"טוב" אומרת המכשפה, זהו "טוב" שמשמעותו "הבנתי ונמאס לי, תטפלו בזה." היא קמה מכסאה ומצביעה לעבר הקיר, העץ חורק לרגע בעוד דלת מופיעה בה, ידית מתחת פשוטה מאפשרת לפתוח אותה. "בצד השני נמצאת השגירורת שלנו, השגריר רוסו מקבל הוראות בעודנו מדברים לשתף איתכם פעולה ככל הניתן, אבל אני הולכת להבהיר את זה פעם אחת בלבד." היא מציינת בקול קר שלא אופייני להתגלמות הזו של המכשפה. "הוא לא המשרת שלכם ואתם לא אחראים עליו, זה נכון גם לצד השני. פירוש הדבר ששיתוף פעולה יכול להיות יעיל עם כל הצדדים יתנהגו יפה, אבל אנחנו נגלה 0 סבלנות כלפי מי שיפריע אקטיבית לשני." היא מזהירה. "אל תשכחו מי נמצא בראש שרשת המזון."
"ובכל זאת" היא חוזרת לקול מעט פחות תוקפני. "נשמע שאתם יודעים מה עליכם לעשות, תפעלו חכם ותביאו לי את העיר הזו על מגש של כסף, לא אכפת לי אם זה בכך שכולם יכרעו ברך או בכך שתבטלו את הקסם שמגן עליה. אבל" היא חוזרת להזהיר. "אני מטילה עליכם גם את המשימה להשיג את החלק מהאור של אויראל שהכת לקחה, כמות הדברים שאפשר לעשות עם האור הזה... מטרידה לכל הפחות." היא מסיימת את דבירה ונעלמת, בעוד הבקתה מתחילה לדחוף אתכם לעבר הדלת.
המעבר לצד השני הוא רגעי ומדויק, זה לא היה קסם שיגור רגיל שיכול להשתבש או טקס מאגי ארוך, דבר מדהים בהתחשב בחישובים הנדרשים כדי לבצע דבר כזה, המשוואה עצמה בטח ארוכה יותר מ4 עמודים, לא מפתיע בהתחשב בעובדה שהמכשפה עצמה הטילה כנראה את הלחש, אבל זו הפעם הראשנה שחלקכם מבחינים בכוחות שיש למכשפה להציע.
כשאתם מגיעים לצד השני אתם מופיעים בחדר גדול פנימי, המבנה עשוי אבן ומעוצב בצורה יחסית מודרנית, הרצפה מכוסה בשטיחים אדומים והקירות מקושטים בדיוקאנות של הברונים השונים, אתם מבחינים שהדלת דרכה עברתם נמצאת מתחת לדיון של המכשפה, ציור קיר של 3 דמויות אשר אתם מתקשים להבחין בפרטים שלהם בצורה ברורה, וכמעט נראה שהן משתנות בכל רגע. מתחת ל3 הדיקאנות האחרים בחדר ישנם גם דלתות, כך שנראה שיש דרך מהירה להגיע מהמקום הזה לברוניות האחרות, השאלה בדיוק לאן.
את רוב המקום במרכז החדר תופס שולחן עץ גדול, ועליו דגם של מה שאתם יכולים להניח שהוא העיר קרטאן, הדגם מונח על מפת קלף של העזור, אשר פרוסה לאורך כל השולחן ומעידה על תוואי השטח באיזור והמיקום של המושבות השכונות, וכן את הגוש השחור שנמצא בקצה המפה ומעיד על גל האלמתים, משהו בכם אומר שאם תמתינו מספיק זמן תגלו שהגוש מתקרב.
לחדר עוד דלת אחת, היא נמצאת בקיר הצפוני שלו והיא דלת עץ כפולה וגדולה, היא נפתחת בחריקה רגע לאחר שאתם מופיעים בחדר, "אני אפגוש אותם לבד כרגע." אומר קול מבעד לדלת, ואתם מבחינים בגמד אפור שצועד לתוך החדר, הוא לובש ז'קט חליפה שחור מעל חולצה לבנה מכופתרת, ועניבה שחורה כרוכה סביב לצוואר שלו. "שלא יפריעו לנו." הוא צועק מבעד לדלת וזו נסגרת מאחוריו, נראה שדמוי אנוש כלשהו היה אמון על המלאכה, אבל הוא ביצע אותה מהר מכדי שתוכלו להבחין.
עשן יוצא מפיו של הדרואגר בעודו מעשן סיגר בוער, הוא מביט בכם לכמה רגעים ומחכה שתשיימו את המעבר. "צ'ור." הוא אומר, "אני השגריר של הברונין בקרטאן. הבנתי שאנחנו עובדים יחד בזמן הקרוב." ענן עשן סמיך יוצא מפיו כאשר הוא שואף מהסיגר שלו בשנית. "מה תשתו?"