• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

מלחמה כוללת - עולם בשם פרמות' (4) - עץ המשחק

IN
נימאורוס כושל אחורה, המום מפצעו. "הגבירה? פחחח..... אין לך מושג עם מה אתה מתעסק, נכון? הגבירה שלך היא חלשה ועלובה לעומת פינאורוס, אשר בעוצמתו גבר על אלים זוטרים!" אומר נימאורוס ומלחשש "סומפאר, לארגד בארות' גראל, גדאר דיל נימאורוס" אנרגיה שחורה נשלכת מידו, נכרכת סביב צווארו של בארות', ומקרבת אותו אל נימאורוס, ששולף את פגיונו ושורט שריטה ארוכה ודקה בגרונו של בארות. נימאורוס מחווה תנועה בידו, וזרם חזק פורץ מהשריטה, ממלא את נימאורוס בדם, מחזק אותו.

OUT
לארגד-עלוב. גראל-עזבי, עזוב. גדאר-עברי. דיל-אל.

META
פעולת תנועה-זז צמוד לבארות'
פעולה רגילה-יניקת חיים
התקפה-22
נזק-22
מיוחד-8 נק"פ זמני.

OUT
לא !!! גם בצורת החיה הוא לא מקבל שתי התקפות !!! אני יעתיק לכם את השורה
אתה נחשב
כאוחז בשני כלי נשק במצב זה. אם אתה אוחז באביזר
זה אומר שאתה אוחז בשני כלי נשק אבל אתה עדיין לא יכול סתם ככה לתקוף פעמיים, אתה צריך כוח מיחוד בשביל זה (כמו הרבה כוחות סייר ואני חושב שיש באיזה ספר הרחבה גם כוחות לוחם כאלה ) ואתה יכול להשתמש בכישרונות השליטה בשני כלי נשק, עכשיו בבקשה תערוך את התגובה שלך ותקרא את החוקים (במשחק הקודם גם הוספתהל לעצמך דרגש ותחונות שים לב שאתה לא עושה את זה שוב )

Αναθυμιάσεις των ισχυρών Κυρ. κύριο Λυτρωτή = נשיפתו של הגואל אדון השמש האדיר (כן אני מושפע מהכתבה המגניבה על האלדרינים )
IN
אני מתרכז מסרטט סביבי מעגל רונות Αναθυμιάσεις των ισχυρών Κυρ. κύριο Λυτρωτή, ולרגע הפרא עוטף אותי, פני מיתשתשים ונראה שאינני עוד יצור אנושי אלה פיה ממלכת הפרא, אני פותח את פי ונושף, ולפתע הפיצוץ עצום של אור וחום מתפרץ לכול עבר, שולח את כולם לממלכת הפרא לרגע, בני בריתי מוצעים את עצמם באחוזה, וסביב האחוזה עומדים אנשי בעכברוש מותקפים על ידי מפלצות הפרא, ואז זה נגמר נראה שעבר יום שלם, אבל כשבני בריתי פותחים עניים הם רואים שעבר רק רגע, ושהם הדבר היחיד שלא נשרף באזור, מאנשי העכברוש עדיין מותקפים על ידי מפלצות שעשויות אש, ובאוויר בקושי נשאר את אותו הניחוח עדין ופראי של הפרא האדיר.
META
מעתה להבות : פרץ שלוש שפוגע רק באויבי (כול העכברושים מושפעים !!!)
התקפה : 18 + 4 + 1 + 1 = 24 נגד תגובה,
נזק : 2 + 4 + 2 (מהמטה) + 2 (מהצמיד) = 10 נזק אש וגם 5 נזק אש מתמשך (הלצה לסיום )

out
וואו, הפסדתי סיבוב שלם, איום, פשוט איום. סליחה...
in
פארגרים ניעור לפתע לפעולה, מכה את איש העכברוש שעומד מול קרינאס סדרת מכות מוחצות שלא מאפשרות לו לתקוף מטרה אחרת, חוץ מפארגרים, וצועק לקרינאס ''קדימה, עמוד מאחורי, אני מחפה עליך!''.
meta
יוזמה: 4=3+1
פעולה רגילה- התקפת חיפוי,המטרה מסומנת- 29 נגד דרג''ש, 18 נזק, וקרינאס יכול לפסוע 2 משבצות.

Out
פגיעה חמורה? הרשה לי לגחך:
In
בעוד אחד מאנשי העכברוש חושב שפגע קשות בקרינאס, נגלה לפתע לפניו מגן בלתי נראה מהמכה, שגרם לה להיות חלשה יותר, ואת מבטו חדור הזעם של קרינאס.
Meta
הפרעה מיידית- תיעול קדושה: שריונו של באמהות
הפ״ח נגדי הופך לפגיעה רגילה
In
״אתה לא תצא מכן בחיים״ שאג קרינאס, והשאגה הדהדה בכול רחבי ביוב, אור בוהק נגלה מסביב לקרינאס, וכשהוא נגע בבני בריתו הוא נראה מחזק, טוב, מרפא, אבל כשהוא נגע באנשי העכברוש הוא נראה פוגע, כועס, מחליש, ונראה שהוא שיקף את הזעם הנראה מעיניו של קרינאס, כלהבות היורקות אש.
Meta
פעולה רגילה- משואות תקווה
התקפה נגד כול אויב בפרץ 3: 20 (טבעי!)+ 4= 24 :)
פגיעה: המטרות מוחלשות
כול בני הברית בפרץ משיבים 5 נק״פ, וכוחות הריפוי שלי משיבים עוד 5 נק״פ עד סוף ההתקלות
In
יד מרחפת נראתה מרחפת מאצבעו של קרינאס, היא נגעה בו, הפצעים שלו נראו נסגרים, האל תמך בו, ונתן לו כוח, נראה שהיד זוהרת בצורה חזקה מאוד, וקרינאס חייך לבארות׳ ״יום הדין מרגיש קרוב הא?״ הוא צעק לו.
הצמיד שעל ידו של קרינאס נראה זוהר, וקרינאס נגע בנימאורוס, כוחו של הצמיד עבר אליו, חיזק אותו.
Meta
פעולה משנית- מילת מרפא עליי
אני מנצל פרץ ריפוי ומשיב 9+ 3+ 5= 17 נק״פ
פעולה חופשית- צמיד ריפוי על נימאורוס
נימאורוס מקבל 8 (יש! איזה מזליסט אני!)+5= 13 נק״פ
In
קרינאס עומד מאחורי פארגרים, הוא מסתכל מסביב ומחייך, הם לא ייתנו צ׳אנס להפסד.
Out
אין להם סיכוי, מסיבה אחת- אנחנו כמעט בלילה, אז אחרי הקרב- נלך לישון, וכול הכוחות יתחדשו, אז עכשיו זה לזמן לנצל את הכוחות היומיים שלנו :twisted:

וגם לי מותר להיות מזליסט! כן!

OUT
יוטיקו - לא התכוונתי להעליב אותך, פשוט אמרתי שהפסדת סיבוב זה הכל... בנוסף קרינאס לא יכול לפסוע, אין לו לאן.
עוג - תקולל :) הפגיעה החמורה הופכת ל7 נזק.
מוזר - מספיק כבר עם הtrolling של הנק"פ הזמני!!! XD
דינברלו - החשבתי לך את ההתקפה החזקה.

IN
בארות' מוכה קשה ונסוג אחורה, "תקבל את מה שמגיע לך, ממזר שד!" הוא צורח בעוד בקבוק מלא חומצה שתפס מאחוריו מתנפץ על צדך הימני של פניך. החומצה פוגעת קשה וממשיכה לעכל את העור. אתה מוריד את הגנותיך לשנייה, שנייה קטלנית - רוח מקפיאה ננשפת מפיו, עורך חוטף כוויות קור וצעדיך מואטים כי נעליך קפואות. לאחר מכן הוא רץ לאחור, תופס מרחק. לאוין מרגיש רגיל, והזאב מצליח להפיל את איש שמצליח לתפוס את הבקבוק, העכברוש נותן לו אגרוף ומעיף אותו ממנו, ממשיך לנשוך אותו. בני הבליעל האחרים ממשיכים להכות את קרינאס. העכברוש שנפגע מפראגרים כנראה כועס מאוד, כי הוא נושך!

לאראמיל בלבד
אתה מרגיש שניצוצות הקסם הולכים ולובשים צורה של משהו, הקסם מתחזק.

META

התקפות נגד נימוראס:

קודם כל החומצה עושה 14 נזק (חומצה)+5 נזק מתמשך (הצלה לסיום).
התקפה נגד נימוראס, 22 נגד תגובה, אם פגע אז 28 נזק, אם לא פגע 14 נזק. בשני המצבים אתה מואט. אם פגע תטיל בדיקת אקרובטיקה כל פעם שאתה זז כדי לשמור על איזון. בנוסף, אתה סובל -2 לכל גלגולך עד תחילת תורו הבא של בארות'.

התקפות נגד לאוין:

קיבלת 2 נזק, אחרי ה2 נזק נמלטת.
התקפה נגד לאוין, 24 נגד דרג"ש, 3 נזק ו2 נזק מתמשך (הצלה לסיום). תטיל בדיקת סיבולת.

התקפות נגד קרינאס:

התקפה נגד קרינאס, 25 נגד דרג"ש, 10 נזק.
התקפה נגד קרינאס, 19 נגד דרג"ש, 8 נזק.
התקפה נגד קרינאס, 22 נגד דרג"ש, 5 נזק.
התקפה נגד קרינאס, 20 נגד דרג"ש, 6 נזק ו2 מתמשך (הצלה לסיום). תטיל בדיקת סיבולת.
התקפה נגד קרינאס, 11 נגד דרג"ש, פספוס.

meat
9+17=26-מחלה
הצלה-10
in
ליאון מחוויר. ויד עשויה חלודה נוגעת באיש העכברוש והוא עומד במקומוואז הזאב קופץ עליו
meat2
זאב-נשיכה-7+2+7=16
נזק-5+2=7 והוא שרוע
אני-מגע מחליד-13+4+2=19 נגד קשיחות
פגע נזק:5+5+4=14 נזק מוות
הוא מוחלש ונטוע ומסומן
לא פגע: חצי נזק וחלש ומואט
out
חסר לי כשרון [יש לי רק 1] אז הוא הגנה בשני כלי נשק

OUT
דינברלו, עד סוף ההתקלות יש לך -2 לכל ההגנות וההתקפות. תקרא את הכוחות שלך לפני שאתה משתמש בהם. הוא לא נטוע ולא מסומן, אין לך בכלל סימון! הוא מוחלש ומואט. בנוסף לא הבנתי מה אמרת על הכישרון...

OUT
אתה לא יכול, כבר גילגלת. תעשה תור הבא (גורר התקפה מזדמנת).
ותאמר את זה, אל תגיד סתם "200 נזק" בלי שאמרת מה הכוח של זה, זה גורם לך להחשב כרמאי. בכל מקרה נטוע אין מצב שאתם מקבלים בדרגות האלה. אני סומך עליך שלא תתבלבל שוב. תבטל את ה-2

Out
הצילו! נק״פ אחרון!
In
קרינאס כמעט וקורס, הוא מרגיש את הידיים שלו מדממות, את הלב שלו דופק בחוזק, הוא על הסף בין החיים למוות, והוא נוטה לצד שבעולם הבא.
הוא נועץ מבט באיש העכברוש, המנוול מחייך, ׳זה לא יימשך זמן רב׳ הוא חושב לעצמו, אבל שוב, כמעט ונופל.
אור מוזר נגלה בפניו של קרינאס, והעיניים שלו זזות במהירות מסחררת.
מול עיניו של קרינאס עובקים כול חייו, הוא נזכר בהוריו, בחבורתו הקודמת, בעין האדומה, בבארות׳, ובכול חברי קבוצתו הנוכחיים, הם היו שונים מהמאמינים הרגילים של באמהות שבאו לבקש ממנו כול יום מחילה על חטאים או משהו, הם אפילו לא היו מאמינים, אבל הם נחרטו בזיכרון שלו.
קרינאס הרגיש את המחלה עוברת בגופו, הזיכרונות נעשו שחורים יותר ויותר, הוא לא יעמוד בזה, הוא נכשל, הוא נכשל, אור נוגה האיר את פניו, וכול מה שנותר לו זה ללכת, כמו כול האחרים, הוא לא ראוי...
אבל... כאחוז דיבוק, הוא קרא בקול ״באמהות!״, זה היה במחשבה.. אבל מישהו שם למעלה ענה לו, נשארה לו ההזדמנות לתקן!
באותו הזמן, מחוץ למחשבותיו של קרינאס, האמונה הכתה ברוע
קרינאס הזיז את ידיו במהירות, עיניו נראות לבנות ומאירות, לא אנושיות, זה בטוח, ברק לבן מתקרת הביוב נגע בו, והאיר את גופו של קרינאס, או את גופתו, זה לא היה ברור...
ידיו נטפו מדם, עורו היה קרוע, והעור שנראה שלא נפגע שינה צבעים בצורה מזעזעת, והרצפה מתחתיו הייתה מכוסה דם, או יותר נכון, ספוגה דם.
קרינאס הניף את האלה שלו לכיוון איש העכברוש, היא נראתה מאירה מתמיד, אבל זה לא כול כך הקל על המראה של גופו של קרינאס.
גופו של קרינאס זהר לפתע, הוא לפת את איזור הריאות שלו, סליחה, את הריאות שלו.
Meta
הצלה נגד הרעל- 1+1= 2, לא פייר!
בדיקת סיבולת- 5+1=6, :x
פעולה משנית- מילת מרפא (האחרונה להתקלות)
אני מקבל 9+1+5+5= 20 נק״פ (ומנצל פרץ ריפוי) ותוסף 2+ להצלת התגובה שלי עד סוף תורי הבא
פעולה רגילה- מכת מרפא על איש העכברוש
התקפה: 11+6=17
אם פגע: 3+6+3=12 נזק קורן, ואני מקבל 9 נק״פ (ומנצל פרץ ריפוי) ומבצע זריקת הצלה נוספת נגד הרעל- 12+1=13 ואיש העכברוש מסומן על ידי
פעולה חופשית- ניצול נקודת פעולה
פעולה רגילה- מחסה על עצמי
אני מקבל תוסף כוח 5+ לכול ההגנות שלי (שמצטבר עם התוסף ממילת מרפא לתגובה) עד סוף תורי הבא או עד שאתקוף

OUT
דבר אחד בבקשה תקפידו.
17 נגד מה?

אגב, שכחתי לומר - התיאור היה התיאור הכי טוב שקראתי בכל חיי. פשוט בראבו, ותאמין לי כשכתראה את הMETA הבאה תדע כמה זה משתלם.

עוד עריכה, אחרונה:

לעוג בלבד.
2 דברים:

אתה שומע קול, קול מלאכי ויפיפה. קולו של מלאך בהאמות'.
"קרינאס בן האנוש כוהן מלך הדרקונים, הוכחת אותך אמיץ וכשר - ולכן תקבל מתנה מלכותית משר האלים בכבודו ובעצמו" ובמילים אלה אתה מגלה שריסקת את גולגלותיהם של לא אחד ולא שני אנשי עכברוש. שלושה מוטלים על הרצפה! "ובנוסף, כיוון שאתה אלופו המיועד, קבל את ברכתו (כולל חבריך) למען הטוב שבעולם!". אני אודיע מה הכל עושה וכו' בMETA הבא.

השני, בנוסף לזה שביזבזת פרץ ריפוי מקודם אתה מאבד עוד פרץ ריפוי, אני מניח שאתה יכול לנחש למה.

OUT
הרשע הזה יכול היה להרוג אותי אם לא היה לי את הנק"פ הזמני הזה!

IN
החומצה מאכלת את צד פניו של נימאורוס, אבל נראה שהוא שרד את זה. אך קרן הכפור שפגעה ברגליו כבר היתה יותר מדי, רגליו כשלו, הוא נפל על ברכיו מכאב, כל כך קשה לקום....

"טיפש! לא אתן להזדמנות היחידה שלי לצאת מכלאי למות!" "רגע... איפה בדיוק ההגנות שלך עכשיו, טיפש? כמה חבל שאתה לא יכול להתנגד, עכשיו אקח לעצמי את השליטה על הגוף העלוב הזה, ואוציא את ישותי מן המתקן הנוראי! אבל קודם צריך לחסל את המטרד הקטן ההוא, בארות'"

עיניו של נימאורוס מאדימות באפן שלא האדימו מעולם, עורו מאדים, שריריו גדלים, שתי כנפי שד ענקיות פורצות מגבו, והוא גדל, פניו משתנות, לפניכם עומד, שד, אך נראה שהוא לא הולך לפגוע בכם.

META
הוריד לי 32 נק"פ!(ואת כל הנק"פ הזמני)
הצלה-18 :)
פעולה רגילה- פרץ ריפוי
אני מקבל עוד דברים מהצורה החדשה או שזה פלאפי בלבד?

OUT
Άγρια μάτι ανεμιστήρα του Καίσαρα = עין הלהבות של קיסר הפרא
Τεράστια άγριο σκυλί που λείπουν φλόγες κόλαση της ηλικίας = כלב הפרא האדיר של להבות התופת חסרות הגיל
IN
" זהירות אני צועק הוא משתמש בקסם, אני אנסה לגלות איזה " ומיד מסרטט עין אדומה וענקית, ובתוכה את הרונות Άγρια μάτι ανεμιστήρα του Καίσαρα העין בוחנת אותו ואז אני מסתובבת ונואצת מבטה באנשי העכברוש זוהרת באור אדום, והם כאילו נשרפים ממבטה, ואז ארמיל נעה במהירות על טבעית מסרטט את הרונות [color=#FF0000Τεράστια άγριο σκυλί που λείπουν φλόγες κόλαση της ηλικίας [/color] העין גדלת וגדלת ולפתע היא מתפוצצת בפיצוץ העצום של אש, והאש מתעצבת מחדש ליצור נוראי כלב פרא בעל שלושה ראשים, מתיף ריר עשוי לבה, ועינוי הם כדורים של אש שננעצים בעכברושים לסתות האש שלו נתפחות ואש זורמת אל אחד מהם, ואז שלושת ראשיו נשלחים כול אחד אל אחד מהם קורעים את בשרם בהנאה,

META
בדיקת מאגיה : 20
פרץ חורך,
אזור : פרץ 1 שנקודת המוצא שלו היא O 32 (ופוגע בעכברושים 1 2 3)
התקפה : 20 טבעי, יש !!!!!!!
נזק : 6 (מקסימלי ) + 4 (תכונה) + 2 (מטה ) + 2 (צמיד) = 14 נזק אש
ניצול נקות פעולה
כדור להבות (כוח יומי ) במשבצת O 32
הכדור מתקיף יצור אחד הסמוך לו (עכברוש 3 )
התקפה : 21 נגד תגובה
נזק : 12 (מקסימום) + 6 + 2 (מהצמיד, כול הזמן יוצא לי בו 1 (אני מקבל עוד 1 כי זה לחש אש)) = 20 נזק אש
השפעה : בתחילת תורם כול אחד סופג 1ק4 + תבונה נזק (מוסיפים נזק מהצמיד ומהמטה ?)
הנה הנזק : 1) 7 + 5 (אם מוסיפים) = 7 (12 אם מוסיפים)
2) : 5 +7 (אם מוסיפים) = 5 (12 אם מוסיפים)
3) : 7 + 6 (אם מוסיפים) = 7 (11 אם מוסיפים)

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

בבקשה בבקשה לא שוב.
בדיוק כשאנחנו חושבים שראינו הכל באימה, מגיע סשן קת'ולהו מס' 70 - אימה באוריינט אקספרס.
מתחיל בפעם הראשונה את המסע המופלא של עולם הדיסק!
הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיים הצטרפתי לפורום!
לאחר דחיות רבות, הצלחנו תחת מטר הטילים, לקיים עוד סשן מטלטל של קת'ולהו: אימה על האוריינט אקספרס.
חזרה