Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
ברוכים הבאים לפורום הפונדק
הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!
בעוד שהיא ממהרת אל תוך החדר הקטן נדמה ללירין שהיא שומעת משהו, ומתברר לה שאולי הכוהנים לא שמעו דווקא אותה אלא משהו אחר. מעין צליל משונה של רוח נושבת.
בכל אופן, בגללה או שלא, הכוהנים פונים לעבר המסדרון בו היא התחבאה והיא ממהרת להתחבא מאחורי שולחן האבן. בעודה מסתתרת שם היא עוברת ברפרוף על המגילות שמפוזרות על השולחן. על אף שהן מזכירות לה את ימי לימודיה בילדותה הנושא שלהם שונה למדי מהנושאים שנחשבים להשכלה אנמיירית ראויה. רובם עוסקים באבא ומכילים ציטוטים מספריו של הכתר בן יער, אך לירין מופתעת לראות מגילה אחת שכתובה באנמיירית עתיקה.
OUT
אין לה זמן לקרוא אף מגילה עכשיו אבל היא יכולה לקחת חלק אם היא רוצה (אם היא רוצה להסתכן בגנבה כמובן).
META
אני אשמח שלירין תגלגל 3ק10 נגד ההליכה השקטה שלה.
טילגורן ממלמל לעצמו ברוגז ועוזב את החדר בסערה, כנראה כדי לנסות לדבר עם הכחם בעצמו. דאלה עדיין בוחנת את השיקויים והמשחות שבחדר אך נראה שדעתה מעט מוסחת והיא חושבת על דברים אחרים.
המתלמד הצעיר שכבר עמד לעזוב את החדר מתחיל לצאת אחרי טילגורן אך הפנייה של רל'אוס עוצרת אותו. "כן, זה שם פארליל די נפוץ, אתה יודע? אם כי אתה לא נראה לי ממש כמו פארליל?
לירין מגניבה לתיקה את המגילה באנמירית עתיקה וברגע שהיא בטוחה שאין אף אחד בחוץ היא מתגנבת חזרה לחדר שבו השאר נמצאים
מטא:
הליכה שקטה [ד"ה 20] 3ק10
3+7+6= 16
"לא ממש משם אבל לא כל כך רחוק, אני מגיע מעמק קאגור, זה כפר קטן במעבר קרוב למדי ליער שכאן. אז איך בן תערובת שכמוך מסיים עם שני אצילים אנמיירים שכאלו?" הוא מחווה אל טלאור ואל לירין שבדיוק נכנסת, אתם לא בטוחים איפה היא היתה בכלל. ככל הנראה הוא חושב שהם ממוצא אצילי בגלל תווי הפנים האנמירים הברורים מאוד שלהם. דאלה, פונה להביט בלירין וניראת מופתעת למדי משום מה. היא פונה אליה "אולי את תהיי יותר מנומסת מהחברים שלך כאן" היא נועצת ברל'אוס מבט מתרה. "אז מה החכם אמר לכם?"
OUT
אם אתם רוצים, מבחינתי אפשר להריץ לבוקר אבל תזכרו שאתם צריכים להחליט את מי אתם לוקחים אל המסע הרוחני של מאזריד.
לירין נכנסת לחדר ורואה את רל'אוס שקוע בשיחה עם המתלמד
היא עוברת כמעט באגביות ליד טלאור ולוחשת לו
"אני אצטרך את עזרתך עם משהו אחר כך" עם מבט רב משמעות
ומתקדמת לעבר דאלה
"ת'אמת?
נראה לי שהוא בעצמו לא יודע יותר מדי אבל אין ספק שמה שראינו הדאיג אותו כהוגן.
מספיק כדי שהוא יציע לנו לערוך מחר ריטואל מסוכן כדי לגלות עוד על הכוחות האלו"
"אני אישית מעדיף ללכת רק שלושתנו" טלאור אומר "זה ימנע סיכונים לאיתור" או דליפת מידע טלאור לא אומר את המשפט האחרון. יודע שהאחרים חכמים מספיק בשביל להבין את מה שלא נאמר
"החכם לא הגביל אותנו רק לשלושה מצטרפים לריטואל ולפני שקובעים דבר שכזה מן הראוי לשאול את המלווים שלנו אם מישהו מהם מעוניין להצטרף"
לירין אומרת לטלאור
"גארלאג? דאלה? אל'טוראג? מה דעתכם בקשר לזה?"
המבט שלה עובר בין הנוכחים ומשתהה מעט יותר על אל'טוראג
אל'טוראג שם לב שכולם מסתכלים עליו ונאנח. "אני אולי עקשן לפעמים אבל אני לא מטומטם. ברור שהכוח הזה קשור איכשהו לדברים האפלים שאורבים ברכס ולהם בתורם יש לא מעט היסטוריה עם מסדר הקארנ'סירי. הם ככל הנראה יוכלו להרגיש בנוכחות שלי עם לא דברי גרועים יותר..."
דאלה לעומתו נעמדת, מבט נלהב מעט בעיניה, "אני חושבת שאני דווקא אבוא, אני רוצה לבדוק בעצמי את מה שקורה בכפר ויש לי מעט ניסיון בדברים האלו. הזקנות לימדו אותי מתחת לעץ כשעוד הייתי ילדה ואני זוכרת דבר או שניים שעשויים להיות שימושיים. בכל אופן אני חושבת שכדאי שתקחו את החבר הכוהן העצבני שלכם או את אחד מהפארליל הממורמרים האחרים האלו, בלי להעליב יקירי. צריך מישהו שיודע באמת מה הוא עושה עם כל הכשפים האלו."
"יכול להיות שאני סתם מתוח, אבל אי אפשר להכחיש את הקשר של הכוחות האלו לקאראנסירי" הוא אומר בקדרות. "לא פחות מכך זאת גם אחריותנו לעצור אותו אבל אם הכוח הזה יוכל להשפיע עלי ולשחק בכוחות שלי המצב כאן בבקעה רק יחמיר. מהידע המועט שלי על טקסים שכאלו הם עושים אותך רגיש במיוחד להשפעה של רוחות כאלו ואחרות. לפעמים זאת המטרה" הוא נעצר לרגע ושותק, "אבל בכל אופן זה מסוכן מאוד".
באותו רגע נכנסים לחדר גארלאג וגירזאט, בקושי מביטים זה בזה, וגארלאג מצטרף אליכם, מכין לעצמו את אחד הדרגשים לשינה. גירזאט פונה אליכם ומוודא שאתם מסתדרים. "נתחיל את הטקס מחר עם אור ראשון, תהיו מוכנים" ואז הוא עוזב את החדר, לא לפני שהוא נועץ בגארלאג מבט קשה שגורם לזה להתכווץ ולהתרכז בסידור התרמיל שלו.
על הפנים של לירין מבליח חיוך קטן לפני שהיא עונה
"כן היה קצת קשה שלא לשים לב לאלמתים האלו"
האצבעות של לירין משתעשעות בהיסח הדעת במגילה שלא טלאור ולא רל'אוס ראו אצלה קודם