Falcongirl2020
פונדקאי ותיק
תודה על התגובה!פרק טוב. הסצנה עם הסוכריות וכאב השיניים מזכיר לי את הביקור האחרון שלי אצל השיננית שאיימה עליי שאם לא אטפל יותר טוב בשיניים, הן יתחילו לנשור. לא שזה יקרה לקליאו... כאב שיניים הוא גם, כמסתבר, סימן להתקף לב ולאור מה שעבר על קליאו עד כה, אני לא אופתע אם היא עברה התקף לב - משהו שההשלכות הרציניות שלו נמנעו ממנה בשל קסמי הריפוי שאורפן הטיל. מאידך, לפעמים כאבי שיניים הם רק כאבי שיניים.
באופן מוזר, הסצנות של דאברה וגייל מתכתבות עם הסצנה בין אורפן לקליאו במובן הזה שגייל וקליאו מרשים לעצמם לדבר בחופשיות מול אנשים מסוכנים. במקרה של אורפן, זה מובן אבל במקרה של דאברה, מה גורם לגייל לחשוב שהוא יצא מסצנה כזו בלי עונש?
נחמד לשמוע מלואיס מודה שהוא מחבב את קיזה.
קליאו רק בת 16, היא לא קיבלה התקף לב... וגם אין לה בעיות בלב (בעיות מולדות). רוב כאבי שיניים הם פשוט כאבי שיניים.
גייל יודע שדאברה, אחותו (מקווה שהבנת את זה מהכתוב) עלולה להעניש אותו, הוא עדיין לא מתכוון להרוג אותה, כי בדרך כלל כמו שהוא מכיר אותה היא אוהבת לאיים יותר מלעשות. הוא יודע שאם דאברה תנסה לפגוע בקליאו, זה הסוף שלה מבחינתו, הבעיה שדאברה היא מאוד חזקה ובהמשך תיראה זאת.