Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
ברוכים הבאים לפורום הפונדק
הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!
IN
ליאון מגיע, רץ אליכם, "הצלחתי לשכנע אותם שהבן מחצית באמת אשם! הוא אמר לי שזה מותר!". בן המחצית בורח, לא נשמע שוב.
אתם פותחים לבסוף את תיבת האוצר. מגלים דברים נהדרים.
2000 מ"ז סה"כ, 6 אבני אודם, 3 אבני טופז, 2 אבני ספיר. אגרטל חן יקר. פסל של ינשוף מגולף בעץ. סכין חלוד.
ציוד בלעדי לדינברלו:
אתה מקבל אלה שנראית קורנת במקצת, סמלים של אל המזל חרוטים עליה.
נשק: אלה.
הקסמה: +1 להתקפה ולנזק
בפגיעה חמורה: +1ק8 נזק
כוח (יומי): פעולה חופשית. גלגל מחדש גלגול התקפה שכרגע ביצעת. השתמש בתוצאה השנייה.
OUT2
להזכירכם, יש עדיין את הכניסה השמאלית והאמצעית.
in
"תנו לי לבדוק את החפצים האלה " אני אומר ובודק אם אחד מהם קסום
META
מאגיה : 8 (גלגול) + 11 + 1 ?(מוסיפים חצי דרגה גם לבדיקות ?) = 19 (20 אם מוסיפים )
OUT
יש לך את דף הדמות שלי ? אם לא אני אשלח לך אותו
אם אתה מחלק לדינרבלו ציוד נוסף בגלל שהוא פספס חלק מעלילה אז למה לא חילקת לי גם? אם זה בגלל סיבה אחרת אז סליחה, וזה סימן שאני חשדן מדי.
יש לי את הדף דמות.
כי לא הפסדת שום חלק מהעלילה... הציוד שיש בספויילר זה כדי להפוך אותו לחזק כמוכם. אני הצעתי לך ציוד כי אמרת שאתה משנה מפראגרים, לא שינית בסוף... אז אין סיבה לתת עוד אקסטרה.
חזק כמוכם? אין לי שום חפץ-קסם, זה לא שפארגרים היה הרבה עם החבורה והרוויח כמוהם, הרפש היה ההיתקלות הראשונה שלי.
נ''ב
סליחה שאני מתבכיין, אבל זה באמת לא צודק...