• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

אייקון 2004

109822596

פונדקאי פעיל
אייקון הוא הכנס הגדול ביותר של קהילת חובבי המד"ב והפנטזיה ושחקני התפקידים בארץ. הוא מתקיים כל שנה בחול המועד סוכות בסינימטק תל אביב ופולש לאשכול פיס ולבית הספר השכן. שנה שעברה קרוב ל-30 אלף איש הגיעו אליו, בין השאר בגלל אורח הכבוד של הכנס - אורסון סקוט קארד. השנה האגודה ישראלית למד"ב ופנטזיה מביאה את גיי גבריאל קיי, מחבר טיגאנה והפסיפס הסרנטיני וסיפרי פנטזיה נוספים רבים. הוא יתקיים ב3-5 לאוקטובר.

אמנם יש עוד הרבה זמן עד הכנס אבל ההערכות לאייקון נמצאת עכשיו בשיאה והשאלה היא: האם מישהו לקח על עצמו את האחריות לדאוג לאינטרסים של הקהילה שלנו?

אם אנחנו רוצים שיתהיה לנו נישה שתתאים לנו אנחנו צריכים להתארגן ולמנות מישהו שידאג לאינטרסים שלנו. אני לא יודעת שמישהו עובד עם מארגני אייקון ולכן אני מוכנה לקחת על עצמי את האחריות הזו ]למרות שאם מישהו אחר רוצה לעשות זו בעצמו הוא מוזמן[ אבל לדעתי אנחנו צריכים לחשוב ביחד ולראות מה אנחנו צריכים ומה האינטרסים שלנו, ואז להציג אותם בצורה מסודרת בפני הנהלת אייקון [מחלקת משחקי תפקידים[.

האם אנחנו רוצים חדר סגור שבו תהיה לנו שליטה מלאה על גניבות או שאנחנו מעדיפים מתחם פתוח ובטוח פחות אבל נגיש יותר שסביר להניח שימשוך יותר אנשים? שולחנות, כסאות, מה אנחנו צריכים כדי שיהיה לנו נוח? כמה שולחנות משחק?

זה תלוי רק בנו.

אייקון שעבר היה הצלחה גדולה גם הצתרפו הרבה אנשים וגם לא נגנבו הרבה (או בכלל) דברים

אני חושב שאם נפעל כמו באיקון הקודם לא יהיה גניבות, יהיו שומרים על הדוכן ויהיה את איזור המשחקים, אני לא יודע אם אי יגיע עדיין אבל אני בונה על זה

אני יודע שבביגור חברי לעמק היו אלה ששמרו על המיניאטורות והעבירו הרבה ציוד באמצע הלילה. יהיה חבל שמקרה כזה יקרה שוב. אני אישית מעדיף חדר.

ההנחה "שיידאגו" מוטעית מבסיסה, אנחנו צריכים לדאוג לעצמינו כקהילה, ומישהו צריך לקחת את זה על עצמו (אני, אם יש צורך) ולבקש ולדאוג לאנשי קהילת המיניאטורות לתצוגה הולמת באייקון, אייקון האחרון היה מרשים אבל דחוק משהו, חבל שזה יחזור על עצמו אם אפשר להשתפר.

אינפרנל, Self Reliance.

כפי שאמרתי, אין לי בעיה ואני אשמח לקחת את זה על עצמי. אני רק רוצה לדעת מה אתם חושבים שצריך, כי אם אנחנו לא נדאג לעצמנו נשאר בלי כלום. אין כזה דבר "ידאגו".

אתה יודע אבל מה מעצבן אותי באייקון? למה אנשים מתלהבים מהסופרים האלה? אף פעם לא שמעתי את השמות שלהם! למה שלא יביאו את טרי פאצ'רט או את זה שכתב את מחזור כישור הזמן??? בהא!
בכל מקרה אייקון שעבר היה פצצה, למרות שלא שחקתי כי הצבא שלי לא היה צבוע זכיתי לצפות בהרבה קרבות אחרים והיה מעניין מעוד, אני מקווה שהאייקון הזה יהיה אותו דבר או יותר טוב... אבל אני לא מביא את הצבא שלי למקום מלא אנשים זרים, אני פראנואיד סכיזופרני סדיסטי קלסטרופיבי, ובנוסף אני שונא שנוגעים לי במיניאטורות...

doctor wang אמר/ה:
הצרה היא שאני לא יודע כמה בדיוק כ"כ ירצו לעבוד עכשיו עם שאדו וקנדר ואותם זקני שבט..
וואנג, אתה אחד מהאנשים הכי לא ברורים (אני מנסה להשתמש בשפה נקייה כאן) שאני מכיר,
אתה לא מכיר- לא את מאיר ולא את אילן, וכמו כן לא את כוכבי-כסף, אני לא חושב שיש לך מושג על סדרי עדיפויות ועל הגיון בריא...

אני אשמח להגיע לאייקון הנ"ל אם לא אהיה במילואים...

בכל אופן, כדאי לסגור מי מארגן מה, כדי שלא יהיו שם שתי קהילות המיניאטורות. מה שנראה לי מטופש להפליא.

כצופה מהצד, אני חייב לומר שריבוי הפורומים לא מטריד אותי יותר מדי, בכל מקרה הם אחד ליד השני במועדפים.

מה שמפריע לי זה כפל אתרי קהילה.

אני חושב שזה צעד מוטעה, וששני מנהלי הפורומים חייבים לדבר זה עם זה, על בסיס הבנה שגם אם יש שני פורומים, יש עדיין אתר אחד ויחיד. בעיקר אם מדובר באתר קהילתי רשמי. מי שיפסיד בסופו של דבר זה אנחנו.

Crozius Arcanum! אמר/ה:
שוב - לא קשור לדיון - אבל אני לא יכולתי להסכים עם אייל יותר. די כבר עם זה, המנהלים צריכים לדבר ולהחליט מה קורה, אי אפשר ככה.
הם כבר עשו את זה... זה מה שגרם לוונג לפוצץ את כל העסק הנוכחי.

ולגבי אתר הקהילה- יש רק אחד (שנראה נורמלי, למרות שהוא בבנייה).

וכן נראה לי שאפשר לסמוך על האנשים האחראיים בקהילה שידברו אם מי שצריך, יוזמה ברוכה.

בלאט.
די להיות off topic.

אם יש לכם מה לתרום בבקשה תגידו מה אתם חושבים שיועיל לקהילה באייקון.
אם לא, נמאס כבר מהמריבות האלה שמשתלטות על כל דיון. צריך למחוק אותם כי זה ספאם!!!1

חזרה