ברוכים הבאים לפורום הפונדק
פורום הפונדק הוא קהילה של משחקי תפקידים, משחקי לוח, מיניאטורות, מדע-בידיוני ועוד. נשמח לענות על השאלות שלכם, לקרוא את היצירות שלכם ולשחק איתכם.
אתם מוזמנים להירשם לפורום ולהצטרף לקהילה.
פורום הפונדק הוא קהילה של משחקי תפקידים, משחקי לוח, מיניאטורות, מדע-בידיוני ועוד. נשמח לענות על השאלות שלכם, לקרוא את היצירות שלכם ולשחק איתכם.
אתם מוזמנים להירשם לפורום ולהצטרף לקהילה.
מחפש משחק תפקידים מקוון
מחפש משחק תפקידים מקוון
שלום.
כתבתי את זה כבר פעמיים בעץ חיפוש שחקנים מנחים ומשחקים, וענו על משחקים שיש להם עוד זמן.
אשמח למשחק שייפתח בשבועות הקרובים, חופשיטה פנטזיה / מד"ב / אפוקליפסה / סייבר פאנק ולא גרפי מדיי.
כתבתי את זה כבר פעמיים בעץ חיפוש שחקנים מנחים ומשחקים, וענו על משחקים שיש להם עוד זמן.
אשמח למשחק שייפתח בשבועות הקרובים, חופשיטה פנטזיה / מד"ב / אפוקליפסה / סייבר פאנק ולא גרפי מדיי.
אני יודע שזאת חתימה גרועה וחסרת פואנטה, אבל עברתי על החתימה הקודמת שלי והיא לא מעודכנת בכלל.
ד"א, חזרתי לפורום!
ד"א, חזרתי לפורום!

מחפש משחק תפקידים מקוון
אם לא ענו לך שמה עלך משחקים בסגנון שאתה רוצה שעומדים להיפתח בקרוב אז לא יענו לך גם כאן זה לא ישתנה.
- dragonitzan
מחפש משחק תפקידים מקוון
כנ"ל.
בנוסף, אתה יכול למצוא משחק עם מקום פנוי ולהצטרף (בחוזרים לאלאגזיה אמור להיות מקום) או לפתוח אחד בעצמך.
יש משחק מו"ד 4 שנפתח כרגע (שער הצלמוות) שאתה יכול להצטרף אליו, יש הרבה שמתמודדים על שני המקוות הפנויים שנותרו. אז אם מו"ד 4 טוב לך, זאת אפשרות (המשחק ללמד את מו"ד 4, אז אם אתה לא יודע אפילו יותר טוב.)
בנוסף, אתה יכול למצוא משחק עם מקום פנוי ולהצטרף (בחוזרים לאלאגזיה אמור להיות מקום) או לפתוח אחד בעצמך.
יש משחק מו"ד 4 שנפתח כרגע (שער הצלמוות) שאתה יכול להצטרף אליו, יש הרבה שמתמודדים על שני המקוות הפנויים שנותרו. אז אם מו"ד 4 טוב לך, זאת אפשרות (המשחק ללמד את מו"ד 4, אז אם אתה לא יודע אפילו יותר טוב.)
בני המפלצות -עץ משחק [3/3] (חופשיטה,פנטזיה) - גמרנו
ITS OVER
אז בני המפלצות נגמר, אבל משחק התחיל!
צילו של הצל -עץ משחק [5/5] (שיטה פרטית, פנטזיה) - התחלנו!
ITS OVER
אז בני המפלצות נגמר, אבל משחק התחיל!
צילו של הצל -עץ משחק [5/5] (שיטה פרטית, פנטזיה) - התחלנו!
מחפש משחק תפקידים מקוון
אני מחפש שחקנים לואנור בדיסקורד
מחפש משחק תפקידים מקוון
אני אחכה עד שאולדמן יענה לי בנוגע לשיטה ששלחתי, ואז אם הוא יעלה את השיטה אפתח משחק ניסיון לשיטה.
אני יודע שזאת חתימה גרועה וחסרת פואנטה, אבל עברתי על החתימה הקודמת שלי והיא לא מעודכנת בכלל.
ד"א, חזרתי לפורום!
ד"א, חזרתי לפורום!

- פלאפי
- The Three Headed Archmage
מחפש משחק תפקידים מקוון
עדיין מחפש?
למה פלאפי? כי זה פאפי! (כל הזכויות לשם "פלאפי" אינן שמורות וכל מי שקורא הודעה זו יכול להשתמש בשם זה בחופשיות, אך אם אכן ייבחר להשתמש בשם הנ"ל, צפה לתוצאות חמורות מעורך דיני – מיצי!).
-
- נושאים דומים
- תגובות
- צפיות
- הודעה אחרונה
-
-
מחפש משחק מקוון
על ידי kwint stormbelow » 06 ינואר 2019, 15:35 » ב חיפוש שחקנים, מנחים וקבוצות משחקי תפקידים - 3 תגובות
- 125 צפיות
-
הודעה אחרונה על ידי אביעד
07 ינואר 2019, 21:55
-
-
-
מחפש משחק תפקידים חופשיטה אונליין
על ידי shimonavichay » 06 נובמבר 2018, 11:06 » ב חיפוש שחקנים, מנחים וקבוצות משחקי תפקידים - 4 תגובות
- 104 צפיות
-
הודעה אחרונה על ידי shimonavichay
06 נובמבר 2018, 11:22
-
-
-
האם יש משחק תפקידים בו משחקים שחקנים של משחק תפקידים?
על ידי יובל סול-בוקר לנצח » 26 נובמבר 2018, 13:48 » ב משחקי תפקידים כללי - 10 תגובות
- 277 צפיות
-
הודעה אחרונה על ידי The oldman
29 נובמבר 2018, 10:38
-
-
-
מחפש להצטרף למשחק מקוון
על ידי tales quit wind » 26 דצמבר 2018, 01:45 » ב חיפוש שחקנים, מנחים וקבוצות משחקי תפקידים - 1 תגובות
- 84 צפיות
-
הודעה אחרונה על ידי amir_gold
27 דצמבר 2018, 09:07
-
-
-
[מקוון] מחפש קבוצה לשחק בה
על ידי sleeser » 21 ינואר 2019, 23:02 » ב חיפוש שחקנים, מנחים וקבוצות משחקי תפקידים - 5 תגובות
- 134 צפיות
-
הודעה אחרונה על ידי amir_gold
23 ינואר 2019, 16:03
-