- טווח גילאים
- 21 עד 70?
- מיקום בארץ / פלטפורמה
- ראשון לציון
- בתשלום?
- אחר-פירוט בגוף ההודעה
אהלן, המליצו לי לפרסם כאן, שבניגוד לקבוצות מסוימות בפייסבוק זה לא יפול על אזניים ערלות או יתקבל בבוז חח
בכל מקרה:
(נכתב בלשון זכר מתוך עצלות ונורמות חברתיות זולות):
אנחנו חברים שמשחקים AD&D 1e.
רצינו לדעת אם יש כאלו המעוניינים להצטרף אלינו.
אנחנו משחקים בכיף ונפגשים בנקסוס בראשון לציון, בשבת בעשר בבוקר פעם בשבועיים (לזה אנחנו מתחייבים - קבוע ביומן) למשך ארבע שעות או יותר.
רשימה קצרה של נקודות מפתח בגרסא 1 (לעומת גרסאות חדשות יותר):
המשחק הוא קטלני. You'll die more than once.
התקלויות הן לא מאוזנות.
מצבים שמאתגרים קודם כל את השחקן ולא את הדמות.
פתרון בעיות בצורה יצירתית בעולם מדמה מציאות לפי כישורי שחקן ולא בזכות הטלת קוביה.
פתרון בעיות עם חשיבה יצירתית מחוץ לקופסא ולא לפי נתוני דמות.
עדיפות למשחק תפקידים מרושל (כן, מרושל) ומשחק יצירתי על פני גלגול תוצאות מדהימות (בעקבות שאלה שנתקלתי בה - מרושל הכוונה היא, בקצרה, שהשחקנים עושים מה שהם רוצים ועושים לא מעט טעויות. אני לעולם לא אתקן אותם, הם צריכים ללמוד על בשרם).
דגש על עֹרְמה ויצירתיות.
עלילה לא מוסללת שנכתבת על ידי השחקנים תוך כדי משחק.
דגש על מה שהשחקנים עושים (או לא עושים) על פני עלילה חובקת עולם.
ה DM הוא נייטרלי ולא בעד או נגד השחקנים.
ה DM לא מספר סיפור, הוא שופט של האירועים מהצד (שוב שאלה שנתקלתי בה או מישהו שניסה להוכיח אותי שלא לצורך - אני לא מנתב או מכתיב שום דבר. הכי הרבה אני נותן אופציות אלא אם השחקנים מתחננים אחרת - יש שחקנים שקשה להם עם עולם פתוח. הרעיון הוא ששחקנים חיים בעולם ויכולים לעשות בו מה שהם רוצים. צריך כמובן לזכור שזה עולם פנטזיה מדמה מציאות).
מה הולך במשחקים שלנו?
הכל. כולם מוזמנים, ללא הבדל דת גזע או מין.
אין לנו הגבלת גיל. אנחנו נעים בין מעל 20 למעל 40 - אם זה משנה לכם.
מה שחשוב לנו זו בגרות נפשית.
אנחנו לא פוליטיקלי קורקט. אם אין לכם יכולת לצחוק מהומור, לפעמים רדוד, אז כנראה שאנחנו לא הכתובת.
אם מתאים לכם לשחק במשחק מעודד מחשבה ומאתגר ולהכיר חברים חדשים - אנחנו מקווים שאנחנו כן.
לא כל גזע יכול לשחק כל דמות, יש כל מיני הגבלות וחוקים אבל צריך לזכור שהחוקים ברובם הם קו מנחה.
החוקים חשובים יותר ל DM ופחות מעניינים את השחקן. את התכלס תלמדו תוך כדי משחק. 90% זה הרצון, השאר מגיע תוך כדי.
אם ובתקווה שאחרי כל זה נראה לכם שתרצו לשחק איתנו, אנחנו נשמח.
Join the dark side, we’ve got cookies
גילוי נאות - המשחק אינו ולעולם לא יהיה בתשלום.
התשלום היחיד הוא לנקסוס. כולנו משלמים 30₪ לשחקן לנקסוס על המקום ואנחנו משלמים מראש כדי לשמור לנו את החדר לשבועיים לאחר מכן וגם על מנת ליצור אצלנו תחושת התחייבות בין אדם למקום ובין אדם לחברו.
בכל מקרה:
(נכתב בלשון זכר מתוך עצלות ונורמות חברתיות זולות):
אנחנו חברים שמשחקים AD&D 1e.
רצינו לדעת אם יש כאלו המעוניינים להצטרף אלינו.
אנחנו משחקים בכיף ונפגשים בנקסוס בראשון לציון, בשבת בעשר בבוקר פעם בשבועיים (לזה אנחנו מתחייבים - קבוע ביומן) למשך ארבע שעות או יותר.
רשימה קצרה של נקודות מפתח בגרסא 1 (לעומת גרסאות חדשות יותר):
התקלויות הן לא מאוזנות.
מצבים שמאתגרים קודם כל את השחקן ולא את הדמות.
פתרון בעיות בצורה יצירתית בעולם מדמה מציאות לפי כישורי שחקן ולא בזכות הטלת קוביה.
פתרון בעיות עם חשיבה יצירתית מחוץ לקופסא ולא לפי נתוני דמות.
עדיפות למשחק תפקידים מרושל (כן, מרושל) ומשחק יצירתי על פני גלגול תוצאות מדהימות (בעקבות שאלה שנתקלתי בה - מרושל הכוונה היא, בקצרה, שהשחקנים עושים מה שהם רוצים ועושים לא מעט טעויות. אני לעולם לא אתקן אותם, הם צריכים ללמוד על בשרם).
דגש על עֹרְמה ויצירתיות.
עלילה לא מוסללת שנכתבת על ידי השחקנים תוך כדי משחק.
דגש על מה שהשחקנים עושים (או לא עושים) על פני עלילה חובקת עולם.
ה DM הוא נייטרלי ולא בעד או נגד השחקנים.
ה DM לא מספר סיפור, הוא שופט של האירועים מהצד (שוב שאלה שנתקלתי בה או מישהו שניסה להוכיח אותי שלא לצורך - אני לא מנתב או מכתיב שום דבר. הכי הרבה אני נותן אופציות אלא אם השחקנים מתחננים אחרת - יש שחקנים שקשה להם עם עולם פתוח. הרעיון הוא ששחקנים חיים בעולם ויכולים לעשות בו מה שהם רוצים. צריך כמובן לזכור שזה עולם פנטזיה מדמה מציאות).
מה הולך במשחקים שלנו?
הכל. כולם מוזמנים, ללא הבדל דת גזע או מין.
אין לנו הגבלת גיל. אנחנו נעים בין מעל 20 למעל 40 - אם זה משנה לכם.
מה שחשוב לנו זו בגרות נפשית.
אנחנו לא פוליטיקלי קורקט. אם אין לכם יכולת לצחוק מהומור, לפעמים רדוד, אז כנראה שאנחנו לא הכתובת.
אם מתאים לכם לשחק במשחק מעודד מחשבה ומאתגר ולהכיר חברים חדשים - אנחנו מקווים שאנחנו כן.
לא כל גזע יכול לשחק כל דמות, יש כל מיני הגבלות וחוקים אבל צריך לזכור שהחוקים ברובם הם קו מנחה.
החוקים חשובים יותר ל DM ופחות מעניינים את השחקן. את התכלס תלמדו תוך כדי משחק. 90% זה הרצון, השאר מגיע תוך כדי.
אם ובתקווה שאחרי כל זה נראה לכם שתרצו לשחק איתנו, אנחנו נשמח.
Join the dark side, we’ve got cookies
גילוי נאות - המשחק אינו ולעולם לא יהיה בתשלום.
התשלום היחיד הוא לנקסוס. כולנו משלמים 30₪ לשחקן לנקסוס על המקום ואנחנו משלמים מראש כדי לשמור לנו את החדר לשבועיים לאחר מכן וגם על מנת ליצור אצלנו תחושת התחייבות בין אדם למקום ובין אדם לחברו.