בהרבה מקרים שחקנים ממציאים עבר מפואר לדמות על כל שלל הרפתקאותיה עד כה ואז מגלים שלהרפתקה אין שום קשר לעברם. אז כמה מקום סיפור הרקע תופס אצלכם?
אני תמיד שואל את המנחה לפני מה הוא מצפה. יצא לי כבר ליצור סיפורי רקע שפשוט לא התאימו לעולם או לסגנון של המנחה. מאז למדתי. אם המנחה מעוניין (וזה בסדר לא לרצות לקחת את הקמפיין ולשלב בו את הסיפורים של הדמויות, יש קמפיינים שזה פשוט לא מתאים בהם), אני כותב כמה פסקאות. אני אישית דואג לשלב את הסיפורים של הדמויות של השחקנים שלי בעולם, לרוב זה גם נותן לי השפעה על הדמויות- למשל, יריב של אחד מהעבר צץ ומתחיל לעשות צרות, או שהיא צריכה לעשות משהו בשביל חבר/בן משפחה/בכיר בארגון שהיא הגיעה ממנו... וגם ביחס לדמויות, יש הבדל בין יחס שאציל מקבל לבין זה של איכר.בהרבה מקרים שחקנים ממציאים עבר מפואר לדמות על כל שלל הרפתקאותיה עד כה ואז מגלים שלהרפתקה אין שום קשר לעברם. אז כמה מקום סיפור הרקע תופס אצלכם?
בלי רקע בכלל אי אפשר, אבל אפשר לשחק דמות עם רקע מאוד דל ולבנות אותו תוך כדי משחק.לא כל כך מבין איך אפשר לשחק דמות בלי רקע.
תלוי בהקשר מן הסתם.בלי רקע בכלל אי אפשר, אבל אפשר לשחק דמות עם רקע מאוד דל ולבנות אותו תוך כדי משחק.
לא כל כך מבין איך אפשר לשחק דמות בלי רקע.
כספר זה דבר אחד. כשאתה קורא או צופה בסרט אתה פסיבי. דמות היא עוד חלק מהסיפור?בספרי שיר של אש וקרח היו לא מעט דמויות שלא ידענו שום דבר על הרקע שלהן כשהן הופיעו והתחילו לעשות דברים מעניינים.