• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

דרקוניקון 2024 נדחה, נשמח להפגש בדרקומיני

חברים וחברות יקרים, בשמונת החודשים האחרונים המלחמה משפיעה על כולנו, ולמרות מאמצים והכנות של כל הצוות, לא הצלחנו למצוא מיקום הולם בו ניתן לקיים את דרקוניקון השנה.

אנחנו יודעים כי רבים ורבות מכם ציפו לכנס, ואף הכנתם משחקים להרצה בכנס. אז אם כבר הכנתם משחק לכנס, בואו להנחות אותו בדרקומיני, ארוע משחקים בחסות פריק בדיזינגוף סנטר. בכנס תמצאו שולחנות משחקי תפקידים ואת אתגר בקופסה, תחרות פיתוח משחקי הלוח - כולל הזדמנות להיפגש עם יוצרים ישראליים.

דרקומיני יתקיים ב 25-26 באוגוסט, כל יום בין השעות 15:00 עד 22:00.

להגשת משחקים לכנס, מלאו את הטופס בקישור.
משחקים לאתגר בקופסה ניתן להגיש עד ה-1.8, בעוד כשבוע נעדכן בפרטים נוספים.

בתקווה לשלום ולסיום המלחמה, לשלומם של חיילי צה"ל, ולחזרת החטופים.
צוות דרקוניקון

מצטרף למה שנאמר מעליי.
דרקוניקון 'נדחה', כלומר מתוכנן כנס יותר מאוחר השנה? או שהכוונה לביטול ויהיה כנס בתקווה בשנה הבאה?
נראה לי שהכוונה פה נדחה = בוטל להשנה.
אני ממש אשמח לטעות אם הבנתי לא נכון :)

יש הסבר לגבי מה זה בדיוק הדרקומיני בפריק?
מה קהל היעד? באיזה סדר גודל האירוע?
חוץ ממשחקים, יהיו שם דברים אחרים?
אולי לפתוח עץ נפרד על זה?
בגדול – מאחר שהציפייה לדרקוניקון גבוהה ואנחנו יודעים שיש אנשים שציפו מאוד לאירוע משחקים בסוף אוגוסט, דרקומיני הוא כמו דרקוניקון אבל בסדר גודל פחות.

תחרות אתגר בקופסה לפיתוח משחקי לוח תתקיים כרגיל. אנחנו מצפים לבערך שליש שולחנות משחקי תפקידים מהרגיל בכל סבב, פלוס מקום לשבת לשחק משחקי לוח עם חבר'ה ובעיקר להיפגש ולדבר על משחקים.
אמנם לא יהיה עם חווית הוואו של אולם דרקוניקון המכיל 800 איש – אבל יהיה עם חווית הלפגוש אנשים ולדבר על משחקים בשביל אלו מבאי הכנס שהם יותר הרדקור בתחביב. :)

אוקיי תודה the Nerubian the Nerubian .
יש עוד פרטים? כמו שעות? סבבים? זה משהו מטעם פריק? האם יהיו מספיק שולחנות? האם הסביבה מאפשרת משחק ברמה סבירה? יש אתר? איך תתבצע ההרשמה?
קהל היעד השתנה? ואלו רק השאלות שעולות לי בשליפה.

האם יהיו מספיק שולחנות – כן, אם כי לא באולם. יש לחנות חדרי משחקים
המשחקים יהיו רק בחדרי המשחקים של החנות?
מההיכרות שלי עם החנות להנחות חמישה משחקים במקביל בחדרי המשחקים שלה זה די גבולי, לא רוצה לדמיין אפילו מה יקרה אם ינסו לדחוס שליש דרקוניקון בפנים...

הגשתי משחק אחד בינתיים :)
חושב על נוסף.
- יהיה לכנס אתר ייעודי? כי אם לא צריך לעדכן את אתר דרקוניקון (אולי בכל מקרה כדאי למקרה שאורחים משנים קודמות יבדקו אותו).
- יש כבר פרטים לגבי מה מקבלים מנחים מבחינת השתתפות במשחקם אחרים? בכלל פרטים על רכישת כרטיסים וכו'?
- אני בערך כל החיים השתדלתי להתרחק מדיזינגוף, אשמח לטיפים לגבי הגעה ברכב ואיפה אפשר לחנות מבלי למכור כליה :)

מצטרף למה שנאמר מעליי.
דרקוניקון 'נדחה', כלומר מתוכנן כנס יותר מאוחר השנה? או שהכוונה לביטול ויהיה כנס בתקווה בשנה הבאה?
אכן יהיה בשנה הבאה, בשאיפה שנחזור למצב של שלום ושהמלחמה תסתיים.
יש הסבר לגבי מה זה בדיוק הדרקומיני בפריק?
מה קהל היעד? באיזה סדר גודל האירוע?
חוץ ממשחקים, יהיו שם דברים אחרים?
אולי לפתוח עץ נפרד על זה?
נרוביאן ענה אבל אוסיף שתי אגורות:
זה הדרך שלנו להגיד תודה לקהל של דרקוניקון, מנחים ושחקניות, שמחכים לכנס. זה לא גדול כמו דרקוניקון רגיל, אבל אחלה דרך להעביר יומיים.
יהיה לזה אתר נפרד ועץ נפרד כמובן. אנחנו מתארגנים עדיין.
(אולי אפילו נבדוק את האתר החדש שהכנו לדרקוניקון)
יהיה שם גם דוכן יד-2 כנראה, נכריז בקרוב.
אוקיי תודה the Nerubian the Nerubian .
יש עוד פרטים? כמו שעות? סבבים? זה משהו מטעם פריק? האם יהיו מספיק שולחנות? האם הסביבה מאפשרת משחק ברמה סבירה? יש אתר? איך תתבצע ההרשמה?
קהל היעד השתנה? ואלו רק השאלות שעולות לי בשליפה.
זה ארוע של דרקוניקון. לוגיסטית מסתייע בפריק.
שני סבבים כל יום, משלוש עד שש וחצי ומשבע עד עשר.
אנחנו נספק יותר פרטים בהמשך.
משער שקהל היעד יהיה יותר בוגרים ופחות משפחות, אבל זה לא מבוסס.
הגשתי משחק אחד בינתיים :)
חושב על נוסף.
- יהיה לכנס אתר ייעודי? כי אם לא צריך לעדכן את אתר דרקוניקון (אולי בכל מקרה כדאי למקרה שאורחים משנים קודמות יבדקו אותו).
- יש כבר פרטים לגבי מה מקבלים מנחים מבחינת השתתפות במשחקם אחרים? בכלל פרטים על רכישת כרטיסים וכו'?
- אני בערך כל החיים השתדלתי להתרחק מדיזינגוף, אשמח לטיפים לגבי הגעה ברכב ואיפה אפשר לחנות מבלי למכור כליה :)
יהיה אתר.
מנחים מקבלים השתתפות חינם. מחירי הכרטיסים כנראה יהיו זולים יותר אם יערך בפריק.
יש את החניון של הסנטר, ויש תחבורה ציבורית. נעלה פרטים בהמשך.

חזרה