הושלם שדרוג תחזוקה לפורום
שדרגנו את הפורום לגרסה עדכנית של PHPBB. אם אתם נתקלים בבעיות, זה המקום לדווח: שדרוג תחזוקה לפורום - ספטמבר 2019
בנוסף אנו שוקלים בטווח הארוך יותר לשדרג את מערכת הפורומים למערכת מודרנית יותר ונשמח לשמוע את דעתכם. זה הנושא בו אנחנו מציגים אפשרויות שונות: אז EnWorld עדכנו את האתר שלהם
שדרגנו את הפורום לגרסה עדכנית של PHPBB. אם אתם נתקלים בבעיות, זה המקום לדווח: שדרוג תחזוקה לפורום - ספטמבר 2019
בנוסף אנו שוקלים בטווח הארוך יותר לשדרג את מערכת הפורומים למערכת מודרנית יותר ונשמח לשמוע את דעתכם. זה הנושא בו אנחנו מציגים אפשרויות שונות: אז EnWorld עדכנו את האתר שלהם
מדריך לתת מקצועות (5)
מדריך לתת מקצועות (5)
הי אני חושב ליצור נתיב קדמוני חדש לברברי שמבוסס על "זעם ממוקד" שמתמקד על מטרה אחת, אני אשמח אם מישהו מכיר מדריכים טובים לבניית תת מקצוע או שיש לו הצעות מעניינות ויעילות (מלבד לבדוק את תתי המקצוע הקיימים, אני כבר עושה את זה)
ישבתי חצי שעה מול המסך בניסיון לחשוב על משהו חכם ומתוחכם, ואז הבנתי שאין לי שום דבר מעניין להגיד.
א.ש.
א.ש.
מדריך לתת מקצועות (5)
לא מכיר, אבל תרשום בגוגל את אחד מאלו:
dnd 5e subclasses creation guide
dnd 5e subclasses design guide
ואני מניח שתמצא משהו משביע רצון.
dnd 5e subclasses creation guide
dnd 5e subclasses design guide
ואני מניח שתמצא משהו משביע רצון.
- the Nerubian
- The Fatespinner Archmage
- יצירת קשר:
מדריך לתת מקצועות (5)
אני ממליץ מאוד לעיין כאן: Modifying Classes | Dungeons & Dragons
(יש שם נקודות חשובות מאוד על תכנון המקצועות הקיימים, שהרבה אנשים שכותבים תוכן משלהם באינטרנט פשוט שוכחים ממנו, ואפילו מכשפי החוף עצמם נפלו כמה פעמים כי הם התעלמו מהעצות של עצמם).
(יש שם נקודות חשובות מאוד על תכנון המקצועות הקיימים, שהרבה אנשים שכותבים תוכן משלהם באינטרנט פשוט שוכחים ממנו, ואפילו מכשפי החוף עצמם נפלו כמה פעמים כי הם התעלמו מהעצות של עצמם).
The strands of destiny weave only a web of death
You can ask an audience to believe the impossible, but not the improbable
You can ask an audience to believe the impossible, but not the improbable
-
- נושאים דומים
- תגובות
- צפיות
- הודעה אחרונה
-
- 3 תגובות
- 73 צפיות
-
הודעה אחרונה על ידי אביעד
22 ספטמבר 2019, 21:09
-
-
קבוצה בתל אביב מחפשת מדריך
על ידי talc » 02 ספטמבר 2018, 11:36 » ב חיפוש שחקנים, מנחים וקבוצות משחקי תפקידים - 1 תגובות
- 390 צפיות
-
הודעה אחרונה על ידי פלדריק
06 ספטמבר 2018, 11:56
-
-
-
משחק בסגנון 'מדריך הטרמפיסט לגלקסיה'
על ידי kwint stormbellow » 05 אפריל 2019, 18:52 » ב משחקי תפקידים כללי - 5 תגובות
- 203 צפיות
-
הודעה אחרונה על ידי dragonian
06 אפריל 2019, 23:21
-
-
-
מדריך מועיל על שילוב תוכן בוגר במשחק שלכם
על ידי The oldman » 19 ספטמבר 2019, 10:28 » ב משחקי תפקידים כללי - 11 תגובות
- 288 צפיות
-
הודעה אחרונה על ידי tkhag1