• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

בקשה להמלצה למשחק לשניים

aviram-t

פונדקאי חדש
היי,
אני מחפש משחק שמתאים לזוג, בעיקר הכיוון הוא משהו יחסית ספונטני / קז'ואל אבל עדיין פתוחים למעט עומק ומורכבות.
שיחקנו ואהבנו: קטאן (כולל יורדי הים, אבירים), מצודות, המחתרת, מלך טוקיו, קלפים נגד האנושות, קרקסון.
כמו שאתם רואים אלה משחקים שמתאימים לחבורה, וכבר נהיה די קשה לכנס מספיק אנשים 😅.
חשבתי שיהיה נחמד למצוא איזה משחק שמתאים לזוג, משהו "צבעוני" ומעניין (במקום לראות עוד פרק בטלוויזיה), בתקווה שיהיה בו ערך וגיוון למשחק חוזר.
אגב ניסיתי לראות סרטונים בנושא אבל קצת הלכתי לאיבוד, אבל נקודה מעניינת שהעלו בהם - המשחק מבחינתי לא חייב להיות מיועד ל 2 שחקנים בלבד, אם הוא מתאים גם ליותר שחקנים זה סבבה, אבל הכי חשוב זה שיהיה טוב ומעניין בשניים.

אשמח לדעתכם, אם יש לכם שאלות שיעזרו למקד אשמח לענות, תודה מראש

אם תרצו לשחק כמעט כל הרפתקת F20- אז scarlet heroes, ליטרלי מיועד ספציפית למטרה הזו.

אם תרצו לשחק יחד ללא מנחה: Ironsworn/ Starforged. ז'אנר dark fantasy/ מד"ב. IS חינמי בPDF ובהחלט מושקע. יותר נראטיבי, קהילה ענקית. אאל"ט, יש גם גרסה שהיא יותר "נינוחה" שנקראת Iron Valley.

Night's Black Agents: Solo Ops
מוד של דואט עבור NBA, שזה בגדול סוכנים חשאיים נגד אימפריית (פשע? של) ערפדים.

יש עוד כל מיני משחקים עם גוון רומנטי, כמו star crossed, heaven nor hell וכו'

עוד משחקים לשניים:
- Jaipur, משחק מסחר בשלושה סיבובים. לוקח משהו כמו 10 דקות לסיבוב.
- אוניטאמה, מזכיר קצת שח אבל עם מהלכים שמשתנים.
- Star Realms, משחק בניית חבילות מהיר, יש לא מעט מזל.
- שמיכת טלאים / Patchwork, אריחים וסוג של פאזל. אני לא עפתי עליו אבל אולי זה כן סגנון שמתאים לכם.
- האי הנעלם / המדבר הנעלם / פנדמיק - משחקים שיתופיים בעלי עקרונות דומים. החביב עליי הוא המדבר הנעלם.

נ.ב. ת תוהה נראה לי שהמלצת על משחקי תפקידים והשאלה היא בפורום משחקי לוח.

חזרה