הושלם שדרוג תחזוקה לפורום
שדרגנו את הפורום לגרסה עדכנית של PHPBB. אם אתם נתקלים בבעיות, זה המקום לדווח: שדרוג תחזוקה לפורום - ספטמבר 2019
בנוסף אנו שוקלים בטווח הארוך יותר לשדרג את מערכת הפורומים למערכת מודרנית יותר ונשמח לשמוע את דעתכם. זה הנושא בו אנחנו מציגים אפשרויות שונות: אז EnWorld עדכנו את האתר שלהם
שדרגנו את הפורום לגרסה עדכנית של PHPBB. אם אתם נתקלים בבעיות, זה המקום לדווח: שדרוג תחזוקה לפורום - ספטמבר 2019
בנוסף אנו שוקלים בטווח הארוך יותר לשדרג את מערכת הפורומים למערכת מודרנית יותר ונשמח לשמוע את דעתכם. זה הנושא בו אנחנו מציגים אפשרויות שונות: אז EnWorld עדכנו את האתר שלהם
פיתוח קול עבור משחקי תפקידים?
- The oldman
- The Rainbow Archmage
- יצירת קשר:
לאחר שצפיתי בפרק המיוחד של קריטקל רול של וונדי'ס, נפעמתי מהמבטאים שהחבר'ה שם עושים - אז נכון שהם מדובבים מקצועיים ברובם, אבל זה עדיין מדליק לגמרי.
מישהו כאן מכיר, ניסה, ראה סרטונים ביוטיוב, או אפילו קורסים, לשיפור הקול והמבטאים השונים? בתור מנחה, זה נשמע מדליק.
מישהו כאן מכיר, ניסה, ראה סרטונים ביוטיוב, או אפילו קורסים, לשיפור הקול והמבטאים השונים? בתור מנחה, זה נשמע מדליק.
בעלים, הפונדק הוצאה לאור
מנחה: פאת'פיינדר (מורדי הגיהנום - מערכה של פאת'פיינדר)
משחק: מבוכים ודרקונים 5 (גלגול גורלי), משחקי לוח בכל הזדמנות

- הח׳אן הטטרי
אישית כחנון של שפות אני פשוט לומד את ''טבלאות הצלילים'' של שפות לפני שאני ניגש ללהגות אותן - הצליל היחיד שאני לא מסוגל להגות הוא... למרבה הבושה, רי''ש אנגלית.
There, where I have passed, the grass will never grow again.
ארבעת ההנאות הגדולות ביותר - מנוחה אחרי אימון קשה, מים לגרון צמא, התבוננות באדם אהוב, וההרגשה שאחרי תפילה.
ארבעת ההנאות הגדולות ביותר - מנוחה אחרי אימון קשה, מים לגרון צמא, התבוננות באדם אהוב, וההרגשה שאחרי תפילה.
- המפקד האלמוני
ניסיתי פעם בתור מנחה לחקות מבטאים וסגנונות דיבור, אבל הפסקתי עם זה אחרי שהשחקנים העירו לי שהכל נשמע כמו חיקויים גרועים של יוסף שילוח ב"אלכס חולה אהבה".
إذا رأيت نيوب الليث بارزة فلا تظنن أن الليث يبتسم
הייתי רוצה להשמע נורמלי ברוסית כהתחלה.
ובעצם גם בעברית. יש לי שין שורקת מזעזעת
ובעצם גם בעברית. יש לי שין שורקת מזעזעת
אבא סטאלין
ויש כאלה שחושבים שאני אמא
ויש כאלה שחושבים שאני אמא
האמת שגם אותי זה ממש שיכנע לנסות לחפש.
אני מניח שאפשר לחפש בskillshare, אולי יש שם משהו על זה.
יש את הסרטון הזה How to start a Voice Acting Career (vo demos, agents, auditions, more) - YouTube, שאמנם מדבר על קריירה בתור שחקן קול אבל אני מניח שיש שם כמה טיפים טובים. בכלל, נסה להסתכל על הערוץ הזה.
הקטע המאתגר באמת הוא לעשות הרבה קולות שונים, אמינים, ושלא יישמעו כמו דמות cartoon (לפחות הרוב לא).
אבל אני חושב שבסה"כ זה רק משהו נחמד לשדרג את המשחק איתו. אני נוהג פשוט להשתמש בקול שלי אלא אם כן אני משהם, שאז אני פשוט מוסיף קצת צפצפניות, או קצת מאצ'וריות, וככה יותר קל להבדיל בין דמויות.
אני מניח שאפשר לחפש בskillshare, אולי יש שם משהו על זה.
יש את הסרטון הזה How to start a Voice Acting Career (vo demos, agents, auditions, more) - YouTube, שאמנם מדבר על קריירה בתור שחקן קול אבל אני מניח שיש שם כמה טיפים טובים. בכלל, נסה להסתכל על הערוץ הזה.
הקטע המאתגר באמת הוא לעשות הרבה קולות שונים, אמינים, ושלא יישמעו כמו דמות cartoon (לפחות הרוב לא).
אבל אני חושב שבסה"כ זה רק משהו נחמד לשדרג את המשחק איתו. אני נוהג פשוט להשתמש בקול שלי אלא אם כן אני משהם, שאז אני פשוט מוסיף קצת צפצפניות, או קצת מאצ'וריות, וככה יותר קל להבדיל בין דמויות.
בקרוב משנה את התמונה לציור מקורי שלי. מקווה שיהיה טוב!
- The oldman
- The Rainbow Archmage
- יצירת קשר:
מסכים, זה לא משהו שהופך מנחה טוב לגרוע - או ההיפך. אבל זה כן מיומנות נחמדה בארגז הכלים של המנחה, גם בנושא של הדגשה דרמטית וכך הלאה.
אולי לא כל-כך קשור, אבל הרבה פעמים אני חש שהדבר שהכי פוגע בכישורי ההנחייה שלי זה להנחות בערב אחרי שרצתי בעקבות הילדים כל היום ואז אני מגיע עייף לסשן
ותודה על הערוץ, הוא נראה נהדר!
אולי לא כל-כך קשור, אבל הרבה פעמים אני חש שהדבר שהכי פוגע בכישורי ההנחייה שלי זה להנחות בערב אחרי שרצתי בעקבות הילדים כל היום ואז אני מגיע עייף לסשן

ותודה על הערוץ, הוא נראה נהדר!
בעלים, הפונדק הוצאה לאור

-
- נושאים דומים
- תגובות
- צפיות
- הודעה אחרונה
-
- 3 תגובות
- 168 צפיות
-
הודעה אחרונה על ידי אביעד
16 יולי 2019, 09:45
-
- 1 תגובות
- 215 צפיות
-
הודעה אחרונה על ידי The oldman
29 נובמבר 2018, 10:35
-
-
ספרי משחקי תפקידים בספריה עירונית, יש דבר כזה ?
על ידי BadBug » 09 ינואר 2019, 10:15 » ב משחקי תפקידים כללי - 11 תגובות
- 343 צפיות
-
הודעה אחרונה על ידי טסוקימארו
09 ינואר 2019, 23:08
-
-
-
RPG Sports - ערוץ חדש של משחקי תפקידים ספורטיביים?
על ידי The oldman » 18 אוקטובר 2018, 21:44 » ב משחקי תפקידים כללי - 4 תגובות
- 268 צפיות
-
הודעה אחרונה על ידי פלאפי
19 אוקטובר 2018, 16:31
-
-
-
[תגובות] עדכון ההיסטוריה של משחקי תפקידים בעברית
על ידי The oldman » 10 יולי 2019, 17:21 » ב משחקי תפקידים כללי - 9 תגובות
- 452 צפיות
-