• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

מה תשחקו החודש? יוני 2025

• מחבר/ת הנושא מחבר/ת הנושא BadBug
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
הקיץ בפתח, יוני הגיע – וזה הזמן לגלגל קוביות בין שלוק של לימונדה לקרב מול ליץ'!
מתכננים להתחיל קמפיין חדש? ממשיכים מערכה ותיקה?
כותבים עולם, בונים דמות או סתם בורחים ממינוטאור במבוך?

מה תשחקו החודש?
שתפו אותנו – ואולי תמצאו השראה, שותפים, או רעיון להרפתקה הבאה!

מנחה:
- מנחה את כתר רקוב - עץ משחק (מו"ד 4, 4/4). הקבוצה חזרה אל עיר הבירה ושחררה אותה משלטון צבאי של גנרל מורד, ומתכוננת כעת לעימות האחרון מול שני הנבלים המרכזיים במערכה: הראשון שוגון חסר לב שהרס חיים של אנשים רבים מספור, והשני אב שכול שהחבורה תנסה לגאול ולהפגיש עם בתו המנוחה. הקצב האיץ לאחרונה, ואנחנו ממש על סף סיום השיחות וסצנה אחרונה טרם היציאה לעימות הסופי. המתח בשיאו.

שחקן:
- משחק בנתיב ההרפתקאות Sky King's Tomb את Vondal "Fireaxe" Kazrak, גמלאי קשיש מהצבא הגמדי שהיה בעבר מפקד בכיר וגיבור קרב, עד שפרש לאור גילו המתקדם. כיום הוא בעיקר מתרפק על זכרונות העבר, ממתין לנכדים ומושקע הרבה יותר מדי בספורט הלאומי של עולם המערכה גולאריון, הלא הוא "בסיליסק". הוא רוצה לצאת להרפתקה גדולה אחרונה בתקווה להשיב את ימי התהילה שלו, ובעיקר כדי להוכיח לעצמו שטרם עבר זמנו. סיימנו את הספר השני והתחלנו את הספר השלישי, ועד כה אנחנו נהנים מאוד. בהתייעצות קבוצתית החלטנו שאנחנו מעוניינים להמשיך לאחר נתיב ההרפתקאות הנוכחי, כיוון שהמנחה מרגיש שהוא נגמר בנקודה בלתי מספקת (מהמעט שיכל לומר לנו, אנחנו נוטים להסכים איתו). נראה שהזקן ימשיך איתנו עוד יותר זמן מהצפוי!

סופ"ש עם חברים טובים בפתח, אז אשחק כל מיני דברים שם. אריץ גם ניסוח מחדש של הרפתקת פרי מייסון נגד מיתוס קת'ולהו שלי לקריאתו של קת'ולהו, נראה איך זה ילך. מחר אני הולך לעשות סשן שני של "חד"פ" קיים של קריאתו של קת'ולהו שלקחתי מספר, כי לא סיימנו את התרחיש שבוע שעבר, ואנשים רצו להגיע להכרעה. נראה איך זה יילך - בתקווה זה לכל הפחות ישפר את ההבנה שלי על איך להריץ את השיטה בכדי שאהיה מוכן לכנס.

כשחקנית אמשיך את הרפתקאותיה של ברין (סיירת, מו"ד 5). החבורה הצליחה סוף כל סוף להפטר מהמרשעת ועכשיו תצטרך לסגור כמה קצוות ולהתכונן למסע ארוך ואולי שינוי קריירה (ככל הנראה מולטיקלאס לדרואידית אחרי 5 דרגות כסיירת). גם ההרפתקאות של ר'נסיל (גנבת, מלסטרה) במלסטרה צפויות להתחדש החודש. היא תפגוש חברים ותיקים ותשמע מה יש להם לספר, ומה הם ירצו בתמורה...

כרגע אין תוכניות להנחיה באופק.

דברים אחרים - התחלתי לסייע למנחה שלי בהרפתקאות של ברין לבנות עולם לקמפיין אחר, שלא אשחק בו. זה דווקא די כיף לראות איך רעיונות מתפתחים והעולם (או לפחות אזור בתוכו) הולך ולובש צורה מקונצפט כללי לממלכות, סיעות, קונפליקטים, דתות ועוד. יש עוד עבודה ואני מניחה שהיא תקרה במהלך החודש מתישהו. חילופי הרעיונות האלה כיפיים למדי מקווה שגם יצא מזה משחק מעניין לשחקנים.

הנחייה
* מנחה את הקמפיין של "קללתו של סטראהד" ("האור שנבלע" בגרסה שלי, באמצעות מו"ד 2024), אנחנו בסשן ה-13, המצב בעיר מתחמם מאד כאשר החבורה באמצעות מזימה מתוחכמת מתנקשת באיזק סטרנזי, אימת העיר, אבל לא ללא קרב מסוכן! 🧛‍♂️

שחקן
* ממשיכים לשחק את "האימה על האוריינט אקספרס" נוסעים מבלגראד לעיירה מרוחקת ושכוחת אל שנראית ממבט ראשון רגילה, עד שיורד הלילה ומתחילים בה טקסים מוזרים... (בקרוב אעלה סיכום לרשומות). :cthulhu:🚂

פרוייקטים
* החודש בצורה שלא תאמן, הספקתי לצבוע תלולית משתרכת, מכשפת לילה, עמודי מבוך וסוג של התחלה של צביעה של מנטיקור.
הכל נמצא בעולם המיניאטורות למי שרוצה להציץ.

* מצפה לדרקוניקון 🐲, וואן שוט מקורי אחד מוכן ועבר פלייטסט, לגבי וואן שוט קת'ולהו בדילמה האם לכתוב חדש (צוללת) או להריץ מחדש ישן (תחנה ארקטית), כמובן שיותר קל להריץ משהו מוכן שכבר בדקתי והרצתי, אבל מתלבט כי בכל דרקוניקון יש מספר שחקנים שנרשמים במיוחד למשחקים שלי יחד וכבר עברו את ההרפתקה שהרצתי.

* אמנם מוקדם מדי, אבל אני ממשיך לעבוד על קמפיין עתידי (לפחות עוד 8 חודשים או יותר) של השמש השחורה ☀️(כן כן, Dark sun) באמצעות Shadowdark.
הולך להיות קמפיין אקסלוסיבי, קשה לשרידה וקשה לעיכול מבחינת תכנים קשים שיהיו בו.
יש כבר מספר אנשים שביקשו ממני לעדכן אם אריץ מתישהו Darksun, אבל יש עוד זמן לזה ואני לא מתחייב על כלום :)

* חוץ מזה מקווה להמשיך בצביעת המנטיקור 🦁 ולא רוצה להתחייב על עוד דברים כי זמן...

כמנחה
קיוויתי להתחיל לפני כמה שבועות את משחק הפורום הצד האפל של הירח כאן בפורום, אבל עומס של סוף השנה עיכב את איסוף החומרים. מקווה להתחיל לקראת החופש.

פרויקטים
החודש גמרתי לבנות את סדרת דגמי המטוסים שלי. היה ממש כיף, ואני שוקל להתחיל לצבוע אותם.
בנוסף, צבעתי עוד מיניאטורה מהאוסף שקניתי באייקון, הענק, וכעת נשאר רק הינשודוב.
אני רוצה להתחיל בקרוב אתגר כתיבה, בו אכתוב פוסטים על כלי חיל האוויר ומדינות ערב לאורך ההיסטוריה, ללא נתונים, כדי לתת רעיונות למשחקים בשיטות מלחמה מודרניות ודברים דומים העוסקים במלחמות ישראל.

ובאופק דרקוניקון מסתתר ונוהם לו.

כמנחה
עליית שרי הרונות ממשיך.
מנסה לשכנע את הילדים וחברים למשחק של עולמות פראיים - אדמות המוות. נראה אם יצליח.

בנוסף, הערמה של משחקים שבא לי להנחות/לשחק הולכת וגדלה עם קריאתו של קתולהו, אכטונג קתולהו!, מארוול מולטיוורס ועכשיו גם Runequest.
הבעייה היא בעיקר הזמן והקשב שלי… להרים משחק דורש השקעה.

פרויקטים
יותר מדי מהם - בין עולמות פראיים, לאתר ולדרקוניקון, זה עמוס
למען האמת האתר זה פחות - אם כי הייתי שמח לעזרה בתוכן.
דרקוניקון יוצא לדרך, אין הרבה זמן אבל בקרוב הצהרה רשמית.
ועולמות פראיים יש הרבה דברים בדרך 😉

כשחקן

1. אררר! פושטי ים הנחש!
עבר עלינו חודש קשה של קרבות מסוכנים עם הרבה נזק אש מסוכן (במיוחד לנזיר החבורתי, שעשוי מעץ, אבל את זה יודעים השחקנים ולא הדמויות – ששש! 🤫). באופן כללי יש בחבורה הזו סודות רבים והיחיד שידוע מביניהם הוא שאחת הדמויות נוטה להישאר מתה רק לזמן קצר.
על כל פנים, יש לנו נבל רשע שהכריז על עצמו, ואנחנו מפליגים *כבר הערב* לאי הבא במסענו.

2. הצטרפו למשחק של H Hugh תריץ לנו לבפגיון!

כמנחה

1. "עליית שרי הרונות" בפאת'פיינדר פראי... האויב הכי גדול של המערכה הזו הוא לא שרי הרונות, אלא שרי הצו 8. אבל החבר'ה שבמילואים בדיוק עברו ליציאות קצת יותר מתקבלות על הדעת ובתקווה נמשיך עוד החודש בפשיטה על פסגת הקוצים.

פרויקטים

1. ההתחלה המהירה של לב הקריסטל תורגמה, וממתינה לעורך. אז אני ממתין להערות שלו במטרה שאתם לא תצטרכו להמתין עוד הרבה מעבר לכך!

קריאה

1. מתברר שיש הגרלה שווה על פרסום סקירות משחקים בפונדק, אז כדאי שאמצא מהר מה לסקור. יש לכם הזמנות מיוחדות?

כמנחה (2ק20), שחקן אחד חוזר בקרוב ממילואים ויש סיכוי שמצטרף שחקן נוסף לקבוצה, אז המשחק הולך להתעורר עם כוחות מחודשים לאחר תקופה מנומנמת.

כשחקן (לב-להב) - היום רץ סשן ראשון עם החוקים הרשמיים! כמובן, רוב רובו היה שיחות עם דב"שים, אז עוד לא חשנו על בשרנו את השינויים המכאניים :)

כמנחה
באיי הרקיע הקבוצה נמלטה ממפגש עם הדרקון בה' הידיעה. זועם, הדרקון רדף אחריהם אל העיר- שם הם החליטו להתעמת איתו. הם הצליחו לפנות את העיר באמצעות עזרה מהמשמר ומארגוני פשע, ושמרו על שני מגדלי שמירה בזמן שהפיראטים של הדרקון פשטו על העיר וניסו להשמיד את הבליסטראות שבראש המגדלים.
זה היה קרב אפי, בו הדמויות יורות על הדרקון המתקרב, תוך כדי שהן מחסלות גלים של אויבים.
לבסוף, הדרקון הגיע. הן כמעט ניצחו ואפילו הורידו לו עין, אבל קריט ממוזל עשה וואנשוט לאחת הדמויות והן נאלצו לברוח עם כוויות כואבות.

עם שחקן אחד במילואים ואחד בחו"ל, יצאנו להפסקה קצרה. מקווה שנחזור אליה בקרוב.

כשחקן
משחק בשני משחקי פורום של מה' 4.
בלאור הנר אני משחק את הרוזן, ערפד עוצמתי. אנחנו בהכנות אחרונות להשמיד את הכת של כוחות האור, כל אחד בדרכו שלו. הרוזן מנסה להשיג מידע מודיעיני מבפנים, ממספר אנשים שיש לו סיבה להאמין שהם חברי כת.
אבל חוץ מזה, האדון שלו נתן לו משימה: וייתכן שהיא תכלול קצת PVP. יהיה כיף.

בכתר רקוב אין לי יותר מדי מה להוסיף על מה שrui כתב, אבל היה מאוד מעניין לראות את ההתפתחות של הדמות שלי במרוצת הקמפיין. מילד זין שמסתער קדימה בלי לחשוב יותר מדי, לשומר ראש אחראי.

שונות
עובד על לפרסם את ההרפתקה שלי לMythic Mortals. נשארו לי עוד כמה שינויים לעשות, והתלבטות אחת - האם לטרוח לכתוב פסקת תיאור לכל מקום, שהמנחה אמורה להקריא בקול? או שלא לטרוח? אתחבט בזה עוד קצת לפני שאחליט.

חוץ מזה, בשלבים אחרונים של ההכנות למשחק הפורום הבא שלי - מה' 4 בדרגות גבוהות. אמור להפתח כשכתר רקוב יסתיים, או אחרי תקופת המבחנים הקרובה שלי, מה שיקרה קודם.

בנוסף, לא קשור למשחקי תפקידים (עדיין) אבל הכנס הישראלי השני לקוראי ברנדון סנדרסון קורם עור וגידים. בתקווה אם הוא יצליח, שנה הבאה כבר תהיה לפחות רצועת משחקי תפקידים אחת :)

הנחייה
כרגע בחופש זמני מהנחייה. לפעמים מתחשק להיות גם שחקן... הקפאתי את קמפיין "אי האימה" שלי במו"ד 5.

משחק
  • מרוצללים 5! משחק את "קטב מרירי", מדען לשעבר מתאגיד אצטכנולוגיה ואלכימאי (קוסם מתמחה). מיומן בהרבה דברים מדעיים, בעזרה ראשונה וביולוגיה, חיות מקיצות, וכמובן חזק בקסם אלכימי. המשחק מאוד מהנה: השחקנים מצוינים והמנחה שולט בשיטה (המסובכת יחסית) הרבה יותר ממני (לא שיחקתי מרוצללים מאז גרסה 4 שהפסקתי לשחק בשנת 2008).
  • מו"ד 5 גרסת 2014 - מתחיל לשחק במיני-קמפיין חדש. כנראה משחק כוהן סערה, אולי דם-דרקון. אחשוב על רקע מגניב.
מזימות
  • זומם להריץ בהמשך (טווח רחוק כי יש המון, המון מה לקרוא ולהכין) את קמפיין "שודדי דרינאקס" של שיטת הנוסע העדכנית (Mongoose Traveller 2E).

פרויקטים
  • יש לי המון עבודה על עריכה ועימוד של ספרים של החברה שלי, Stellagama Publishing. יש 2 ספרים מוכנים של השותפים שלי שצריך לעמד, ובאחד מהם יש הרבה טבלאות אז זה לא מעט עבודה בלשון המעטה...
  • שיטת ו\או עולם מערכת בסוגת האפוקליפסה המוזרה (בסגנון Gamma World). כנראה כשיטה נפרדת על בסיס שיטת Nomad שלי, אך ייתכן שכהרחבה ל"חרבו של קפאוס".
  • מתרגם לעברית את "מעשה בשלוש קוביות", שיטה גנרית קלילה שמתאימה לכל הגילאים. כ-6000 מילים בסה"כ, אסיים תרגום בקרוב. וגם אכתוב עליה סקירה ל"פונדק"...

מנחה:

1. לאחר הפסקה של מעל חודשיים, ודי בהפתעה, קמפיין ICRPG חזר. כשעצרנו אותו, חשבתי שמסיימים אז נתתי להם להשתולל מבחינת רמת כוח, כעת הצטרפה שחקנית חדשה והיה צורך לכייל מחדש דברים. הפלישה הגדולה ממש כאן, אויבים ישנים צפים מחדש, המחיר של השתוללות שלהם מגיע לרדוף אותם, כוח בלתי ידוע משחית את בנו של אל הטבע והמנטור של אחת הדמויות נפגע, הם מנסים למצוא מקום לפליטים פצועים והחלומות שלהם משפיעים על העולם.

2. קמפיין BitD- התחיל כמיני קמפיין של 10 סשנים בזמן ההפסקה מICRPG, הוחלט להמשיך אותו כשניתן, כלומר אחת לשבועיים. צוות Hawkers שמצא דרך להוציא essence מרוחות כדי למנוע מהן להפוך לferal אבל הן חייבות להגיע ולקבל את החומר כל הזמן. אנשים חיים שלוקחים ממנו מתמכרים. הם הספיקו לחסל faction, להוציא רוח של מישהי מגוף כדי לאפשר לאחותה לקחת את הגוף ולהינשא לבחיר ליבה, לאבטח את החתונה, לשכנע אציל רב השפעה לקבל דיבוק, להציל blueciat סמוי מרכבת דוהרת מלאה באויבים, למנוע את החטיפה שלו, להבריח אסיר מהכלא וכעת לנסות לשחרר משם רוח עתיקה ולפגוע במנהל הכלא שרק אתמול הסכימו להיכנס איתו לשותפות.... הם מתקדמים ממש מהר מכאנית, אז אצטרך להקשיח את הadherance שלי למגבלות כוח. המנוע הזה אלגנטי כ"כ, אני מתחיל לחשוב שוב על Deep Cuts. קמפיין ארוך יותר נשמע לי טוב.

3. רוצה להריץ החודש חד"פ של Perils& Princesses כפלייטסט לפני שאריץ לקב' חדשה של שחקניות. המע' קלילה ונהדרת בעיניי. הכתר של משחקים מבוססי ItO עדיין נותר אצל Mausritter עבורי, אבל זה משחק תמטי, נקרא כיפי ואני מצפה לראות איך הוא מרגיש בשולחן.

שחקן:

מו"ד 5, כי אני אוהב את הקב' הזו מספיק כדי לשחק מה שיחליטו. משחקים בplanescape- לכולנו יש 2 דמויות וכשאחת מתה השניה קמה במקומה. מסתבר שאנחנו criminal masterminds ואירגנו מערך שלם של הברחת והשחתת נשקים שמימיים אבל איכשהו איבדנו את הזיכרון, אנחנו מסובכים מכל הראש עם factions חזקים ומנסים להבין מה בדיוק עשינו, איך הגענו לכאן ומה פשר הקעקועים שיש לנו... חייב להודות, אחד הרעיונות המגניבים שיצא לי לשחק

golan2072 golan2072 מסקרנות למה מהדורה 5 2014?
סיבה מעשית כמו בגלל שזה הספרים יש וההבדלים לא מצדיקים לרכוש מחדש או סיבה עקרונית כי איכשהו 2014 "עדיפה"?

golan2072 golan2072 מסקרנות למה מהדורה 5 2014?
סיבה מעשית כמו בגלל שזה הספרים יש וההבדלים לא מצדיקים לרכוש מחדש או סיבה עקרונית כי איכשהו 2014 "עדיפה"?
כולנו מכירים היטב את מהדורת 2014, לכולנו יש ספרים של זה, וההבדלים לא גדולים. בייחוד במשחק היחסית קז'ואלי שלנו. אם כבר משחקים מו"ד 5, זה כי חלק מהשחקנים פשוט רוצים משהו שמוכר להם מאוד ושהם יכולים לשחק כמעט מהראש (אפילו כשההבדלים לא גדולים). מהתרשמות ממהדורת 2024, שאני כן רכשתי כי ספרי 2014 שלי בתהליכי התפרקות, לא התרשמתי במיוחד מאיזשהו חידוש מהפכני בשיטה שהיה בהכרח מצדיק רכישה שלה במחיר מלא אם ספרי 2014 שלי לא היו מתפרקים. לא שינוי מרשים במיוחד והמשחק בתכל'ס - במיוחד כשהוא קזו'אלי יחסית - הוא בדיוק אותו המשחק.

אני לא חושב שגרסה אחת "עדיפה" באמת ובתמים על השנייה. אהבתי את האיורים של 2014 הרבה יותר ואני כבר רגיל אליה ולספרים שלה, ולעומת זאת 2024 מאורגנת קצת יותר טוב ויש בה כמה תת-קלאסים חדשים מגניבים (ברברי קדוש למשל) וכל מיני שינויים חוקים שלא משנים באמת את איך שהמשחק רץ בפועל.

עריכה אחרונה:
כולנו מכירים היטב את מהדורת 2014, לכולנו יש ספרים של זה, וההבדלים לא גדולים. בייחוד במשחק היחסית קז'ואלי שלנו.
תכלס אתה צודק, אני מריץ ב2024 וחוץ מכמה תיקונים קטנים, אין סיבה אמיתית לרכוש כרגע, אתה יכול באותה מידה לשחק ב2014 ולהוסיף אליה דברים שאהבת ב2024 נניח.

בקבוצת הילדים (עם הבן הצעיר שלי)
אנחנו בהפסקה קטנה לפני סיום קמפיין מטורף של ואנור.

במהלך ההפסקה אנחנו משחקים משחק של Follow, משחק מהמם ללא מנחה מבית היוצר של בן רובינס. אנחנו משחקים מושבת חלל על פלנטה אחרת שמנסה לשרוד את התנאים תוך שמתנהל בתוכה מרד פנימי ביחס לקשר עם כדור הארץ.

כשנחזור לוואנור:
אנחנו בסיום קמפיין שבמרכזו חייזרים מממד אחר ששולטים בטכנו בוטאניקה מתקדמת ומתכננים לכבוש את העולם של הדמויות. כשעצרנו, החבורה הייתה קרובה ללב עץ־האם – חללית האם של צי הפלישה, שהיא כמובן עץ חלל עצום.

בקבוצת הנוער (עם הבן הגדול שלי)
אנחנו בעיצומו של קמפיין "נערה לאור ירח", משחק אנימה נערות־קסומות מחושל בעלטה ומגניב ביותר. במשחק הזה האנושות נמצאת במלחמה איומה עם הלוויתנים, יצורי חלל מסתוריים ועצומים שתוקפים את המבצר האחרון, החזית האחרונה של האנושות בחלל, אחרי שהמלחמה עם הלוויתנים דחפה את האנושות חזרה לכדור הארץ.

הדמויות הן כמובן צוות הצעירות והצעירים שנוהגות ב"מנועים" – רובוטי ענק אמפתיים שרק אנשים בודדים יכולים לתקשר ולנהוג בהם.

אה, כן, והאנושות נשלטת כמובן ע"י דיקטטורה צבאית שמאמינה בדיכוי הרגשות כבסיס לכוח של האנושות...

כרגע הצוות, אחרי כמה משימות, והצלת האנושות במגוון צורות, עומד למשפט צבאי. בפעם האחרונה שהם הצילו את האנושות הם לא רק פעלו בניגוד לתקנות והלכו לחקור משהו מוזר במקומות סודיים שאסור ללכת אליהם: הם גם הגיעו תוך כדי למקום סודי במיוחד, וחשפו את הסוד האפל: האנושות מסתמכת על דם לווייתנים, שהיא מפיקה מלוויתנים כלואים, להנעת המנועים, ואולי עוד הרבה הרבה דברים.

בקבוצה הביתית
אנחנו משחקים כבר תקופה במלון של יאזבה, משחק על מכשפה חסרת לב, אבל ביחס לזה די נחמדה, והמלון שלה, שמלא באורחים משונים וצוות משונה, והמון התרחשויות קטנות וגדולות.

במשחק יש דמויות מוכנות מראש, וכל אחד מה"פרקים“ של המשחק הוא משחקון קטן שמספר סיפור קטן בעזרת מכניקה ייחודית, וכל אחד בוחר דמויות שונות כל משחקון (כן! אין דמויות קבועות במשחק הזה!).

מלעשות כביסה יחד ולהתמודד עם החולשות של כולנו, דרך מאבקי כוח והגדרה עצמית (דמות צעירה בונה מלון מתחרה בחצר בכעס?), מללכת לצוד גחליליות ולדבר על התבגרות, עד לראות חברים ותיקים יושבים יחד ומדברים על הזדקנות. הדרמות פה הן יותר בכיוון של מי נרצה להיות, ואיך נמצא את הדרך, מאשר איך נביס אויב כזה או אחר.

זה משחק מהמם.

בלא קריטי:
אנחנו בעיצומו של משחק מתמשך של "נפילת הקסם" (fall of magic), משחק בלי מנחה שבו חבורה מוזרה נאספת כדי ללות את המאגוס למקום שהקסם נולד, כי הקסם בעולם גוסס והמאגוס איתו. אולי במקום שהקסם נולד אפשר לעשות משהו. או אולי פשוט הולכים לפרידה אחרונה.

המשחק מתבסס על מפה גדול ומצוירת עליה יש מקומות ופרומפטים. משחק שהוא שיא הפשטות, אבל גם כר מרתק ליצירה משותפת ושיחה על שינוי בעולם ובחיים, שמרגישה מאוד מאוד רלוונטית לרגע הזה.

ההקלטות של זה יתחילו לצאת בשבועות הקרובים.

עריכה אחרונה:
כשנחזור לוואנור:
אנחנו בסיום קמפיין שבמרכזו חייזרים מממד אחר ששולטים בטכנו בוטאניקה מתקדמת ומתכננים לכבוש את העולם של הדמויות. כשעצרנו, החבורה הייתה קרובה ללב עץ־האם – חללית האם של צי הפלישה, שהיא כמובן עץ חלל עצום.
מגניב!

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

The warrior Great Oren The warrior כתב/ה על הפרופיל של Great Oren.
מזל טוב
מישהו רוצה להצטרף להרפתקה שלי?
האם הקערה בוולאקי מתהפכת על פיה? עוד סשן של "קללתו של סטראהד"
שיאים חדשים של זוועות בסשן קת'ולהו האחרון שלנו!
The warrior LegatoMark The warrior כתב/ה על הפרופיל של LegatoMark.
מזל טוב
חזרה