• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

מה תשחקו החודש? יולי 2024

אולי יצאתם כעת לחופש הגדול, או שאולי הסמסטר שלכם התארך ואתם עדיין רבים על מזגן בשיעור. או שאצלכם בעבודה אין חופשות בכלל. ואולי אתם מכינים משהו לכנס דרקונימי שיתקיים בעוד חודש וקצת. מה שבטוח הוא שהימים ארוכים, הלילות חמים והקוביות מתגלגלות בעוז.

זה הרגע לשאול: מה תשחקו החודש?

הקדמת אותי :)
בוא נראה מה החודש...

* אז משחק אחד כבר הגשתי לדרקומיני (הכרות ק'תולהו) אחרי שכבר הרצתי פלייטסט שלו בהצלחה בשולחן שלי.
חושב על להגיש משחק נוסף ואפילו לבנות תרחיש אחד קצר אם יהיה לי מספיק זמן.

* כשחקן, משחק ב Horror on the Orient Express, בשיטת Call of Cthulhu כמובן.

* התראיינתי גם ל"על כתפי גמדים" לגבי שיטת Shadowdark ולדעתי פרק מוצלח ומלהיב.

* חוץ מזה אני בהכנות תרחיש הכרות עם Alien ובשאיפה להתקדם כבר עם סטראהד.

המתחיל במצווה...

כשחקן

1. הקבוצה של מבוך-העל "מצודת השני" בשיטה של עודרגה ובהנחיית H Hugh ממשיכה בשרשרת החד"פים-של-בעצם-3-מפגשים בהנחיה מתחלפת, אבל יתכן שבסוף החודש נחזור למצודה.
בינתיים משחקים woodland adventures היתולי של חיות חמודות במו"ד 5, אבל גם את הטבעת האחת.

כמנחה

1. הערב נסיים את הטבעת האחת: כלבם של בני בסקרוויל-טוק, המבוססת על החלקים הטובים יותר של ערכת ההתחלה!
בחודש שעבר החבורה חקרה את הסמיאל העצום אך הדולף של הוגו בסקרוויל-טוק הקשיש, וגם נלחמה בחבורת בריונים נכלוליים מתרבאד. הערב יהיה השואודאון עם הכלב המסתורי.

2. "עליית שרי הרונות" בפאת'פיינדר פראי... עדיין קפואה.
כזכור, חצי מהקבוצה במילואים בכל רגע נתון, אבל כל אחד אחד מהשחקנים דיווחו לי בנפרד זה מזה שהם מעוניינים לחזור לשחק, וגם זוכרים איפה עצרנו. אז המפות והמיניאטורות יחכו לשעת הכושר.

בתור מנחה:

החודש יפתח בהרצה והקלטה של הרפתקה נוספת בעונה 3 של הפודקסט 'אחרי ההתנפצות'. זה יהיה למעשה סיום החלק הראשון/הסיפור הגדול הראשון של העונה, שדי התפתחה באופן שונה ממה שתכננתי בהתחלה (וטוב שככה).

לקראת סוף החודש צפויה הרצה עם הקלטה נוספת של הפודקסט, שממנה נפיק את פרקים 8 ו-9 של העונה.

בין לבין, אולי אצליח להכניס הרצה באחד הקמפיינים האחרים - אולי הרפתקת הסיום של הקמפיין 'אחרי עלותו לגרדום'.
החבורה המותשת ממשיכה להתקדם בשולי הקרב שמתחולל מסביב לטירת אבאריל, ואחרי שזינבה בפושטים ובשלל ה'טיפוסים הנחמדים' - מתוחכי גרונות ובוזזים ועד סוחרי עבדים - שנלווים אליהם, הדמויות איתרו כוך שקרס בגני הטירה, ונלחמו בקבוצה גדולה של ג'ולים (כולל 'כוהן' עם כוחות מזעזעים), ועכשיו הן נכנסות בשארית הכוחות שלהן לכוך העתיק שנחשף, בתקווה שיוכלו לברר כך את הקשר בין הכוכים האלו למטרות האמיתיות של מנהיג הפושטים - או לפחות למנוע ממנו לפרוץ לטירת אבאריל בדרך הזו.

פרוייקטים:
הגשתי הרפתקה לכנס דרקומיני - מחכה לראות אם התקבלה.
אני אמור להגיש ארוע של מלסטרה גם לאייקון, והפעם לא רק הרצה רגילה אלא משהו גדול יותר.
אני ממשיך להתקדם עם ספר החוקים למתקדם (כעת נמצא בעריכה גרפית סופית + המתנה לציור הכריכה), ובכתיבת הגרסה המחודשת לספר הבסיס לעולם המערכה.

* התראיינתי גם ל"על כתפי גמדים" לגבי שיטת Shadowdark ולדעתי פרק מוצלח ומלהיב.
פרק נהדר! תודה על הקישור! (וגם תודה לגמדים ובהם ננסק ננסק )
* חוץ מזה אני בהכנות תרחיש הכרות עם Alien
מסקרן ביותר! במשחק ההיכרות איש לא שומע אותך צועק...

החודש יפתח בהרצה והקלטה של הרפתקה נוספת בעונה 3 של הפודקסט 'אחרי ההתנפצות'. זה יהיה למעשה סיום החלק הראשון/הסיפור הגדול הראשון של העונה, שדי התפתחה באופן שונה ממה שתכננתי בהתחלה (וטוב שככה).

לקראת סוף החודש צפויה הרצה עם הקלטה נוספת של הפודקסט, שממנה נפיק את פרקים 8 ו-9 של העונה.
כל הכבוד לך ולשחקניות.
אני ממשיך להתקדם עם ספר החוקים למתקדם (כעת נמצא בעריכה גרפית סופית + המתנה לציור הכריכה), ובכתיבת הגרסה המחודשת לספר הבסיס לעולם המערכה.
אלו חדשות משמחות מאוד. אמשיך ואעקוב אחריהן :)

מנחה:
- מנחה את כתר רקוב - עץ משחק (מו"ד 4, 4/4). הקבוצה הצילה ארץ עתיקה ואלפי אנשים במחיר הקרבה כואבת של חבר יקר. כעת הגיבורים נמצאים במעבר, ממלכת הפיות, שם הם פוגשים בני ברית ישנים ומתכוננים להגן על מעיין מעיין מכושף של ישות אלוהית.

שחקן:
- משחק בנתיב ההרפתקאות גורל גנוב (Stolen Fate) את Rayer, מכשף חיזוי חרטטן ומוצלח למחצה שמנסה למצוא את מקומו בסיפור הקוסמי הגדול יותר, לאחר שזכה רק לאחרונה בעצמאות מוגבלת שלא תיאר לעצמו שיש לו בכלל הזדמנות להשיג. אנחנו בעיצומה של ההרפתקה השנייה, והיא נחמדה סה"כ (אם כי לדעתי פחות חזקה מהראשונה).
- משחק במשחק סולו את ראשיר, דם דרקון אמגוש (Warlock), בעל פטרון עתיק בדמות דרקון ג'יני שכלוא במנורת השמן שלו. התחלנו את המשחק חודשיים לפני המלחמה והוא נכנס להפסקה, אנחנו מנסים כעת להמשיך אותו.

פרויקטים:
- מתכנן להריץ את הלארפ "טרויה" ל-26 שחקנים שבוטל ממש בתחילת המלחמה. יהיו שינויים מסוימים בעקבות המצב, אבל התכנון הוא להריץ אותו בספטמבר.

בקבוצת הנוער
אנחנו ממשיכים בקמפיין ארוך וסבוך של ואנור שנקרא "בִּרכת יער", שבו חבורה מוזרה מאוד (צעיר שהוטל עליו לחש אפל שהצמיח לו כנפיים, בעל אוב שסולד ממתים ומחייה דחלילי צמחים, רובוטית שנבנתה לשרת ע"י מכשף ואחרי מאה שנים אולי דווקא לא בטוחה שזה מה שהיא רוצה להמשיך לעשות, ועוד ועוד. יש בקבוצה 7 שחקניותים). נראה לי שאנחנו בשליש האחרון של הקמפיין. ברכת יער, העיירה שהחברים קבעו בה את ביתם (ומרכז תרבות אזורי לאחר סוף העולם, שקרה לפני 16 שנים), מוקפת ע"י הצבא השכיר של ערן, הביג באד שמנסה להשליט את עצמו כאדון השיטה הכלכלית החדשה (זה השם שלו! זה מה שקורה כשנותנים לשחקניותים לתת שמות בזמן משחק השנה השקטה), ואם אתם לא רוצים את המטבעות שלו, החיילים שלו ישרפו לכם את הבית.
מהצד שני, במעמקים, רוחשת "הדרך העמוקה", ציוויליזציית גמדים שמשליטה טרור פנימי תוך שהיא מנהלת מערכה נגד כל העמים התת קרקעיים, וכעת שולחת קנוקנות קסומות ושואבות חיים לפני השטח, ואולי מתכננת פלישה.

בקבוצה הביתית
למרות תקופה מרובת חיסורים אנחנו ממשיכים במשחק "להבים בעלטה" שלנו "דוסקוול באור הדמדומים", שמלבד היותו טוב גם בכל פרמטר אחר, מצטיין גם בהכלת הרכב שחקנים משתנה בלי קושי.

החבורה שלנו היא
פלין: מיסטיקן סוגד לרוחות שהגיע לדוסקוול מטייקרוס החצי מיתית, ואוסף ממון כדי לתמוך בנציגות הקטנה של הכת שלו בדוסקוול.
קרולה, "נלי": עורכת דין פלילית מעיר אחרת שהסתבכה קצת קרוב מדי עם לקוחות, ומצאה את עצמה בורחת לדוסקוול בזהות בדויה כדי להתחמק מהחוק.
קוב: גדל ברחובות דוסקוול, וכך הפך מפושע קטן לפושע בינוני. מסתובב עם מתילדה, חחולדת הענק המאולפת שלו, שהוא שחרר משירות המשטרה. הוא מהמר כפייתי, צלף אדיר, ואולי, רק אולי, נרתע מלהרוג אנשים בעקבות איזה טראומה.

בלא קריטי
משחקים מה שבא. כרגע יש לנו משחק פלאים במסגרת אנתולוגיית "אגם הפעמון" שלנו.

בקבוצת הנוער
אנחנו ממשיכים בקמפיין ארוך וסבוך של ואנור שנקרא "בִּרכת יער", שבו חבורה מוזרה מאוד (צעיר שהוטל עליו לחש אפל שהצמיח לו כנפיים, בעל אוב שסולד ממתים ומחייה דחלילי צמחים, רובוטית שנבנתה לשרת ע"י מכשף ואחרי מאה שנים אולי דווקא לא בטוחה שזה מה שהיא רוצה להמשיך לעשות, ועוד ועוד. יש בקבוצה 7 שחקניותים).
סוגי הדמויות החדשים של שליטות ונבלים פשוט מדהימים.

מנחה:

חגגנו שנה לקמפיין הICRPG, לאחר משבר בין שחקנים שכמעט הוביל לסופו. סשן היתולי עם וייב פסיכדלי הוביל למציאת לחש בשם "מודעות" שגרם לדמויות לחוש כאילו מישהו מושך בחוטים בלתי נראים וצופה בהם, ולאחר מכן להכיר בקיומם של השחקנים ולשאול אותם שאלות קשות,הם בתורם עשו זאת לי דרך NPC שהיה איתם.
זה הוביל לשחקן אחד שהחליט שהדמות שלו לא תשכח את ההתגלות הזו וכעת ינסה למשוך בthread הזה ואולי ירכוש ידע ברמת המטא והשפעה על העולם, תמורת סיכון לאבד את השפיות או לפתח מודעות עצמית ולחדול להיות PC... בנוסף, המון גילויים מרעישים לאחרונה. הקמפיין הזה לא מפסיק להפתיע אותי.

שחקן:

קמפיין cairn, מחפשים דרכים להפוך את הקרבות למורכבים יותר מכאנית. כנראה ננסה להוסיף אפשרויות מhack שאמור להכניס סמי-classes של DnD. מצד אחד, קשה להתחרות בוורסטיליות של דמויות שלא מוגבלות כלל מבחינת niche protection, מצד שני זה גורם לחוסר הבחנה ביניהן וכולם עושים הכל, זה לא תמיד מספק. הצעתי לעבור לdragonbane, נראה איך יתפתח.

בתכנון, על אש קטנה:

* לפחות חד"פ בTroika!, אולי אפילו מיני קמפיין. מכנית זו לא מע' מרגשת במיוחד אבל הוייב והאווירה פשוט טובים מדי. נהניתי מאוד ב2 משחקי PbP, אני מעריך שבלייב זה יהיה אפילו טוב יותר, אבל נדרשים שחקנים מתאימים.

* Alien. התחלתי לקרוא ואני מעדיף אותו על mothership, המנוע של YZE יושב עליו מעולה והיישום של מנגנון הstress נהדר, לפחות על הנייר.

* קמפיין של Coriolis 1e. די השתוללתי במכירת הקיץ של free league והרעיון קורץ לי. עכשיו שוקל אם הוא יתפוס את המקום שהיה מיועד forbidden lands

לפחות חד"פ בTroika!, אולי אפילו מיני קמפיין. מכנית זו לא מע' מרגשת במיוחד אבל הוייב והאווירה פשוט טובים מדי. נהניתי מאוד ב2 משחקי PbP, אני מעריך שבלייב זה יהיה אפילו טוב יותר, אבל נדרשים שחקנים מתאימים.
שמעתי דברים נהדרים על טוריקה!

שמעתי דברים נהדרים על טוריקה!
עבור מי שרוצה אווירה כזו, לא מצאתי שום דבר שמתקרב. עבורי, הספיק לקרוא את הרקעים בשביל לדעת שאני בפנים. והחומרים עבור המשחק (לפחות אלו שיש לי) מעולים ומגוונים *מאוד* שמתאים לרעיון של עיר בין עולמות בצורה מושלמת.

עולם מדברי אכזרי שהוא חולית שמישהו כתב על spice? יש

חקירת הונאה פיננסית שגרמה לבועת-צעיף ועלתה למעמד הגבוה המון כסף? יש

הרפתקה בה כולם שלדים בקרקעית הים? יש

לשדוד חידה מספינקס כתום (בשליחות ספינקס אחר) ממימד כיס בו הוא שומר את אויביו באגם של חומר משמר? יש

הוא בנוי על AFF, אז אין התקדמות מכנית משמעותית ודרוש קצת homebrew עבור קמפיין ארוך, אבל הרעיון של יוזמה מגניב, לומדים לשחק תוך כמה דק', החוקים חינמיים- מה עוד צריך?

כמנחה:

כותב קמפיין (עלילה וקרסי עלילה- לא החלטתי עדיין על שיטה, כנראה Pathfinder 2e עם החומר של Alkenstar, או Worlds Without Number או Cities Without Number - רק שמותאמים ל weird west. כן מתכנן שקסם והעל טבעי יהיה חלק רציני מהקמפיין.) כשאסגר על עלילה הגיונית ומכניקה, אשלח פה פוסט חיפוש שחקנים.

כשחקן:

בקמפיין Pathfinder 2e Kingmaker של NewBee NewBee את לורליי דם-על-שלג, אלפית שלג, כושפת חרב, ויקינגית, נסיכה וטכנית אל-מתה, מלווה בג'זאק, העורב המדבר, מגולם בכל החן והיופי שלו ע"י Newbee. דמות חלופית, אחרי שויניסיוס מצא את מותו בתום קרב הרואי.

בקמפיין מו"ד מהדורה 4, עם כמה אנשים מארה"ב, את... ויניסיוס מקמפיין הקינגמייקר. הם היו צריכים מגונן, והחלטתי לקחת את הפלאדין שכבר שיחקתי במקום ליצור דמות חדשה וסיפור חדש.

בקמפיין Ars Magica של I Am A Druid I Am A Druid את חנניה בעל-המתת מירושלים, הקוסם האופטימי-עד-כדי-עצבים עם הציפור המדברת. יש לי קטע עם חיות מדברות.

ובקמפיין SW5e של Nextorl Nextorl את ספייק, היסוקי ההאקר והגנב של הצוות. שמישהו ידחוף לו קצת ריטלין לפני שהפרעת הקשב שלו תגרום לו להתבלבל בין הרימון שמרפא אנשים לזה שמפוצץ אותם.

חגגנו שנה לקמפיין הICRPG, לאחר משבר בין שחקנים שכמעט הוביל לסופו. סשן היתולי עם וייב פסיכדלי הוביל למציאת לחש בשם "מודעות" שגרם לדמויות לחוש כאילו מישהו מושך בחוטים בלתי נראים וצופה בהם, ולאחר מכן להכיר בקיומם של השחקנים ולשאול אותם שאלות קשות,הם בתורם עשו זאת לי דרך NPC שהיה איתם.
זה הוביל לשחקן אחד שהחליט שהדמות שלו לא תשכח את ההתגלות הזו וכעת ינסה למשוך בthread הזה ואולי ירכוש ידע ברמת המטא והשפעה על העולם, תמורת סיכון לאבד את השפיות או לפתח מודעות עצמית ולחדול להיות PC... בנוסף, המון גילויים מרעישים לאחרונה. הקמפיין הזה לא מפסיק להפתיע אותי.
מדהים. תרצה לתת על המשחק הזה דיווח מפורט יותר/רשומות משחק?

כותב קמפיין (עלילה וקרסי עלילה- לא החלטתי עדיין על שיטה, כנראה Pathfinder 2e עם החומר של Alkenstar, או Worlds Without Number או Cities Without Number - רק שמותאמים ל weird west. כן מתכנן שקסם והעל טבעי יהיה חלק רציני מהקמפיין.) כשאסגר על עלילה הגיונית ומכניקה, אשלח פה פוסט חיפוש שחקנים.
נראה לי קלאסי להכין לפאת'פיינדר בעולמות פראיים ;)

מהיר, עצבני, מכסה טוב מאוד את המכאניקות של עולם המערכה המסוים הזה, וגם גישה נוחה לנשק חם.

בקמפיין Pathfinder 2e Kingmaker של NewBee NewBee את לורליי דם-על-שלג, אלפית שלג, כושפת חרב, ויקינגית, נסיכה וטכנית אל-מתה, מלווה בג'זאק, העורב המדבר, מגולם בכל החן והיופי שלו ע"י Newbee. דמות חלופית, אחרי שויניסיוס מצא את מותו בתום קרב הרואי.

בקמפיין מו"ד מהדורה 4, עם כמה אנשים מארה"ב, את... ויניסיוס מקמפיין הקינגמייקר. הם היו צריכים מגונן, והחלטתי לקחת את הפלאדין שכבר שיחקתי במקום ליצור דמות חדשה וסיפור חדש.
אהא! להקפיץ דמות בין מערכות! הידד!

מדהים. תרצה לתת על המשחק הזה דיווח מפורט יותר/רשומות משחק?
בינתיים יש לי רשומות (יש שיאמרו מפורטות מדי) עד סשן 33. מפרסם אותן לקב' בשרת הדיסקורד של המשחק, מעין תיעוד "סינמטי" של הסשנים. יכול לשלוח לך, אבל זה *המון* לקרוא, לא רשימה של ראשי פרקים

הרגע סיימנו את סשן 43, בו שחקן אחד נתן לדמות שלו מתנה: לבקש כל דבר מתוך רצון חופשי והוא יעשה הכל כדי למלא זאת. הייתי בשוק.

הדמויות הגיעו לנק' ממנה השקיפו למה שנראה כמו עולמות אחרים (וזה נכון טכנית- השחקנים גילו שאלו הצצות למשחקים הפוטנציאליים הבאים: BitD, Dolmenwood, Forbidden lands ואם היו בוחרים ללכת לשם, הייתי ממיר את הדמויות שלהם למע' התואמת והם היו מופיעים בעולם ההוא וצריכים למצוא דרך חזרה או להמשיך את הקמפיין שם, כלומר לוותר על כל שהכירו ואהבו בעולם)
ובכל פעם בה היו על סף מוות חוו חזיונות שהם מעין פיסות תצרף לגבי תעלומות שחשובות להם בעולם.

הסשן הפסיכדלי הזה (שהפך לtwo shot) הוביל לתובנות , שיחות עומק לגבי בחירה חופשית ומשמעות לחיים והניב loot ממש מגניב, אבל הגיע הזמן לשוב למציאות...

באמת צריך להשלים פערים בסיכומים.

בינתיים יש לי רשומות (יש שיאמרו מפורטות מדי) עד סשן 33. מפרסם אותן לקב' בשרת הדיסקורד של המשחק, מעין תיעוד "סינמטי" של הסשנים. יכול לשלוח לך, אבל זה *המון* לקרוא, לא רשימה של ראשי פרקים
מוזמן לשתף בפורום רשומות, אנחנו תמיד שמחים לראות שם הודעות חדשות :)

הצטרפתי לדו-פעמי של קריאתו של קת'ולהו שמתרחש באיזור אמסטרדם של אמצע המאה ה-19. זה על בסיס תרחיש מוכן, שאני לא חושב שמי שיצרו אותו חשבו מספיק טוב על המניעים של הדמויות ואיך אלה מתחברים לחקירה שבמוקד העניין. מחרתיים הסשן השני והאחרון.

סיימנו את הרפתקת "אדון הדינוזאורים" ב"בוקרים, דינוזאורים ולייזרים": על קבוצת ההרפתקנים הוטל לחפש דינוזאורים גנובים, לאחר מספר תלאות שכללו לחימה בביזיליסק-דינוזאור, רימוי בקלפים של קבוצה יריבה, גיוס דינוזאורליץ' לאיים על קבוצת שודדים וקרב מכות עם ערסי-חלל - הם מצאו את מקום המחבוא של הגנבים וגילו שהם גונבים המוני דונוזאורים לשם תוכנית זדונית מוההההה!!!!
בסופו של דבר הם הביסו את הנבל, גילו שהוא חייזר עכבישי (לאחת הדמויות יש ארכנופוביה) והבריחו את כל הדינוזאורים. היה מצחיק ומטופש וכנראה שנתקדם לקבוצת וואנשוטים, או שלא.

עם הילדים וחבריהם אני ממשיך בהרפתקאות מו"ד 4 אבל על אש קטנה כי קצת התעייפתי.
מנגד, החלטתי להריץ לבן שלי סולו חמה קודרת בסגנון אנימה. הוא החליט על גיבור בסגנון גוג'ו סאטורו (ג'וג'וטסו קאייזן) ואני מתכוון להריץ לו את המעבר הירוק. נראה איך יהיה.

סיימנו את הרפתקת "אדון הדינוזאורים" ב"בוקרים, דינוזאורים ולייזרים": על קבוצת ההרפתקנים הוטל לחפש דינוזאורים גנובים, לאחר מספר תלאות שכללו לחימה בביזיליסק-דינוזאור, רימוי בקלפים של קבוצה יריבה, גיוס דינוזאורליץ' לאיים על קבוצת שודדים וקרב מכות עם ערסי-חלל - הם מצאו את מקום המחבוא של הגנבים וגילו שהם גונבים המוני דונוזאורים לשם תוכנית זדונית מוההההה!!!!
בסופו של דבר הם הביסו את הנבל, גילו שהוא חייזר עכבישי (לאחת הדמויות יש ארכנופוביה) והבריחו את כל הדינוזאורים. היה מצחיק ומטופש וכנראה שנתקדם לקבוצת וואנשוטים, או שלא.
בוקרים דינוזאורים ולייזרים זו שיטה? כי אם כן, היא נשמעת ממש מגניבה. אהבתי מאוד!
עם הילדים וחבריהם אני ממשיך בהרפתקאות מו"ד 4 אבל על אש קטנה כי קצת התעייפתי.
מנגד, החלטתי להריץ לבן שלי סולו חמה קודרת בסגנון אנימה. הוא החליט על גיבור בסגנון גוג'ו סאטורו (ג'וג'וטסו קאייזן) ואני מתכוון להריץ לו את המעבר הירוק. נראה איך יהיה.
In all of Athas and the Sands, I alone am the Honoured one.

האם סוקונה הוא Sorcerer-King?

מנחה:
1. קמפיין מוכן בשם Herald of Rain רץ כבר חודש שני - מו"ד 5 בהיסטוריה חלופית שלנו, מאה 13 בדרך המשי. כרגע הדמויות נמצאות בסמרקנד שנכבשה על ידי המונגולים ומנסים לשקם את העיר כשמגפה מסתורית מתפשטת בה. הסשן האחרון היווה נקודת עצירה אחרי שעזרו למגית לברוח מהעיר כדי שתוכל להצטרף לכת "העטים השחורות" ולחשל את יכולות הציור שלה.

פרוייקטי צד:
1. מסכם את ספר הליבה של Outgunned, כהכנה להריץ בעתיד חד"פים או משחק כנס. השיטה מדמה סרטי פעולה קלאסיים החל ממת לחיות ועד לג'ון וויק, עם הרבה חוקים אופציונאליים במידה ורוצים תת ז'אנר יותר ספציפי כמו ציידי ערפדים או תלמידים בבית ספר קסום.
2. רעיון למשחק היכרות עם Outgunned - הפינגווינים ממדגסקר. אקשן שלא לוקח את עצמו יותר מדי ברצינות, יבשיל במקביל לסיכום חוקים שלי כשתהיה לי תפישה טובה יותר של איך לבנות את האווירה שאליה אני מכוון.

חזרה