• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

רשומות - צללים באדמות בית אנזאריון [מלסטרה]

הרפתקה במלסטרה שאני משחק עם צ'אט GPT.​

בגלל שמצד אחד אני אדם בודד שגר בחור ומצד שני מאוד אוהב לשחק משחקי תפקידים בדגש על מלסטרה, נאלצתי למצוא פתרון בדמות של לשחק לבד עם צ'אט GPT. ועל מנת לתת יותר ממשיות למשחק מאשר דמיון החלטתי לכתוב את ההרפתקה. אני מצטער אם ההרפתקה תהיה לא ברור עקב השענות יתר על עולם המערכה.

הדמויות:
לי'רה - כהונת כחולה מאדמות בית אבריל שמשפחת בקושי הצליחה לממן לה את הלימודים וכאשר משפחתה נעלמה באורח מיסתורי היא נאלצה לצאת מהמקדש ולמצוא כסף כדי לממן את המשך הלימודים.
artbreeder-mixer-2024-07-18t12_51_31-526z-jpeg.8479

טיל'גארנוס - קאראנסיר מרכס קאראנסיל בן לשושולת קאראנסירי עשירה, שקיבל בירושה חרב קאראניסה משובחת ועתיקה עם מעט כוח אפל מהתקופה שלפני הגעת האמפריה. לאחר שסיים את הכשרתו בתור קאראנסיר הוא יצא לחפש הרפתקאות כדי להתחזק וגם לאסוף כבוד.
yqPipCRXvIc02uzBWIl4--1--h1gsh_adetailer-face_yolov8n-ueh07.jpg
זולג - אדם ידידותי ושמח שיעזור בכל מקום שימצא. בן למשפחת סוחרים פארלילית מאדמות בית אנזאריון שדוגלת בלקחת רווח מינימלי מעניים בשביל לעזור להם. כהכנה לכניסתו לעסק המשפחתי למד סייפות ואסיפת חומרים כדי להוריד את מחירי הסחורה, ומייד כשסיים ללמוד סיפות ואסיפת חומרים יצא כדי להוסיף טוב בעולם.
f2KcPHfUUg4Q1zRHYgKp--1--3i62i_adetailer-face_yolov8n-s3hsq.jpg
פרק 1:
הדמויות מגיעות בערך ביחד לעיירה הלוזה (אני מודע לכך שזה שם מוזר לעיירה באזור אבל זה השם שהצ'אט נתן) ונעצרות לבדיקות רפואיות מוזרות בכניסה לעיירה. טיל'גארנוס מעיר ש"בחיי מסטר גאהר'נור, אם באנו לעזור אז תנו לנו לעבר בשקט". לאחר שעברו את הבדיקות החבורה התחילה ללכת לכיוון מה שנראה כמו אחוזת הלורד (על פי עצמו) ג'רמון אולזאר.

באותו הזמן מבין הצללים צופים בהם שני בריונים שמחכים לרגע הנכון לתקוף. החבורה מצליחה ב2ק12 ונכשלת בשלישית ולכן לא מופתעת מהם אבל גם לא מספיקה להתכונן. ההחבורה זוכוה ביוזמה ובעזרת הרבה מזל ומכה קטלנית של טיל'גארנוס מפילה את הבריון הראשון לפני שהוא מספיק לתקוף, והבריון השני גם כן לא מצליח לעשות כמעט נזק לפני שגם הוא נופל. החבורה מחפשת על הבריונים בשביל לנסות להבין למה הם תקפו אבל חוץ מארבע עשרה באן ודברים שכפריים מסתובבים איתם הם לא מוצאים כלום.

טיל'גארנוס מנסה להאזין לתושבי הכפר ומצליח בגלגול קשה מאוד של 4ק12 ושומע שמועות על אנשי כת שמתחפשים לתושבים בשביל לתפוס את השלטון, שהמושלת בפועל אילרה (אשתו של ג'רמון אולזאר) משתפת פעולה עם הכת, על מחלה מסתורית שגורמת לאנשים להיות פתאום אלימים בצורה בלתי מוסברת ועל מערה שמה שקורה בה "רחוק מאוד מהאבא". טיל'גארנוס מסב את תשומת הלב של החבורה לשמועות ומנחש שהכת הזו ניסתה לתקוף אותם לפני שיסיגו מידע ותוכניות, שאר החבורה לא משתכנעת.

החבורה מגיעה ל"אחוזה" של ג'רמון והשומרים לא נותנים להם להכנס בטענה שהם בטח מתחזים כי אין אנשים עם כאלה טהורות. לי'רה מחווירה קלות אבל לא מגיבה ומנסה לשכנע את השומרים ש"באנו רק לעזור, מצידינו תכנס איתנו לשם" ונכשלת ב3ק12 - השומר פשוט מזעיף פנים ולא טורח לענות. טיל'גארנוס מציע להרוג את השומר ולהכנס אבל זולג ולי'רה לא מוכנים וכהצעה חלופית זולג דורש לקחת הפסקה ולחכות לחילוף משמרות.

בזמן שהחבורה נחה זולג אוסף צמחי בישול שצומחים באזור הפורה הזה ומצליח להשיג שלל לא רע של שתי מנות רוח שתי מנות צל ואפילו קצת מלח פטריות רגיל, וטיל'גארנוס חולם על המערה והדרך אליה. כשטיל'גארנוס מתעורר החבורה משכנעת אותו להגיע קודם לאחוזת אולזאר ורק אז לבדוק את המערה המוזרה.

כשהחבורה מתקרבת לאחוזה, טיל'גארנוס מנסה לצותת לשומרים תוך כדי הליכה בשביל להבין איך לשכנע את השומרים לתת להם לעבור ונכשל כישלון מביך כאשר החבורה כמעט שמה לב. הפעם כשהחבורה מבקשת לעבור השומרים נותנים להם בשמחה, והחבורה מתקדמת לראיון עם אילרה. אילרה מספרת להם על זה שחיות מחמד נעלמות, חקלאים טוענים שראו יצורים מוזרים ביערות, ולילות שלמים מלווים בצללים מהבהבים. ומבקשת מהם לנסות להבין למה כל זה קורה ואם אפשר גם לפתור את זה. טיל'גארנוס מיד עונה ש"הבנו כבר למה כל זה קורה, יש כת שמנסה להשטלת על הכפר." אך אילרה מיד מחזירה "זה סתם שמועות שרצות פה אל תתיחסו לשמועות פה ברצינות" "אבל כמה מחברי הכת תקפו אותנו כשהגענו לפה"משיב טיל'גארנוס "אה זה" עונה אילרה "יש מגפה שהתפשטה בימים האחרונים, היא הופכת בן רגע אנשים לאלימים, לכן עברתם בדיקות רפואיות בכניסה " "מה הקשר?" שואלת לי'רה "המגיפה הזו לא רק הופכת אותם לאלימים, היא גם גורמת להם להיות רגישים לכל טיפת אופל"

קבצים מצורפים

• artbreeder-mixer-2024-07-18T12_51_31.526Z.jpeg
    artbreeder-mixer-2024-07-18T12_51_31.526Z.jpeg
    47.5 KB · צפיות: 79
נשמע באמת משונה.

האם האלוזה אמורה להיות עיירה על טהרת הפאר'ליל או עיירה מעורבת? במקרה הראשון, יהיה מאד קשה לאישה לשלוט עליה וזה באמת נשמע לי מספיק חומר לקמפיין שלם.

איפה המשחק מתרחש? הרושם שלי הוא שמדובר באדמות האגם השוקע, לא אדמות אנזאריון.

אני לא המנחה, ולכן אני לא יכול לומר לך אם בהמשך ההרפתקאה יש שימוש ביחס בין הפארליל לאילרה או אם יש יותר משמעות למיקום באדמות בית אנזריון.
לפי מה שהמנחה אמר (בחלק שלא טרחתי להוסיף לפרק) האלוזה אמורה להיות עיירה מעורבת עם רוב פארליל.
לכן גם לדעתי המיקום באדמות בית אנאריון יותר מדוייק מבחינה דמוגרפית כמו שאפשר לראות בקמפיין של בירזגראן. בנוסף באדמות בית אנזריון יש יותר מקום להחביא מערה אפלה ויער שיכולות פתאום להתחיל להראות בו חיות מוזרות.

אני חושב שהסיבה לכך שחשבתי על אדמות האגם השוקע היא שהשם אולזאר מזכיר את השם קאלז'אר, בית אצולה מהאדמות הללו. לפחות לפי המפה באתר, אדמות בית אנזאריון הן ברובן מישורים פתוחים ויחסית מעובדים ולו תל זאגליל פשוט קרוב לאחי האבן אבל הוא החריג שמעיד על הכלל. אדמות האגם השוקע מתאימות לתיאור שנתת יותר לטעמי אבל זו ההרפתקה שלך. ולשאלה אחרת, האם הלורד כבר הזעיק את השיבולים הזהובות בהנחה והוא נאמן של בית אנזאריון?

פרק 2:

"כמה כסף?" לי'רה נזכרת לשאול רגע לפני שיצאו ואילרה מבטיחה לה סכום מעליב של 15 באן. "בואו הולכים למערה שלי סוף סוף" אומר טלי'גארנוס בדחיפות כשיצאו מאחוזת אולזאר והחבורה מתחילה להתקדם בעקבות המסלול שטיל'גארנוס ראה בחלום שלו.

המסלולל נכנס ליער עבות, דקות ספורות אחרי שהחבורה נכנסה ליער היא פתאום מגלה שאגלוט צעיר שעוקב אחריהם ובכך הלכה לפח מתקפת הפתע שתכנן לחבורה. הקרב נגד השאגלוט ארוך ומתיש כי בעוד שהוא לא עושה המון נזק יש לו יכולת חמיקה סבירה ודירוג שריון טוב.

לאחר הקרב הארוך לי'רה מיצבת את השאגלוט וקושרת אותו לגזע בשביל לאסוף אותו אחר כך ולנסות לאלף אותו (דבר שיהיה כמעט בלתי אפשרי לפני שתהפוך להרבה יותר טובה באילוף) ושאר החבורה קולטת שבזמן הקרב הם הלכו לאיבוד. בזמן שהחבורה עוסקת בלומר לטיל'גארנוס "אמרנו לך שזה לא יצליח", הוא מטפס על עץ ומוצא את שאר הדרך.

כשהחבורה מגיעה הם מוצאים את עצמם בלב היער, עצי ענק מתנשאים סביבם, עלוותם יוצרת חופה ירוקה וסבוכה שמאפשרת לקרני השמש לחדור רק במקומות ספורים. מולם עומד צוק לא גבוה אך מרשים במיוחד, שמתנשא בין העצים. הצוק, עשוי משכבות רבות של אבן לבנה, בולט בנוף הירוק שמסביבו. השכבות השונות נראות כאילו נחתכו בקפידה על ידי ידיים קדומות, כשקווי המתאר הברורים מבדילים ביניהן. הדשא הרך מכסה את בסיס הצוק ומטפס מהצד על ראשו, מעניק לצוק מראה טבעי והרמוני עם הסביבה.

הצוק מוקף בעצים גבוהים וצפופים, אך בניגוד אליהם, הוא מעניק תחושה של יציבות ונצחיות. "מקום נפלא אבל מערה אני לא רואה פה" מעיר זולג "אני בטוח שראיתי פה מערה" אומר טיל'גארנוס בתסכול, בזמן שלי'רה פשוט דופקת על הסלע בשביל לזהות האם יש שם מערה חבויה ומוצאת אחת.

היא חופרת בסלע בשביל לחשוף אותה וברגע האחרון היא שומעת את הצקצוקים שבוקעים ממנה. ומתחיל קרב נגד שלוש כנימות מערה ענקיות שכל פגיעה שלהם מאוד כואבת ועלולה אפילו לגרום לדימום אבל די קל לדמויות לחסל אותן.

ברגע שהקרב נגמר לי'רה צועקת "רסיסי האנ'מיירי" כי מאחורי הכנימות מתגלה מרבץ קטן של אבני בורניט (סוג של אבן חן) שלי'רה מצילחה להוציא ממנו שלוש אבני חן טובות שאחת מהן אפילו ראויה לשיבוץ. המשך המערה קרסה והחבורה מחליטה קודם לבדוק אם יש עוד מערות ליד לפני שהם מחליטים האם לפתוח אותה.

לי'רה מסתובבת לאחור וקולטת שבזמן שהיא חצבה שתי כנימות מתו ונותר לה לטפל רק בשלישית בשביל לאלף אותה אחר כך (דבר שדווקא נחשב אפשרי בזכות כשרון האילוף המקצועי של לי'רה). זולג מנסה לפשוט את העור מהכנימות ולא מצליח אבל הוא מוצא מנת עוצמה חלשה שלא הספיקה להתעכל.

לי'רה ממשיכה לנסות לדפוק על האבן בניסיון למצוא את המערה עד שבן רגע חלקם מצלע הצוק שוקע ומאחוריו מתגלה שומר אבן שבהתחלה נראה כאילו הוא עמוד מעוצב והוא מתעורר לחיים. הקרב נגדו קשה עד שבסופו טיל'גארנוס מתמוטט ומתחיל לגלגל התשה.

מאחורי השומר הם מבחינים במשהו יוצא דופן. בקצהו המרוחק של החדר, מכוסים באבק ובטבעות של קורי עכביש עתיקים, עומדות דלתות עצומות וגדולות. הדלתות, עשויות עץ כהה ומקושטות בעיטורי ברזל חלודים, נראות כנטועות במקום זה במשך דורות רבים. הדלתות הענקיות מתנשאות עד לתקרה, ועל פניהן חרוטים סמלים קדומים וסיפורי מיתולוגיה עתיקה, שרק חלקם נשמרו בחלוף הזמן. הסמלים המורכבים משדרים תחושה של עוצמה וכוח אפל, כמו גם אזהרה מפני הכוחות הנסתרים שמחכים מעבר להן.

פרק 3

החבורה נכנסת להיכל רחב ידיים, עם תקרה גבוהה שמוסתרת בחשיכה. הקירות מצופים בציורים ובכתובות קדומים המספרים על פולחנים אפלים וטקסים שהתקיימו כאן בעבר. מעל הרצפה מפוזרים שברי כלי פולחן, פסלים שבורים (חלקם מראים סמלים של קרבנות טבעיים ומאורעות קוסמיים) ואבק הנושר מדי פעם ממעל.

החבורה מצליחה לזהות מלכודת אכזרית שהייתה ממוטטת עליהם את התקרה ומזעיקה את כל מה שאולי נמצא במקדש. המלכודת נראית כאילו הונחה לאחרונה ולא על ידי היצורים שפעם בנו את המקדש הזה.

טיל'גארנוס מחליט לנסות לבנות מארב נגדי, הוא שם מלכודת בכניסה לחדר וממוטט את התקרה מאחוריהם. המלכודת עובדת מצוין, והקרב שהיה אמור להיות קשה הופך להיות קל למדי כשראש הכת לא מספיק להתרפא אפילו פעם אחת וגם הדימום הכבד והמצטבר שהוא היה אומר לתת כמעט לא פועל כי הלהב כפור של טיל'גארנוס השתלב עם קריטי, פגיעות שלי'רה נתנה ופגיעות שהמלכודת נתנה וגרם לראש הכת להתחיל במצב עגום למדי.

לאחר שחיסלה אותו בקלות ומצאה עליו בקבוק שטיה ותליון מוזר שיש עליו סימן של עלה עם שיניים החבורה מתקדמת לעבר האולם הראשי ממנו נשמעים קולות של מעגל עופרים אפילו יותר מטורף מהרגיל.

בתגובה טיל'גארנוס מעיר לזולג בנימה נבזית "נו תראה לאן אפשר להתדרדר" וזולג מחזיר לו כשהוא "לוחש" ללי'רה בקול ברור "נו תראי איפה אפשר להתחיל" כשהוא מחווה לכיוון טיל'גארנוס תוך כדי שלי'רה מכריזה "זה לא הזמן לריב, אנחנו באמצע מבוך" בנסיון לגרום למחלוקת לדעוך.

האולם המרכזי של המקדש העתיק הוא חלל עצום ומרשים, האולם מואר באור רך וזוהר שמקורו בכיפה כחלחלה שקופה המגינה על הטקס. מחוץ לכיפה, מונחת טבעת כסופה קטנה. הטבעת מוגנת על ידי צמח עתיק ומוזר שנראה כאילו נשתל במיוחד לצורך זה. הצמח גבוה ומסועף, עלים גדולים יוצאים ממנו, ובאופן מוזר הם נראים כאילו הם מזמרים חרש בלחישות לא מובנות.

במהלך הטקס, אפשר לראות את חברי הכת המסתורית נעים בתיאום מושלם סביב הכיפה, לוחשים מילים לא ברורת ומבצעים תנועות מסובכות. אורות צבעוניים מרצדים, ואוויר האולם מתמלא בריח כבד ומתקתק של קטורת ובקולות רמים ומהדהדים.החבורה, חשה את המתח באוויר. היא מבחינה בעיניים הזוהרות של חברי הכת המסתורית, בעשן המסתחרר סביב ובתחושה שמשהו גדול מתעורר לחיים.

לאחר וויכוח קצר החבורה מחליטה לתקוף את הטבעת והצמח המגן עליה בתקווה שהיא מחזיקה את הקיר כוח. הם נמנעים מלנסות לשבור את הקיר כוח כי זה אומר להפנות את הגב לצמח שלא נראה ידידותי.

הקרב נגד הצמח היה ארוך ומפרך. לצמח יש יכולת ריפוי חזקה המופעלת כל כמה סבבים, וכן יכולת שיתוק שהצליחה לפגוע רק פעם אחת, כאשר ממוצע הגילגולים, פרט לפעם זו, היה 3. למרות כל זאת, הקרב הסתיים רק כאשר טיל'גארנוס הצליח להוציא שני גילגולים טבעיים של 20 על להב הכפור האחרון שלו וחותם הקרח שבא בעקבותיו, רגע לפני שיכולת הריפוי של הצמח חזרה לפעול. הוא הצליח לגרום לצמח נזק של רק 3 נקודות יותר מהחיים שנותרו לו, והלהב שלו המשיך לעבר הטבעת ושבר אותה.

(הערת חוקים: הגדרתי שאם הקבוצה מחסלת את הצמח בלי נק"פ אחד מיותר הם יקבלו את הטבעת שלמה ויצטרכו לבחור איך לשבור את ההגנה ואם האם מורידים לו יותר מעשר נק"פ מיותר אז הטבעת נשברת באורח בלתי ניתן לתיקון. לצערי הקריטי של טיל'גארנוס הפתיע את החובורה ומנע את הלבטים איך לתקוף)

כשחברי הכת מבינים שהם חסרי הגנה הם בורחים ומשאירים מאחור מעין 'מעגל פטריות' חולני בצבע ירקרק-צהבהב, כאשר הפטריות הן גושיות, לחות, ובחלקה העליון של כל אחד מהם מעין 'עיין' מוזרה. החבורה מיד שורפת את המעגל ואוספת את העשבים ושאר הדברים המוזרים שחברי הכת זנחו שם.

פרק 4

''אוקי מה עכשיו?'' מהרהר זולג ''כמדומני שזכינו להציל את הכפר, כלומר חיסלנו את ראש הכת, השבתנו את הטקס ואנשי הכת נפוצו על ידינו אז מה עוד נשאר לנו מלבד לעלות לכפר ולאסוף את פרסינו?'' אומר טיל'גארנוס בבטחון מאולץ ובאנמירין גבוהה מידי לזולג ובתסכול פנימי לי'רה עונה ש''אין לנו מושג האם הכת באמת התפוררה או שיש לה מקומות מסתור אחרים אבל זה לא שיש לנו דרך לגלות אז בואו נחזור לכפר''.

כשהחבורה מגיעה לכפר היא מגלה שהרבה מבני הכפר לא מאמינים בכלל שהחבורה נלחמה בכת וטוענים ש''הכופרים עדיין בעיירה, מה זה עוזר שתקפתם ביער'', ''לא עזרתם כלום, עובדת האבנים עדיין בשלטון'' ו''את המחלה הם כבר שתלו, אותה לא הפסקתם''. החבורה לא מצליחה לענות על המבול ומחליטה ללכת אל אילרה, לקחת את הכסף ולהתחפף משם.

כשהחבורה מגיעה אל אילרה היא שואלת אותם איך היה והם מספרים לה את קורותיהם כשהם מדלגים על ההתקלות באנשי הכפר ומזכירים שהיא הבטיחה לשלם להם. ואילרה בתגובה מתחילה לנאום.

גיבורים יקרים, תודה שהסכמתם להיפגש איתי בפרטיות. אני יודעת שמה שאני עומדת להציע עשוי להישמע... בעייתי, אבל אני מבקשת שתקשיבו לי בלב פתוח. אתם הבסתם את הכת האפלה. זו עובדה. אבל הכפר שלנו? הם לא מאמינים. הפחד עדיין שולט בהם, והדבר הזה מסכן את כולנו. לכן, אני מאמינה שהנדסת תודעה היא לא רק הכרחית, אלא גם מוסרית.

אני יודעת, "הנדסת תודעה" נשמע כמו משהו שהרשעים עושים. אבל תחשבו על זה רגע - האם זה לא יותר אתי למנוע סבל? להפיץ את האמת? לאחד את הקהילה שלנו? כשאנשים חיים בפחד, הם מקבלים החלטות גרועות. הם עלולים לפנות לאלימות, או גרוע מכך - לחפש "הגנה" אצל כתות חדשות. האם לא יהיה זה צודק יותר להבטיח שכולם יודעים את האמת - שאתם ניצחתם, ושאנחנו בטוחים?

וכן, יש בזה גם תועלת משמעותית עבורכם. ראשית, אתם תזכו להכרה שמגיעה לכם. המעמד הזה יפתח בפניכם דלתות רבות. תוכלו להשתמש בו כדי לעשות טוב, להשפיע, לשפר את חיי הקהילה. אבל בואו נדבר גם על העניינים המעשיים - כסף. כגיבורים מוכרים של הכפר, תוכלו ליהנות מהטבות כלכליות משמעותיות. אני מדברת על מענקים נדיבים מקופת הכפר כהוקרה על פועלכם. יתכן שנוכל להעניק לכם זכויות על אדמות או עסקים מקומיים. יתרה מזאת, התהילה שלכם תמשוך סוחרים ובעלי מלאכה שירצו את חסותכם. תוכלו לקבל הנחות משמעותיות, מתנות, ואולי אפילו שותפויות עסקיות מפתות. וכמובן, הסיפור שלכם יהיה השראה לאחרים. אנשים ירצו לשמוע את סיפורכם, ללמוד מכם, אולי אפילו להתאמן תחת השגחתכם. כל אלה הם מקורות הכנסה פוטנציאליים.

עכשיו, איך עושים את זה? ככה: קודם כל, חוזרים על אותו סיפור שוב ושוב. בכיכר העיר, בשיחות, בסיפורים לילדים. אתם תהיו הקול הסמכותי - אנשים מאמינים למי שנראה להם חשוב. צריך גם להכניס רגש - לדבר על הפחד שהיה, על התקווה שהבאתם. ולבסוף, צריך 'הוכחות' - אולי איזה חפץ שהבאתם מהמבצר של הכת, כמה עדים שראו אתכם חוזרים. אני יודעת שזה נשמע מניפולטיבי. אבל תחשבו על זה - האם לא עדיף שנשתמש בכלים האלה כדי להפיץ את האמת, במקום לתת לשקר ולפחד להמשיך לשלוט? אז מה אתם אומרים? האם תצטרפו אליי במשימה הזו? להגן על הכפר שלנו לא רק מאויבים חיצוניים, אלא גם מהפחד שמכרסם בנו מבפנים? יחד, נוכל להבטיח עתיד בטוח ומאוחד לכפר. מה דעתכם?

טיל'גארנוס מחליט לנסות להוכיח לתושבי הכפר שהכת אכן הובסה על ידי הזמנת כל תושבי הכפר לטקס טיהור המקדש העתיק והקמת מוזיאון מהמקום, אז הוא יושב לתכנן איך לעשות אפקטים מרשימים. זולג מנסה להשתחל למעגלי העופרים ולשתול שם אגדות על מעלליהם. בנוסף הוא מנסה איזו שהיא משרת טבח של בית ספר על מנת להשיג גישה לילדים, לי'רה מנסה לעזור להם לטיל'גארנוס ליצור הוכחות כמו ''החרב שנשברה במהלך הקרב'' ולזולג לעצב סמלים ומשחקי ילדים שינציחו את המאורע.

לאחר שתושבי הכפר השתכנעו הם עושים מסיבה לכבוד החבורה, במהלך המסיבה אילרה מחלקת לחבורה 93 באן, פונה אל לי'רה ומעניקה לה אנ'ראליון מעט קסומה (חרב +1) במקום החרב "שנשברה", היא ממשיכה אל טיל'גארנוס ונותנת לו ציוד לבניית מלכודות, לבסוף היא מעניקה לזולג זוג חרבות קאז'ור.

פרק 5
טיל'גארנוס החליט ללכת לקניות באנמירלור תוך שהוא מנצל כל רגע כדי להתאמן בדרך, הוא אפילו ניסה לאתגר עוברי אורח חברותיים ואחזים בחרב לדו קרב ידידותי. לאחר שסיים את הקניות הוא חזר לכפר תוך מעבר בדרך אצל לי'רה כדי להביא לה ציוד שאיתו תוכל להילחם סוף סוף. משם הוא המשיך לכפר מפני שלהבנתו הכפר זה המקום הטוב ביותר עבורו להתאמן ולחכות עד שתגיע הרפתקה. לאחר כמה ימי אימונים ללי'רה נגמרים החומרים לתכשיטים והיא מחליטה ללכת לכפר בתקווה להספיק להגיע לפני שטלי'גארנוס ישקע עמוק מדי בצרות שהוא יגרום לעצמו. מהטיפול בצרות היא מצפה להשיג כסף וחומרים לעוד יצירה. היא לא צריכה לחכות הרבה זמן עד שזולג חוזר גם הוא לכפר תוך כדי מסע המכירות שלו, כשזולג מגלה שהחבורה נמצאת בכפר הוא מחליט להישאר קצת בשביל לדבר איתם.
לפני שזולג מספיק ללכת, לי'רה מגלה שכנימת המערה שסוף סוף הצליחה לאלף נעלמה מתחת לאף שלה, ובמהלך החיפושים זולג מתרצה להישאר עוד קצת עד שהכנימה תימצא.
בנוסף במהלך החיפושים פונה אל החבורה איכר תמהוני שלא מדבר בצורה קוהורנטית ונראה שיכור כלוט. שמספר שהוא ראה ביער חיה מוזרה עם עיניים אדומות וגוף מעורפל. אבל החבורה לא מאוד מתייחסת לאיכר כי הוא לא נראה בסדר בראש שלו.
כשהחבורה כבר מתחילה להתייאש מהחיפושים מתחילות לאט לאט לצוץ שמועות על חיות משק שנעלמות. החבורה מתחילה לחקור את השמועה הראשונה שכוללת שם של איכר ספציפי, שמו של האיכר הוא מרבוז ותוך כדי חיפושים בחווה שלו זולג מגלה סימנים של מטאטא שמובילים מהחווה לכיוון היער. רגע לפני שהחבורה מספיקה להיכנס ליער היא שמה לב לסימן מוזר - עלה עם שיניים בתחתית העץ.

חזרה