הושלם שדרוג תחזוקה לפורום
שדרגנו את הפורום לגרסה עדכנית של PHPBB. אם אתם נתקלים בבעיות, זה המקום לדווח: שדרוג תחזוקה לפורום - ספטמבר 2019
בנוסף אנו שוקלים בטווח הארוך יותר לשדרג את מערכת הפורומים למערכת מודרנית יותר ונשמח לשמוע את דעתכם. זה הנושא בו אנחנו מציגים אפשרויות שונות: אז EnWorld עדכנו את האתר שלהם
שדרגנו את הפורום לגרסה עדכנית של PHPBB. אם אתם נתקלים בבעיות, זה המקום לדווח: שדרוג תחזוקה לפורום - ספטמבר 2019
בנוסף אנו שוקלים בטווח הארוך יותר לשדרג את מערכת הפורומים למערכת מודרנית יותר ונשמח לשמוע את דעתכם. זה הנושא בו אנחנו מציגים אפשרויות שונות: אז EnWorld עדכנו את האתר שלהם
קבוצת אונליין לפאת'פיינדר 2
- kwint stormbellow
היי, לא יודע פאת'פיינדר אבל מוכן ללמוד
"A quark does not barks, but bark has many quarks"
-Kwint stormbellow
-Kwint stormbellow
ככה, לא פאת'פיינדר, אלא פאת'פיינדר 2 שאפשר להוריד בחינם https://paizo.com/pathfinderplaytest#downloads
המשחק מתנהל בדיסקורד, Discord — Free Voice and Text Chat for Gamers, תפתח משתמש ואני אסביר לך בפנים
המשחק מתנהל בדיסקורד, Discord — Free Voice and Text Chat for Gamers, תפתח משתמש ואני אסביר לך בפנים
נערך לאחרונה על ידי אביעד ב 08 ינואר 2019, 16:48, נערך פעם 1 בסך הכל.
- kwint stormbellow
זה כותב page not found כשאני לוחץ על הקישור
"A quark does not barks, but bark has many quarks"
-Kwint stormbellow
-Kwint stormbellow
ערכתי, עכשיו אמור לעבוד
אשמח לנסות להצטרף. אני כעת משחק בפאת' 1, אבל אשמח לנסות ללמוד.
הלוואי שהיה רלוונטי. כל המצטרפים למעט אחד התגלו כלא רציניים בעליל.
אני לא מהמצטרפים, אני היוזם.
למרות שתכלס אין לי התנגדות לפתוח את זה, אין לי עם מי בכל מקרה.
למרות שתכלס אין לי התנגדות לפתוח את זה, אין לי עם מי בכל מקרה.
חדש כמעט לגמרי מוכן ללמוד מה שצריך אבל העיקר לשחק באמת ואם אי אפשר אולי יש לך להציע איזה אתרים או מקמות שאפשר למצוא בהם שחקני ומנחים?
למה? למשחק מקוון? למשחק בחי?
למשחק מקוון אפשר כמובן פה בפורום, בקטגוריה משחקים מקוונים ורשומות. למשחק חי אפשר בקטגוריה חיפוש שחקנים/ מנחים.
עד כדי כך פשוט.
למשחק מקוון אפשר כמובן פה בפורום, בקטגוריה משחקים מקוונים ורשומות. למשחק חי אפשר בקטגוריה חיפוש שחקנים/ מנחים.
עד כדי כך פשוט.
.The lone wolf hunts alone
אני אסביר לכם שני דברים:
האחד - הקבוצה הזו סגורה כי כרגע אין שחקנים רציניים שרוצים.
השני - תכלס הייתי פותח את הקבוצה אם היו לי כמה רציניים, אבל אם לא תשאירו לי פרטי יצירת קשר אני לא אוכל ליצור איתכם קשר, ומניסיון העבר שלי משתמשים לא רשומים לא נוהגים לענות בפונדק, אז תשאירו לי מייל/דיסקורד (אל תשאירו טלפון - זו פגיעה קשה מדי בפרטיות שלכם למסור את המספר למישהו שאתה לא מכיר בכלל, ומהסיבה הזו אני לא אחשוף את המספר שלי על ידי זה שאתקשר אליכם)
האחד - הקבוצה הזו סגורה כי כרגע אין שחקנים רציניים שרוצים.
השני - תכלס הייתי פותח את הקבוצה אם היו לי כמה רציניים, אבל אם לא תשאירו לי פרטי יצירת קשר אני לא אוכל ליצור איתכם קשר, ומניסיון העבר שלי משתמשים לא רשומים לא נוהגים לענות בפונדק, אז תשאירו לי מייל/דיסקורד (אל תשאירו טלפון - זו פגיעה קשה מדי בפרטיות שלכם למסור את המספר למישהו שאתה לא מכיר בכלל, ומהסיבה הזו אני לא אחשוף את המספר שלי על ידי זה שאתקשר אליכם)
אני גם אשמח להצטרף אבל אני לא מכיר פאת'פיינדר 2 אלא רק את המהדורה הראשונה אז זה יכול להיות בעייתי. אני חושב שיש לך את הדיסקורד שלי אם במקרה לא אענה בפונדק.
כמו שאמרתי - יכול להיות שאני מוכן לפתוח את זה מחדש, רק שיצטרפו עוד אנשים. אני אפתח שרת הרשמה בדיסקורד ואשים כאן את הקישור. ברגע שיהיו מספיק אנשים אנסה לפתוח אם יהיה לי זמן וכוח.
הנה לינק לשרת ההרשמה
https://discord.gg/V6MRXTh
הנה לינק לשרת ההרשמה
https://discord.gg/V6MRXTh
- the Nerubian
- The Fatespinner Archmage
- יצירת קשר:
פורום חיפוש שחקנים נועד לחפש שחקנים לכל קבוצת משחק, בין אם היא משחקת סביב שולחן, או דרך תוכנת הדיסקורד או הסקייפ, או במשחק מקוון בפורום. זה לא ממש משנה.
The strands of destiny weave only a web of death
You can ask an audience to believe the impossible, but not the improbable
You can ask an audience to believe the impossible, but not the improbable
-
- נושאים דומים
- תגובות
- צפיות
- הודעה אחרונה
-
-
קבוצה אונליין לפאת'פיינדר 2.0
על ידי matande1 » 29 אוגוסט 2018, 22:46 » ב חיפוש שחקנים, מנחים וקבוצות משחקי תפקידים - 12 תגובות
- 556 צפיות
-
הודעה אחרונה על ידי אביעד
05 ספטמבר 2018, 21:52
-
-
-
מחפש קבוצת מו"ד 5 או פאת'פיינדר 2 אונליין
על ידי OdedBass » 20 ספטמבר 2019, 17:32 » ב חיפוש שחקנים, מנחים וקבוצות משחקי תפקידים - 0 תגובות
- 214 צפיות
-
הודעה אחרונה על ידי OdedBass
20 ספטמבר 2019, 17:32
-
-
-
האם אתם מחכים לפאת׳פיינדר 2 ?
על ידי The oldman » 02 אפריל 2019, 15:38 » ב מבוכים ודרקונים, פאת'פיינדר - 4 תגובות
- 344 צפיות
-
הודעה אחרונה על ידי המפקד האלמוני
06 אפריל 2019, 16:57
-
-
- 14 תגובות
- 224 צפיות
-
הודעה אחרונה על ידי העוג הברברי
14 אוגוסט 2019, 15:20
-
-
להצטרף/להקים קבוצת אונליין
על ידי Scaper232 » 12 ספטמבר 2018, 22:55 » ב חיפוש שחקנים, מנחים וקבוצות משחקי תפקידים - 13 תגובות
- 751 צפיות
-
הודעה אחרונה על ידי אביעד
24 ספטמבר 2018, 22:33
-