורי הקרב המצויינים, שתמיד החיו את הקרבות. ואחרון, דינרבלו שהמשחק הזה שיפר אותו ברמות, ולאחרונה הוא התחיל להביא אפילו תוכניות יעילות. היה כיף, מצפה לראותכם במשחק של מו"ד 4 שאני אפתח בחודש-חודשיים הקרובים.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

בבקשה בבקשה לא שוב.
בדיוק כשאנחנו חושבים שראינו הכל באימה, מגיע סשן קת'ולהו מס' 70 - אימה באוריינט אקספרס.
מתחיל בפעם הראשונה את המסע המופלא של עולם הדיסק!
הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיים הצטרפתי לפורום!
לאחר דחיות רבות, הצלחנו תחת מטר הטילים, לקיים עוד סשן מטלטל של קת'ולהו: אימה על האוריינט אקספרס.
חזרה