הרפתקה במלסטרה שאני משחק עם צ'אט GPT.
בגלל שמצד אחד אני אדם בודד שגר בחור ומצד שני מאוד אוהב לשחק משחקי תפקידים בדגש על מלסטרה, נאלצתי למצוא פתרון בדמות של לשחק לבד עם צ'אט GPT. ועל מנת לתת יותר ממשיות למשחק מאשר דמיון החלטתי לכתוב את ההרפתקה. אני מצטער אם ההרפתקה תהיה לא ברור עקב השענות יתר על עולם המערכה.הדמויות:
לי'רה - כהונת כחולה מאדמות בית אבריל שמשפחת בקושי הצליחה לממן לה את הלימודים וכאשר משפחתה נעלמה באורח מיסתורי היא נאלצה לצאת מהמקדש ולמצוא כסף כדי לממן את המשך הלימודים.
טיל'גארנוס - קאראנסיר מרכס קאראנסיל בן לשושולת קאראנסירי עשירה, שקיבל בירושה חרב קאראניסה משובחת ועתיקה עם מעט כוח אפל מהתקופה שלפני הגעת האמפריה. לאחר שסיים את הכשרתו בתור קאראנסיר הוא יצא לחפש הרפתקאות כדי להתחזק וגם לאסוף כבוד.
זולג - אדם ידידותי ושמח שיעזור בכל מקום שימצא. בן למשפחת סוחרים פארלילית מאדמות בית אנזאריון שדוגלת בלקחת רווח מינימלי מעניים בשביל לעזור להם. כהכנה לכניסתו לעסק המשפחתי למד סייפות ואסיפת חומרים כדי להוריד את מחירי הסחורה, ומייד כשסיים ללמוד סיפות ואסיפת חומרים יצא כדי להוסיף טוב בעולם.
פרק 1:
הדמויות מגיעות בערך ביחד לעיירה הלוזה (אני מודע לכך שזה שם מוזר לעיירה באזור אבל זה השם שהצ'אט נתן) ונעצרות לבדיקות רפואיות מוזרות בכניסה לעיירה. טיל'גארנוס מעיר ש"בחיי מסטר גאהר'נור, אם באנו לעזור אז תנו לנו לעבר בשקט". לאחר שעברו את הבדיקות החבורה התחילה ללכת לכיוון מה שנראה כמו אחוזת הלורד (על פי עצמו) ג'רמון אולזאר.
באותו הזמן מבין הצללים צופים בהם שני בריונים שמחכים לרגע הנכון לתקוף. החבורה מצליחה ב2ק12 ונכשלת בשלישית ולכן לא מופתעת מהם אבל גם לא מספיקה להתכונן. ההחבורה זוכוה ביוזמה ובעזרת הרבה מזל ומכה קטלנית של טיל'גארנוס מפילה את הבריון הראשון לפני שהוא מספיק לתקוף, והבריון השני גם כן לא מצליח לעשות כמעט נזק לפני שגם הוא נופל. החבורה מחפשת על הבריונים בשביל לנסות להבין למה הם תקפו אבל חוץ מארבע עשרה באן ודברים שכפריים מסתובבים איתם הם לא מוצאים כלום.
טיל'גארנוס מנסה להאזין לתושבי הכפר ומצליח בגלגול קשה מאוד של 4ק12 ושומע שמועות על אנשי כת שמתחפשים לתושבים בשביל לתפוס את השלטון, שהמושלת בפועל אילרה (אשתו של ג'רמון אולזאר) משתפת פעולה עם הכת, על מחלה מסתורית שגורמת לאנשים להיות פתאום אלימים בצורה בלתי מוסברת ועל מערה שמה שקורה בה "רחוק מאוד מהאבא". טיל'גארנוס מסב את תשומת הלב של החבורה לשמועות ומנחש שהכת הזו ניסתה לתקוף אותם לפני שיסיגו מידע ותוכניות, שאר החבורה לא משתכנעת.
החבורה מגיעה ל"אחוזה" של ג'רמון והשומרים לא נותנים להם להכנס בטענה שהם בטח מתחזים כי אין אנשים עם כאלה טהורות. לי'רה מחווירה קלות אבל לא מגיבה ומנסה לשכנע את השומרים ש"באנו רק לעזור, מצידינו תכנס איתנו לשם" ונכשלת ב3ק12 - השומר פשוט מזעיף פנים ולא טורח לענות. טיל'גארנוס מציע להרוג את השומר ולהכנס אבל זולג ולי'רה לא מוכנים וכהצעה חלופית זולג דורש לקחת הפסקה ולחכות לחילוף משמרות.
בזמן שהחבורה נחה זולג אוסף צמחי בישול שצומחים באזור הפורה הזה ומצליח להשיג שלל לא רע של שתי מנות רוח שתי מנות צל ואפילו קצת מלח פטריות רגיל, וטיל'גארנוס חולם על המערה והדרך אליה. כשטיל'גארנוס מתעורר החבורה משכנעת אותו להגיע קודם לאחוזת אולזאר ורק אז לבדוק את המערה המוזרה.
כשהחבורה מתקרבת לאחוזה, טיל'גארנוס מנסה לצותת לשומרים תוך כדי הליכה בשביל להבין איך לשכנע את השומרים לתת להם לעבור ונכשל כישלון מביך כאשר החבורה כמעט שמה לב. הפעם כשהחבורה מבקשת לעבור השומרים נותנים להם בשמחה, והחבורה מתקדמת לראיון עם אילרה. אילרה מספרת להם על זה שחיות מחמד נעלמות, חקלאים טוענים שראו יצורים מוזרים ביערות, ולילות שלמים מלווים בצללים מהבהבים. ומבקשת מהם לנסות להבין למה כל זה קורה ואם אפשר גם לפתור את זה. טיל'גארנוס מיד עונה ש"הבנו כבר למה כל זה קורה, יש כת שמנסה להשטלת על הכפר." אך אילרה מיד מחזירה "זה סתם שמועות שרצות פה אל תתיחסו לשמועות פה ברצינות" "אבל כמה מחברי הכת תקפו אותנו כשהגענו לפה"משיב טיל'גארנוס "אה זה" עונה אילרה "יש מגפה שהתפשטה בימים האחרונים, היא הופכת בן רגע אנשים לאלימים, לכן עברתם בדיקות רפואיות בכניסה " "מה הקשר?" שואלת לי'רה "המגיפה הזו לא רק הופכת אותם לאלימים, היא גם גורמת להם להיות רגישים לכל טיפת אופל"