• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

מלחמה כוללת - עולם בשם פרמות' (4) - עץ המשחק

IN
אתם מגיעים לתחנת המשטרה לבסוף, אתם רואים שם את גנרל מדאן מדבר עם אחד שנראה כמו הסגן שלו.
"אבל אדוני" אומר הסגן, "זה מצב של סיכון חיים"
"אני לא יכול להרשות לעוד שומרים לרדוף אחרי המטורף עם המטה, זאת הבעיה פה"
"הוא הרגע שרף בית של ננס! את הבית של ת'רדאל!"
"עד כמה שאני שונא לומר את זה, אני לא יכול לעשות כלום. תראה, ג'לסק, תמצא את מי שאתה רוצה שיטפל בזה. אבל שיהיו טובים, ולא שומרים!" ובמילים אלה הוא פורש לחדר הישיבות.

"נהדר! זה יהיה קל משחשבתי!" צוחק הננס, "הם באמת זקוקים לנו! יפי איי היי!"
"טיפשות, ילדותיות, להוסיף עוד משהו לרשימה?" שואל אותו דרסקוס בקור.

IN
"אתם? רוצים לעבוד נגד העין האדומה?" הוא מסתכל עליכם, "אתם צריכים מנוחה, זה בטוח. ניתן לכם מחסה ללילה הזה. אבל אתם צריכים להתגייס לשומרים בשביל לעבוד, וזה לוקח חודש. מממ... יש כמובן את האופציה השנייה. בבוקר תקבלו משימה, תוכיחו שאתם שווים ותוכתרו כ'פלוגת עלית' - אתם מקבלים מגורים ושכר+זה לוקח רק את הזמן של המשימה. מה אתם אומרים?"

In
״אוקיי, אבל לי יש משהו לעשות״ אומר קרינאס ומתרחק מהחבורה, ״אל תדאגו, אחזור״ הוא צועק.
לרוי בלבד
קרינאס הולך לכיוון פונדק כנף החסידה, הוא צריך לפגוש שם אנשים.
Out
אני מקווה שחצות
ד״א, גיליתי שבזבזתי באחד הקטעים 4 מ״ז, אז תוריד לי אם יש לך דף דמות שלי (לעצמי כבר הורדתי)

OUT
הגיע הזמן לתגמול שלכם. אתם עולים לרמה...

הנה זה בא...

עוד רגע...

6!!!!!!!

לעוג בלבד.
תוכל בבקשה להזכיר לי? אני מצטער על חוסר המקצוענות, אני פשוט לא זוכר את מי אתה אמור לפגוש שם.

IN
"כמובן" השומר אומר, "ישנו כוהן בחדר השני מימין. הוא ירפא אתכם בחינם. אימונים תמצא מבחוץ, אבל הם סגורים. עכשיו בערך 12 בלילה".

Out
6?!?!?! ישששששששש!!! :D
לרוי בלבד
אל תדאג, גם אני הייתי צריך לחפש בהודעות בעמ׳ 80 ומשהו כדי למצוא אם מי הייתי אמור להיפגש, אז זה לא רק אתה :wink:
IN
"לא" העני אומר ומחייך, "אבל אני חושב שתתעניין במה שיש לי להציע" הוא מכניס אותך לפונדק המדובר, כלי כסף ותמונות יוקרתיות בכל המקום, הברמן נראה מטופח, "שתי כוסות יין אלפי בבקשה" ה'עני' אומר, "תראה, אלפרדו הוא המרגל הראשי של אייקרין, הכוחות שלו מבצעים גניבות, האזנות, התנקשויות וכו'. אבל כולם נגד אנשים רעים. לא מזמן העין האדומה ואלפרדו 'התנגשו' במטרות זה של זה כשהוא גילה שהם לוקחים שוחד מהאנשים הפושעים רגע לפני שהם מתנקשים בהם. אז הם 'דיברו' לא מעט ובמהלך הדיבורים אחד מחברינו הורעל... אני הייתי רוצה שתלך לבית שאני חושד שבו אחד מהם מתחבא, מג חכמולוג שחושב שהוא יכול להמשיך להעסיק רוקח רעל... התרצה לקבל את העבודה?" הוא שואל בעוד הוא שותה קצת מהיין, "תוכל להביא חברים אם תרצה".

OUT
you earned it

IN
"בוא ילדי" אומר האיש הזקן כשאתה נכנס, האיש ממלמל כמה דברים. "הו, פיילור, אל דגול של שמש ותקווה. הבא לצעיר לוחם זה ריפוי וברכה". אתה מרגיש רענן, פציעותיך מחלימות וכוחך מתחדש. "אני מוכר גם שיקויי ריפוי ילדי, אם תרצה לקנות להרפתקאותיך".

לעוג בלבד.
אתה נכנס לפונדק, ה'עני' ושלושה חברים מחכים לך ליד שולחן.

OUT
תוסיף לך 5 זהב, אתה הצלחת לתפוס חוט עלילה ישן כי חיפשת. כל הכבוד :)

עוג בלבד.

IN
"הוא?" אחד מהם שואל, "הוא רק אחד. הוא לא מספיק חזק".
"אמרתם לי למצוא מישהו, זה הוא כרגע. תשתקו ותנו לי לדבר" אומר העני. "השם שלי הוא ססויק, אגב. ברוך הבא לחבורתנו הקטנה. אנחנו צריכים אותך. אם אתה זוכר, אתה התבקשת לבוא בלילה כדי להרוג מרעיל של העין האדומה. אנחנו חוששים ש - " הוא נעצר על ידי הראשון. "עוד לא, נראה אם הוא שווה משהו". "בסדר גמור" אומר ססויק, "תביא את מי שתרצה. זה בית שמור, יש לך לילה. כמה שפחות הרג אם אפשר, אנחנו לא רוצים להשאיר עקבות. תקבל את התשלום אם תביא את המגילה שהוא נושא". "שאלות?"

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

בבקשה בבקשה לא שוב.
בדיוק כשאנחנו חושבים שראינו הכל באימה, מגיע סשן קת'ולהו מס' 70 - אימה באוריינט אקספרס.
מתחיל בפעם הראשונה את המסע המופלא של עולם הדיסק!
הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיים הצטרפתי לפורום!
לאחר דחיות רבות, הצלחנו תחת מטר הטילים, לקיים עוד סשן מטלטל של קת'ולהו: אימה על האוריינט אקספרס.
חזרה