Larkin
פונדקאי ותיק
פרק א'- לא אבנונים ולא יער

כשהבוקר עולה לירין יוצאת מהקסרקטין של הסערה הכחולה בדרך אל ולקוריל עילית. תמורת באנים בודדים, את עולה על אחת העגלות שמעלות סחורות במעלה ההר, בנסיעה של מספר שעות בה את מקשיבה לסוחרים שמתלוננים על המיסים הגבוהים שבשער.
השומר בכניסה לולקוריל עילית מסתכל בך בחשדנות, חיילים פשוטים לא מצופים לבוא לכאן, אך כשאת מראה לו את המכתב עם חותם הקאראנסירי בשעווה לבנה הוא מתרצה ונותן לך לעבור.
הפעם האחרונה והיחידה שב היית כאן היתה כאשר פגשת את דודך ואת מקווה שהפעם האירועים יתקדמו בצורה טובה יותר…
השומר בכניסה לולקוריל עילית מסתכל בך בחשדנות, חיילים פשוטים לא מצופים לבוא לכאן, אך כשאת מראה לו את המכתב עם חותם הקאראנסירי בשעווה לבנה הוא מתרצה ונותן לך לעבור.
הפעם האחרונה והיחידה שב היית כאן היתה כאשר פגשת את דודך ואת מקווה שהפעם האירועים יתקדמו בצורה טובה יותר…
"היי אתה, אתה עדיין חייב לי 30 באן על המסע!" אומר העגלון במבטא כבד של צפון הבקעה בעוד אתה קופץ מהעגלה שמח להותיר מאחוריך את שלושת הימים האחרונים, בהם טולטלת ללא הרף בדרך מהחצר הכחולה.
יודע שאלאנדרין, או לפחות אחד המשרתים שלה שילמו על כל המסע מראש אתה לא נופל בפח וממהר להתרחק מהעגלון ולהיעלם ברחובות של ולקוריל תחתית.
בדרכך לצד המזרחי ממנו עולה הדרך אל ולקוריל עילית אתה מבחין במגוון מקבצי נדבות, רבים מהרגיל. הסערה שהשתוללה בחודש שעבר הותירה איכרים רבים עם שדות הרוסים לחלוטין.
לבסוף אחרי עוד מסע של כמעט חצי יום ברגל במעלה ההר, דבר לא יוכל לגרום לך לעלות שוב על עגלה כרגע, אתה מגיע אל הפסל המרשים שניצב בכניסה לולקוריל עילית, כלי העבודה שלו נוצצים באור השמש.
למרות המראה האנמירי המובהק שלך, לשומר בכל זאת יש עבודה והוא ניגש אליך ושואל בנימוס: "היותר לי לשאול מה העסקים של אדוני בעיירה הנאווה שלנו?".
"אני בשליחות דחופה מליידי אלאנדרין אל סר אל'טוראג, אשמח אם לא תבזבז את זמני" אתה אומר בסמכותיות ומראה לו את המכתב שקיבלת.
השומר מחוויר. "ככ..כן אדוני הלורד, ברוך הבא לולקוריל".
יודע שאלאנדרין, או לפחות אחד המשרתים שלה שילמו על כל המסע מראש אתה לא נופל בפח וממהר להתרחק מהעגלון ולהיעלם ברחובות של ולקוריל תחתית.
בדרכך לצד המזרחי ממנו עולה הדרך אל ולקוריל עילית אתה מבחין במגוון מקבצי נדבות, רבים מהרגיל. הסערה שהשתוללה בחודש שעבר הותירה איכרים רבים עם שדות הרוסים לחלוטין.
לבסוף אחרי עוד מסע של כמעט חצי יום ברגל במעלה ההר, דבר לא יוכל לגרום לך לעלות שוב על עגלה כרגע, אתה מגיע אל הפסל המרשים שניצב בכניסה לולקוריל עילית, כלי העבודה שלו נוצצים באור השמש.
למרות המראה האנמירי המובהק שלך, לשומר בכל זאת יש עבודה והוא ניגש אליך ושואל בנימוס: "היותר לי לשאול מה העסקים של אדוני בעיירה הנאווה שלנו?".
"אני בשליחות דחופה מליידי אלאנדרין אל סר אל'טוראג, אשמח אם לא תבזבז את זמני" אתה אומר בסמכותיות ומראה לו את המכתב שקיבלת.
השומר מחוויר. "ככ..כן אדוני הלורד, ברוך הבא לולקוריל".
אתה מתעורר בחדרך בטירת אבאריל אם כאב ראש נוראי מערב של "עבודה" בברים של ולקוריל תחתית. בעוד אתה מתלבש ומתרחץ שליח מגיע ומביא לך מכתב חתום בחותם הנחש המכונף ומביע הקלה שהוא השיג אותך לפני שיצאת אל עין הנחש.
עין הנחש… לוקח לך רגע להיזכר בקאראנסירי שאתה הולך להצטרף אליו אך לאחר מכן התרגשות וציפיה ממלאות אותך. אתה ממהר לסיים להתארגן ושובר את החותם פורש את הקלף המגולגל.
רל'אוס,
אני מקווה שאתה מבין את החשיבות של המשימה שאתה יוצא אליה עכשיו. אם זה היה תלוי בי הייתי שולח את הקאראנסירי הזה בחזרה אל הרכס אל הכוהנת הבוגדנית ששלחה אותו. ממה שהתברר לי אל'טוראג זה היה אחד התומכים הגדולים בהסכם עם המורדות והוא עלול להיות לא פחות מסוכן מהשגרירה שהיא שלחה בשנה שעברה. לצערי אני מחוייב לסייע לו כדי לשמור על היחסים עם הכוהנות והאבירים הטובים שברכס שעדיין מחזיקים בחזון האמיתי של האמפריה. אז שים עליו עין ותדווח לי באופן קבוע.
מי יתן ואורם הניצחי של האנמיירי יאיר את דרכך.
המכתב לא חתום בשם אך אין לך שום ספק מי שלח אותו.
עין הנחש… לוקח לך רגע להיזכר בקאראנסירי שאתה הולך להצטרף אליו אך לאחר מכן התרגשות וציפיה ממלאות אותך. אתה ממהר לסיים להתארגן ושובר את החותם פורש את הקלף המגולגל.
רל'אוס,
אני מקווה שאתה מבין את החשיבות של המשימה שאתה יוצא אליה עכשיו. אם זה היה תלוי בי הייתי שולח את הקאראנסירי הזה בחזרה אל הרכס אל הכוהנת הבוגדנית ששלחה אותו. ממה שהתברר לי אל'טוראג זה היה אחד התומכים הגדולים בהסכם עם המורדות והוא עלול להיות לא פחות מסוכן מהשגרירה שהיא שלחה בשנה שעברה. לצערי אני מחוייב לסייע לו כדי לשמור על היחסים עם הכוהנות והאבירים הטובים שברכס שעדיין מחזיקים בחזון האמיתי של האמפריה. אז שים עליו עין ותדווח לי באופן קבוע.
מי יתן ואורם הניצחי של האנמיירי יאיר את דרכך.
המכתב לא חתום בשם אך אין לך שום ספק מי שלח אותו.
כולם חוץ מרל'אוס: אתם נמצאים בכיכר המרכזית של ולקוריל עילית, מוקפים בבתי אבן מטופחים ואנשים מטופחים לא פחות שעסוקים בענייניהם.
הקרקע מרוצפת באבנים שטוחות וחלקות בניגוד לאדמה הבוצית בעיר התחתית והרחובות נקיים יותר מכל דבר שאי פעם ראיתם.רוח קלה נושבת בלא הפסק בשל הגובה בו אתם נמצאים ומזג האוויר נאה למדי על אף החורף כשהשמש מציצה מבין העננים ומאירה את הכיכר.
מימינכם ומשמאלכם ניצבות מגוון חנויות ובתי מידות, מחנות התכשיטים המפוארת "הדארנידט הכחול" ועד מספרה ללקוחות אצילים. קרוב יותר לפני הצוק ניצבות מספר אחוזות של האצולה הזוטרה, מן הסתם עם נוף מדהים על כל מעבר ויירת' וכן הקסרקטין של עלמת המצולה, כוח העילית של לורד אבאריל ומשמר הטירה שלו.
ומעל הכל מתנשאת הטירה הענקית של משפחת אבאריל בנויה על פסגה גבוהה אפילו יותר מזאת שבה אתם נמצאים כרגע. הטירה מרשימה ביותר, דגלי הנחש המכונף מתנופפים ברוח ומזכירים לכולם מי השליט האמיתי כאן.
אתם פותחים שנית את המכתבים שחתומים בשעוות קאראנסירי לבנה אשר נשלחו אליכם על ידי סר אל'טוראג בודקים שוב היכן נקבעה הפגישה. פונדק עין הנחש הוא בניין גדול במרחק כמה רחובות מכאן ואתם מתחילים לצעוד לכיוונו מושכים מספר מבטים מהעוברים ושבים.
OUT
ברוכים הבאים ל"ויגור זאב עם כבש!"
לירין וטלאור, שימו לב שאתם לא נמצאים ביחד כרגע רק באותו האזור.
קישור לעץ ההרשמה.
עריכה אחרונה: