כמנחה
באיי הרקיע הקבוצה נמלטה ממפגש עם
הדרקון בה' הידיעה. זועם, הדרקון רדף אחריהם אל העיר- שם הם החליטו להתעמת איתו. הם הצליחו לפנות את העיר באמצעות עזרה מהמשמר ומארגוני פשע, ושמרו על שני מגדלי שמירה בזמן שהפיראטים של הדרקון פשטו על העיר וניסו להשמיד את הבליסטראות שבראש המגדלים.
זה היה קרב אפי, בו הדמויות יורות על הדרקון המתקרב, תוך כדי שהן מחסלות גלים של אויבים.
לבסוף, הדרקון הגיע. הן כמעט ניצחו ואפילו הורידו לו עין, אבל קריט ממוזל עשה וואנשוט לאחת הדמויות והן נאלצו לברוח עם כוויות כואבות.
עם שחקן אחד במילואים ואחד בחו"ל, יצאנו להפסקה קצרה. מקווה שנחזור אליה בקרוב.
כשחקן
משחק בשני משחקי פורום של מה' 4.
ב
לאור הנר אני משחק את הרוזן, ערפד עוצמתי. אנחנו בהכנות אחרונות להשמיד את הכת של כוחות האור, כל אחד בדרכו שלו. הרוזן מנסה להשיג מידע מודיעיני מבפנים, ממספר אנשים שיש לו סיבה להאמין שהם חברי כת.
אבל חוץ מזה, האדון שלו נתן לו משימה: וייתכן שהיא תכלול קצת PVP. יהיה כיף.
ב
כתר רקוב אין לי יותר מדי מה להוסיף על מה שrui כתב, אבל היה מאוד מעניין לראות את ההתפתחות של הדמות שלי במרוצת הקמפיין. מילד זין שמסתער קדימה בלי לחשוב יותר מדי, לשומר ראש אחראי.
שונות
עובד על לפרסם את ההרפתקה שלי לMythic Mortals. נשארו לי עוד כמה שינויים לעשות, והתלבטות אחת - האם לטרוח לכתוב פסקת תיאור לכל מקום, שהמנחה אמורה להקריא בקול? או שלא לטרוח? אתחבט בזה עוד קצת לפני שאחליט.
חוץ מזה, בשלבים אחרונים של ההכנות למשחק הפורום הבא שלי - מה' 4 בדרגות גבוהות. אמור להפתח כשכתר רקוב יסתיים, או אחרי תקופת המבחנים הקרובה שלי, מה שיקרה קודם.
בנוסף, לא קשור למשחקי תפקידים (עדיין) אבל הכנס הישראלי השני לקוראי ברנדון סנדרסון קורם עור וגידים. בתקווה אם הוא יצליח, שנה הבאה כבר תהיה לפחות רצועת משחקי תפקידים אחת