• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

מה נשמע לכם הכי מעניין שאריץ בדרקוניקון 2025?

• מחבר/ת הנושא מחבר/ת הנושא BadBug
  • תאריך התחלה תאריך התחלה

מה נשמע לכם הכי מעניין שאריץ בדרקוניקון 2025?

• 1. תחנת מחקר בקוטב

הצבעות: 7 70.0%
  • 2. צוללת רוסית במלחמת העולם השנייה

הצבעות: 4 40.0%
  • 3. Hadley's Hope "יומה האחרון של התקווה"

הצבעות: 2 20.0%
  • 4. תרחיש כלשהו במבוכים ודרקונים 2024

הצבעות: 0 0.0%
  • 5. חמה קודרת באמצעות Shadowdark - OSR

הצבעות: 3 30.0%
  • 6. המגדלור הכבוי - תרחיש אימה

הצבעות: 1 10.0%

• סה"כ מצביעים
    10
  • הסקר סגור .
היי, מה שלומכם?
בדרקוניקון 2025, הבא עלינו לטובה (תבואו לומר שלום!) אני מתלבט בין המון אופציות מעניינות ורציתי לשמוע את דעתכם.
אפשרי לבחור 2 אופציות:

1. תחנת מחקר בקוטב - קריאתו של קת'ולהו, תרחיש מקורי שלי שהרצתי בדרקוניקון האחרון שהתקיים: חבורת חוקרים נשלחים אל תחנת מחקר בקוטב שלאחרונה לא יצרה קשר, החוקרים מגלים שהתחנה נטושה ודברים מוזרים מתרחשים ומתגלים בה.

2. צוללת רוסית במלחמת העולם השנייה, נשלחת לחקור שדר מספינה גרמנית ומשם דברים רק הולכים ומסתבכים...
זה תרחיש אימה בקריאתו של קת'ולהו שעדיין לא כתוב ושאם אלך עליו, אצור אותו מאפס.

3. Hadley's Hope "יומה האחרון של התקווה"- תרחיש אימה בשיטת ALIEN (הנוסע השמיני) שהרצתי בהצלחה לקבוצת חברים.
מושבת חלל שמשהו נורא קרה בה.

4. תרחיש כלשהו במבוכים ודרקונים 2024 שיהיה מיועד לשחקנים חדשים או מתחילים.

5. חמה קודרת באמצעות Shadowdark - OSR בעולם הפוסט אפוקליפטי של Darksun, גם משהו שאצטרך לכתוב.

6. המגדלור הכבוי - תרחיש אימה, קריאתו של קת'ולהו, חבורת ניצולים מתרסקת אל אי בודד בגלל מגדלור שכבה.
תרחיש שהרצתי בהצלחה בדרקומיני.

תודה!
דיסקליימר: אני לא מתחייב לשום דבר עדיין, יכול להיות שדברים ישתנו, אבל כן חשובה לי דעתכם!

קודם כל, בבקשה אל תעז לשים על מספר 2 הגבלת גיל, זה נשמע כמו תרחיש מדהים.
כל הרעיונות נשמעים מעולים, ובהצלחה! שתף בחוויות!
אני בדרך כלל שם הגבלת גיל על תרחישי אימה כדי להמנע משלל סוגי בעיות, מה גם (ובבקשה אל תעלב חלילה) שהתמודדות עם ילדים בשולחן זה סיפור אחר וזה עלול להפריע לי להעביר את האימה שממילא לא פשוט להעביר (כי זה כנס ואתה לא יודע מה יהיה הרכב השולחן).
אני כן אולי אשקול להריץ שולחן לילדים כי זה כיף מסוג אחר (לא אימה) אבל לא יודע עדיין כי זה יבוא על חשבון משחק אחר אולי...

דברים שכבר הרצת, כי זה קל יותר וחוסך עבודה :)
בזה אתה בהחלט צודק, למרות שתרחיש הצוללת זה משהו שרציתי ליצור כבר זמן וזו הזדמנות, אבל לא נעול...

תרחיש המו"ד נשמע לי הכי פחות מעניין.
כן נכון, בעיקר כי הצגתי אותו בצורה לא מעניינת כי אין לי עדיין רעיון קונקרטי...

אני מבין למה אתה מתלבט, כולם נשמעים טוב! אני מתלבט בין 1,3,5.
תודה :) מה שנקרא צרות של עשירים.
רק שהכל יהיה בסדר ודרקוניקון יתקיים כמתוכנן.

כן נכון, בעיקר כי הצגתי אותו בצורה לא מעניינת כי אין לי עדיין רעיון קונקרטי...
אני לא יודע כמה זה מתאים למו"ד ספציפית (ובטח לא יודע אם זה מתאים למו"ד 2024) אבל הנה רעיון - יש לך אי קטנטן שנכבש על ידי אורקים/מונגולים/צבאות הדרקונים/הכנס כוח מרושע רלוונטי כאן והדמויות הן היחידות שמסוגלות לשחרר את האי.
(גילוי נאות: פחות או יותר Ghost of Tsushima בלי המספר הסידורי.)

אישית, אני מתכנן להריץ כרגיל את "בני המיתוסים - משימה בחלל הקפוא" שאני מריץ כמעט בכל כנס. אולי אנצל את דרקוניקון כדי לנסות להשתמש במפות בשבילה, אני מילא רוצה להשיג מפות בשביל לפרסם אותה.

חוץ מזה, אני רוצה להכין חד"פ של משחק התפקידים של הקוסמיר. אם אצליח, ככל הנראה שאריץ אותו :)

אני כמובן אחכה לעוד הצבעות מסקרנות, אבל אני כרגע בכיוון של לצמצם לשלושת האופציות הראשונות.
תכלס אני אוהב להנחות, השתעשעתי ברעיון של לשקול להנחות ביותר משני סבבים, אבל מצד שני אני גם אוהב להתנסות במשחקים של מנחים אחרים :)

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

עוד סשן קתולהו מטורף! "עסק ערפדי" שנגמר בחצי TPK!
אנשים מאיזור חיפה, רק שתדעו שסטטיק מחפש קבוצה.
על "גרוטו הנודד" שמעתם?
עוד סשן דרמטי בקמפיין "קללתו של סטראהד"
theelf1244 האיש הצעיר theelf1244 כתב/ה על הפרופיל של האיש הצעיר.
לחיי המלך בצפון
חזרה