שתי שחקניות עם ניסיון מאזור השרון/מרכז, בנות 21 ו22, מחפשות קבוצה רצינית להצטרף אלייה.
מפגשים של לפחות פעם בשבוע/שבועיים, לא מעוניינות בשיהום בגלל עומס אבל כן עם ניסיון בזה ומוכנות לשחק בקבוצה שבה השיהום הולך בסבב.
מעדיפות פאת׳פיינדר אבל מוכנות לשחק בשיטת משחק אחרת.
קצת חלודות אחריי קצת יותר מחצי שנה מאז המשחק האחרון.
ליצירת קשר: adi.katav@gmail.com
ברוכים הבאים לפורום הפונדק
פורום הפונדק הוא קהילה של משחקי תפקידים, משחקי לוח, מיניאטורות, מדע-בידיוני ועוד. נשמח לענות על השאלות שלכם, לקרוא את היצירות שלכם ולשחק איתכם.
אתם מוזמנים להירשם לפורום ולהצטרף לקהילה.
פורום הפונדק הוא קהילה של משחקי תפקידים, משחקי לוח, מיניאטורות, מדע-בידיוני ועוד. נשמח לענות על השאלות שלכם, לקרוא את היצירות שלכם ולשחק איתכם.
אתם מוזמנים להירשם לפורום ולהצטרף לקהילה.
שתי שחקניות עם ניסיון מחפשות קבוצה
ניסיתי ליצור קשר במייל אבל לא החזרתן תשובה כבר איזה שבוע אז אכתוב כאן בנוסף:
אני ושני חברים שלי מחפשים קבוצה באיזור המרכז גם כן אבל גם לנו אין שה״ם, אפשר להצתרף אליכן אם אתן מוצאות שה״ם? אנחנו בני 19-21 עם נסיון בין חלוד ללא קיים אבל ממש אוהבים את כל הקטע של רול-פליינג ורוצים להכנס לפלטפורמה של מבוכים ודרקונים על רגל ימין. מה דעתכן?
אני ושני חברים שלי מחפשים קבוצה באיזור המרכז גם כן אבל גם לנו אין שה״ם, אפשר להצתרף אליכן אם אתן מוצאות שה״ם? אנחנו בני 19-21 עם נסיון בין חלוד ללא קיים אבל ממש אוהבים את כל הקטע של רול-פליינג ורוצים להכנס לפלטפורמה של מבוכים ודרקונים על רגל ימין. מה דעתכן?
שלום,
שמי צפריר בן 43 ואני מקים קבוצה.
יש לי כבר כ 2 שחקנים ומחפשים עוד.
משחק בשיטת 5e, ויש לי הרפתקה ארוכה להעביר (כמה חודשים). אני מכפר סבא.
Tzafrir.f@outlook.com
שמי צפריר בן 43 ואני מקים קבוצה.
יש לי כבר כ 2 שחקנים ומחפשים עוד.
משחק בשיטת 5e, ויש לי הרפתקה ארוכה להעביר (כמה חודשים). אני מכפר סבא.
Tzafrir.f@outlook.com
-
הי,
אני מנסה להקים קבוצה חדשה, לקמפיין חדש.
לא נשחק ע"פ מהדורה 5, אלא עם חוקים שאני כתבתי במשך 10 שנים (הם פשוט מעניינים יותר).
טלפון: 054-5922861
לא נשחק ע"פ מהדורה 5, אלא עם חוקים שאני כתבתי במשך 10 שנים (הם פשוט מעניינים יותר).
טלפון: 054-5922861
- נושאים דומים
- תגובות
- צפיות
- הודעה אחרונה
-
-
דרושים שחקנים/שחקניות לקבוצת מו"ד 5 חדשה
על ידי Shivaro » 08 אפריל 2018, 10:20 » ב חיפוש שחקנים, מנחים וקבוצות משחקי תפקידים - 4 תגובות
- 405 צפיות
-
הודעה אחרונה על ידי Shivaro
08 מאי 2018, 11:26
-
-
-
שחקנים/שחקניות עם קיבה חזקה שרוצים לשחק exalted בת"א ?
על ידי CarrotSprout » 20 יוני 2018, 20:03 » ב חיפוש שחקנים, מנחים וקבוצות משחקי תפקידים - 1 תגובות
- 196 צפיות
-
הודעה אחרונה על ידי adimar
01 יולי 2018, 11:26
-
-
-
שחקן עם ניסיון מחפש להצטרף לקבוצה [אונליין או בתל אביב] [עדיפות ל5E]
על ידי Mikiwitz » 21 אוקטובר 2018, 14:18 » ב חיפוש שחקנים, מנחים וקבוצות משחקי תפקידים - 2 תגובות
- 93 צפיות
-
הודעה אחרונה על ידי Mikiwitz
21 אוקטובר 2018, 16:25
-
-
-
קבוצה חדשה מחפשת שחקנים נוספים / מנחה מחפש קבוצה
על ידי NightAngel » 04 פברואר 2018, 23:39 » ב חיפוש שחקנים, מנחים וקבוצות משחקי תפקידים - 4 תגובות
- 552 צפיות
-
הודעה אחרונה על ידי Orcslayer
24 יולי 2018, 16:29
-
-
-
ניסיון ניבוי - מה יהיה עם עולמות מו"ד קלאסיים במו"ד5
על ידי המפקד האלמוני » 05 ינואר 2019, 19:00 » ב מבוכים ודרקונים, פאת'פיינדר - 20 תגובות
- 375 צפיות
-
הודעה אחרונה על ידי BadBug
11 ינואר 2019, 22:47
-