• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

אי האבודים

הי זו הפעם הראשונה שאני מנסה להנחות משהו במבוכים ודרקונים כאן ובכללי.
אז ככה אתם מטיילים בעיר נמל נחמדה כשהלטאישים והדם דרקון הגיעו ליבשה בעולם שבחוץ ואף אחד לא מוכן לעזור להם להילחם בדרקון שהשתלט להם על האי... חוץ ממכם.
עכשיו מי שמעוניין להשתתף שבבקשה יתאר את הדמות שלו.

עריכה אחרונה:
היי The warrior The warrior , שמח לראות שאתה מתעניין במשחקים מקוונים! אני ממליץ בחום לקרוא קודם את חוקי פורום משחקים מקוונים שכוללים פשוט הרבה עצות והמלצות לאיך ליצור משחק מקוון איכותי :) אני גם בהחלט ממליץ להסתכל על משחקים מקוונים אחרים שרצו או רצים בפורום ולראות איך הם עבדו.

כמובן שזה לא אומר שאתה לא יכול להריץ משחק פשוט, אבל כדאי לדוגמה לציין באיזו שיטה המשחק יתרחש (הזכרת מבוכים ודרקונים, אבל האם אתה מתכוון להשתמש בשיטה של מבוכים ודרקונים, בשיטה אחרת כמו חרבות וכשפים או פאת'פיינדר פראי, שיטה פרטית שלך, או אפילו בלי שיטה בכלל?), וכמה שחקנים אתה רוצה.

הרבה בהצלחה!

היי The warrior The warrior , שמח לראות שאתה מתעניין במשחקים מקוונים! אני ממליץ בחום לקרוא קודם את חוקי פורום משחקים מקוונים שכוללים פשוט הרבה עצות והמלצות לאיך ליצור משחק מקוון איכותי :) אני גם בהחלט ממליץ להסתכל על משחקים מקוונים אחרים שרצו או רצים בפורום ולראות איך הם עבדו.

כמובן שזה לא אומר שאתה לא יכול להריץ משחק פשוט, אבל כדאי לדוגמה לציין באיזו שיטה המשחק יתרחש (הזכרת מבוכים ודרקונים, אבל האם אתה מתכוון להשתמש בשיטה של מבוכים ודרקונים, בשיטה אחרת כמו חרבות וכשפים או פאת'פיינדר פראי, שיטה פרטית שלך, או אפילו בלי שיטה בכלל?), וכמה שחקנים אתה רוצה.

הרבה בהצלחה!
1. אין שיטה
2. כל מי שרוצה לשחק

דבר ראשון, בהצלחה! זה ממש מגניב!

השירשור יותר מתאים תחת משחקי תפקידים, אני אעביר אותו לשם.
איך תעביר?

צוות השגחה, או משגיחים, או מנהלים, הם בעלי סמכויות ניהול. למשגיחים יש סמכויות ניהול מצומצמות יותר, בדרך כלל לפורומים ספציפיים, בעוד סמכויות הניהול של המנהלים נוגעות לכל הפורום.

צוות תוכן, כשמו הוא, אחראי על כתיבת תוכן לאתר, כלומר כתבות וסקירות וכאלה. כרגע הוא פחות פעיל בגלל המעבר לגרסת הפורום החדשה, אבל תמיד מחפשים עוד כאלה.

מה ההבדל בין מנהלים לצוות השגחה?
מנהלים/אדמינים מסוגלים לתת באנים, להעביר תוכן בין פורומים, בכללי כל מה שאדמין בדיסקורד/מערכת פורומים אחרת מסוגל לעשות.

אני בצוות תוכן, כמובן ביקשתי שיעבירו את השרשור לפורום המתאים, הייתי בטוח שיש לי בעצמי את היכולת לעשות את זה.

מי שרוצה להצטרף שישלח לייק.
אני מוכן לקבל 8 שחקנים ועכשיו יש 2/8

אפשר לבחור כל גזע חוץ מלטאישים ודם דרקון וכל המקצועות פתוחים לכם.

שיטה מבוכים ודרקונים מהדורה 5

סיפור ההרפתקה: הסיפור מתחיל באי בשם אי האבודים שהיה חבוי מהעולם במשך אלפי שנים. שוכנים בו לטאישים ודם דרקון שנמצאים בסכסוך אל איזה גזע צריך לשלוט באי במשך אותם אלפי שנים שהאי היה חבוי ולפני עשר שנים הגיע לאי דרקון אפל עם כמה דרגונים ללטאישים ולדם דרקון לא היה אכפת מזה עד לפני שנה. לפני שנה הלטאישים והדם דרקון הבינו שדרקון מזיק להם במאבק בכך שהרג מאות מכל גזע . הם נלחמו בו אבל לא הצליחו להביס אותו אז הם החליטו אל הפסקת אש זמנית עד שהם יהגו את הדקון ואת כל תומכיו אז הם שלחו עשרה נציגים חמש מכל גזע לבקש עזרה מהעולם שבחוץ.

תחילת ההרתפתקה: אתם מטיילים בעיר נמל נחמדה כשהלטאישים והדם דרקון הגיעו ליבשה בעולם שבחוץ ואף אחד לא מוכן לעזור להם להילחם בדרקון שהשתלט להם על האי... חוץ ממכם.
עכשיו מי שמעוניין להשתתף שבבקשה יתאר את הדמות שלו.

עריכה אחרונה:
הי, תוכל לתת פרטים טכניים? כמו טווח גילאים, האם זה פנים אל-פנים או אונליין, באיזה ימים ושעות אתה מעדיף להריץ את המשחק, האם הוא מתאים לשחקנים חדשים או שמותר רק שחקנים וותיקים וכו'.

הי, תוכל לתת פרטים טכניים? כמו טווח גילאים, האם זה פנים אל-פנים או אונליין, באיזה ימים ושעות אתה מעדיף להריץ את המשחק, האם הוא מתאים לשחקנים חדשים או שמותר רק שחקנים וותיקים וכו'.
1. טווח גילאים לא משנה
2. דרך הפורום
3. יום רביעי אחרי שלוש ועשרה
4. לא משנה אם השחקן וותיק או לא
תודה ששאלת שחכתי לכתוב את זה בפרטים ולא נראלי שהייתי זוכר

עריכה אחרונה:
חזרה