• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

מלחמה כוללת - עולם בשם פרמות' (4) - עץ המשחק

IN
הוא מוציא אותך לרגע מהטברנה. "ברובע העליון של העיר יש בית, סביבו יש דגלים אדומים. תביא אותם לשם, אתה תראה שני שומרים. כשהם ישאלו אותך לשמך, אמור להם ככה:

'בשקט ושלווה תיפול העין האדומה'. זה יכניס אותך, אבל רק הם שתולים שלנו. כל השאר ילחמו למען העין האדומה".

In
״אוקיי, אבל קודם תביאו לי משהו כעירבון שאתם לא הבוגדים כאן, [אם למישהו יש צמיד או שעון או משהו על היד], הנה, זה יתאים״ אומר קרינאס ומצביע על הצמיד/ שעון/ XXX שעל ידו של אחד מ-3 האנשים.

עוג בלבד.
IN
"תראה בזה הוכחה?", הוא מוציא מכתב קטן. "מאלפרדו". פגיון שחור מגואל בדם ניצב ליד חרב אור נוצצת (זה הסמל במכתב), "אנחנו נקראים האור האפל, אחת המטרות שלנו היא לחסל את העין האדומה ברובע הצפוני של העיר. בארות' מנהיג אותה, ואנחנו מנסים להתחכות אחרי הצעד הבא שלו".

In
לרוי בלבד
״אוקיי, תודה״ הוא מסרב בנימוס לכוס הבירה והולך למחסה שנתנו להם השוטרים.
קרינאס מגיע למקום בו נמצאים כולם, הוא מתקרב ללאוין ולוחש לו ״בוא דקה, יש לי משהו להגיד לכולם״, לאחר מכן הוא הולך לנימאורוס ולאראמיל ועושה אותו דבר, כשכולם באים הוא בוחן שאין אף אחד חוץ מהם ומתחיל לדבר בקול נמוך:
״תקשיבו, אתמול, כשיצאנו להסתובב בזמן הפנוי שלנו, כשהננס נתן לנו בית, פגשתי איזה עני, מסתבר שהוא לא היה עני והוא אמר לי להיפגש איתו בחצות לגבי העין האדומה.
הוא חבר בארגון ששמו הוא האור האפל, הנה הערבון שהוא השאיר לי״ קרינאס מושיט את המכתב לפנים, ״הוא אמר לי שבדרום העיר יש בית מלא דגלים אדומים, השומרים בכניסה שתולים ויש לי את הסיסמא שתגרום להם להבין שאנחנו איתם, אנחנו צריכים להשיג מגילה כולשהי- כמה שפחות דם, בלילה הבא, הוא אמר להביא כמה שפחות אנשים אז רק אתם באים, מה אתם אומרים? נקבל על זה שכר״

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

בבקשה בבקשה לא שוב.
בדיוק כשאנחנו חושבים שראינו הכל באימה, מגיע סשן קת'ולהו מס' 70 - אימה באוריינט אקספרס.
מתחיל בפעם הראשונה את המסע המופלא של עולם הדיסק!
הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיים הצטרפתי לפורום!
לאחר דחיות רבות, הצלחנו תחת מטר הטילים, לקיים עוד סשן מטלטל של קת'ולהו: אימה על האוריינט אקספרס.
חזרה