• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

מלחמה כוללת - עולם בשם פרמות' (4) - עץ המשחק

IN
אני הולך לקרינאס ואומר לו " אני אנסה לטפל בזה בינתיים נימארוס צריך את מיומנויות המרפא שלך" ומתקרב אל האיש, בוחן אותו, ואז האיש מתחיל למשוא קולות, כאילו המצפון שלו אומר לו להוריד את החרב
META
להטוט : קולות רפאים, אני אומר לאיש לעזוב את הננס
דיפלומטיה (בהנחה שעוג נכשל ) : 9 + תוספים מהפעלול

OUT
תקשיבו, זה אתגר מיומנות משולב. אתם יכולים להרגיע אותו אבל הננס ימות מהפציעות, כנ"ל האיש וכל שאר הצוות הפצוע. אני צריך ככה:

תקבעו 2 קבוצות, אחת לדיבור ואחת לריצה.

קבוצת ריצה פשוט תגיב ככה.
קבוצת דיבור פשוט תגיב רגיל.

כנ"ל לגבי הריצה, אתם יכולים להביא שיקויי מרפא אבל עד אז הוא יהרוג את הננס. תקבעו קבוצות ותביאו לי גלגולים (עד עכשיו עוג הביא גלגול מלא, אי אפשר להשתמש במאגיה).

וכדי לעזור לכם:

קבוצת ריצה - מיומנויות מותרות.
חוכמת רחוב, אתלטיקה, אקרובטיקה ותובנה חד פעמי (+2/-2 לבדיקה הבאה, תלוי אם נכשלתם).

קבוצת דיבור - מיומנויות מותרות.
תרמית, דיפלומטיה, איום ותובנה חד פעמי (+2/-2 לבדיקה הבאה, תלוי אם נכשלתם).

OUT2
פיצול אאוטים, זה כבר בנושא אחר.

מותר לקרינאס להפסיד סיבוב של דיבור כדי לנסות לרפא את נימוראס ל1 נק"פ.
קרינאס צריך לעשות בדיקת סיבולת.

OUT
כי אתה צריך. זה הכל. תזכור שבנתיים יש לך -1 פרץ ריפוי. וה+2 למיומנות הוא לגלגול של הקוביה (בנוסף לפלוס של המיומנות) מהאתגר. למשל, הצלחתי בתובנה? יש ל...נגיד קרינאס +2 לדיפלומטיה לגלגול הבא.

עוג בלבד.
מה שבא לך, רק תודיע.

טייגר - לא נחשב, אין מאגיה באתגר הזה.

דינברלו -

2 דברים:

שוב, לא מסודר. בבקשה תארגן את זה ככה:

out
אני ארוץ. עם 8 אתלטיקה ו6 תובנה לא מתווכחים.

in
*הערה 2*

META
18 + 8 = 26 - אתלטיקה.
10 + 6 = 16 - תובנה.

בבקשה תארגן את זה ככה.

2. מה זה נזכר בכל מיני דברים? התובנה זה כדי להבין איזה דרכים מלאות באנשים, מה יותר מהיר, מה אתה מכיר יותר וכו'. תפרט. בנוסף,
אפשר לעשות רק גלגול אחד כל סיבוב.

OUT
אה, במקרה הזה סבבה, רק אני לא יודע מה התוספים שלך לפעלול. בכל מקרה יפה מאוד, תקבלו תגמול על זה בסוף כל האתגר מיומנות.

לעוג בלבד.

סבבה, ואין לי בעיה גם עכשיו. הרווחת את זה.

out
בעיקרון ללהטוטים אין ממש תוסף או גלגול, אני מניח שאולי בגלל שזה קסם אז אפשר להחליף את הכריזמה בתבונה אבל זה יתן לי בונוס 3 אז ... לא יודע,

OUT
אני יודע שאין להם, תיארתי לעצמי שאתה מנסה להטעות אותו וכו' וזה כן דורש גלגול, פשוט של מאגיה. אתה לא צריך גלגול לפעלול. בכל מקרה ברגע שיוקיטו יאמר איזה קבוצה הוא יהיה אפשר להתחיל לעבוד. בנתיים (טייגר) אתה יכול לדבר אם אתה רוצה, לדבר זה פעולה חופשית וכל עוד אתה לא עסוק יותר מדי זה אפשרי.

IN
האיש נראה רגוע יותר אחרי מילותיו של קרינאס, נראה שהוא לא מרוכז לכמה שניות, חושב שהשתגע, אך נראה שקל יותר לשכנע אותו.
לאוין רץ בטירוף ומגביר את הקצב.

קרינאס כמעט ונופל מהרגליים אחרי מתקפת שיעול רצינית, פרצופו נראה אדום והוא נראה כמי שעומד להתרסק עוד מעט.

קרינאס:

בנוסף לפרץ הריפוי המופחת, אתה סובל מ -2 לכל ההגנות חוץ הגנת הרצון שלך.

S.C

1 הצלחה לכולם.

keep rolling :)

in
" אתה אדם טוב, " לוחש לו הקול "תוריד את החרב שלך, אתה יודע שזה מה שאתה צריך לעשות אפילו אחיך מנסה לומר לך זאת " ואז כשהוא מסתכל על גופת אחיו כמו קסם ניתן לראות פיו נפתח לאט לאט, ואומר לו ללא קול להוריד את החרב
meta
פעולה רגילה : צליל רפאים,
פעולה משנית : יד מאגית שמזיזה את הפה של אח שלו (אם הוא כבר איבד את שפיותו )
דיפלומטיה : 20 (יש !!!) + 6 + 2 (כי הצלחנו מקודם נכון ?) = 28

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

בבקשה בבקשה לא שוב.
בדיוק כשאנחנו חושבים שראינו הכל באימה, מגיע סשן קת'ולהו מס' 70 - אימה באוריינט אקספרס.
מתחיל בפעם הראשונה את המסע המופלא של עולם הדיסק!
הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיים הצטרפתי לפורום!
לאחר דחיות רבות, הצלחנו תחת מטר הטילים, לקיים עוד סשן מטלטל של קת'ולהו: אימה על האוריינט אקספרס.
חזרה