• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

חדשות הכרוז הזוכים בפרס דיאנה ג׳ונס לשנת 2024 - United Paizo Workers

סטטוס
נעול לתגובות.
פרס דיאנה ג׳ונס הוא אחד מהפרסים היוקרתיים בתחום, והוא ניתן על מצוינות במשחקים ותרומה לתחביב, לאנשים, למשחקים ולארגונים.
משהו כמו פרס ישראל, על הישג חיים.
השנה הזוכים הם עובדי פאיזו שהתאגדו ב United Paizo Workers בתקופת המנכ״ל הקודם של החברה. בחירה מעניינת שזכתה להרבה תגובות חיוביות מצד יוצרים אחרים בחו״ל.
למידע נוסף על הפרס: The Diana Jones Award

UPW-Zoom-Background-1024x576.png

אין כאן אף פוליטיקאי, אלא מי שמחליט זה 50 יוצרים, ואנשים מהתעשייה - שאוהבים משחקי תפקידים וגם רוצים שהיוצרים בתעשייה יקבלו יחס ותשלום הגון.
שווה לקרוא על הפרס לפני שמגיבים. וגם על הרקע למה בכלל קמה התאגדות. בהחלט יכול להיות שלא היתה פאיזו היום בלעדיה.
יש כלכך הרבה בעיות ואתגרים בלהיות יוצר תוכן של משחקי תפקידים, אז כל מה שיכול לעזור להם כמו ההתאגדות, צריך לשמח. לקרוא לזה חארטה זה פשוט בורות.

לא צריך להיות "פוליטיקאי" כדי לעסוק בפוליטיקה. בכלל יש נטיה בארץ לזהות מפלגתיות עם פוליטיקה.

יכול להיות שהצעד היה חשוב ומבורך, אני לא מכיר בזה ומוכן להאמין בכך בקלות. זה לא רלבנטי, פרס על יצירה צריך להינתן על יצירה, לא על הפוליטיקה שמאפשרת אותה. משל למה הדבר דומה, לתת פרס לוויזארדס על זה שהם מינו את מייק מירלס לעצב את מו"ד5 - זה פוליטיקה; שיתנו פרס על עיצוב מו"ד5.

גם זה
  • TTRPGs for Trans Rights in Florida, a charity bundle organized by Rue Dickey.
בבירור פוליטי. שיתנו לזה פרס כי זה אחלה (לכאורה, לא מכיר) משחק תפקידים, לא כי זה בא לקדם איזושהי מגמה פוליטית.

ולפני שיהיה לך טענות על כך שאני פשוט מתנגד לאג'נדה פוליטית פרוגרסיבית, אני אציין ש-Glitter Hearts זה משחק תפקידים מצוין והמצודה הקורנת היא אסופה נחמדה מאוד, ושניהם מקדמים את האג'נדה הפוליטית הזו. אבל אני מתייחס אליהם כשלעצמם ולא בתור סוכנים פוליטיים.

עריכה אחרונה:
יש לי התנגדות לצביעה גורפת של כל דבר חברתי או פילוסופי בתור ״פוליטיקה״.
זה מדבר על יחסי עובד-מעביד, תגמול ראוי ליוצרים על עבודה, הכרה בכך שגם לכותב של תוכן משחקי תפקידים יש זכות להשפיע על התוכן וכך הלאה.
פילוסופיה זה לא פוליטיקה.

במקרה הזה צריך לשבח את זה שפועלים לתת יותר קרדיט ותמורה למי שיוצר משחקי תפקידים ולא רק לתאגיד.
אבל גם אני סוטה מהדיון.

יש לי התנגדות לצביעה גורפת של כל דבר חברתי או פילוסופי בתור ״פוליטיקה״.

כול תנועה חברתית היא פוליטיקה, בהחלט. זה ממש בהגדרת המושג, זו לא צביעה.

יחסי עובד-מעביד
זה בערך הבסיס לחלוקה המקובלת של הפוליטיקה המודרנית.

במקרה הזה צריך לשבח את זה שפועלים לתת יותר קרדיט ותמורה למי שיוצר משחקי תפקידים ולא רק לתאגיד.
אולי, אבל פרס על יצירה הוא פרס על תוכן.

הכל פוליטי, ואנחנו חיים בעולם שבו יש השלכות משמעותיות להחלטות מהסוג של יצירת איגוד או הרמת באנדל לזכויות טראנסים בפלורידה - אולי לא עליך ועלי, אבל על אנשים רבים אחרים (אמריקאים בעיקר, אבל מאמריקה יש השלכה לכל עבר), וארגונים כמו פרס דיאנה ג'ונס (האמריקאי מאוד) רוצים לקחת אחראיות חברתית ולהאדיר ולרומם פעילויות כאלו. לדעתי זה מצוין.

זה לא שחסרים אירועים של מומחי תעשייה שמנסים לרומם את מה שהוא הכי "איכותי" או "חדשני", אז אם זה מה שאתה מחפש, פנה אליהם - אבל אל תפנה בתלונות לכך שארגון X כלשהו בחר לפעול באופן Y כלשהו. לגיטימי ורצוי שיש פרס ששם דגש על דברים נוספים בעולם משחקי התפקידים מעבר למוצרים המוגמרים, כי התחביב אינו רק המוצר המוגמר - הוא עולם רחב עם מלא אלמנטים, שהצרכן הקטן בדרך כלל לא מודע אליהם אבל הם חשובים מאין כמותם כדי שהתחביב יוכל להמשיך להתקיים ולהתפתח. (כמו כן דיאנה ג'ונס לא פונה לצרכן הקטן, זה פרס תעשייה)

"פרס על יצירה הוא פרס על תוכן"

ברשימת הדברים שאינם נכונים, האמירה הזו נמצאת באחד המקומות הראשונים.
ראשית, כי יצירה היא תהליך מורכב שיש בו הרבה שלבים; אהלן, אני פועל בתחום שמוגדר כ-"יצירה" כבר עשרות שנים, בגאווה ובמקצועיות, ו-"תוכן" נמצא במקום השלישי בערך ברשימת הדברים שבהם אני עוסק. ניהול עצמי ואינטראקציות עם התחום ועם הקהל תופסים חלק גדול בהרבה מתהליך היצירה. זו לא איזו הפתעה גדולה - זה נכון כבר ליטרלי אלפי שנים, "יצירה" אינה רק לשבת ולפתח משהו אלא גם כל מה שמסביב, ואי אפשר להפריד בין הדברים.
שנית, פרס דיאנה ג'ונס לא מגדיר את עצמו כפרס על "יצירה" (או על "תוכן") בכל מקרה.

כמו כל הסיסמאות, היא אינה נכונה. אבל שים לב שטענתך מנוגדת לחלוטין לשל דניאל.

אנחנו חיים בעולם שבו יש השלכות משמעותיות להחלטות מהסוג של יצירת איגוד או הרמת באנדל לזכויות טראנסים בפלורידה - אולי לא עליך ועלי, אבל על אנשים רבים אחרים (אמריקאים בעיקר, אבל מאמריקה יש השלכה לכל עבר)
נכון.

וארגונים כמו פרס דיאנה ג'ונס (האמריקאי מאוד) רוצים לקחת אחראיות חברתית ולהאדיר ולרומם פעילויות כאלו.
ולפיכך: חארטה פוליטית.

לדעתי זה מצוין.
אחלה.

ראשית, כי יצירה היא תהליך מורכב שיש בו הרבה שלבים; אהלן, אני פועל בתחום שמוגדר כ-"יצירה" כבר עשרות שנים, בגאווה ובמקצועיות, ו-"תוכן" נמצא במקום השלישי בערך ברשימת הדברים שבהם אני עוסק. ניהול עצמי ואינטראקציות עם התחום ועם הקהל תופסים חלק גדול בהרבה מתהליך היצירה. ז
רובנו עוסקים ביצירה כזו או אחרת, ואף פעם לא ראיתי מישהו מקבל פרס נובל על זה שהוא ניהל מחברת מעבדה כמו שצריך, למרות שאלמלא כן אי אפשר לגלות כלום.

שנית, פרס דיאנה ג'ונס לא מגדיר את עצמו כפרס על "יצירה" (או על "תוכן") בכל מקרה.

For the twenty-fourth year in a row, the Diana Jones Award for Excellence in Gaming celebrates everything that’s the best about gaming. That can mean a game system or supplement, a magazine, a company, a designer, an event or convention, or any other entity that shows gaming at its absolute zenith.

לי זה נראה יותר כמו תוכן, אבל אולי אני לא הבנתי נכון.

לא באתי להגן על דניאל או על אמירתו, אני מדבר בשם עצמי.
בלי קשר, אני מוכן לעמוד מאחורי האמירה שהכל פוליטי, כי תחת ההגדרה "פוליטי", אני בגדול אומר "דברים שלאנשים איכפת מהם, ורוצים להביא לתנועה חברתית כדי להביא לשינוי\שימור". בעצם כך שאנחנו משתמשים במגדר גברי כברירת מחדל, למשל, אנחנו לא משתמשים במגדר אחר כברירת מחדל, ויש לכך השלכות; הן אולי לא עצומות, אבל הן שם, וזה קורה כמעט בכל משפט שני שאני כותב. בכך שאני כותב בעברית, ובניסוח מסוים, אני עושה הצהרה פוליטית; זה לא רק פוליטי - אני כותב בעברית כי זה נוח - וזה לא בהכרח מודע - לא עשיתי בחירה מודעת לכתוב בעברית כאמירה - אבל זה עדיין המצב. כי יכולתי לכתוב בשפה אחרת. אולי ההצהרה אינה חזקה, אבל זה כבר תלוי נסיבות. כל פעולה אנושית שמטרתה להביא לשינוי אצל אנשים אחרים היא, במידה כלשהי, פוליטית, תחת ההגדרה שלי. כאשר ארגון כלשהו מכיר בכך, ועקב כך משלב את זה כשיקול בהחלטותיו כדי לקדם תנועה חברתית מסוימת על חשבון אחרת, הוא לוקח אחראיות חברתית.

"ולפיכך: חארטה פוליטית."
אהההה, כשאנשים רוצים לקחת אחראיות חברתית, אז אפילו כשזה לא נוגע לך, ולא עולה לך כלום, ובא במטרה להאיר זרקור על תמיכה באנשים שסובלים ומצבים בלתי ראויים בתעשיה, אתה עדיין שיפוטי כלפי זה, ומזלזל. חבל!

"רובנו עוסקים ביצירה כזו או אחרת"
זה כמו להגיד שרובנו עוסקים בספורט במידה כזו או אחרת, ולכן, ספורטאים מקצועיים לא באמת שונים מכולנו, אורח החיים שלהם דומה, השיקולים שלהם דומים, הדברים שאיתם הם צריכים להתמודד ולהבין בחייהם דומים, וכו'. במילים אחרות, אתה מרדד את המקצוע שלי לרמת התחביב. אני לא יודע מה המקצוע שלך, אבל תאר לעצמך שארדד אותו לרמה הבסיסית ביותר של הפעולה הסטנדרטית שכולם מבצעים (הוא כולל הקלדה? אז בוא נגיד, "לשבת מול מחשב"), ועל בסיס *זה*, אמשיך ואטען *משהו כלשהו*.

דיאנה ג'ונס הוא לא פרס נובל, ולא מתיימר להיות; לא כל פרס שקול לכל פרס אחר. הפרס מגדיר היטב מה הוא רוצה, אם אתה שופט אותו לפי כללים אחרים, הטעות היא בהערכה שלך.

"לי זה נראה יותר כמו תוכן, אבל אולי אני לא הבנתי נכון."
אם ההגדרה שלך ל-"תוכן" כוללנית כל כך עד שהיא כוללת את המילה גיימינג (בשם הפרס; לא כתוב "המשחק" או "המוצר" או "התוכן", כתוב מצוינות בגיימינג), וגם מעצבים, אירועים, חברות, אז לדעתי ההגדרה שלך רחבה מדי ולא מועילה, בטח שלא בדיון אודות הדיאנה ג'ונס. ממליץ להסתכל בהגדרה של הפרס עצמו, לגבי הפרס עצמו:
What is ‘Excellence in Gaming’?
The Diana Jones Award is designed to reward any combination of achievement, innovation, and anything that has benefited or advanced the hobby and industry as a whole; or which has had the greatest positive effect on games and gaming; or which, in the opinion of the judging committee, shows or exemplifies gaming at its best.​

"ולפיכך: חארטה פוליטית."
אהההה, כשאנשים רוצים לקחת אחראיות חברתית, אז אפילו כשזה לא נוגע לך, ולא עולה לך כלום, ובא במטרה להאיר זרקור על תמיכה באנשים שסובלים ומצבים בלתי ראויים בתעשיה, אתה עדיין שיפוטי כלפי זה, ומזלזל. חבל!

תלוי באיזו אצטלה זה בא, אני לא מצפה מהעמותה לקידום משחקי תפקידים לתמוך בזכויות בע"ח.
כאשר ארגון כלשהו מכיר בכך, ועקב כך משלב את זה כשיקול בהחלטותיו כדי לקדם תנועה חברתית מסוימת על חשבון אחרת, הוא לוקח אחראיות חברתית.
הוא לא לוקח. הוא נוקט עמדה.

זה כמו להגיד שרובנו עוסקים בספורט במידה כזו או אחרת,
אתה מרדד את המקצוע שלי לרמת התחביב.
ההפך.
אני אומר שרובנו פה עוסקים במקצועות של יצירה. אלמלא חוקי הקניין הרוחני לא הייתה לנו פרנסה. ומה שאמרתי הוא שכלל הדברים שמאפשרים יצירה אינם רלבנטיים לפרס על יצירה. עם כל הכבוד והחשיבות לניהול זמן ואינטרקציות, הן אינן הפירות של העבודה שלך, ופרס נותנים על פירות, לא על הגזע והעלים.

בלי קשר, אני מוכן לעמוד מאחורי האמירה שהכל פוליטי, כי תחת ההגדרה "פוליטי", אני בגדול אומר "דברים שלאנשים איכפת מהם, ורוצים להביא לתנועה חברתית כדי להביא לשינוי\שימור".
אנחנו מסכימים על ההגדרה. זה לא אומר שהכל פוליטי - לא הכל הוא "דבר שלאנשים אכפת ממנו".

לגבי הפרס עצמו:
What is ‘Excellence in Gaming’?
The Diana Jones Award is designed to reward any combination of achievement, innovation, and anything that has benefited or advanced the hobby and industry as a whole; or which has had the greatest positive effect on games and gaming; or which, in the opinion of the judging committee, shows or exemplifies gaming at its best​
טוב, האמת שאין לי הרבה מה להתווכח עם זה, הם יכולים לתת פרס על כל מה שבא להם ולנפנף בדגל גיימינג. שיהיה להם לבריאות ואני אנחר בבוז.

דרך אגב, למה זה מפעיל אותך? היית קופץ להגנתם אם הם היו נותנים פרס למוסד העבדות, שבזכותו העולם הקלאסי הגיע להישגיו? למלחמה כקטר להתקדמות טכנולוגית?

טוף, נראה לי שמיצינו לבינתיים. אני שופט את הארגון הזה לפי הסטנדרטים שהוא עצמו מציב, ונראה שאתה מציב לו סטנדרטים משלך, ואני לא רואה את ההצדקה. פרס נותנים על מה שהם רואים לנכון לתת, ואם הם רוצים להעריך את הגזע והעלים, שיעשו כך (וזו הכרזה מדהימה בעיני לטעון שמדובר בדברים שלא ראויים להוקרה).

מפעיל אותי כשמזלזלים (לא רואה את הקשר למוסד העבדות ולמלחמה). אני לא קופץ להגנת הארגון, הוא ילד גדול ויכול להגן על עצמו; אני מתרגז כשבאים בתלונות על משהו לא רלוונטי, ומתוך כוונה להפחית. הארגון הזה מנסה לעשות משהו טוב ולעזור - והוא אכן עושה זאת. והתגובה הראשונה שלך לכך היא "איזה חארטה"; יכולת שלא לכתוב כלום, יכולת להבליג, יכולת להתעלם, יכולת להסכים, אבל החלטת לזלזל. אז אני החלטתי שלא לעמוד בצד ולהתערב בשיחה, כדי שלא יחשבו הקוראים כאן, בטעות, שיש משהו בדבריך.

ולמה אתה טרחת בכלל להגיב מלכתחילה ולכתוב את ההודעה הראשונה שלך?

שיש משהו בדבריך.
לא נראה לי שהפרכת אותם. אני טענתי שזה פוליטי ואתה מסכים איתי, ההבדל הוא שאתה רואה זאת בחיוב ואני בשלילה.

ולמה אתה טרחת בכלל להגיב מלכתחילה ולכתוב את ההודעה הראשונה שלך?
שעמום ודחיינות, כמו רוב הדברים שאני כותב באינטרנטים.

בעצם כך שאנחנו משתמשים במגדר גברי כברירת מחדל, למשל, אנחנו לא משתמשים במגדר אחר כברירת מחדל, ויש לכך השלכות; הן אולי לא עצומות, אבל הן שם, וזה קורה כמעט בכל משפט שני שאני כותב. בכך שאני כותב בעברית, ובניסוח מסוים, אני עושה הצהרה פוליטית; זה לא רק פוליטי - אני כותב בעברית כי זה נוח - וזה לא בהכרח מודע - לא עשיתי בחירה מודעת לכתוב בעברית כאמירה - אבל זה עדיין המצב. כי יכולתי לכתוב בשפה אחרת.
אומנם התעלמתי מכך בהודעה, אבל דווקא כיוון שזה חלק מהמקצוע שלך אולי כדאי להתייחס.
כתיבה בעברית בניסוח מסוים אינה דווקא הצהרה פוליטית. היא בטח לא כזו כשמדובר באדם שדובר רק עברית ושאינו מודע להשלכות הפוליטיות של שימוש בלשון זכר כברירת מחדר. וגם אם נקפוץ במנעד אליך - שמודע לכך ויודע גם שפות אחרות, הרי שבבחירה לכתוב בעברית אתה לאו דווקא עושה בחירה פוליטית (ייתכן שאתה רוצה להיות בהיר לקהל היעד) והבחירה המשמעותית יותר היא דווקא באיזה ניסוח אתה בוחר כדי להימנע מכך - יש יותר מטקטיקה אחת ובבחירה באיזו מהן אתה מצהיר הצהרה פוליטית.

ואם הם רוצים להעריך את הגזע והעלים, שיעשו כך (וזו הכרזה מדהימה בעיני לטעון שמדובר בדברים שלא ראויים להוקרה).

הוקרה מקבלים מהקרובים, אנשים בוגרים מקבלים פרס על תוצאות לא על מאמץ.

"אנשים בוגרים מקבלים פרס על תוצאות לא על מאמץ"
ארגונים מעניקים פרסים כדרך לקדם מטרות באמצעות כך שמייצרים אירוע ופלטפורמה; אבל אני מבין שאין שוויון ברמת ההבנה שלנו בנושא, ושבכל מקרה מבחינתך פשוט לזרוק זלזול זה ניצול לגיטימי של הזמן ולא איכפת לך מההשלכות מלבד, שבתקווה, תייצר אנגייג'מנט - שזו התנהגות אנוכית וחסרת כבוד לזמנם של אחרים. לי דווקא יש כבוד לזמן שלי, אז מבחינתי סיימתי כאן.

הפרספקטיבה שלי, ואני אנסה לנסח קצת מהסנטימנט שהוצג כאן. קטונתי לייצג את SandChicken בדיון, אבל בכל זאת.

פרס דיאנה ג'ונס (שמעולם לא שמעתי עליו קודם) החליט להעניק פרס לעובדי פאיזו על כך שהם התאגדו. זכותם לעשות מה שהם רוצים ולתת פרס למי שהם רוצים ועל מה שהם רוצים. העניין הוא שמרגע זה הפרס (כמו שנאמר) הוא לא על ההישג האומנותי אלא על פעולה פוליטית (והדימוי הקומניסטי אפילו מדגיש את הפן הזה) אומר לי (טאוטולגית) שזהו פרס פוליטי/חברתי ולא פרס אומנותי. זה אומר:

א. המילה "יוקרתי" אינה רלוונטית עבורי כצרכן מ"ת כי היא יוקרתית במובן הפוליטי/חברתי ולא במובן האומנותי שזה אומר "יוקרתי" רק עבור מי שהוא בעל ערכים מסויימים וחושב שזה חשוב לתת על זה פרס. (ובמקרה שלי - כן, אני שמח שעובדי פאיזו עמדו על הזכויות שלהם, אני חושב שפרס על זה, זה טפשי בקונטקסט הזה).
ב. שכל פרס "דיאנה ג'ונס" שינתן בעתיד למוצר הוא חסר ערך בעיני כיוון שאני יודע שבמתן הפרס נכנסים שיקוליים שאינם אומנותיים.

עכשיו, הפרס הזה לא מעניין אותי כקליפת השום. הדיון עליו לא מעניין אותי כקליפת השום. העניין הוא ההקשר הרחב יותר שגם הוצג בדיון הקודם. הערבוב המאד אגרסיבי של אג'נדות פולטיות בשיקולים אומנותיים, אבל יהיה לכולם לבריאות.

פרס דיאנה ג'ונס (שמעולם לא שמעתי עליו קודם)
הנטיה של אנשים להגיב על נושאים שהם לא מכירים או מבינים, קצת מיותרת.
אם זה לא מזיז לכם, למה לכתוב כל-כך הרבה תגובות?
אפילו לא צריך להשקיע ולקרוא מה מהות הפרס, אלא פשוט לקרוא את ההקדמה שלי עם רקע על הפרס ולהפסיק עם הקשקוש שפרס זה רק ליצירה. ככה זה, חסכתי את העבודה.

זה אחד משלושת הפרסים המובילים בתחביב ובהחלט ראוי לתשומת לב. לא צריך לריב על כל דבר.
וכבר הגבתי במקום אחר - תפסיקו לדחוף פוליטיקה לכל דיון. אם אתם עצבניים מדיון אחר, או רואים צל הרים כהרים בכל דבר, בחייאת.

לאנשים יש איזו מיסטיפיקציה של פרסים. כאילו אם קיבלת פרס על משהו, זה אומר משהו על מי שלא, או על התחום שעליו מקבלים פרסים, או על מי שנותן את הפרסים האלה. כאילו זאוס ירד מהשמיים והכתיר מישהו בעלי דפנה ואז לקח אותו לאולימפוס*

בסופו של דבר זה אומר שכמה אנשים התארגנו, במקרה הטוב השיגו כסף ובמקרה הפחות טוב רק הדפיסו תעודה על דף של A4 דמוי קלף ואז נתנו את זה למישהו שעשה משהו שמצא חן בעיניהם ונראה להם מספיק חשוב כדי לטרוח בשביל זה. לא רשות הפרסים האוניברסלית של היקום, סתם התארגנות של אנשים שבא להם לחלק פרסים.

לא מרוצים מהפרס שמישהו נתן? תמציאו פרס משלכם ותחלקו אותו למי שבא לכם. ככה זה עובד.

* אם זה קורה לכם, תברחו, זו השיטה של זאוס להזרים אנשים ולעשות להם דברים מהסוג שלפני עשור נקרא "קוסבי לוהט".

נ.ב. - אני מכיר מישהו שקרוב משפחה שלו קיבל פרס בינלאומי יוקרתי במיוחד על הצטיינות רבה במיוחד. זה לא משנה את העובדה ששניהם שמוקים מעצבנים.

ניהולי - הבא שמפרסם פוסט כללי שלא קשור לפרס עצמו אלא לכל מיני דברים, threadban ואזהרה.
דוגמא לפוסט על הפרס עצמו "איזה כיף לראות שהיוצרים של פאיזו זוכים להכרה, מגיע גם להם ליהנות מהפירות של העבודה שלהם"

אישית, לא הכרתי את הפרס, אבל תכל'ס נחמד לראות שיש מישהו שהחליט (ראו הפוסט הקודם שלי כאן) שגם לאנשים שנמצאים ב"שרשרת האספקה" של מוצר משחקי תפקידים מגיע משהו.

חלק מהעניין בפרסים מהסוג הזה, הוא לא הפרס עצמו, אלא הפרסום שהוא מייצר מסביבו. למשל, כמו שעד לפני חמש דקות לא הכרתי את הפרס, בזכות הפרסום עליו אני יודע ש:
- יש פרס למשחקי תפקידים שמוגדר לפי מה שאני מבין כ"קטגוריה חברתית".
- בפאיזו קיבלו את הפרס הזה.
- בעולם של כלכלת חלטורה ועובדי קבלן, יש לפחות חברת תוכן אחת שהעובדים שלה הצליחו להתאגד.
- שווה לבדוק איך זה עובד להם ואיך זה הצליח להם.

וכל זה, מידיעה קצרה של "X קיבל פרס Y".

איזה חארטה פוליטית
פוליטית, אני בצד המאוד קפיטליסטי של המפה- ועדיין, אני מכבד את הזכות שלהם לבחור להתאגד ולשמור על הזכויות שלהם מתחת למעסיק. זכויות העובד הגיעו רק כי אנשים נלחמו עליהם, גם אם אתה ציני מאוד בכוח שיש לאיגודי עובדים מסוימים כמוני, הזכות להתאחד כדי לשמור ולשפר את הזכויות של המועסקים היא זכות מאוד חשובה.

ולדעתי? מגיע לעובדי פאיזו, הם יצרו שיטה מאוד טובה, license טוב, מאוד מכבדים ומקשיבים לקהילת המעריצים שלהם, וה barrier tο entry לפאתפיינדר 2 מאוד נמוך.

סטטוס
נעול לתגובות.
חזרה