• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

מלחמה כוללת - עולם בשם פרמות' (4) - עץ המשחק

out
אופס
in
ליאון נראה מנומנם והוא שואל את השומר איפה המיטות לאחר קבלת התשובה ליאון פונה לכל אחד מחברי הקבוצה אם אותו מסר:"אני לא בטוח שאנחנו בטוחים למישהו יש רעיון איך נוודא את זה?"

In
קרינאס פונה לאזור השינה, מפהק בדרך, ״לילה טוב״ הוא אומר בקול לכול מי שלא ישן ונרדם במהירות, כול מה שעבר עליו היום היה מתיש.
Meta
מנוחה ממושכת
Out
תודה דינרבלו
אולי זה קצת לא קשור, אבל כמה עמודים היום הזה לקח?

OUT
פה אני רציני. יאללה, זה נגמר. אבל אני חייב לחלוק איתכם את מה שתוכנן:

הגבירה היא בעצם סאקבוס, בארות' מתכוון להשתמש בה, בכוהנת אבאנדרה מושחתת ובבן המחצית הבוגד כדי להרעיל ולחסל את ראש השומרים. אנשי זאב יהיו המשרתים במשתה גדול שנערך בלילה של ירח מלא. מבינים לאן אני חותר?
אתם הייתם אמורים להיכנס ולהתפצל ל2 קבוצות: קבוצה שמחסלת את הסאקבוס, אני הזאב והכוהנת וקבוצה שתדאג לבן המחצית, ש'במקרה' הטיל כישוף שבו דגים עושים נזק של חרב, נקניקיות הם שרשראות ותפוחי אדמה הם פצצות ועוד ועוד. הוא כמובן הטבח, אלא מה. אתם רוצחים את כולם לבסוף, מגלים שבארות' מתחבא במקדש הסהוגינים, מגיעים, רוצחים הרבה, מגיעים אליו, באים לרצוח אותו ולבסוף הוא מנסה למותת את המקדש ולקחת אותו איתכם. הדבר האחרון שאתם רואים ממנו זה סלע ענק שנופל עליו בעוד הוא צורח ומקלל אתכם. אתם יוצאים, מקבלים את הפרס וכו' וכו'.

ועכשיו, לגילוי היותר גדול. גילוי מעבר לכל הדמיון שלכם.
יש רק אדם אחד להודות לו על ההרפתקאה.

מוזר.

muzar אמר/ה:
"נימאורוס "עין להבה" ממגדל פינאורוס" עונה נימאורוס ואז נקטע על ידי האגרוף המפתיע(הרי אני לא יכול לדבר עם מישהו שהרגע הכניסו לו אגרוף), ואז אומר ללאוין "תגיד, אתה לא יודע שדיפלומטיה הרבה יותר חזקה מכוח?" ואז לוחש "האיש הזה נראה לא רגיל"

האלתור הגדול ביותר בכל חיי. ברגע אחד הבחור התמים (שבאמת רימה :) ) הפך לנבל הראשי. התכנון המקורי? שבט קובולדים שמנסה לזמן דרקון אל תוך העיר. הביצוע? ארגון מתנקשים קוסמים עם זרועות בכל עבר וננס קטן ועצוב שמנסה להילחם בכולם, משהו בין 'סטאר וורז' לפרודו וסאורון. דאמיט, כשאני חושב על זה זה הרבה יותר טוב.

בכל מקרה,
תודה לכולם.
נהנתי לשחק איתכם.

מי יתן ותמיד יצא לכם 20,
שלכם (ובבקשה בלי מילות פרידה...)
rui,
המזוכיסט (השה"ם :mrgreen: )

נ.ב
בארות' "סוגד" לגבירה כדי שלא יתנקשו בו, כאילו הוא המנהיג. אחרי ראש השומרים הוא תיכנן להשתלט על שני האירגונים, לחסל את ראש העין האדומה ולחיות בעושר ודם עד סוף ימיו. הסוף.

אל תקראו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! רוצים להמשיך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 סליחה שלא הגבתי! קח את ה שישנתי!!!!!!!!!!!
לא!!!!!!!!!!!!!11

עכשיו ברצינות, קודם כל, שים בספויילר את זה או שתמחק, אולי אני עוד אצליח לשכנע אותך להמשיך ואסור שאף אחד ידע מה יש שם. דבר שני, , למה? אי אפשר להמשיך? בבקשהבבקשהבבקשהבבקשהבבקשה?[סמיילי מתחנן]

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

בבקשה בבקשה לא שוב.
בדיוק כשאנחנו חושבים שראינו הכל באימה, מגיע סשן קת'ולהו מס' 70 - אימה באוריינט אקספרס.
מתחיל בפעם הראשונה את המסע המופלא של עולם הדיסק!
הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיים הצטרפתי לפורום!
לאחר דחיות רבות, הצלחנו תחת מטר הטילים, לקיים עוד סשן מטלטל של קת'ולהו: אימה על האוריינט אקספרס.
חזרה