פורומים
הודעות חדשות
חיפוש בפורומים
מה חדש
הודעות חדשות
פוסטי פרופיל חדשים
משתמשים
משתמשים רשומים
מי מחובר
אתר הפונדק
הפונדק הוצאה לאור
כנס דרקוניקון
התחברות
הרשמה
מה חדש
חיפוש
חיפוש
חיפוש בכותרת ההודעה בלבד
מחבר/ת ההודעה:
הודעות חדשות
חיפוש בפורומים
תפריט
התחברות
הרשמה
התקן את האפליקציה
התקנה
הצטרפו לפורום הפונדק
שלום וברוכים הבאים לפונדק, האתר המוביל בעברית על משחקי תפקידים, משחקי לוח, מיניאטורות, מדע-בידיוני ועוד.
אחרי ההרשמה תוכלו לפרסם הודעות, לשלוח ולקבל הודעות פרטיות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!
הרשמה
/
התחברות
פורומים
משחקי תפקידים
משחקים מקוונים ורשומות
קריאת העורב - עץ משחק [מו"ד 5] (5/5)
JavaScript חסום. בשביל חווית גלישה טובה יותר, יש לאשר את JavaScript בדפדפן שלך.
את/ה משתמש/ת בדפדפן ישן, וייתכן שהוא לא יציג את האתר הזה או אתרים אחרים כראוי.
כדאי לך לשדרג או להשתמש ב
דפדפן אחר
.
תגובה לנושא
תוכן ההודעה
<blockquote data-quote="ליזי" data-source="post: 695805" data-attributes="member: 7670"><p>ליילאני</p><p>[spoiler]מת'ייאס מתחיל לצחקק. "את לא תיכנעי, אה? בסדר, בסדר, אני אסביר לך על המשימה."</p><p>הוא נרגע מעט. "אי הרעם. שמעת עליו פעם? זה אי קטן במרחק יומיים מסע מבאררטון. המקומיים קוראים לו כך בגלל הסערות הרבות שמתחוללות באזור. בכל מקרה, בזמן האחרון, היו כמה וכמה דיווחים על ספינות מסע ששטו באזור ולא חזרו. שלחנו כמה סיירים לבדוק את האזור, וגם אלה חזרו בקושי בחיים. הם דיווחו שמספר רב של נאגה - מעין יצורים בעלי גוף עליון אנושי וחלק תחתון נחשי, המכוסים בקשקשים וזימים של דג - הקימו מחנה על האי. הנאגה לרוב חיים מתחת למים, וגרמו צרות בעבר לספינות במים העמוקים יותר של האוקיינוס - אך הם מעולם לא התקרבו כל כך לאזור מיושב, ועבודה זו גורמת לי לחשוד שהם מתכננים משהו. בתקווה שהם יסכימו למשימה, אני מתכנן לשלוח את הצוות לאי הרעם, למצוא מי מנהיג את הנאגה, לגלות מה הם מתכננים ולעצור אותם. בנוגע לסיבה מדוע בחרתי לשכור אנשים למשימה הזו... דברים רבים מתרחשים מתחת לחיי האזרחים באלודיאה, ליילאני. דברים רעים. אני מאמין שבעתיד, אנחנו נצטרך ליצור יחידה שתוכל להתמודד עם איומים איתם הסוכנים הרגילים שלנו לא מסוגלים להתמודד. יש לי תחושת בטן טובה בנוגע לאנשים שבחרנו. ויש לי גם הרגשה שאת זאת שצריכה להוביל אותם. את פשוט תאלצי לסמוך עלי בעניין הזה."</p><p>הוא נאנח. "זה כל מה שאני יכול לספר לך עכשיו. אם תחזרו בשלום מהמשימה, אני מאמין שיהיו לי עוד פרטים לשתף אתכם... אבל לעת עתה, תאלצי להסתפק בהסבר הזה."[/spoiler]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ליזי, post: 695805, member: 7670"] ליילאני [spoiler]מת'ייאס מתחיל לצחקק. "את לא תיכנעי, אה? בסדר, בסדר, אני אסביר לך על המשימה." הוא נרגע מעט. "אי הרעם. שמעת עליו פעם? זה אי קטן במרחק יומיים מסע מבאררטון. המקומיים קוראים לו כך בגלל הסערות הרבות שמתחוללות באזור. בכל מקרה, בזמן האחרון, היו כמה וכמה דיווחים על ספינות מסע ששטו באזור ולא חזרו. שלחנו כמה סיירים לבדוק את האזור, וגם אלה חזרו בקושי בחיים. הם דיווחו שמספר רב של נאגה - מעין יצורים בעלי גוף עליון אנושי וחלק תחתון נחשי, המכוסים בקשקשים וזימים של דג - הקימו מחנה על האי. הנאגה לרוב חיים מתחת למים, וגרמו צרות בעבר לספינות במים העמוקים יותר של האוקיינוס - אך הם מעולם לא התקרבו כל כך לאזור מיושב, ועבודה זו גורמת לי לחשוד שהם מתכננים משהו. בתקווה שהם יסכימו למשימה, אני מתכנן לשלוח את הצוות לאי הרעם, למצוא מי מנהיג את הנאגה, לגלות מה הם מתכננים ולעצור אותם. בנוגע לסיבה מדוע בחרתי לשכור אנשים למשימה הזו... דברים רבים מתרחשים מתחת לחיי האזרחים באלודיאה, ליילאני. דברים רעים. אני מאמין שבעתיד, אנחנו נצטרך ליצור יחידה שתוכל להתמודד עם איומים איתם הסוכנים הרגילים שלנו לא מסוגלים להתמודד. יש לי תחושת בטן טובה בנוגע לאנשים שבחרנו. ויש לי גם הרגשה שאת זאת שצריכה להוביל אותם. את פשוט תאלצי לסמוך עלי בעניין הזה." הוא נאנח. "זה כל מה שאני יכול לספר לך עכשיו. אם תחזרו בשלום מהמשימה, אני מאמין שיהיו לי עוד פרטים לשתף אתכם... אבל לעת עתה, תאלצי להסתפק בהסבר הזה."[/spoiler] [/QUOTE]
הוספת ציטוטים...
אימות
מהי בירת ישראל
שליחת תגובה
פורומים
משחקי תפקידים
משחקים מקוונים ורשומות
קריאת העורב - עץ משחק [מו"ד 5] (5/5)
חדש בפורום:
* יש אפליקציה מגניבה לפורום הפונדק, הורידו עכשיו לטלפון ולמחשב שלכם.
* חברים בצבא של ויני? הוסיפו תמונה לפרופיל שלכם :)
פרטים בקישור
אתר זה משתמש בעוגיות על מנת ליצור חווית משתמש מותאמת אישית ולהשאיר אותך מחובר/ת במידה ונרשמת.
המשך השימוש באתר מהווה הסכמה לשימוש שלנו בעוגיות.
אישור
ראו עוד...
Bottom