האימפריות עולות ונופלות,
האימפריה האפלה האדירה נפלה בשיא כוחה בעקבות קללת שביט הביעותים,
ועדיין גוססת לאיטה,
כיום האימפריה הדיבינתית עומדת לחסל את האימפריה הזרטונית,
במלחמה שהעולם לא ראה מאז מלחמת האלים האדירה,
בנתיים כול הצדדים מתכננים את צעדיהם,
כוהני זורוק-אקטון מפגינים את הנוכחות הכי גדולה שלהם מאז הנפילה של האימפריה האפלה,
הגמדים עובדים על פרויקט מסתורי,
המורדים מאגפים את האימפריה הדיבינתית,
המשחק מתרחש בעולם המערכה הסוג של ביתי שלי.
עולם המערכה
אם אתם רוצים עוד מידע אתם יכולים לבקש.
כול המקצועות והגזעים פתוחים אבל דמי דרקון ואורקים נדירים באזור וחוץ מזה תתנו קישור לדף הדמות בגוגל דרייב או אקסל או משהוא אחר. הדמויות מתחילות בדרגה 5.
קצת תיאום ציפיות: סצנות מכניות כמו קרב אני יכול רק בשני ושלישי ולפעמים בסופ"ש ובחמישי. זה המשחק הראשון שאני מריץ ולכן אשמח לעצות.
כותרת להרפתקה-
העיר תל חן על סף מלחמת אזרחים. העיר נחשבת כחלק מהאימפריות הדיבינתית והזרטונית בו זמנית [בעקבות סעיף בהסכם הפסקת האש]. אתם נשכרתם על ידי לורד אגרון [ראש העיר] להילחם בכת מאמיני זורוק-אקטון שמתנקשים במאמיני אלי הטוב ומגיסים מאמינים משלהם.
דמויות [יוספו כאשר ישלח דף הדמות שלהם בעברית]-
[אין עדיין]
האימפריה האפלה האדירה נפלה בשיא כוחה בעקבות קללת שביט הביעותים,
ועדיין גוססת לאיטה,
כיום האימפריה הדיבינתית עומדת לחסל את האימפריה הזרטונית,
במלחמה שהעולם לא ראה מאז מלחמת האלים האדירה,
בנתיים כול הצדדים מתכננים את צעדיהם,
כוהני זורוק-אקטון מפגינים את הנוכחות הכי גדולה שלהם מאז הנפילה של האימפריה האפלה,
הגמדים עובדים על פרויקט מסתורי,
המורדים מאגפים את האימפריה הדיבינתית,
המשחק מתרחש בעולם המערכה הסוג של ביתי שלי.
עולם המערכה
אם אתם רוצים עוד מידע אתם יכולים לבקש.
כול המקצועות והגזעים פתוחים אבל דמי דרקון ואורקים נדירים באזור וחוץ מזה תתנו קישור לדף הדמות בגוגל דרייב או אקסל או משהוא אחר. הדמויות מתחילות בדרגה 5.
קצת תיאום ציפיות: סצנות מכניות כמו קרב אני יכול רק בשני ושלישי ולפעמים בסופ"ש ובחמישי. זה המשחק הראשון שאני מריץ ולכן אשמח לעצות.
כותרת להרפתקה-
העיר תל חן על סף מלחמת אזרחים. העיר נחשבת כחלק מהאימפריות הדיבינתית והזרטונית בו זמנית [בעקבות סעיף בהסכם הפסקת האש]. אתם נשכרתם על ידי לורד אגרון [ראש העיר] להילחם בכת מאמיני זורוק-אקטון שמתנקשים במאמיני אלי הטוב ומגיסים מאמינים משלהם.
דמויות [יוספו כאשר ישלח דף הדמות שלהם בעברית]-
[אין עדיין]
עריכה אחרונה: