• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

דרקון אדום בוגר - Adult Red Dragon

חזרתי לדרקון.
עקב טעות ביחסי הצבע השחור בוואש שהכנתי בעצמי, הדרקון "התלכלך" לי ונראה מפוייח.
כעבור שעות ארוכות הגעתי למצב שאתם רואים בתמונה (לא גמור עדיין כמובן).
אתם רואים בתמונה אולי דרקון אדום, אבל מדובר פה במשהו כמו 6-7 שכבות של דריי בראש בגוונים שונים של אדום על צבע האדום הבסיסי.
זה מתחיל להיות מתסכל, אבל אני נחוש לסיים אותו כי יש לי עוד פרוייקטים מעניינים בראש :)

1696585981966.png

המממ כלומר הוא עדיין נראה מפוייח...
אני אעבוד עליו עוד קצת ויש גם את החלק המאתגר של להצמיד אותו לסלע הבזלת כך שהמשקל לא יהפוך אותו.

עכשיו כשאתה שואל, נראה לי שאני אעשה אותו מבריק.

התפלץ הזה גזל לי לא מעט שעות מהחיים... גורם לי לחשוב איך הייתי מתמחר דבר כזה אם הייתי מוכר אותו חחח...
כרגע קדחתי לו חורים לרגליים והכנסתי חוטי ברזל בשביל היציבות שהזכרתי קודם, אם הכל ילך כמתוכנן הוא ממש קרוב ללהיות מוכן.

1696625515083.png

תודה רבה, יש גם סרטון שלא יכולתי להעלות לפה, אבל הוא קיים באינסטגרם שפתחתי עם הלינק בחתימה.
סרטונים ותמונות, על אף היותם אמצעי זמין להעברת מידע ויזואלי, לא יכולים באמת להעביר את המראה של המיניאטורה. גם בגלל איכות ורזולוציה, וגם כי זה פשוט דו-מימד. המימד החסר משמעותי מאוד להתרשמות.

במיניאטורות, אין כמו מראה עיניים (אני לא מזמין את עצמי אליך הביתה או משהו כזה, למרות שחדר העבודה שלך זה בטח משהו ששווה לראות בעיניים - זו סתם "טרוניה"...)

סרטונים ותמונות, על אף היותם אמצעי זמין להעברת מידע ויזואלי, לא יכולים באמת להעביר את המראה של המיניאטורה. גם בגלל איכות ורזולוציה, וגם כי זה פשוט דו-מימד. המימד החסר משמעותי מאוד להתרשמות.

כן, זה בגדול נכון, לא משנה עד כמה טוב יהיה הצילום, יש השפעות של האור, הזווית, הסביבה, הרזולוציה ועוד...
מוזמן בשמחה אחרי שהמצב ירגע קצת :)

נראה מהמם!
זה גם מגניב לראות דרקון עם כנפיים פרושות - רוב המיניאטורות שיש לי כולל ה Adult Red Dragon הם או עם כנפיים מקופלות או עם כנפיים משוכות לאחור.

נראה מהמם!
זה גם מגניב לראות דרקון עם כנפיים פרושות - רוב המיניאטורות שיש לי כולל ה Adult Red Dragon הם או עם כנפיים מקופלות או עם כנפיים משוכות לאחור.
תודה!
הכנפיים שלו אמנם לא פרושות באופן מלא, אבל מצד שני גם לא מקופלות, מסכים שזה מגניב!
עבדתי גם לא מעט על הבסיס, שחוץ מתוואי השטח המתאים לדרקון אדום, גם נתן לו הגבהה וככה רואים הרבה יותר ממנו ובעיקר את הכנפיים.

חזרה