• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

מלחמה כוללת - עולם בשם פרמות' (4) - עץ המשחק

rui אמר/ה:
OUT שני
אגב, עצם זה שהרשתי להשתמש בהרחבות נותן לכם עוד 2 דברים של wizards, פצצות ומשחות (בניתי את הדברים האלה על פי השיטות של wizards). אפשר לקנות אותן בעיר...
שיקוי= נזק מיידי או שיפור לדמות.
פצצה= נזק מיידי או נזק מתמשך, לעיתים שינויי תנאי שטח.
ריפוי= הריפוי בא מיד, אבל הוא צורח אנרגיה.
משחה= הריפוי מתמשך, אך הוא חוסך באנרגיה.

לכוהן שלך יש 2 משחות ריפוי עשוייות צמחים (טבעי) ומשחה עשוייה ידי אדם, אלכימיה (לא טבעי).
טבעי מרפא חזק יותר, עשוי אדם מרפא מהר יותר.

מה אני יכול לעשות עם זה? ( :twisted: )

Out
אז אני עושה את זה
In
קרינאס חובש את האיש הגוסס, שמשתעל באיטיות, קרינאס עוטף את םצעיו בכול התחבושות, עד שנראה שהוא יצא מכלל סכנה לקצת זמן, ״בואו נלך עם לאוין, הוא יחזיק מספיק זמן כדי שנצליח לעזור לו.
Meta
ביזבזתי את 2 המשחות

S.C
הצלחה סופית ללאוין.

IN
אתם מתקדמים במהירות אל עבר החנות, לקראת סוף הדרך לאוין יוצא עם כמה שלושה שיקויים שמספיקים כדי לרפא את הננס והאיש. הננס כמעט ועוצם עיניו בעייפות, "תבדקו שהכל בסדר עם הכרוז שלי... מחר תקבלו את הפרס. לילה טו" הוא לא מסיים את המשפט, מתרסק מעייפות. האיש נראה פצוע מכדי לדבר, "מחר" הוא אומר בשקט. אתם שומעים צרחות של אנשים. "שריפה! כמעט כל הבית שם בוער!" אתם רואים עשן מתנוסס ממזרח לכם, מבית הננס.

OUT
עוג, תטיל בדיקת סיבולת.

IN
אתם רצים לבית של הננס, שברי בקבוק זכוכית בעל ריח מוכר נמצאים שם. ליד מקום השריפה נמצא פתק עור קטן. מצויירת בו עין אדומה. אתם סורקים את כל האזורים שאתם יכולים בבית, אך הצמח נעלם! אתם חוזרים אל הננס.
"החנות זה לא מקום בטוח לישון בו הלילה" אומר אחד הננסים.
"אני לא מסכים" אומר בן המחצית, "נוכל לחזק את ההגנות שלנו במקום שאנחנו מכירים. ויש את הגולם"
"לפי דעתי צריך לשכנע את השוטרים לעזור לנו. זה גדול מאיתנו. הם יוכלו להגן עלינו, לעצור את סוכני העין האדומה ולתת לנו מקום שינה"
"זה טירוף! השוטרים לא שעו לבקשת ת'רדאל כשרמז שמאיימים עליו לראשונה, אין סיבה שיעזרו עכשיו!"
"ניתן להם להחליט" אומר ננס אחר, מתפרץ בוויכוח. "הם עזרו לנו. להם תינתן זכות הבחירה"

הננסים ובן המחצית מסתכלים עליכם, מחכים לבחירה.

IN
"אוקי קדימה, אני אנסה לתקן את מה שאני יכול, וליצור אזעקה", אני אומר ומתחיל ב2 טקסים
META
טקס תיקון : רק אם אני יכול לתקן בעזרתו מספיק כדי לצור משהו שבאמת יגן אלינו (אם לא אני משתמש ביד מאגית)
פה קסמים שמשמש כאזעקה (כשכוח אוין מתקרב הוא צועק "זהירות" ) שוב רק אם זה באמת עוזר לנו, כלומר יש מעבר צר כולשהו בקרבת החנות שרק דרכו הם יכולים לתקוף (או בעיקר דרכו ) כי בכול מקרה נאסה שמירות (לי יש טרנס אז אני יכול לשמור ולנוח בו זמנית )

IN
"אתם לא מבינים? זה בדיוק מה שהם רוצים שנעשה! הם מצפים שנסתגר בחנות! בארות' אומנם ממזר, אבל הוא ממזר חזק. הוא די חכם יחסית לבן אנוש רשע והוא יצפה את זה שנהיה פה!"
"אתה לא מבין!" עונה לו בן המחצית, "כך או כך זה הסיכוי היחיד שלנו".
הננס מסתכל על לאוין. "נראה לך שיהיו לעזרתנו יותר מדי שיקויים? את רובם הבאנו לבית של ת'רדאל למקרה שהם יתקפו. עוד עצה נהדרת מדרסקוס" הוא מסתכל על בן המחצית באיבה.
"כי אני אמור לחזות את זה שישרפו את כל המקום. כן. נהדר. תאשים את בן המחצית!" הוא צועק. "צריך להכין הגנות. יש לנו סה"כ ארבעה חדרים בחנות" הוא מוביל אתכם לחנות.

חדר ראשון - הגולם, שולחן הקבלה והשיקויים (אם תרצו לדעת איך הם מאורגנים תיארתי את זה לדינברלו באחד הדפים המוקדמים).
חדר שני - חדר העובדים, שולחן עם שלושה כורסאות לידו ומטבחון קטן ליד.
חדר שלישי - מחסן מלאי. לא הרבה שיקויים.
חדר רביעי - כניסה אחורית, משמש כעמדת הכנת השיקויים (מעבדה אלכימית).

"סדרו את ההגנות איך שתרצו, תהפכו הכל. החיים שלנו תלויים בזה" אומר דרסקוס. "אה, ותגידו לנו איפה לאחסן את הפצועים. לא כל הננסים ישתתפו בלחימה".

OUT
אין מה לתקן...
פה קסמים יכול לעזור לכם לשמור על הכניסה האחורית, אם תשימו אותו בכניסה הקדמית הוא יוכל להיות מנוטרל בקלות.

IN
הננסים ובן המחצית די המומים. הננס שדיבר מתעשת ראשון. "קצת היגיון, סוף סוף" הוא פוטר בקול.
"אל תאשימו אותי אם כולנו נמות בכך שנישן ברחוב" אומר דרסקרוס, "בכל מקרה, עכשיו זו לא העת לחקירות. אנחנו צריכים למצוא מקום לישון, בין אם זה המוו, אהמ השוטרים, ובין אם זה החיי, אהמ החנות".

OUT
אני צריך רוב של הקבוצה כדי לדעת לאן הולכים.

בעד השוטרים - נימוראס.
בעד החנות - דינברלו, טייגר.
נייטרלי - עוג.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

בבקשה בבקשה לא שוב.
בדיוק כשאנחנו חושבים שראינו הכל באימה, מגיע סשן קת'ולהו מס' 70 - אימה באוריינט אקספרס.
מתחיל בפעם הראשונה את המסע המופלא של עולם הדיסק!
הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיים הצטרפתי לפורום!
לאחר דחיות רבות, הצלחנו תחת מטר הטילים, לקיים עוד סשן מטלטל של קת'ולהו: אימה על האוריינט אקספרס.
חזרה