מאווי
פאשלה שלי, אבל אני צריך רק שתודיע לי איזה ציוד אתה קונה. אם אתה רוצה, אגב, אפשר לעשות מערכת מיקוח שמתבססת על הטלת שכנוע. נוכל להריץ את הביקור שלך בשוק פיזית, ולעבוד כך על מיקוח באמצעות הטלות שכנוע על מנת להוריד, או להעלות את המחיר, בהטלה גרועה. איך זה נשמע לך?
לורנס
הנסיך מביט בך לרגע, המום למראה משטף הדיבור, ומתחיל לצחוק בקול גדול. עוזריו מתחילים לצחוק יחד איתו, והקהל המחכה לנסיכים בתור דומם, עד שמתחילים לצחוק גם הם, אף על פי שלא ברור אם הם מבינים על מה, או על מי, הם צוחקים. אפילו הנגנים מפסיקים לנגן לרגע, וממשיכים לנגן שנייה אחר כך עם מנגינה קצבית ושמחה יותר. בצד השני של הבימה, הנסיך הסוחר הזקן מביט באוטמאו בכעס, אך אינו מוחה על דבר.
הנסיך מפסיק לצחוק לבסוף, וקולות הצחוק נמוגים, חוזרים לשאון הרגיל. "אתה משעשע, בחור". אומר ווקאנגה. "כמעט שכחתי את הרשמיות של בני מי-מצולות". הוא קורץ קריצה ידידותית לעבר לורנס. "אבל הסר דאגה מלבך, איני מעז להראות חוסר כבוד כלפי אצילים ממי-מצולות, ובית לשמאור ידוע בשל שושלת האשפים רבת השנים שהוא העמיד לאקדמיה".
הוא גוחן לעבר לורנס, מנמיך מעט את קולו. "ידידי, המקום הזה אינו בטוח לדיבורים. הציטוט קל כשמש בפורט ניאנזארו. בוא לבקר באחוזה שלי, היום בערב, שעה לפני שקיעת החמה. ידידתנו המשותפת תהיה שם גם היא.
אונדיר ואליליין
הכוהן הטאבאקסי מגיע אליכם במהירות, מניף את ידו. "אין אלימות במקדש סבראס!" הוא אומר, ומוסיף כלאחר יד, "החוצה!". המילה נשמעת חזקה מהרגיל, ואונדיר ואליליין מרגישים את כוח הרצון העז של הטאבאקסי המכריח אותם לצאת מהמקדש. ברקע, הם מזהים את אלאריק, המובל על ידי כוהנת צעירה אל נבחי המקדש.
meta:
לחש פקודה. גלגלו הצלת חוכמה בד"ק 12, או שעליכם לעשות כמצוותו.
אלאריק
כוהנת צעירה, בת אנוש בעלת עור לבן, המורה על היותה מחוץ לצ'ולט, תופסת בידו של אלאריק. "שמעתי את השיחה שלכם. בוא אחרי, או שלעולם לא תיכנסו לאף מקדש של סבראס בכל חייכם!" . שיערה בגוון בלונדיני אדמוני, האופייני לאילוסקנים, ועיניה בצבע שקד, המחוות על היותה בעלת דם אלפי, גם אם מעוט. במבט שני, ניתן להבחין שאוזניה מחודדות מעט, ושלמרות איומה הנחרץ היא נראית מעט נחרדת, לא בטוחה שאכן תוכל לממש אותו.