האתגר הקודם:
www.pundak.co.il
ההגשות לאתגר:
דרקונים ונתונים - [דו"נ 200] – נתונים אחרים לפוקימון: רגע ונצח מאת Captain Sawyer
דרקונים ונתונים - [דו"נ 200] בהשראת הגשה של המפקד האלמוני מדו"נ 11 - כיפה אדומה, הזווית שלא הכרתם מאת פרגרין השני
דרקונים ונתונים - מהדורה 5 - [דו"נ 200] – נתונים אחרים למעגל הבנדר-לוג מאת Captain Sawyer
פאת'פיינדר פראי - דרקונים ונתונים - [דו"נ 200] נתונים אחרים ל... דו"נ 135, הכלאת-נוזקה מאת the Nerubian
דרקונים ונתונים - מהדורה 5 - [דו"נ 200] – נתונים אחרים לחבר דמיוני מאת Captain Sawyer
[דו"נ 200] [2ק20] נתונים אחרים לקישי מאת Adran
דרקונים ונתונים - מהדורה 5 - [דו"נ 200] – נתונים אחרים לכוהן החתולים מאת Captain Sawyer
דרקונים ונתונים - מהדורה 5 - [דו"נ 200] – נתונים אחרים לכוהן כופר מאת Captain Sawyer
לאחר 7 שנים של דרקונים ונתונים, הגיע הזמן לסיים. הבאר כמעט והתייבשה, ובעוד שיש בה מספיק מים לעוד כמה אתגרים בודדים - אני מאמין שעדיף להניח לה. לפחות לזמן הקרוב.
דרקונים ונתונים היה חלק משמעותי בפורום כאן, וזה היה לי לכבוד לנהל אותו אחרי
rui. כמה מהשינויים שעשיתי עבדו יותר טוב, וכמה פחות - אבל האתגר שרד גם את הניסיונות שלי לשנות אותו. הוא שרד את הקורונה, ואני חושב שהוגן גם להגיד שהוא שרד את המלחמה - בהתחשב בכך שהיא לא הסיבה שאני סוגר אותו. למעשה, התכוונתי לסגור אותו באתגר הזה כבר לפניה.
אני יכול רק לקוות שהנתונים שפורסמו כאן שימשו וישמשו א.נשים במשחקים, או לכל הפחות יפיחו השראה. זכרו גם - אם אתם רוצים לאתגר את עצמכם ולעבור על רשימת האתגרים שוב, שום דבר לא עוצר אותכן מלכתוב הגשות לאתגרים ישנים! אני אחשיב את זה לשם שינוי כהגשה מאוחרת, אבל תשלחו לי הודעה פרטית ואוסיף את ההגשה שלכן לאתגר ההוא בהזדמנות!
כמו האתגר המאה, גם האתגר המאתיים והאחרון יהיה בסימן של התרפקות על ההיסטוריה של האתגרים. גם הפעם האתגר שלכם יהיה לקחת הגשה קודמת שאינה שלכם, אחת שאהבתם, ולכתוב לה נתונים לשיטה או מהדורה אחרת משנכתבו לה במקור! רק אל תשכחו להוסיף את התוויות המתאימות לנושא ואת מספר האתגר לכותרת. מבטיח שזו הפעם האחרונה שאנדנד על זה
באתגר המאה שיתפתי את עשרת ההגשות האהובות עלי מהמאה הראשונה, אז הנה גם עשר ההגשות האהובות עלי מהמאה השנייה - לפי סדר הפרסום שלהן:
וכמובן, תכתבו נתונים שיגרמו לדרקונים עצמם לרייר! משהו שישביע את תאבונם לפני שהם יכנסו לתרדמת חורף.

דרקונים ונתונים - דרקונים ונתונים 199- חדי קרן
האתגר הקודם: דרקונים ונתונים - דרקונים ונתונים 198- ערפדים ההגשות לאתגר: דרקונים ונתונים - [דו"נ 199] התנים בחדר המדרגות מאת גאלאן. דרקונים ונתונים - [דו"נ 199 - חדי קרן] חד הקרן האפל מאת פרגרין השני. פאת'פיינדר פראי - דרקונים ונתונים - מהדורה 5 - 199-דרקונים ונתונים- גזע קאנטאורים חדש מאת...

ההגשות לאתגר:
דרקונים ונתונים - [דו"נ 200] – נתונים אחרים לפוקימון: רגע ונצח מאת Captain Sawyer
דרקונים ונתונים - [דו"נ 200] בהשראת הגשה של המפקד האלמוני מדו"נ 11 - כיפה אדומה, הזווית שלא הכרתם מאת פרגרין השני
דרקונים ונתונים - מהדורה 5 - [דו"נ 200] – נתונים אחרים למעגל הבנדר-לוג מאת Captain Sawyer
פאת'פיינדר פראי - דרקונים ונתונים - [דו"נ 200] נתונים אחרים ל... דו"נ 135, הכלאת-נוזקה מאת the Nerubian
דרקונים ונתונים - מהדורה 5 - [דו"נ 200] – נתונים אחרים לחבר דמיוני מאת Captain Sawyer
[דו"נ 200] [2ק20] נתונים אחרים לקישי מאת Adran
דרקונים ונתונים - מהדורה 5 - [דו"נ 200] – נתונים אחרים לכוהן החתולים מאת Captain Sawyer
דרקונים ונתונים - מהדורה 5 - [דו"נ 200] – נתונים אחרים לכוהן כופר מאת Captain Sawyer
לאחר 7 שנים של דרקונים ונתונים, הגיע הזמן לסיים. הבאר כמעט והתייבשה, ובעוד שיש בה מספיק מים לעוד כמה אתגרים בודדים - אני מאמין שעדיף להניח לה. לפחות לזמן הקרוב.
דרקונים ונתונים היה חלק משמעותי בפורום כאן, וזה היה לי לכבוד לנהל אותו אחרי

אני יכול רק לקוות שהנתונים שפורסמו כאן שימשו וישמשו א.נשים במשחקים, או לכל הפחות יפיחו השראה. זכרו גם - אם אתם רוצים לאתגר את עצמכם ולעבור על רשימת האתגרים שוב, שום דבר לא עוצר אותכן מלכתוב הגשות לאתגרים ישנים! אני אחשיב את זה לשם שינוי כהגשה מאוחרת, אבל תשלחו לי הודעה פרטית ואוסיף את ההגשה שלכן לאתגר ההוא בהזדמנות!
כמו האתגר המאה, גם האתגר המאתיים והאחרון יהיה בסימן של התרפקות על ההיסטוריה של האתגרים. גם הפעם האתגר שלכם יהיה לקחת הגשה קודמת שאינה שלכם, אחת שאהבתם, ולכתוב לה נתונים לשיטה או מהדורה אחרת משנכתבו לה במקור! רק אל תשכחו להוסיף את התוויות המתאימות לנושא ואת מספר האתגר לכותרת. מבטיח שזו הפעם האחרונה שאנדנד על זה
באתגר המאה שיתפתי את עשרת ההגשות האהובות עלי מהמאה הראשונה, אז הנה גם עשר ההגשות האהובות עלי מהמאה השנייה - לפי סדר הפרסום שלהן:
- דרקונים ונתונים - [Mistborn adventure game] (דו"נ 102) אביארים של
Larkin
- פאת'פיינדר 1 - דרקונים ונתונים - [דו"נ 113][PF1] אפשרויות שונות לרמכים ייחודיים ואזוריים של
העוג הברברי
- מהדורה 5 - דרקונים ונתונים - [דו"נ 117] כושף דם של H Hugh
- מהדורה 5 - דרקונים ונתונים - [דו"נ 118] שדת המעמקים - Devil of the Deep - קשת קצרה קסומה של
BadBug
- דרקונים ונתונים - מנוע האפוקליפסה - [דו"נ 134] [מפלצות שבלב] עור חדש: בן או בת המעמקים של
the Nerubian
- פאת'פיינדר 1 - דרקונים ונתונים - [דו"נ 151] מטהרי האוקיינוס- נתיב לכשפי מים של
העוג הברברי
- מה' ישנות / OSR - דרקונים ונתונים - [דו"נ 164] אחוזת קרלבה של ג גאלאן
- מה' ישנות / OSR - דרקונים ונתונים - [דו"נ 177] מימרת החול של ג גאלאן
- פאת'פיינדר 2 - דרקונים ונתונים - [דו"נ 183]- איו של ווירליס האפור של
amitf0123
- מהדורה 5 - דרקונים ונתונים - דו"נ 185- שיקוי התחדשות טרול של
Eldritch Blast
וכמובן, תכתבו נתונים שיגרמו לדרקונים עצמם לרייר! משהו שישביע את תאבונם לפני שהם יכנסו לתרדמת חורף.

עריכה אחרונה: