• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

[SW5e] מעופם של כוכבים נופלים (5/5)- עץ משחק

סואל מתחיל לתקתק כמה דברים, מנסה להרים לעצמו עמדת עבודה מרחוק שתתחבר למודל שהוא יצר. "אני בפנים." הוא אומר, ונותן פקודה למערכת להעתיק את כל הקבצים ולשמור את העותק על מחשב הזרוע שלו, ואז ממהר לתת פקודה שתמחק את הלוג שהקבצים הועתקו... לפחות יהיה לו מה לתת למפקחים בפעם הבאה שחברה שלו תתקשר.
"אני על המצלמות... אולי אצליח למצוא את המיקום של המעדנים החיים." הוא אומר ומתחיל לעבור בין מצלמות, משקיע כמה שניות בכל פלט כדי לראות אם הוא רלבטני.

הסייבורגית עוצמת את עיניה לאחר שהיא שומעת את דבריו של ספייק, עוצרת לרגע וחושבת.
"אנחנו הגענו לכאן כדי לצוד את אחי הדמים. לחלוב את נוזליהם. אתם רוצים להרוג אותם ולהוציא את הקורבנות שלהם? אנחנו לא נתנגד. אבל תצטרכו לעשות זאת בדרך הנכונה."

נאגוזודון נותן לאחרים לדבר, לוחץ על כפתור ביד המכאנית שלו ופותח הולוגרמה של מפת המקום. לפי הרשום בשביל להגיע למרפאה הם צריכים לעלות למעלה, משמע לעבור את האחי דמים בדרך... האמת, מה שהנזירים אומרים מעניין. אחי הדמים מחפשים טרף, אבל חלקם השיגו טרף, משמע הם לא ייקחו סיכונים מיותרים בשביל עוד ונראה שאחי הדמים לא מתים על אש...
"תגידו, יש אפשרות פשוט להקיף אותנו באש או משהו בשביל שאחי הדמים לא יירצו להתעסק איתנו ולהתקדם משם? כי אם כן זו הדרך שלנו להביא את רג'י לחדר הרפואה".

"אתם יכולים להשאיר את אחי הדמים בחיים. על סף מוות, אולי, אבל בחיים. או, אם אתם מתעקשים להרוג אותם - לחלוב אותם לפני שהם עוברים אל חצר הנשמות." הסייבורגית עונה לסואל, עיניה עדיין עצומות. סואל מבחין במסך שלו בהבזקים קלים שקורים בהתאם לתנועת העיניים שלה מתחת לעפעפיים סגורים.

"מעגל של אש?"הנזיר חוזר על הצעתו של נאגוזודון, "אנחנו לא משתמשים בלהבות, החום מרחיק את הידע, אך לא אעצור אותכם אם יש לכם דרך לעשות זאת."

אתם תופסים את רג'י וגוררים אותו איתכם. השיפוע שמוביל חזרה למעבדה הוא תלול, זה כמו לעלות במעלה מגלשה בגן שעשועים - מגלשה ארוכה. סרנגארי צריך להסתמך על זנבו כשידיו תפוסות על ידי המפקד הזמני שלכם ונאגוזודון נאלץ להסתמך על כל גפיו. לאחר כמה דקות שאתם עוזרים אחד לשני לעלות, אתם מוצאים את עצמכם חזרה בתחנת המחקר בוראליס-2-2.
התאורה חלשה, מאחוריכם אתם בקושי רואים את הדלתות הכפולות של חדר המערכות תומכות-החיים. מערכות התפלת-מים ומיזוג בעיקר, לפחות יש חמצן - אתם לא בחלל.
משני צדדיכם אתם יודעים שיש חדרים נוספים. חדרי שרתים משמאל, חדר מכונות מימין. אבל אין לכם זמן להכנס ולחקור אותם - יש לכם אדם גוסס איתכם. רג'י רועד בידיו של סרנגארי, והמסדרון החשוך לעולם לא נראה ארוך יותר. קולות משונים נשמעים מהמשכו - אולי אלו רק רעשים של מכונות, אולי אלה אחי-דמים נוספים, ואולי זה משהו גרוע יותר. הדמיון שלכם משתולל. ההליכה למעלית היא אולי הליכה של כמה דקות בודדות, אבל אתם כבר יודעים שהן ירגישו כמו נצח.
מה סדר ההליכה שלכם? והאם אתם מפעילים מקור אור?

אתה נותר לבד עם שני הנזירים. אחת עירומה, אחד לבוש רק בגלימה דקה ומרופטת, כאילו הטמפרטורה היא לא מתחת לאפס. תשומת הלב שלך נתונה למסך, התאורה בעייתית בכל המתחם. יש חדרים רבים שאתה לא יכול לראות בכלל - לא כי המצלמות שם לא עובדות, אלא כי הן לא מצלמות באינפרא-אדום. עדיין, חלק מהחדרים מוארים. אתה רואה את המעבדה בה שני אחי-הדמים מתאבלים על האחד שהרגתם.
תנועה תופסת את תשומת לבך. ממצלמה שמתויגת כ"פיר מכרה 1". החושך כמעט מוחלט שם, אתה לא מצליח לזהות שם דבר - חוץ מהעובדה שיש שם הרבה גופים נעים. התנועה נראית אורגנית, מצד לצד, פחות מכאנית. אבל קשה לדעת.

ספייק טוען כדור ללוע תת-המקלע שלו באגרסיביות, גונח וממשיך הלאה. עיני עכבר-הביבים שלו מסוגלות לראות בחשכת המנהרה, ויש אנשים מאוחריו שמסתמכים על הגישוש שלו.

הוא לא יאכזב אותם.

Meta:
Stealth 7+6 סה"כ 13
Perception 17 + 3 סה"כ 20

סואל מנסה להעלות את המפה מחדש, "חברה, יש תנועה בפיר מכרה 1." הוא אומר בקשר. "חשוך שם מכדי שאני אוכל לזהות משהו, אבל כדי שתיזהרו." הוא מנסה להכניס למפה שלו את המיקום של שאר האנשים. "במעבדה יש שני כועסים." הוא אומר בקוד, מקווה שהשניים לידו לא יזהוו במה הוא מדבר. "אני אעביר את השליטה על המצלמות למחשב הזרוע שלי ואחבור אליכם, תשלחו לי מיקום." הוא אומר ומבצע את השינויים הנדרשים לפני שהוא יוצא לבני הברית שלו.

ספייק מרחרח את המסדרון. הוא מריח דם, את הדם שלהם - ואת הדם של אחי הדמים. ריח שהשתלט על המסדרונות הסטריליים של תחנת המחקר. קשה להריח משהו נוסף חוץ ממנו, אבל הוא לא מסתמך רק על החוטם שלו.
זמזום חלש מהקירות. חשמל. הוא לא סדיר - תזכורת לכבלים הקרועים, עבודת ידיהם של הסגפנים. פה ושם מצטרף אליו רעש חזק יותר, קרקוש ממורד המסדרון, גניחה שמזכירה שהם לא לבד.

הוא מוביל את השאר קדימה במהירות. משתופף בריצתו, יד על הקיר תמיד כדי לדעת מתי הפנייה מגיעה. הוא מוצא אותה במהירות ועוצר, ויחד איתו גם עוצרת נשימתו.
רחרוח, רחרוח.
דם. הוא לא מריח שום דבר אחר מקדימה חוץ מדם. הם מתקרבים לזירת הקרב האחרון שלהם.
האוזניים שלו מזדקפות כשהן מבחינות בקול חדש. טפטוף רגליים חלוש. אחי הדמים נעים, יוצאים מהמעבדה. פיר המעלית כאן, ממש מעבר לפינה, אבל אם תתקדמו עכשיו אחי-הדמים יראו אותכם. ואם תחכו, אולי הם יתקדמו לכיוונכם.

תנועה באחת המצלמות מושכת את תשומת לבו. אחי הדמים נעים החוצה, גוררים איתם את גופת אחיהם. נראה שהם מתכוונים לפנות שמאלה, אל כיוון פיר המעלית - וכיוון הקבוצה - אם סואל לא יסיח את דעתם מרחוק.

"יש כועסים בדרך אליכם." אומר סואל, "אני מנסה להפנות אותם לנקודה אחרת, אבל תהיו בארנות." אומר סואל.
הוא מפקפק בידיים ומתחיל להקליד, המעבדה שממול אחי הדמים נראית לו מבטיחה, ומבט מהיר מראה לו מקרן הולו גרפי שמחובר לרשת בחדר, הוא מחייך ואחרי רגע בודד מפעיל את המקרן ומוריד לותכו את צילום האבטחה שתפס את החבורה מדברת קודם לכן, ומיד גורם לדמיות להיות מוקרנות בחדר המעבר הסגור כשהן עומדות במקום ומדברות.
לחיצה נוספת במחשב שלו גורמת לדלת המעבדה להיפתח בדיוק כשאחי הדמים עוברים לידה, סואל אפילו גורם להולגרמה של ספייק להגיד "לעזזאל" כשאחי הדמים מביטים בו.
META
בדיקות טכנוגליה
פריצה לחדר- 16
פריצה למקרן -22

עריכה אחרונה:
אחי-הדמים בולעים את הפתיון. הם מאיצים את זחילתם לעבר המעבדה שממול, מוכנים לתקוף בזעם ויגון, לנקום את מותו של חברם. זה ייקח להם רגעים ספורים לקלוט את התרמית, אבל אולי זה יספיק, אם תהיו מהירים.

ספייק, נאגוזודון, סרנגארי - גלגלו לי בדיקת זריזות.

חזרה