• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

מלחמה כוללת - עולם בשם פרמות' (4) - עץ המשחק

OUT
lol... חיכיתי לגלגול שלך.

IN
נימוראס מתעורר לבסוף, אך קרינאס מגלה שהפגיון מורעל. יש צורך בטיפול מרחיב לאחר כך. האיש נראה משוכנע יותר, אך נראה שעוד מעט ויפסיק להקשיב לדיפלומטיה בסיסית.
לאוין ממשיך לרוץ, דוחף בקלות אנשים ושומר על הקצב המהיר שלו אך בקרוב לא יוכל להמשיך רק לרוץ.

S.C
2 הצלחות לכל צד. נימוראס התעורר. יש לכם עוד הצלחה אחת לדיפלומטיה, יש לך עוד הצלחה אחת לאתלטיקה.

in
אראמיל מתרכז לרגע, בוחן את האיש ופני אחיו מופיעות מולו לוחשות לו לעזוב את החרב, לוותר אל נקמה או כול רגש טיפשי אחר ולעוז את הננס,
meta
להטוט (האפשרות שיוצרת חיזיון קטן האוויר ) : יוצר את פני אחיו
צליל רפאים : אומר לו לעזוב את החרב
דיפלומטיה : 11 + 6 + 2 =19

In
קרינאס מדבר לנימאורוס, בזמן בהוא עוזר לו לקום על רגליו: ״התעלפת ובארות׳ פתח שער למקום אחר, סחבנו אותך דרכו ובגלל שהיינו כבר פצועים אז עזבנו אותו, האיש הזה״ הוא מצביע על בן האנוש. ״פצע את הננס והוא רוצה להרוג אותו, בגלל אחיו, השאר רצו, אני ואראמיל נשארנו לדבר, ונראה שאתה איתנו, לא תשיג אותם.״
קרינאס מתסכל לבן האנוש, ״אחיך היה אדם טוב, נכון?״ האיש מהנהן, ״הוא לא היה רוצה לפגוע בחפים מפשע, הוא בחר בך כממשיך דרכו, אוכל לעזור לך, אם תסכים אני בטוח שאחיך יהיה גאה בך״
Out
למרות שאני לא יודע מה הנטייה האמיתית של האח, אני מניח שהוא תופס את דרכו כטובה, אז זה לא משנה אם הוא נייטרלי או משהו כזה.
Meta
דיפלומטיה: 16+9=25 :)

OUT
חבל, אבל זה היה צפוי.
האיש לא בהכרח היה טוב, אבל מבחינת אחיו היה.

IN
לאוין ממשיך לרוץ, אך הוא מאט את הקצב. הוא כבר עייף. (אי אפשר להשתמש יותר באתלטיקה, רק באקרובטיקה או בחוכמת רחוב).
האיש מסתכל על גופת אחיו, דמעות עולות בעיניו. הוא מתחיל להניח את משמרו למטה, את חרבו המעורערת בידיו. הוא כמעט משוכנע, אך מבחינת אחיו הגיע לגבול הנפשי. (אי אפשר להשתמש יותר בדיפלומטיה, רק באיום או תרמית). הננסים מאחור מכוונים עליו, אתם יודעים שאם לא יניח את חרבו בשניות הקרובות הננסים ירו בו למוות.

In
קרינאס בוחן את פניו של האיש, מבין את רצונותיו, הגיע הזמן לגרום לו לעזוב את החרב, וזה לא הזמן לדיבורים נעימים, זה הזמן לתקיפות.
״הקשב לי עכשיו!״ הוא אומר בקול, ״גורלך בידך! אתה חייב להשתחרר מהעבר ולהתקדם אל העתיד! ולא... תישאר עם העבר!״ הוא מצביע על הננסים שמאחוריו, ״ואם אתה רוצה להיות בעבר... אל תהיה באשליות, מקומות שכתוב בהם על העבר מספרים על אלה שהלכו אל העתיד״
Meta
תובנה: 14+9=23 :)
(בגלל שאמרתי בדיוק מה שהוא רצה לשמוע במצבו)

IN
"כאשר נביאי האלים הטובים מדברים, הם משקפים רק צד אחד של המראה, הצד המואר. ולעולם אינך יכול להיות בטוח איך הצד האפל יתערב. אך במקרה הזה מובטח לך מהכוחות החזקים בגהנום שהם לא יפריעו לנשמת אחיך, והוא יגיע לגן העדן במהירות. כך אומר אני, אשר מונע בעצם חיי מהכוחות הללו להשתחרר"

META
דיפלמטיה-25(19 בגלגול, יאי!)

IN
לאוין מנסה לעבור בין הבתים, אך נופל ונחבל. הוא מאט את קצב הריצה בגלל הפציעה.
האיש נראה כמעט משוכנע אחרי דבריו של קרינאס, ולבסוף נאלץ להסכים לדרישתו של נימוראס. "אני נכנע" הוא אומר, "אם תיתנו לי שיקויים אני אתן לכם מידע, והרבה על המג שניהל את כל העניין. אני פצוע, פצוע מדי" האיש מתרסק על הריצפה, חצי גוסס. הננס נראה במצב נוראי, הוא עומד למות!

OUT
לאוין מאבד פרץ ריפוי.

S.C
הצלחה סופית בקבוצת הדיבור.
כישלון לקבוצת הריצה.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

בבקשה בבקשה לא שוב.
בדיוק כשאנחנו חושבים שראינו הכל באימה, מגיע סשן קת'ולהו מס' 70 - אימה באוריינט אקספרס.
מתחיל בפעם הראשונה את המסע המופלא של עולם הדיסק!
הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיים הצטרפתי לפורום!
לאחר דחיות רבות, הצלחנו תחת מטר הטילים, לקיים עוד סשן מטלטל של קת'ולהו: אימה על האוריינט אקספרס.
חזרה