כמנחה, אני צפוי להריץ שלוש הרפתקאות החודש, כולן בעולם של מלסטרה
הרפתקה מס' 3 בקמפיין 'שירה של אנפיריאל' - קמפיין ההמשך של 'עסקי דרקונים'.
בהרפתקה הזו, חבורה של דמויות שחקן נכנסת בפעם הראשונה ליער הפטריות הרעיל והמעוות שגדל על חורבות מחוז דלוסיה, כדי לתור אחרי הפור'ראטי שפשטו על אפיק נהר הקיירנה, ואולי גם להבין האם יתכן שהיצורים המעוותים האלו, שבד"כ הקשר שלהם עם בני אדם מתמצה בלטרוף אותם בעודם חיים, מקיימים בכל-זאת קשר עם גורמים אפלים, וקשורים איכשהו להברחות של משהו מסתורי שנגנב מבין שורשי העץ הקדוש של עמק טולו.
הרפתקה ראשונה בקמפיין לקבוצה חדשה לגמרי (והראשון שלא שייך ל'ליגת ההרפתקנים' של מלסטרה אלא מתנהל על קו זמן משל עצמו).
שם הקמפיין הוא 'לילה וערפל' - והוא מתרחש באיזור אגמי הבוץ ממזרח למעבר וירת' ולנחלות אבאריל, וקשור קצת למאבקים או מתחים פנימיים בין אורגי הערפל לבין עצמם.
הרפתקת הפתיחה של קמפיין ההמשך ל"תמונתו של העלם לורי" ו"אחרי עלותו לגרדום" - הלוחמת קל'ריס והגנבת ראנ'סיל נחות ומצטיידות אחרי ההרפתקה האחרונה ומסמרת השיער שלהם בכוכים עתיקים מתחת לטירת אבאריל. ביקור אצל סבתה הזועפת של בת-הברית של החבורה, הקוסמת ריי'נואורין, בדיוק כאשר יש לה גם שתי אורחות נוספות, עלול להכניס את הדמויות להסתבכות חדשה - וזה, מלבד מכתב שקל'ריס מקבלת מאבא שלה, שמטיל עליה משימה חשובה בעיר הגדולה ואריטרובסקה.
כמו כן, אני צפוי להריץ חד"פ בכנס גובלין-קון בסוף החודש.
פרוייקטים:
'אור כחול דועך' - הרפתקה מס' 3 בנתיב ההרתפתקאות המוכנות שהתחיל עם 'צווחת סרטני הנהר' נמצאת ממש על סף סיום ושליחה לבית הדפוס. היא תפורסם בתחילה בשיטה של מלסטרה, ובקרוב בתקווה תתווסף גם גרסה מתורגמת ל"חרבות וכשפים".
במקביל, רשמתי לי את היסודות הראשונים של מה שיהיה בעתיד הרפתקה מס' 4 בסדרה.
כמו כן, אני עדיין עובד באיטיות על הפרויקט הגדול הבא של מלסטרה - המדריך לשליט המבוך.
כשחקן:
לצערי, מאז שהתפרקה הקבוצה של "הטבעת האחת" בה השתתפתי, לא מצאתי וגם לא ממש הצלחתי להשקיע בחיפוש קבוצה אחרת.