• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

יצרנו סדרת מבוכים ודרקונים בעברית!

אהלן! אחרי הרבה השקעה, תכנון והתרגשות, אנחנו סוף סוף מוציאים את סדרת המבוכים ודרקונים החדשה שלנו ביוטיוב:
"רוח מדברית"

זאת הרפתקה מקורית וקצרה בת 4 פרקים בלבד, שמתרחשת בעולם בשם פארי. ההרפתקה נפתחת בעיר המדברית ג'אנסקול – מקום מוזר שבו עשרות רוחות רפאים מסתוריות צצות מהאדמה מדי שנה, ואנשי המקום מסתובבים בניסיון לתפוס אותן, מתוך תקווה להרוויח כוח או עושר.
מה קורה כששלושה חברים סקרנים מחליטים לעקוב אחרי סדק בוהק ומסתורי ברצפה, תחת עיניו הפקוחות של קבצן מסתורי?

פרק חדש יעלה מדי שבוע ביום רביעי, ויהיה אדיר אם תצטרפו אלינו לשולחן המתקפל.
מוזמנים לשתף, להגיב ולשאול שאלות – נשמח ממש לשמוע את המחשבות שלכם :)

הפרק הראשון יהיה זמין לצפייה בשלוש, וכנראה שאם אתם רואים את הפוסט הוא כבר באוויר:

מגניב! המון בהצלחה שיהיה.
גם מחכה שיתאפשר לראות.

זה בעקרון צילום ספונטני או ממש העמדה מתוכננת מראש?
תן לנו קצת על מאחוריי הקלעים.
מזכיר שאני שואל לפני שראיתי משהו :)

מגניב! המון בהצלחה שיהיה.
גם מחכה שיתאפשר לראות.

זה בעקרון צילום ספונטני או ממש העמדה מתוכננת מראש?
תן לנו קצת על מאחוריי הקלעים.
מזכיר שאני שואל לפני שראיתי משהו :)
מדובר על פורמט דומה לקריטיקל רול - פרקים מלאים, לא ערוכים (חוץ מרגעים כמו אזעקה שקרתה באמצע הצילום של הפרק השלישי), שמתנהלים כמו סשן רגיל - אני (הדיאם) הכנתי הרפתקאה, השחקנים הכינו דמויות, ומשם מה שקורה קורה :)

הנה שתי תמונות טיזר חמודות :)

קבצים מצורפים

• IMG-20250414-WA0007.webp
    IMG-20250414-WA0007.webp
    93.6 KB · צפיות: 6
  • IMG-20250411-WA0031.webp
    IMG-20250411-WA0031.webp
    204.9 KB · צפיות: 6
כל הכבוד על הסטאפ! זה משהו שהיה לי גם בראש הרבה זמן, אבל לא כל הקבוצה שלי כרגע סבבה עם להצטלם וגם כמובן כמו בכל שולחן, יש רגעים "מתים" שפחות מעניינים לצילום.
כרגע אני סתם עם צילום בפון וחצובה, אשמח בהמשך לשמוע עוד על איך אתם מצלמים/תוכנות עריכה וכו' (כאילו שיהיה לי זמן לזה :) ).
בונוס למתקדמים: מגניב שיש לנו ויטרינת מיניאטורת דומה!

כל הכבוד על הסטאפ! זה משהו שהיה לי גם בראש הרבה זמן, אבל לא כל הקבוצה שלי כרגע סבבה עם להצטלם וגם כמובן כמו בכל שולחן, יש רגעים "מתים" שפחות מעניינים לצילום.
כרגע אני סתם עם צילום בפון וחצובה, אשמח בהמשך לשמוע עוד על איך אתם מצלמים/תוכנות עריכה וכו' (כאילו שיהיה לי זמן לזה :) ).
בונוס למתקדמים: מגניב שיש לנו ויטרינת מיניאטורת דומה!
תודה רבה!
בנוגע לאיך אנחנו מצלמים - לא אחשוף לגמרי איך מכינים את הנקניקיה, אבל מבחינת המפרט הטכני היו 3 מצלמות (שונות לצערי), שלושתן הסטרימו למחשב שלי במקביל ואוחדו לוידאו אחד עם obs. הסאונד גם אוחד יחד, והיה שילוב של מיקרופון קונדנסר לי ו4 מיקרופוני דש לשחקנים. זה גם אוחד יחד לאותו הוידאו. אח"כ העריכה הייתה די קטנה בda vinci (בגרסה החינמית), כי אין המון קאטים. החלק המשמעותי היה לדעת לשחק עם קומפרסור לסאונד.
נוסף על כך, את המוזיקה הקלטתי במיני אולפן ביתי שיש לי. (עם אייבלטון וגיטרה קלאסית מעפנה)

אני אציין שאני עורך מוזיקה, וידאו ומצלם להנאתי כבר שנים, אז ממש הרבה מהיכולת להרים את ההפקה הזו הגיע משם :) (מוזמן לבדוק את ערוץ היוטיוב האישי שלי ולראות דברים מוזרים אחרים חחח)

ותרגיש חופשי להתייעץ בפרטי אם תרצה!

ראיתי ואהבתי! שמח לראות שיש עוד יצירת תוכן ישראלית בתחביב!
ואהבתי מאד את הסטינג של הצילום כפי שאמרתי קודם ואת כל הניצוח על האודיו מכל מי שיושב סביב השולחן.

יש תוכניות לעתיד?

נ.ב.
מקווה שבהמשך פחות תרחם על השחקנים! :devilish:

ראיתי ואהבתי! שמח לראות שיש עוד יצירת תוכן ישראלית בתחביב!
ואהבתי מאד את הסטינג של הצילום כפי שאמרתי קודם ואת כל הניצוח על האודיו מכל מי שיושב סביב השולחן.

יש תוכניות לעתיד?

נ.ב.
מקווה שבהמשך פחות תרחם על השחקנים! :devilish:
איזה כיף! כרגע אין תוכניות נוספות, ההרפתקאה הזו היא קצת בלון ניסוי :)

בנוגע לנ.ב, יש לי תחושה שתאהב את אחד הפרקים הבאים 🫡

סיימתי להקשיב לפרק הראשון, נהניתי מאוד. מצפה בקוצר רוח לפרק הבא.
אני לא יודע כמה עבודה נוספת זו, אבל אם יש אפשרות קלה להעלות את הפרקים כפודקאסט, לי זה יהיה נוח יותר.
איזה כיף לשמוע! יש עוד שניים שלושה אנשים שביקשו את זה, אנחנו בודקים עכשיו את האופציה :)

סיימתי להקשיב לפרק הראשון, נהניתי מאוד. מצפה בקוצר רוח לפרק הבא.
אני לא יודע כמה עבודה נוספת זו, אבל אם יש אפשרות קלה להעלות את הפרקים כפודקאסט, לי זה יהיה נוח יותר.

עלה עכשיו בספוטיפיי :)

בעתיד כנראה יעלה גם לעוד פלטפורמות פודקאסטים.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

The warrior Great Oren The warrior כתב/ה על הפרופיל של Great Oren.
מזל טוב
מישהו רוצה להצטרף להרפתקה שלי?
האם הקערה בוולאקי מתהפכת על פיה? עוד סשן של "קללתו של סטראהד"
שיאים חדשים של זוועות בסשן קת'ולהו האחרון שלנו!
The warrior LegatoMark The warrior כתב/ה על הפרופיל של LegatoMark.
מזל טוב
חזרה