• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

מלחמה כוללת - עולם בשם פרמות' (4) - עץ המשחק

out
חחחח... זה לא היה בציניות, באמת התכווונתי לזה :lol: ...

in
פארגרים מטיח בעוצמה את מגינו באיש העכברוש שמימינו ולוחץ אותו אל הקיר בשאגת קרב רמה.

meta
פעולה רגילה- גאות ברזל, המטרה (א.ע 3) מסומנת על ידי, 23 נגד דרג''ש,11 נזק, ואם אני יכול אז אני דוחף אותו משבצת אחת למטה (רחוק יותר מאראמיל).

IN
בארות' מסתכל על נימוראס, "זה נגמר פה" הוא אומר בקור, שולף את פגיונו, ומסתער קדימה. הוא תוקע את הפגיון בבטנו של נימוראס הגוסס, תופס אותו ומסתכל לו בפנים. "אתה גמור" הוא אומר בקול חלש וקטלני ומטיח את ראשו בקיר. נימוראס נופל על הרצפה, לא בהכרה. איש העכברוש המאסטר מסתכל על דינברלו, שולף את פגיונו המורעל ודוקר אותו ביד. בזמן הזה קרינאס זוהר באור אלוהי, מכה - אך הוא לא הרג איש עכברוש אחד. גם לא שניים. שלושה גופות מוטלות על הריצפה בעוד שני האחרונים נראים מודהמים, אך ממשיכים להילחם.

META

התקפות נגד נימוראס:

תחילת תור - 5 נזק, תמיד זה בתחילת התור הנזק ואז באה ההצלה (שבמקרה שלך הצליחה).
התקפה נגד נימוראס, 23 נגד דרג"ש, 8 נזק.
התקפה נגד נימוראס (הטחה בקיר), 5 נזק ואתה שרוע על הריצפה. היד השמאלית שלך שבורה ויש לך סדק בגולגולת.

התקפות נגד דינברלו:

תחילת תור - 2 נזק, תמיד זה בתחילת התור הנזק ואז באה ההצלה (שבמקרה שלך הצליחה).
התקפה נגד דינברלו, 27 נגד דרג"ש, 4 נזק + 2 נזק (רעל) מתמשך.

התקפות נגד קרינאס:

התקפה נגד קרינאס, 20 טבעי (שוב!), 10 נזק.
התקפה נגד קרינאס, 14 נגד דרג"ש, אני מניח שפספס.

IN 2
בארות' מסתכל על החבורה בהיסוס קל, הוא שומע את איש העכברוש, "בוא נלך מאסטר! עוד מחכים לך ענייני האמבוש והקטנצ'יק!" הוא מצחקק.
"תשתוק!" צורח בארות' בפראות.
"מה זה משנה? הם במילא נחשבים כמתים" עונה לו איש העכברוש.
"זה לא משנה, תולעת, תמיד תבטח במוח ראשון. עכשיו נלך לטפל בכוהן העלוב" הוא מסתכל בחיוך על קרינאס ועל פראגרים. "כמה חמוד, הגמד מחזיק את הקבוצה - לא לעוד הרבה זמן!" הוא צורח ולוקח את בקבוק הרעל, "show time".

META 2

לאראמיל, פראגרים וקרינאס - 5 נזק רעל + 5 נזק רעל מתמשך. אדי רעל מכסים את המקום וכל עוד אתם שם הנזק רעל ממשיך ללא הצלה.

מפה מעודכנת בהודעה. איפה שכתוב אדי רעל זה הגבול של האזור (גם שם זה נחשב).
תורכם (אגב נימוראס, תדע שאתה צריך להגיע לערך המדמם שלך כדי למות ולא מת ב-10 כמו ב3.5, אז תרופא אחר כך - אבל נלחמת היטב!)

קבצים מצורפים

out
לפי איך שאני הבנתי את המפה יש 17 משבצות ביני לבין המפקד עכבראש, זה נכון?
in
פארגרים פוסע שני צעדים קדימה, מכוון ומכה באיש העכבראש שמולו.
meta
פעולת תנועה- משבצת אחת למטה.
פעולה רגילה- מכה בטוחה, המטרה מסומנת, 24, 9 נזק.

out
איש העכברוש שרוע?
in אם כן
הזאב נוגס בפניו של איש העכברוש בעוד ליאון צועק:"שמעו אחי הליקנטרופים אני ליאון הורג רלקאן וכל אחדי מחברי פה סייע אז עכשיו אחי עזרו לי ולא לו אני הוא בעל הדם"
ואז ליאון מכה את איש העכברוש ברגליו ואז נותן מכה בקשת לעבר בטנו ואז אלתו של ליאון זוהרת בזהב
meat
הצלה מהרעל:12
זאב:10+7+2=19
נזק:2+5+2=12
נכישת נחש הפלדה-2+4+15-2=19
נזק:7+4+4+2=17 והוא מואט ולא יכול לפסוע.
מכה בקשת-13+4+2+2+2-2=19
נזק5+4+2=11
ואני משתמש בהדגשת אריכות שן[ההתחדשות מתחילה עכשיו?]
משתמש בכוח של האלה שלי וכל הנזק מוכפל=15+9=24 28x2=56
ואם הוא לא שרוע אז פשוט ההתקפה של הזאב הופכת ל
10+7+2=19
נזק:3+2=5 והוא שרוע

נק"פ זמני, אם הוא יגרום לי להשאר על הרגליים עוד סיבוב [אני אשתמש בקליע להבות על העכברושים, מה שיהרוג את חלקם אם לא את כולם(15-19 נזק לכל המטרות המשניות, ויותר למטרה הראשית) ואקבל 4 נק"פ זמני נוסף על כל אחד מהם! מוהאהאהא! :twisted: ]

Out
איזה רמז :wink:
In
קרינאס משתעל ולוחש תפילה ״באמהות הטוב, תן לנו ברחמיך כוח להמשחך להכות ברשע, כי עבדך אני״, אלתו של קרינאס זוהרת והוא מכה באיש העכברוש שמולו, המכה מזעזעת את איש העכברוש, וקרינאס מפנה את עיניו לנימאורוס, שחוזר להכרתו.
קרינאס זז מעט אחורה, נותן לאיש העכברוש הזדמנות לפגוע בו, אבל הרעל חזק מדי, הוא חייב לזוז.
״לאוין! תיכנס לאזור של הקסם שם! נראה לי שזה יעזור לנו לנצח!״ צועק קרינאס.
Meta
פעולה רגילה- להבה טהורה
התקפה: 20 (טבעי)+ 4= 24 :) נגד תגובה
נזק (אם פ״ח): 6+3=9
נזק (אם לא פ״ח): 1+3=4 :(
מעורר התקפה מזדמנת מאיש העכברוש, ונימאורוס מקבל 4 (+5=9 אם מושפע מהכוח משואת תקווה) נק״פ זמני
פעולת תנועה לאחור (לכיוון הנגדי לאיש העכברוש)
מעורר התקפה מזדמנת מאיש העכברוש

OUT
לא יכול... הלוואי והייתי אבל אי אפשר.

עוג, אתה יודע שאם אתה נופל למינוס 0 נק"פ הפעולה לא נחשבת? (ולכן לא תרפא).

התקפה מזדמנת:

התקפה נגד קרינאס, 15 נגד דרג"ש, אם פגע אז 6 נזק.

IN
נימאורוס יוצר כדור של אש בין ידיו(זה מפתיע שהוא לא היה צריך להגיד כלום בשביל לעשות את זה) הכדור נראה קטלני(כמו השמש בעולם המערכה "השמש השחורה" הנה קישור: http://www.google.co.il/imgres?q=Da...=29&ved=1t:429,r:3,s:86,i:11&biw=1280&bih=843)
הוא קופץ עם הכדור בידו הימנית על בארות', מצמיד אותו לכתפו של בארות', שנראית עכשיו כמו גוש בשר מפוחם(וזה מה שהיא) בארות' עף מטר אחורה(משבצת זה מטר וחצי) בתוך סילון של אש, ונוחת שחור מפיח על רגליו בקושי. נימאורוס מרגיש שוב את ניצוצות הקסם מאחורי המחיצה, ומחליט לבדוק מה הם, נע מאחורי המחיצה לעבר הניצוצות.

META
פעולה משנית-זעם שטני
פעולה רגילה- קליע להבות על בארות'
התקפה-21 נגד תגובה
נזק-27

פעולת תנועה לQ7

out
איפה התגובה שלי ?!,
in
אראמיל נעה אחורה ובתיאום מושלם יחד איתו מזנק כלב הלהבות לעבר העכברושים מוכן לרטש אותם
meta
פעולת תנועה : זז לQ 28
פעולת תנועה : מזיז את כדור הלהבות ל N 30
כול אחד מהעכברושים סופג 1ק4 + 4 (ואולי גם 1ק4 +3 תלוי אם מוסיפים את השרביט והצמיד לנזק) נזק אש בתחילת תורו כול עוד הוא סמוך לכדור

הנזק
1) : 6 ( + 6) = 6 (או 12 )
2) : 7 (גם 7 :lol: ) = 7 (או 14 )

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

בבקשה בבקשה לא שוב.
בדיוק כשאנחנו חושבים שראינו הכל באימה, מגיע סשן קת'ולהו מס' 70 - אימה באוריינט אקספרס.
מתחיל בפעם הראשונה את המסע המופלא של עולם הדיסק!
הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיים הצטרפתי לפורום!
לאחר דחיות רבות, הצלחנו תחת מטר הטילים, לקיים עוד סשן מטלטל של קת'ולהו: אימה על האוריינט אקספרס.
חזרה