חחחח סורי

סבבה, אז יש לי מערה עם 30 וומבטים. זה נראה לי מספיק לעכשיו. החברה שלי ינסו להרבות אותם איך שהם יכולים וייקחו כמה לסעודה במקום לצאת לצייד, כשיש מספיק מהם. אנחנו לא יורדים מתחת ל16 וומבטים.
אתה יכול למשל לאמר לי מה היחס של בני השבט לעבודה המשונה שהם נדרשים לעשות או לעובדה שיש להם עכשיו מקור אוכל זמין. או משהו על הקיגיררי מעבר ללמה העיפו אותם מהשבטים שלהם.
IN
מלאנגה "הצעיר", עכשיו גבר בן 40, מתבונן מפתח המערה בעדר הוומבטים ומהנהן בשביעות רצון. "טוב עשיתם, ציידי. נכנסים אנו לעידן של שגשוג. כה אמרו גם השמים!" הוא מצביע אל שמי הלילה הסגלגלים. הוא נושא מזמור הודיה כשהוא בפני כל השבט:
"סגולות הן ממעל שמיה של גבירתנו הרקיע
למדים אנו רבות חוכמה צוברים
מזון ורווח מביא על שבטנו זה הידע
וכעת תחת השגחתה אנו משגשגים
נודה לאם הרקיע."
לאחר מספר שעות הוא קורא אליו את מועצת החכמים שבנה, הכוללת את דודו אנמאבה, וכן את פוקקו, היבי וקיוואג'ארידה. כשהם מגיעים למערה שייחד לפגישה, הם מוצאים את מנהיגם תחת איפור גוף שחור שכל קצוותיו סגולים, פניו צבועות לבן.
"קיוואג'ארידה, ברכתי אליך. פירות שהבאת עמך מן היערות נחתו בחיקנו בשלים." הוא מביט באנשים שכינס.
"אנשיי הרמים, מפקיד אני את אמוני הרב ביותר עמכם, וכך אבקש את דעתכם ואת יוזמתכם בעניין המתגבש בראשי בלילות נינוחים אלה;
כפי שאמרתי מוקדם יותר, כוחנו חזק בעת זו ואם השמיים משגחת עלינו ממעל. לא יהיה זה אלא מרד בשחקים שלא לתפוס את ההזדמנות בשתי ידיים. אנשיי!" מלאנגה רוקע ברגלו בתיאטרליות "בשבוע הקרב יגיעו שנים של הסתתרות, עשורים מלאי תחבולות, דורות של סיפורים המסופרים מפה לאוזן לכדי הגשמה. אנשי היער יפגשו סוף סוף את הרוחות להם ציפו- אנו נעמוד בקרב אנשי היער והם ידעו שהבחירה בידיהם להצטרף אלינו, אל הסתר ואל חיי הרואים ואינם נראים, או להימחות מעל פני האדמה!"
ידיו מורמות אל על, הוא נותן לתגובה הטבעית של אנשי המועצה להישמע לפני שהוא חותם:
"מכל איש ואיש מכם חפץ אני רק בדבר אחד: רוצה אני לשמוע מהי התרומה ש
אתם, אתה, את" הוא פונה במבטו לכל אחד מן הנוכחים אחד אחרי השני "תועילו למהלך שישנה את הדורות!"